Влез

View Full Version : Не мога да се влюбя...

Vikitooo
07-13-2009, 09:31
Никога не съм предполагала, че ще ми бъде толкова трудно да се влюбя....имала съм, имам гадже. Но просто нямам чуства...не ми пука за нищо като съм с някое момче. Имам чуството, че даже и да ми изневери няма ми мигне окото. Така беше и с останалите.. Не ги обичам, не мога да им покажа чуствата си, защото няма такива. И съответно те се одръпват и работите пропадат.. Да кажеш, че в него е проблема (сегашното ми гадже) не е, защото и с предишните беше така. Уж имам гадже, а се чуствам сама.

Не ме разбирайте погрешно...нямам проблеми ник'ви, само това, че не мога да се влюбя...няма тръпка. Гледам ги моите приятелки- влюбени, витаят. Повтарят колко много обичат половинките си...Театър ли е това незнам, но добре го играят. Напоследък ми се случва ей така като си вървя по улицата и видя влюбени ми става криво, кофти. Защото аз не съм влюбена, никога не съм била.

Защо така бе хора? Защо не мога да намеря момчето, което да обичам, за което да ми пука, с което да правя любов, а не просто секс...да ме боли от любов даже??

Nilufer6
07-13-2009, 09:34
Не бъди толкова сигурна, че искаш да се влюбиш.
Иначе така е с много хора. Не е ненормално. за къде бързаш? Тепърва ще ги изпитваш тея чувства. Като се влюбиш и като те боли, ще ти се иска да е както преди и да не се влюбваш :P
А болката е от любовта е сладка, ама понякога си струва да си я спестиш . Няма човек, който не се е влюбвал или не може да се влюби, само при някои е по-късно.

sladkalady
07-13-2009, 09:36
На колко години си?
Според мен е по добре да си сама известно време.Какъв е смисъла да си с някой към който нямаш чувства...Или ти имаш чувства ,но само в началото?

djuki
07-13-2009, 09:38
явно нямаш късмет да попаднеш на момче което истински да те грабне . Подбирай по внимателно приятелите си . Целта не е да избереш някой и да кажеш че го обичаш ...а трябва да откриеш човек с който да говориш да споделяш да можеш да му се довериш ... да не е просто красив а да е умничък и просто да те грабне като човек . Явно твойте момчета по един или друг начин не могат да го направя къде е проблема нз ти сама ще го намериш !

ghetto_superstar
07-13-2009, 09:43
И аз в момента съм в такъв "период".Спокойно...не търси постоянно...ще видиш,че скоро ще намериш това което искаш.Дай си малко време.Не мисли постоянно за това,че не може да се влюбиш.Напротив-може но просто не си си намерила още майстора така да се каже :D

NeZaPoznat
07-13-2009, 09:54
Никога не съм предполагала, че ще ми бъде толкова трудно да се влюбя....имала съм, имам гадже. Но просто нямам чуства...не ми пука за нищо като съм с някое момче. Имам чуството, че даже и да ми изневери няма ми мигне окото. Така беше и с останалите.. Не ги обичам, не мога да им покажа чуствата си, защото няма такива. И съответно те се одръпват и работите пропадат.. Да кажеш, че в него е проблема (сегашното ми гадже) не е, защото и с предишните беше така. Уж имам гадже, а се чуствам сама.

Не ме разбирайте погрешно...нямам проблеми ник'ви, само това, че не мога да се влюбя...няма тръпка. Гледам ги моите приятелки- влюбени, витаят. Повтарят колко много обичат половинките си...Театър ли е това незнам, но добре го играят. Напоследък ми се случва ей така като си вървя по улицата и видя влюбени ми става криво, кофти. Защото аз не съм влюбена, никога не съм била.

Защо така бе хора? Защо не мога да намеря момчето, което да обичам, за което да ми пука, с което да правя любов, а не просто секс...да ме боли от любов даже??

Там е проблема :?

SiNiStEr
07-13-2009, 10:12
Все ще се намери някой идиот,който да ти завърти главата и тогава за друго ще се вайкаш.
Има време за всичко.

EarthShaker
07-13-2009, 10:36
Според мен момчетата бягат след теб и ти си казваш 'Е, добре' и така ставате 'гаджета'.. разбира се, може и да бъркам, но взимам под внимание добрия ти външен вид :)

Трябва да си намериш някой, който НЕ те желае отначало... и сама да си го извоюваш... тогава може би ще станат нещата ;)

Aicken
07-13-2009, 10:38

Там е проблема :?

точно и аз като го прочетох това си казах , да нямам трудности в живота , да ми стигат парите и родителите ми и аз да сме живи и здрави... тогава само ще праскам курвите и няма да си развалям живота с любов ама ей на ... влюбен съм и аз... а накрая ше лапам кура знам 8-)

IRule
07-13-2009, 10:49
Момето иска да изгори, не го ли разбирате толкова ?

Според мен проблема е, че явно тръгваш с някакви момчета, който харесваш само външно, не те грабват с нищо, ако примерно си била 1 ден без него, и въобще не ти е липсвал, и дори не си се сащала за него, значи нямаш работа с тоя човек, просто не се получават нещата.

Другия вариант е да си обратна, и да не го осъзнаваш :shock: