PDA

View Full Version : Момичета???

Smite
07-12-2009, 14:17
Наистина ли ви харесва да гълтате семенната течност на момчетата или го правите от уважение ?? :-o :-o

Ufff
07-12-2009, 14:21
съмнявам се на някоя да и е много вкусно честно казано..

Smite
07-12-2009, 14:22
съмнявам се на някоя да и е много вкусно честно казано..

и аз за това питам че да знам да не и става някво гадно..

Smite
07-12-2009, 14:23
ти тъп ли си ?

даже повече от тъп!!

waaaagh
07-12-2009, 14:23
Две крокодилчета летели, особено третото. Едното бяло, другото наляво. Първото попитало второто:
- Колко е часът?
Третото извадило термометър и казало:
- Днес сме сряда.
Извод:
За какво ми е хладилник, като не пуша.
+1

Ufff
07-12-2009, 14:24
ами ако не иска, да не гълта. не разбирам мъже, които се цупят или обиждат ако нямаш желание

Nadelina
07-12-2009, 14:26
Моя не свършва почти никога в устата ми, пък и нямам голямо желание да го прави.

Smite
07-12-2009, 14:26
ами ако не иска, да не гълта. не разбирам мъже, които се цупят или обиждат ако нямаш желание

не съм я питал но аз съм и против това ...( извратеняци)

Ufff
07-12-2009, 14:28
и да ти свърши в устата, не е нужно да гълташ

plmn
07-12-2009, 14:30
Наистина ли ви харесва да гълтате семенната течност на момчетата или го правите от уважение ?? :-o :-o

защо да не им харесва :shock:

Smite
07-12-2009, 14:37

незнам поне на мене не ми изглежда хубаво това което произвеждам :Д:Д

sssladuranka
07-12-2009, 14:42

а защо от уважение :shock: ? мен не ми харесва нема и да ми хареса :? се пак това са секрети :? айде няма много да приказвам - кратко,точно,ясно - НЕ!

Jumbie483
07-12-2009, 14:54
Две крокодилчета летели, особено третото. Едното бяло, другото наляво. Първото попитало второто:
- Колко е часът?
- Днес сме сряда.
Извод:
+1

:grin:

slaveto1989
07-12-2009, 15:05
Наистина ли ви харесва да гълтате семенната течност на момчетата или го правите от уважение ?? :-o :-oПравим го за чест и слава :grin: :lol:

gabi7u
07-12-2009, 15:06
- Колко е часът?
- Днес сме сряда.
Извод:

ъъ ко общо викаш има тва с темата :-o

miss_kiss181
07-12-2009, 15:26
ами приятелят ми да ми свърши в устата добре, но не мога да гълтам. Не съм пробвала, но не ми звучи никак добре и нямам такова желание, а пък и гаджето ми няма нищо против да отида до тоалетната и да му исплюя децата в мивката хахахахаха :grin:

Ufff
07-12-2009, 15:39
^^ правя същото

mimkata1991
07-12-2009, 15:46
ако на него му е яко, защо не? то, че не е много приятно, не е. Да не би на момчетата да им е голямо удоволствие да развихрят езика там долу?

Smite
07-12-2009, 16:55
ако на него му е яко, защо не? то, че не е много приятно, не е. Да не би на момчетата да им е голямо удоволствие да развихрят езика там долу?

повярваи удоволствие е хД

TwEEtyNkA
07-12-2009, 20:08
ами аз не сам пробвала ама как така не е нуьно да гълташ какво та ходиш до кенефа на плюеш ли

EarthShaker
07-12-2009, 20:27

защо да не е удоволствие? на мен ми е кеф, когато видя, че другия е задоволен ;)

mOBSCENE
07-12-2009, 22:23

верно :shock: много ми е странно :D

BePoHuKa
07-12-2009, 22:26
- Колко е часът?
- Днес сме сряда.
Извод:
За какво ми е хладилник, като не пуша. :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тва вече е смешно :razz: :razz: :razz: :razz:

по темата: еми не всички гълтат... някой ги възбужда. Все пак вкуса не е всичко ;) На момчетата им харесва и дорите момичета обичат да задоволяват на мах гаджетата си :)

Angelus_pld
07-12-2009, 22:36
моята сперма има страшен вкус :D от тия протеини с шоколад и другите глупости които съм пил е придобила уникален вкус(не съм си е пробвал аз де :D )

Titirito
07-12-2009, 22:36
Кво му е толко лошото на вкуса, бе, хора? :О
Щом гълта - значи няма против да го прави. Тъпо е да го прави от "уважение". Тва е се едно да ти пусне "по милост".

BePoHuKa
07-13-2009, 05:12
моята сперма има страшен вкус :D от тия протеини с шоколад и другите глупости които съм пил е придобила уникален вкус(не съм си е пробвал аз де :D )Чувала съм ,че много момчета си ги пробват,така че в това няма нищо срамно ;)

Aicken
07-13-2009, 05:48
- Колко е часът?
- Днес сме сряда.
Извод:

Да, така е! А който няма цветен хладилник не трябва да пие халва, но защо ми е коза с ташаци като не пуша!?

добре казано , добра логика!

BePoHuKa
07-13-2009, 06:16

верно :shock: много ми е странно :DИ аз много съм се чудила как така им харесва ама .. не се оплаквам :D по-добре да им харесва и ние да не им се бъркаме отколкото обратно :-D

malkotoo
07-13-2009, 16:03
- Колко е часът?
- Днес сме сряда.
Извод:
+1

8)

Vichko0o
07-13-2009, 16:32
Поредната тъпа тема пусната от поредния глупак ! Едно инфо за човека, който написа "как ще гълта нали това са СЕКРЕТИ"..... А слюнката кво е ? А потта която си разменяте докато сте голи и притиснати кво е ? А мазгата докато я лижеш или е по генеталите ви КВО Е ??????????? Явно бая от вас не са запознати с факта, че спермата е единствения секрет, който е ПЕРФЕКТЕН в природата и ако момчето няма никакви болести, то спермата е НАЙ-ЧИСТИЯ продукт създаван от човешкото тяло, дори създаван в природата.... Ако ви гнус да се докоснете до него не знам как се целувате при положение, че устите са толкова мръсни....
П.П. За хората, които ще ме нападнат, че си мият често устата - отидете и попитайте, който лекар/зъболекър пожелаете ще ви кажат същото.
П.П.2 Който мисли да се заяжда за това за спермата - отваряте чичко гуугъл и четете, ама прочетете повечето теми, които ще ви излязат след като напишете "сперма" и ще разберете за какво говоря ! Успех от мен "гнусливи създания" !!!!

Lysit0
07-13-2009, 17:25
Различни момичета ,различни мнения....
На мен ми харесва....правя го с удоволствие, и още повечe,че така няма нужда да ходя да ми избелват емалйла. :D

monincetyyy
07-13-2009, 19:26
Поредната тъпа тема пусната от поредния глупак ! Едно инфо за човека, който написа "как ще гълта нали това са СЕКРЕТИ"..... А слюнката кво е ? А потта която си разменяте докато сте голи и притиснати кво е ? А мазгата докато я лижеш или е по генеталите ви КВО Е ??????????? Явно бая от вас не са запознати с факта, че спермата е единствения секрет, който е ПЕРФЕКТЕН в природата и ако момчето няма никакви болести, то спермата е НАЙ-ЧИСТИЯ продукт създаван от човешкото тяло, дори създаван в природата.... Ако ви гнус да се докоснете до него не знам как се целувате при положение, че устите са толкова мръсни....
П.П. За хората, които ще ме нападнат, че си мият често устата - отидете и попитайте, който лекар/зъболекър пожелаете ще ви кажат същото.
П.П.2 Който мисли да се заяжда за това за спермата - отваряте чичко гуугъл и четете, ама прочетете повечето теми, които ще ви излязат след като напишете "сперма" и ще разберете за какво говоря ! Успех от мен "гнусливи създания" !!!!
Браво Вичиииии :P За първи път да си написал всичко което искам да кажа :D

Smite
07-13-2009, 20:16

добре казано но не беше нужно да ме наричаш глупак !!! мерси за инфото се пак

dan40123
07-13-2009, 20:38
спермата съдържа много белтъчини и важни съединения и не е лошо да я гълтат 8-) 8-)

guinessgirl
07-13-2009, 23:58
да доставяш удоволствие на този с когото правиш секс по всички възможни начини не е тъпо :)

pLqmi92
07-14-2009, 13:53

Подобно щях да напиша ... :? И преди имаше подобна тема и всички пак се нахвърлиха,ау гнусотия,как може някои момичета да гълтат и още куп такива ... Защо да е гнусотия не знам...На някои пък им харесва,гълтат..Всеки си има мнение..Не упреквам и тези,на които не им харесва,ама поне да бяха измислили нещо по-различно от това гнусно е ,секрет е... ;) Спермата пък е изключително полезна,както каза Vichko0o :)

ItalianMafia
07-14-2009, 14:17
да доставяш удоволствие на този с когото правиш секс по всички възможни начини не е тъпо :)

Абсолютно

Xrisenceto
07-14-2009, 14:36
от уважение :lol: ш откача тука :razz:

FromAutumToAshes
07-14-2009, 15:55
Наистина ли ви харесва да гълтате семенната течност на момчетата или го правите от уважение ?? :-o :-oПравим го за чест и слава :grin: :lol:

Обеден съм в това :D

gcveti92
07-14-2009, 17:36
екстра си е!

galenata
07-14-2009, 17:36
Ако го правя-го правя,защото знае,че на него би му доставило удоволствие.Не на мен.

devi
07-14-2009, 18:33
Мразя да гълтам. спермата му има вкус на шушулки от глициня. Много рядко ми иска да ми се испразни в устата, понеже знае че не ми харесва, но когато го направи гълтам не точно от уважение, колкото от нуждата да го видя доволен.

titinkaa
07-14-2009, 19:47
+1 :P

moon_flower
07-14-2009, 20:06
На мен ми харесва, а и не намирам нищо лошо в това.Нито пък гнусно...да не говорим,че вкуса не е гаден,просто повечето хора си навиват на пръста,че е така.Поне на мен не ми е гадно.А и момичетата казват,че ги е гнус и им е гадно.Ами момчетата като ви правят орална вероятно не ви казват,че им е гадно или гнусно.Казвам го,защото вагиналният секрет със сигурност няма бог знае какъв божествен вкус.

stn
07-14-2009, 22:26
:D

pisentseto
07-15-2009, 08:34
Ем на мен лично не ми харесва,но го правя заради приятеля си

alice_in_wonderland
07-15-2009, 08:51
Харесва ми :oops: А що се отнася до уважението.. уважение е да те целунат след това :-D :wink:

Lysit0
07-15-2009, 09:00
Ако го правя-го правя,защото знае,че на него би му доставило удоволствие.Не на мен.

А нетрябва да е така.
Трябва да го правиш ,защото и на теб ти харесва,защото по 'задължение' e гадно.И особенно той като знае ,че е по задължение,няма да му е особено приятно.Аз го правя,защото той го обича,но защото и на мен ми харесва,ако не ми харесваше,просто нямаше да го правя, и той е много глупав ,ако те принуждава да гълташ,ако неискаш.

bobituu
07-16-2009, 10:01

защо да не им харесва :shock: че на теб ти е харесало това е друго нещо :-D

lovec
07-16-2009, 12:41

xplay
07-16-2009, 12:50
Никакво уважение! НЕ ГЪЛТАМ!! :P :-D :-D :-D