View Full Version : Помощ ;(
tfoitakuchka
07-12-2009, 12:36
Оле хора моля ви помогнете .. незнам кфо да правя.. имам бяло течение и сега майка ми иска да ме води на гинеколог .. ужас .. добре де стрес мрес тфа онва няма толкова да ми пука колкото че не съм детствена и майка ми незнае .. ох ми кфо да правя ако лекаря и каже?! охх тя си мисли че не съм го правила и плсссссссссс някои които е ходил да ми обясни какво се прави ала бала и дали може да се види там с тоя компютър дали може да се види дали ципата е скъсана и т.н. ох плссс help ;( ;(
djudjulinkaa
07-12-2009, 14:57
Еми кажи на майка си, че предпочиташ сама да влезеш при генеколога и го помоли да не й казва, че не си девствена :) Така или иначе той ще разбере, че не си :) Ако не се получи да влезеш сама майка ти ще разбере.. но все някога това ще стане.. :) На колко си между другото?
tfoitakuchka
07-12-2009, 16:41
14 :(
kalpazanka
07-12-2009, 16:58
Ха-ха :D Оправяй си бакиите. Голяма си да си вириш краката, ама иначе "мама иска да ме води на гинеколог, ама не знае, че не съм девствена". Cool 8-)
Щом си с бяло течение, не виждам как "през компютъра" ще ти вземе влагалищен секрет за микробиологично изследване.
Обади се на гинеколога преди това и му кажи как стоят нещата. Помоли го да бъде дискретен. Друго не виждам като вариянт. :)