Влез

View Full Version : ЕдИН ПрОбЛЕм

oooo
07-14-2009, 17:31
Здравейте аз съм на 15 :) Вчера бях с гаджето си което много иска да го направиме и почна да ми бърка в котето :d и ми каза,че не съм девственна,щото аз се отворих преди 2 години без да исках та както и да е.Нормално ли е днеска да ме боли там.Той доста си игра :D но сега не ми е особено приятно :s

pLqmi92
07-14-2009, 17:34
Мда..

LovEsIckk
07-14-2009, 17:37
АААА.. и той как установи , че не си девствена ?!
А ти как разбра , че си се отворила сама?

oooo
07-14-2009, 17:38
Той нали ме пипна разбра,че съм отворена аз пще съм си девственна де но нямам ципа
Аз преди две години маструбирах и после видях,че има кръв ето как разбрах...

scyLLa
07-14-2009, 17:42
Е добре бе мааму стара ти като мастурбираш тавана ли гледаш не успя ли да видиш че ти тече кръв ???

YourPoison
07-14-2009, 17:44
Е добре бе мааму стара ти като мастурбираш тавана ли гледаш не успя ли да видиш че ти тече кръв ???
+ ..

Allemande
07-14-2009, 17:45
Да е и той като пипа може да усети дали хименът не е разкъсан...А иначе нормално е да те боли не се притеснявай.

oooo
07-14-2009, 17:47
Оф на мене не ми е проблема,че съм се отворила ;) Питам дали е нормално сега да ме боли там той вчера доста си игра и бъркаше :d ;)

mysterious93
07-14-2009, 17:48
Той нали ме пипна разбра,че съм отворена аз пще съм си девственна де но нямам ципа

Е добре де маааму стара ти кат пишеш коменти тавана ли гледаш??

galenata
07-14-2009, 17:48
Амии .. според мен е нормално...

oooo
07-14-2009, 17:50
мерси :)

scyLLa
07-14-2009, 18:01

Е добре де маааму стара ти кат пишеш коменти тавана ли гледаш??
Ами щом е видяла ПОСЛЕ значи е логично, че е гледала на другаде

djuki
07-14-2009, 18:06
нормално е

IRule
07-14-2009, 18:12
А твоя приятел има ли тапия за гинеколог ? :D

TwEEtyNkA
07-14-2009, 18:57
еми според мен е нормално ако си мастурбирала с пръст защото все пак това не е мъжкия оплов орган и малко ще те боли

BePoHuKa
07-14-2009, 23:42
Нормално е да те боли.. особено при секс.. попринцип от пръсти не боли кой знае колко :lol:

ItalianMafia
07-15-2009, 01:51
Нормално е.. не е трудно да се сетиш и сама..

bunit0
07-15-2009, 05:50
нормално е ;);):)

XiPiXoPiGiRL
07-15-2009, 06:42

:razz: :razz: :razz:

FromAutumToAshes
07-15-2009, 06:47

:razz: :razz: :razz:

+1 :D :D :D

Lysit0
07-15-2009, 06:52
Нормално е да те боли,ако не си го практикувала и си го правила само веднъж и до там.Спокойно,няколко пъти да направиш секс още и вагината ти ще се разшири и няма да изпитваш само болка,a удоволствие.

Jus7DreamBoy
07-15-2009, 06:54
+ .. +2

VforVendeta
07-15-2009, 06:56
Здравейте аз съм на 15 :) Вчера бях с гаджето си което много иска да го направиме и почна да ми бърка в котето :d и ми каза,че не съм девственна,щото аз се отворих преди 2 години без да исках та както и да е.Нормално ли е днеска да ме боли там.Той доста си игра :D но сега не ми е особено приятно :s

Твърде трудно е един мъж да разбере начина на мислене на жените/момичетата. За пореден път след като прочетох тази тема, осъзнавам колко правилно е по-горе казаното от мен твърдение.
Много ми е любопитно авторката защо не желае да има нормален полов контакт с гаджето си(което значи и интимен партньор), при условие че тя не е девственна :-o . Стигнала си до там че да му позволиш да ти "бърка в котето", но все още не желаеш да задоволиш неговите нужди...

Лично аз на негово място, ако разбера че гаджето ми е отворено вече, при условие че ме е карала да чакам на сухичко има само един вариант: Щях да стана, ако сме у нас щях да я изпратя да си заминава без много приказки, ако сме в тях щях да си замина, но и в двата случая щях да и кажа повече да не ми говори и край. :)

NeZaPoznat
07-15-2009, 07:46

Сигурно не - за гинеколог се учи доста, а и един гинеколог няма да си играе със сливата на някаква тийн-ка. По-скоро има кетап за путкобрък :lol: :lol: :lol:

pisentseto
07-15-2009, 08:42
еми според мен е нормално ако си мастурбирала с пръст защото все пак това не е мъжкия оплов орган и малко ще те боли

+++

galenata
07-15-2009, 09:25

Твърде трудно е един мъж да разбере начина на мислене на жените/момичетата. За пореден път след като прочетох тази тема, осъзнавам колко правилно е по-горе казаното от мен твърдение.
Много ми е любопитно авторката защо не желае да има нормален полов контакт с гаджето си(което значи и интимен партньор), при условие че тя не е девственна :-o . Стигнала си до там че да му позволиш да ти "бърка в котето", но все още не желаеш да задоволиш неговите нужди...

Лично аз на негово място, ако разбера че гаджето ми е отворено вече, при условие че ме е карала да чакам на сухичко има само един вариант: Щях да стана, ако сме у нас щях да я изпратя да си заминава без много приказки, ако сме в тях щях да си замина, но и в двата случая щях да и кажа повече да не ми говори и край. :)
Не е така,тя е била девствена,просто е била отворена.В началото на връзката е нормално да те кара да чакаш-така и на двамата желанието ви да правите секс един с друг се усилва.Да и аз доста често размотавам гаджетата си,не съм от типа "секс на първа среща".
Плюс това девойката е малка.Тя може чрез свирки примерно да се опитва да задоволи нуждите му,надали стои като дърво.

taisana
07-15-2009, 10:56
квото и да си говорим си КУРВА ша му даваш да ти бърка ... като неискаш секс да ти бърка с цялата ръка да си напъха чак в бъбрека да го усетиш... :-x

vellvet
07-15-2009, 11:14
има момичета при които психическата бариера от факта че трябва да им вкарат "мъжки полов орган" мн по голяма от колкото идеята за пръст два... естественното развитие на нещата е да се стине до секс и ако момчето е достатъчно свястно няма да стане и да си замине без да и проговори!!!
по темата :) : вс е в реда на нещата болките са нормално явление :)