View Full Version : Оффф...нз вече какво да правя. :/
Snuffles
07-14-2009, 14:56
Сори, че ви занимавам с моите проблеми...все едно си нямате ваши, ама вече направо нз :-k Значи,нали там бях писала преди тема. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259167
И щяхме да излизаме, аз си бях пприготвила багажа и отидохме още в 8 с майка ми на кафето на гарата..звъннах му 2 пъти, но така и никой не отговори. След като тръгнахме, на другия ден ми се обади, каза, че бил като утрепан от работа и заспал...ок,писахме си смс-и, всичко беше супер..и нали като се върнах от Македония му писах по скайп, държеше се студено :/ питах го защо се държи така, каза ми, че по цял ден е на работа и е изморен и каза,че не е с друга,ако това ъм си мислила...Питах го кога ще се видим и каза, че е зает цялата седмица, само в неделя е свободен, но до 15-ти са му заети и неделите...преглътнах всичко и вчера му писах,че ми липсва, той каза, че и аз на него, но как да ви кажа...просто,даже една целуквка не ми прати, нито ми казва слънчице,както преди. Не знам,вчера му писах смс,даже не ми отговори..тука от няколко дена съм се съсипала, баси,само за тва мисля. :-# Ся е в скайп и даже не ми и пише..нз вече. Кво да правя? :-k
Snuffles
07-14-2009, 15:01
Какво да правиш ли?
ЧУКАЙ МЕ В ГЪЗАА, СЛОЖИ МИ ГО В УСТАТАА И ОТНОВО ПОДАЙ МИ ГО ВЪВ ПУУУТКАТААА... :-({|= :smt023
мама ти мръснаа 8-)
malkotoo
07-14-2009, 15:03
1во - стига с този скайп! :-x
2ро - остави момчето малко да подиша..дай му свобода.. явно го задушаваш, понеже си хлътнала много, и той затова се държи така
недей да си мислиш веднага, че не те обича, че има друга..може просто да иска малко спокойствие..осигури му го и мисля че всичко ще е наред
успех :-)
Snuffles
07-14-2009, 15:05
2ро - остави момчето малко да подиша..дай му свобода.. явно го задушаваш, понеже си хлътнала много, и той затова се държи така
недей да си мислиш веднага, че не те обича, че има друга..може просто да иска малко спокойствие..осигури му го и мисля че всичко ще е наред
10x
:-)
LovEsIckk
07-14-2009, 15:05
+
или може би не значиш нищо за него.Щом не те отразява сама си прави изводите и не храни напразно надежди.
Snuffles
07-14-2009, 15:08
+
или може би не значиш нищо за него.Щом не те отразява сама си прави изводите и не храни напразно надежди.
Ами, ако не ми беше казвал,че друг път не се е чувствал така,както сега, щях ли изобщо да се мъча.. :-k
Говори с него сериозно ... :? Има вероятност да е много изморен ама все пак ако човек иска ще намери желание ... ако ли не причина за извинение ... :? :? Говори с него, за да ти е по - спокойно ... :-)
Snuffles
07-14-2009, 15:33
Оф,баси..
колко съм наивна и съм вярвала.... :-# ](*,)
Оф,баси..
Всички сме така... спокойно ... :( :( :-)
Snuffles
07-14-2009, 15:46
Оф,баси..
Всички сме така... спокойно ... :( :( :-)
10х :-)
и все пак--животът продължава^^
djojinka
07-14-2009, 15:48
Спри да го тьрсиш!Остави го колко и да ти е гадно!Излез с приятели забавляваи се!Потьрпи и виж кога ще се сети за теб сигурна сьм че ще е скоро!Безразличието ти ще го накра да се сети за теб! :-)
sunshinebaby
07-14-2009, 16:59
Може наистина да му идва в повече работата, остави го малко без да му се обаждаш и да видим кога пак ще се сети за теб :-)
BlackMamba
07-14-2009, 17:26
Само като прочетох, че си на 13... ясно. Нежна лирична душо, остави ги тея гаджета и си налягал парцалите върху учебниците, защото един ден тея гаджета няма да ти оправят живота. Даже виж, още от сега ти го тровят :D На 18, ако го даваш в същия дух, ще си емоционална развалина и ще си изчерпана, с теб ще е като да си с някой пън, или ще ревеш през 2 минути. Я се стегни и погледни малко по- сериозно. Има време за ебане и за "гаджета", ако това вашето може да се нарече гаджета.
Snuffles
07-14-2009, 18:08
Само като прочетох, че си на 13... ясно. Нежна лирична душо, остави ги тея гаджета и си налягал парцалите върху учебниците, защото един ден тея гаджета няма да ти оправят живота. Даже виж, още от сега ти го тровят :D На 18, ако го даваш в същия дух, ще си емоционална развалина и ще си изчерпана, с теб ще е като да си с някой пън, или ще ревеш през 2 минути. Я се стегни и погледни малко по- сериозно. Има време за е**не и за "гаджета", ако това вашето може да се нарече гаджета.
:razz:
ауе,май и прав/а :D
^ Че е прав, прав е .. Айде няма да кажа нищо за това, че си на 13, ама щом приятеля ти работи, той на колко е, аджеба !? :shock: Иначе и аз в момента съм в някакво такова положение с приятеля си, оставила съм го да прави кавкото иска .. Миналата седмица 3 дни не си говорихме, щото аз не го потърсих. Знам, че е много трудно, ама остави го, нека му домъчнее за теб :) При мен накрая се оказа, че мислел, че му се сърдя и решил да не ми досажда .. Пък и нали вече е 15, би трябвало скоро нещата да се нормализират и всичко да си е както преди :) Успех! И не се впрягай много .. :)
Snuffles
07-15-2009, 11:12
^ Че е прав, прав е .. Айде няма да кажа нищо за това, че си на 13, ама щом приятеля ти работи, той на колко е, аджеба !? :shock: Иначе и аз в момента съм в някакво такова положение с приятеля си, оставила съм го да прави кавкото иска .. Миналата седмица 3 дни не си говорихме, щото аз не го потърсих. Знам, че е много трудно, ама остави го, нека му домъчнее за теб :) При мен накрая се оказа, че мислел, че му се сърдя и решил да не ми досажда .. Пък и нали вече е 15, би трябвало скоро нещата да се нормализират и всичко да си е както преди :) Успех! И не се впрягай много .. :)
Aми, на 19-ти прави 15. Мерси много з съвета.. O:) :smt030
ItalianMafia
07-15-2009, 11:13
Съгласна.. :grin:
SuperBadSuperFresh
07-15-2009, 12:45
1.Абе момичето е във ваканция,кви учебници ви гонят. 8-)
2.Понякога скайп е единствения начин за комуникация,повярвайте.Пис на ми във всяка тема да го оплювате тоя скайп."Зарежи го скайпа" и айде готово сичките проблеми изчезват и всичко е песни,цветя и любов...
Та,по темата-съвет ми е трудно да ти дам,мога само да повторя безбройните клишета.Вдигни му там един скандал,поразпердушини го и виж какво ще стане.
http://topdica.com/skype_logo.png, начин за комуникация!