Влез

View Full Version : Родителски грижи

sweet_f_pz
07-11-2009, 17:38
Искам да попитам,какви сигнали дават децата когато не получават достатъчно родителски грижи?Имам предвид,например,когато родителите са разделени,детето живее при 1я родител и той/тя не обръща достатъчно внимание на детето си.Просто ми стана интересно какво почват да правят децата.Аз знам само за агресията :) Надявам се някой да ми помогне да се пообразовам малко повече

Seducti0n
07-12-2009, 02:54
Днешните деца /тийнове/ получават доста по-малко грижи,
сравенено с тези, които собствените им родители са получавали като малки-причина-промяна, в доста отношения.

Причини за агресията-стотици-семейство, неблагоприятна учебна среда, неподходяща компания, несподелени чувства.При голяма част от случаите нещата запозват от семейството, но не винаги е така...

sulley
07-14-2009, 11:39
Ами всеки се изразява различно,мисля че познавам едно такова момиче,което определено е малтретирано в семейството си.. :( :(
При нея,пък и при доста деца,според мен,е това,че са изключително впечатлителни и просто възприемат държанието на родителите си и започват да го прилагат върху другите около себе си.Стават избухливи,непредсказуеми и по този начин търсят внимание или изливат яда си,че не са справедливи към тях в собствения им дом... :(

Lysit0
07-14-2009, 11:59
Днешните деца /тийнове/ получават доста по-малко грижи,
сравенено с тези, които собствените им родители са получавали като малки-причина-промяна, в доста отношения.

Причини за агресията-стотици-семейство, неблагоприятна учебна среда, неподходяща компания, несподелени чувства.При голяма част от случаите нещата запозват от семейството, но не винаги е така...

Още една причина : компютрите....от тях децата нямат 'време' да си говорят с родителите... :?