Влез

View Full Version : Страхотна статия за жените

coolkiss
07-13-2009, 15:41
Не го познавам момчето, което я е написало, но определено има талант и знае за какво говори. Препрочитам я за 3ти път днес само и само за да се убедя колко е прав:
http://pickup-project.net/forum/index.php?topic=411.0

sladkalady
07-13-2009, 15:54
Доста е дълго ,но го прочетах...

kypo
07-13-2009, 16:36
боже, ако има сайт с повече чекиджии в процентно отношение спрямо юзърите то преди тийнпроблем е само тоя сайт за пикЪп, или квото е там

просто такива тъпаци няма никъде, няколко пъти съм чел некви глупости и съм се заливал от смях. с тия заучени фрази и методи са направо трагични. а що за фантазьори има не е истина, и боравят с некви термини мале мале :lol: :razz:
целия сайт е некъв голям ташак, то да сваляш жени не се учи - тва е вродено, или можеш или не! както да караш автомобил, шофьор и сваляч не се става, такъв се раждаш

ае лек ден

babity
07-13-2009, 17:19
Не вярвах, че жена ще се съгласи с едно такова мнение, но ето - и това доживях да видя! Напълно съгласна съм с куро, че в тази статия се говорят главно глупости и с цел да се постигне някаква убедителност е използван език в малко по - висок от стандартния стил на писане. Самите разсъждения са несвързани и в този си вид изглеждат глупаво. Но нека кажа няколко думи към самия текст, като някакъв отговор или... знам ли и аз какво.

Достойство... жените нямали дойстойнство, защото не си признавали, че искат да спят с някой си... Напротив! Имат го точно, защото не си признават, че е така. Ако не признаеш слабостта си няма как да си отхвърлен и съответно няма как да накърнят достойнството ти! Нима не са достойни онези хора, които умеят да контролират нагоните си? Или да сме дойстойни значи да казваме в лицето на всеки срещнат, че изпитваме сексуално влечение към него? Че това е дори невъзпитано, освен всичко друго. Сексът бил магия... Кога сексът е магия? Смело казвам, че за една жена той е магия тогава и само тогава когато е обвързан с чувства и емоции. Докато човекът говори за обикновен секс без обвързване... чисто и просто една гимнастика. Каква магия има в нея? Или може би бещо достойно? И да, след като един мъж на мястото на автора е толкова голям и достоен мъж, че не смее да се установи някъде, а чука наред той де факто не дава на жените, с които е нищо повече от един х*й, ще ме извинявате, докато повечето жени обвързват секса с емоция и чувства. Не ми се обяснява. Пълни глупости са в тази статия...

Rofl4e
07-13-2009, 17:35
дълго но го прочетох.
много смислено.. доста е добро

евала :)

kypo
07-13-2009, 18:38
Не вярвах, че жена ще се съгласи с едно такова мнение, но ето - и това доживях да видя! Напълно съгласна съм с куро, че в тази статия се говорят главно глупости и с цел да се постигне някаква убедителност е използван език в малко по - висок от стандартния стил на писане. Самите разсъждения са несвързани и в този си вид изглеждат глупаво. Но нека кажа няколко думи към самия текст, като някакъв отговор или... знам ли и аз какво.

Достойство... жените нямали дойстойнство, защото не си признавали, че искат да спят с някой си... Напротив! Имат го точно, защото не си признават, че е така. Ако не признаеш слабостта си няма как да си отхвърлен и съответно няма как да накърнят достойнството ти! Нима не са достойни онези хора, които умеят да контролират нагоните си? Или да сме дойстойни значи да казваме в лицето на всеки срещнат, че изпитваме сексуално влечение към него? Че това е дори невъзпитано, освен всичко друго. Сексът бил магия... Кога сексът е магия? Смело казвам, че за една жена той е магия тогава и само тогава когато е обвързан с чувства и емоции. Докато човекът говори за обикновен секс без обвързване... чисто и просто една гимнастика. Каква магия има в нея? Или може би бещо достойно? И да, след като един мъж на мястото на автора е толкова голям и достоен мъж, че не смее да се установи някъде, а чука наред той де факто не дава на жените, с които е нищо повече от един х*й, ще ме извинявате, докато повечето жени обвързват секса с емоция и чувства. Не ми се обяснява. Пълни глупости са в тази статия...

аз имах в предвид целия форум че е супер тъп, но и статията в частност не отстъпва.
въпреки че съм малко скептино настроен към нежния пол от известно време поради лични причини, не съм срещал нито едно момиче до сега и с което да съм имал нещо общо, което да иска просто чу*ане. жените са различни от хората (нарочно го написах така :lol: ), както казва колежката сексът за тях не е като за повечето мъже - просто секс, а винаги е бил свързан с много чувства. от опита си мога да кажа че една жена ще си легне с теб само ако има чувства към теб, а аз лично с жена която иска само да бъде изчукана не бих спал, защото и аз свързвам секса с близост между двама човека не само във физически, но и в духовен смисъл - само тогава е не просто чукане, а нещо красиво, изпълнено с чувства, сливане на два свята (ае стига толкова епитети, разбрахте за какво говоря).

пък и коя е тая жена която ще каже в прав текст "искам да правя секс с теб?", някоя к*рва ще да е. един себеуважаващ се мъж едва ли би паднал на такова примитивно ниво за да спи с някоя ей така. или и аз съм с грешни разбирания? просто самият процес на преследване (като ловуване при животните), мечтаене по цели нощи какво ще е, как ще е, убийственото желание да бъдеш с този човек е много по-приятно от самото "чукане". но загоряли пубери на по 16 години едва ли ще ме разберат какво е задоволството да осъществиш това за което си мечтал и фантазирал с този човек, да му доставиш удоволствие, да видиш щастието в очите му и тн...
та в тоя сайт за пикЪп нещата са представени доста хлапашки и глупаво, все едно жените са някакъв обект на състезание, кой ще свали и вкара повече жени в леглото си... доста тъпо, щото всеки може да свали 10 жени за определено време, майсторлъка е да умееш да задържиш една жена, да имаш какво да и дадеш (не в материален смисъл), да задържиш вниманието и и да бъдеш в мислите и непрестанно, че д ане помисля за друг. тогава си Мъж, а не някакъв сополанко, действащ със заучени фрази и насочващ вниманието си към лесни "таргети" (както им викат пикъпърите 8-) ), защото истинските жени не се ловят на изтъркани лафове от нета. от личен опит говоря, щото знам колко е трудно да спечелиш истинска жена и какво е удовлетворението след няколко месеца "борба" да видиш че си е струвало всички усилия... аз имах такава, но това че не успях да я задържа повече от година говори че има още да се уча от неуспехите, които ми предлага живота, а не от форуми и наръчници за свалки, писани от неисвестни повярвали си "свалячи"

е, туй то от мен, ваш куро 8-)

Ilikeliljon
07-13-2009, 19:07
Отдавна не бях виждал някой мъж, който го е очукал опита с жените, така силно да представя изкривената си представа за тях като истинска. :lol: :lol: :lol: Ето: "Вместо това жените са подмолни, прикрити и достойнството не е от силните им черти." Какво се очаква от жените по дяволите, да тръгнат да си признават и да предлагат на момчетата да ходят ли. Изкривена представа. От векове се знае, че женското начало е пасивно и приемащо, а мъжкото, активно и проникващо. Независимо дали става въпрос за секс или за нещо друго. Той ми пише, че те стоели на едно място по време на секс, той какво иска, тя ли да го чука. Егати работата. Трудно ми е тук да обясня този принцип, защото сега всички ще ми скочат, е какво жената да стои като дърво ли, не става въпрос за това, жената има друг начин за изразяване на нещата в секса, а не да бъде активна като мъжа, тя е вътрешно активна, а мъжа външно, просто принципите се допълват. Абе момчето има верни попадения, но не във всичко, забравих и да спомена фактологичната некоректност за женската свобода, не е от 100 години. Сексуалната революция започва през 60-те години, макар основите и да са поставени малко по-рано. Ама както и да е :) :)

bog4eto
07-13-2009, 19:24
Колкото и да пишете,каквото и да правите и колкото и проучвания да има-вие никога няма да разберете жените :-)

balon4eee
07-13-2009, 19:27
о няма да хвана да го чета ти луд ли си

babity
07-13-2009, 19:46
Евалата, Куре! Точно това имах в предвид! =; =D>

malkotoo
07-13-2009, 19:48
глупости...

djojinka
07-13-2009, 20:01
Колкото и да пишете,каквото и да правите и колкото и проучвания да има-вие никога няма да разберете жените Така е!! :)

NeZaPoznat
07-14-2009, 09:59
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Статия !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Това е разказче тип 'мижи да те лъжа' :lol: :lol: Художествена измислица :lol: :lol: и то не много добра !! Сладникава :lol: :lol:

Статия !!! Ох ще падна !! :lol: :lol:

CucAgMuH
07-14-2009, 11:48
Не го познавам момчето, което я е написало, но определено има талант и знае за какво говори.

"Если хочешь говори тише поднимись выше и полетят тысячи тысячи..." :smt001

hooliganka89
07-14-2009, 12:07
Прочетох писанието на този господинчо и като цяло мога да обубщя,че нищо не е написал.Тук-там има някой верни твърдения и факти които не могат да се успорят,но като цяло нищо не е казал.

sunshinebaby
07-14-2009, 13:20
Не ми хареса :razz:

SqYnY
07-14-2009, 22:29
Прочетох писанието на този господинчо и като цяло мога да обубщя,че нищо не е написал.Тук-там има някой верни твърдения и факти които не могат да се успорят,но като цяло нищо не е казал.

От обУбщението ти се разбра колко си умна... Вярно някой факти за жените не могат да се Успорят... (че повечето са под средното ниво на интелигентност)

bloody_tower
07-14-2009, 22:43
Всеки си има гледна точка за жените.. Все пак кой може да ни разбере. Аз самата не се разбирам, че някой друг ли? Хах... Иначе е добре написано, става за роман на Сандра Браун.

XTREMEFREERIDE
07-15-2009, 09:36
На мен пък ми хареса. :)

puhinka93
07-15-2009, 10:07
:-o :-o

LizZz
07-15-2009, 15:22
Тея имат някви специални терминчета...
Деа, много сме назад тука... 8-)
Супер забавно ми е да го чета тоя форум, хахахаха.

Едит : има и интересни работи.