View Full Version : От къде мога да си купя тривитаминол?
therichbitch
07-13-2009, 20:35
Ми въпросът мисля е ясен, но нямам предвид по принцип- знам, че има във ветеринарните аптеки, ами питам който си е купувал, да ми каже точно в коя аптека и да е някъде около центъра по възможност.
П.П. Става дума за Сф
angel_spirit
07-14-2009, 08:34
Еми аз моя си го взех от 1 аптека на автогара ''Овча купел'' ,иначе в центъра не знам :(
Аз си го взех от зоомагазина на Солунска :)
Колко струва? И има ли странични ефекти? :)
3-4-5лв.струва.Незнам дали има странични ефекти,но мисля,че няма .Който знае да казва. :P 8-)
не знам дали от тривитаминола,но след 1-2 месеца ползване спрях да се мажа защото почна да ми капе адски много коса,чак се бях уплашила да не да сам болна от някаква болест!!!При една моя приятелка беше същото.
Хм...е той уж е за подсилване на косата.. :(
А една приятелка го пие (?!), или не знам и аз какво го прави, за нокти...и няма да ви казвам колко съвършени са. :-o
sykrovishteto
07-14-2009, 12:57
Толкова много четох за "вълшебния тривитамонил",че реших и аз да го пробвам! За сега съм си правела маската 2 пъти и косата ми капе адски много докато я измия :( а уж го взех за да ми се подсили.Първия път ми изглеждаше добре косата,но след втората процедура приличаше на изгоряла слама,ужасна беше :( Сега незнам дали да продължа да го ползвам с надеждата да започне да ми действа положително или да го оставя :-o