View Full Version : да се притеснявам ли?
stefito93
07-14-2009, 22:19
с приятеляt ми не сме правили секс,но той си търкаше половият член по вагината ми,само че аз бях с бикини + мн тънък панталон...след това видях,че върху панталона ми има бегла следа от сперма,но от другата страна на панталона нямаше нищо..Има ли вероятност нещо да е станало?може ли изобщо през дрехи,бикини да стане гаф?
theoneudontknow
07-14-2009, 22:20
Абсолютно никъв шанс няма :) Не се притеснявай ;)
Ми, че ти си бременна. Честито. Може ли да съм кръстник?!!! :grin:
П.С.: Ако някой иска да си режем вените взаимно да ми пише, че след тази тема вече ми иде не знам какво да си причиня. :x
theoneudontknow
07-14-2009, 22:22
Абе стига сте се ебавали, момичето просто пита... Стига сте я зимали за мезе :shock:
Neznachitelen
07-14-2009, 22:24
Има около 200 такива теми :o :o
Gabroveca
07-14-2009, 22:25
Пиши на КИРИЛИЦА!
.: machoka :.
stefito93
07-14-2009, 22:27
много ти благодаря
theoneudontknow
радвам се че са останали хора ,като теб които се опитват да помогнат с каквото могат
marsella
07-14-2009, 22:28
Ами ако не се ебаваш - не няма нищо притеснително. НЕМОЖЕ да си бременна, ако не си правила секс. То като правиш по някога нестава, че камоли през бикини и панталон :)
theoneudontknow
07-14-2009, 22:37
Има около 200 такива теми Surprised Surprised
Пич, вярно е, че има, ама проблема е, че не се намират! Примерно като търся нещо излиза ми тотално друго ...
Neznachitelen
07-14-2009, 22:38
Пич, вярно е, че има, ама проблема е, че не се намират! Примерно като търся нещо излиза ми тотално друго ...
Еми незнам с това трябва да се обърнеш към шефовете .. аз не разбирам 8)
Абе вие МАЛОУМНИ ли сте ... ебаси как мое да попиташ такъв въпрос ... има хора които като свършат в тях немогат да забременеят а па камоли през бикини и панталон ... :x
За това не е нужно да питаш дори, ако не си бягал от час по биология системно. Това са ЕЛЕМЕНТАРНИ неща. Като не си наясно с тях и да се целуваш не трябва. Следващата тема вече очаквам да е "Изпика се в тоалетната - бременна ли съм?" :-x
Това си е чист флууд тази тема. Вчера беше почти същия въпрос. :?
BePoHuKa
07-14-2009, 22:56
CONGRATULATIONS, YOU ARE THE BIGGEST IDIOT IN THE WORLD. :smt112
П.С.: Ако някой иска да си режем вените взаимно да ми пише, че след тази тема вече ми иде не знам какво да си причиня. :x
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
CONGRATULATIONS, YOU ARE THE BIGGEST IDIOT IN THE WORLD. :smt112
AHAHAHAH С ТИЯ ТЕМИ НЕ СЕ СПРЯХТЕ БЕ ВСИЧКИ СТЕ БРЕММЕНИ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ? ОТ ВСИЧКО СА ЗАБРЕМЕНЯВА ВЕЧЕ ТВА Е НОВАТА МОДА. сорка за caps :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BePoHuKa
07-14-2009, 22:58
Абе вие МАЛОУМНИ ли сте ... ебаси как мое да попиташ такъв въпрос ... има хора които като свършат в тях немогат да забременеят а па камоли през бикини и панталон ... :xТози пример е доста неуместен :? Това е само в случай,че жената,мъжа или и двамата имат някакъв проблем,а ако не-то просто е 1/1 000 000 възможно да не се забременее ..
Hurtmore
07-14-2009, 23:04
света божия майко...
Moже ли да си ги режем заедно :oops: :oops:
balon4eee
07-14-2009, 23:25
ох боли ли от тъпота ?
ItalianMafia
07-15-2009, 01:57
Очакваш близнаци.. да са ти живи и здрави.. :grin:
DesTin3d
07-15-2009, 02:56
100% sig sam 4e taq tema e ebavka .. ako ne ... tva momi4e trea da si pregleda nqkade glavata :shock:
FromAutumToAshes
07-15-2009, 06:35
Нямам думи просто, вие тоя форум го взехте за мезе... Какво ние да взимаме авторите за мезе. Решило някое тъпо лапе (с извинение), че няма какво да прави и айде да пишем некви глупости по форумите и да се правим на интересни. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ТАКА САМО СТАВАТЕ ЗА СМЯХ ПРЕД ХОРАТА, ИЛИ ПО-ЛОШОТО НЕ ВИ ПУКА ОТ ТОВА :?: ОТГОВОРА НЕ ЗНАМ, НО ДАНО ВИЕ ГО НАМЕРИТЕ... Не сериозно аз съм потресен, аре да пита една шматка, втора шматка ама какво е това нещо бе човеко? През два дни(че и по-малко сигурно) такава тема. И наистина да не знаеш неща като ТОВА... хъх НА КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ мога да ви попитам :?: Не знам, не знам какво да кажа просто или си правят е*авки, или наистина са толкова малоумни... Чак да се изнервиш от такива хора :-x :-x :-x
^ Те малките нали знаеш,че правят секс на поразия без да мислят за последствията....Е,не че ти изглеждаш много голям де..16?!... :D Ама преди да правят секс да земат да прочетат някоя друга книжка,няма да им (ви) е излишно... :)
FromAutumToAshes
07-15-2009, 06:43
Виж сега... аз не се правя на голям или нещо такова. Ама да си ме видяла да пиша такива простотий :?:
А просто да ти отговоря на 18 съм, пак казвам без да се правя на голям или много разбиращ и прочие
Айде със здраве. Аз повече няма да пиша по тая тема и дано се осъзнаете и намерите правилния път някой ден... защото според в момента много от хората не вървят по него, но това е съвсем друга тема (:
Punisherrr
07-15-2009, 06:50
Ясно е на къде върви темата,а отговора вече е даден. - НЕ.