View Full Version : 2012г.
За абсолютно нищо никъде не си давал доказателства...
Давай, обясни ми за еволюцията. :)
Ама недей да ми разказваш приказки за гущери и извънземни, ами дай доказателства, че наистина е така ;)
Такааа....Естествения подбор....Какво е това?
Това е че всяко поколение все по-добро от предишното и оцеляват само най-силните, приспособимите и тн...В природата е така...Но при хората така ли е? - Никога...Всяко поколение се изнежва, става все по-изнежено, глупаво, слабо и тн...И ние подпомагаме това....Какво повече да обяснявам...Човека не пасва....
Всяко поколение било по - глупаво и слабо :shock: - май говориш само за себе си. Акълът на 1 съвременен човек е в пъти по - развит от този на човек от Неолита, ти, ако мислиш, че си по - глупав от пещярниците добре. Съвременните хора са по - високи и живеят по - дълго.
Естествения подбор е оцеляване на най-приспособимия, а не на най-силния. Първо си изясни фактологията и тогава си прави собствени теории.
Есествено, че всяко поколение става по изнежено, отдавна няма нужда да гоним прасетата из горите с копия, че да ни трябва физическа сила.
Но за сметка на това можем да живеем дори на най-студените места на земята, да строим градове в пустините, да имаме дотъп до електричество и интернет дори в центъра на амазонската джунгла и т.н. Ето на това му се вика приспособимост ;)
И да - средното IQ на населението постоянно се покачва, ти ако се чувстваш по-глупав от някой пещерняк - сам си си виновен...
И пак ще ти кажа - собственото ти мнение не е доказателство..
Всяко поколение било по - глупаво и слабо :shock: - май говориш само за себе си. Акълът на 1 съвременен човек е в пъти по - развит от този на човек от Неолита, ти, ако мислиш, че си по - глупав от пещярниците добре. Съвременните хора са по - високи и живеят по - дълго.
Ако сме живели както преди нямаше да сме на път да се самоунищожим...И живеем по-дълго...Муахаххахахахахаха хахахаааа...Преди хората, ако не са били убити от нещо са живели 200-1000 години.....
Естествения подбор е оцеляване на най-приспособимия, а не на най-силния. Първо си изясни фактологията и тогава си прави собствени теории.
Есествено, че всяко поколение става по изнежено, отдавна няма нужда да гоним прасетата из горите с копия, че да ни трябва физическа сила.
Но за сметка на това можем да живеем дори на най-студените места на земята, да строим градове в пустините, да имаме дотъп до електричество и интернет дори в центъра на амазонската джунгла и т.н. Ето на това му се вика приспособимост ;)
И да - средното IQ на населението постоянно се покачва, ти ако се чувстваш по-глупав от някой пещерняк - сам си си виновен...
И пак ще ти кажа - собственото ти мнение не е доказателство..
Значи това, че се самоунищожаваме ни прави по-умни...Дооооообре...И ако е за сметка на цялата природа.....значи сме по-добри...Дооообре....Животнит го правят без да вредят на природата...Но да...Ние сме по-добре...Унощожавайки всичко до което имаме допир...
Niakoitam
01-05-2011, 08:00
Тука много работи се изписаха затова не мога да отговарям на всяко едно нещо по отделно, защото ще изпиша сигурно три странци.
Изказаха се неща неподплатени с никакви доказателства с цел да се оборят очевидни иначе неща. В миналото хората изобщо не са им обръщали внимание, защото първо са се борили с природата за да не умрат от глад, а след това не им е пукало. В днешно време на някои хора ни прави впечатление. На други също само където изобщо не им пука като нищо не могат да направят по въпроса, а трети така са се задълбали в материалното че няма да им направи впечатление дори и Земята под краката им да се разпадне. Спомена се филмът "Изгубени"
Да, това сме ние всъщност днес Изгубените от филма. Виждаме си острова само че не знаем дори до къде стига.Или добре, може би почти напълно сме си изучили острова(Земята) ама не точно. Само че на доста хора не им пука. За какво като може да са си щастливи и тук докато не изчезнат пък следващите поколения да се оправят. Да, ние в момента се намираме на острова на Изгубени, който е отвсякъде заобиколен от вода. В нашият случаи от вакуум звезди, планети, за които доскоро науката отхвърляше че може да съществуват още, черни дупки какъвто наскоро откриха че е и центърът на Галактиката ни, квазари и всякакви други подобни. Разликата при нас от при изгубени е че те знаят че някъде там зад окена има и друг свят. А ние дори и това незнаем, но всъщност на малко им пука. А някои каза че сънищата били създадени от нас самите. Може!. Но от подсъзнанието, а подсъзнанието често вижда неща, които съзнанието пренебрегва като ненужна информация или просто логиката не позволява да се възприеме.Наскоро четох една книга. Попринцип май е фантастична, но говори за много открития и теории, за които съм чел и чувал по различни наунопопулярни предавания. Който иска може да я прочете. Около 80 страници е. Казва се "Хакери на сънища" Неин автор е Андрей Реутов. Има в нея реални факти и теории и понякоя и друга метафора.
Когато в Библията пише, че Ной е живял 900 години не е вярно, но щом ти казваш, че хората са живели по 200 - 1000 години ние автоматично трябва да го признаем за вярно? Къде е открита такава находка, ще споделиш ли? Нещата, които аз съм написал съвсем спокойно могат да се прочетат в учебник по биология за 10 клас.
Когато в Библията пише, че Ной е живял 900 години не е вярно, но щом ти казваш, че хората са живели по 200 - 1000 години ние автоматично трябва да го признаем за вярно? Къде е открита такава находка, ще споделиш ли? Нещата, които аз съм написал съвсем спокойно могат да се прочетат в учебник по биология за 10 клас.
Учебник....муахаххахаха...та очакваш да има такива неща....Литературата е супер манипулиращ предмет и трябва да бъде забранен....Но добре си върши работата...Така както и да е...
В папируси и каменни надписи от египтяни пише, че средната продължителност на живота е бил 200г.....
Да ти кажа честно то годините зависят от календара. За Египет не съм сигурен, но източните народи и годината на древните хора въобще се е състояла по някой път от 3 или 8 месеца.
Да ти кажа честно то годините зависят от календара. За Египет не съм сигурен, но източните народи и годината на древните хора въобще се е състояла по някой път от 3 или 8 месеца.
Споко то е описано....И това е взето в предвид...и става на въпрос не за кучешки години(примерно), а за 365 дни...