View Full Version : Въпрос за женския оргазъм
sladkoneponosimababby
07-14-2009, 22:29
Здравейте :) Аз съм момиче на 15 години.И просто исках да се пообразовам малко,защото незнам точно какво е женският оргазъм и как така жената свършва .. Тези въпроси си ги задавам от известно време,иначе съм чела доста неща за секса и не мисля че съм някаква малоумна.Знам си достатъчно :)
Neznachitelen
07-14-2009, 22:32
smokE somE weEd :>
май-вече немислите какви теми пускате ... просто да има няква нова ...
май-вече немислите какви теми пускате ... просто да има няква нова ...
+1 :? :?
BePoHuKa
07-14-2009, 23:54
Здравейте :) Аз съм момиче на 15 години.И просто исках да се пообразовам малко,защото незнам точно какво е женският оргазъм и как така жената свършва .. Тези въпроси си ги задавам от известно време,иначе съм чела доста неща за секса и не мисля че съм някаква малоумна.Знам си достатъчно :) Кво кво я пак :-o :-o кво било ? :-o Как така жената получава оргазъм? Ем както и мъжа,как.. :D Как да ти кажем какво е.. еми чувство.. ддз :-o :-o :-o :-o Като изпиташ оргазъм ще разбереш..Ебахти въпроса,честно! :shock: :lol: :lol:
Nadelina
07-14-2009, 23:55
Не е толкова тъп въпроса, ама ми е малко трудно да обясня "как така свършва". Просто и е много хубаво и свършва.
BePoHuKa
07-15-2009, 00:37
При положение,че няма отговор значи и въпроса е глупав :-P
mOBSCENE
07-15-2009, 00:41
Мило дете, има си гугъл или разни книжки за тая работа... :?
ItalianMafia
07-15-2009, 01:45
Темата *Обща сексуална култура* е важна точно за такива като теб
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492&postdays=0&postorder=asc&start=0
:arrow: Оргазмът
Оргазмът представлява своеобразен връх на сексуалната стимулация и сексуалното удоволствие. Жените получават оргазъм обикновенно след маструбация или сексуална дейност с някой друг човек. По време на оргазъм, гениталните мускули на жената се напрягат, контрактират. Трудно е да се даде обяснение и описание на оргазма. Най-общо казано, това е серия от неволни контракции, излъчвани по цялото тяло, идващи от гениталиите. Няма две жени, които да изпитват еднакъв оргазъм. Някои го описват като нарастващо напрежение, последвано от експлозия на усещания. Други го описват като мощна вълна на облекчение. Трети като усещане за пропадане или дори като подскачане на топка в слабините. Оргазмът може да е много шумно изразен, понякога достигащ до крясък, но може и да е съвсем тих или като въздишка... Някои жени достигат до многократен оргазъм, а други много трудно или въобще не достигат до оргазъм. За жените главния център на удоволствие е клитора, но много жени стигат до оргазъм при стимулиране на много други различни ерогенни зони. Впрочем много може да се наслуша една жена за оргазъм вследствие на вагинален полов акт. Истината обаче е, че много малко жени са способни да достигнат до оргазъм вследствие вагинален полов акт с мъж.
BePoHuKa
07-15-2009, 02:13
Драйфа ми се от ника ти, авторке на тази велика тема!
Истината е че жената не получава оргазъм, истината е че тя винаги симулира, защото, всъщност ние жените сме извънземни, които са пратени от НАСА, Ф.Б.Р., ФАБ, БНС, НДК, "мъжки полов орган". и ЦУМ с цел извличане ДНК на мъжките индивиди и правене на нова по-мощна раса.
Така, че X%$#E, безсмислено е да се преструваш на землянин...
:booooomb: :? :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 ЕБ**ТИ ПОСТА!!ЧЕСТНО!!! :smt011
P.S. btw Сега вече съм сигурна ,че си колежка,а не колега 8-) [ама и аз съм леко бавна :-D :oops: ]
Мило дете,като стигнеш до оргазъм ти ще го усетиш.
То НЕ може да се oпише....трябва да се усети.
smokE somE weEd :>
много добре песничка :grin: :grin: :grin: :grin: , а по темата :) в
net има мнофо информация, която емного собре обяснена
Punisherrr
07-15-2009, 07:04
Темата *Обща сексуална култура* е важна точно за такива като теб
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492&postdays=0&postorder=asc&start=0
:arrow: Оргазмът
Оргазмът представлява своеобразен връх на сексуалната стимулация и сексуалното удоволствие. Жените получават оргазъм обикновенно след маструбация или сексуална дейност с някой друг човек. По време на оргазъм, гениталните мускули на жената се напрягат, контрактират. Трудно е да се даде обяснение и описание на оргазма. Най-общо казано, това е серия от неволни контракции, излъчвани по цялото тяло, идващи от гениталиите. Няма две жени, които да изпитват еднакъв оргазъм. Някои го описват като нарастващо напрежение, последвано от експлозия на усещания. Други го описват като мощна вълна на облекчение. Трети като усещане за пропадане или дори като подскачане на топка в слабините. Оргазмът може да е много шумно изразен, понякога достигащ до крясък, но може и да е съвсем тих или като въздишка... Някои жени достигат до многократен оргазъм, а други много трудно или въобще не достигат до оргазъм. За жените главния център на удоволствие е клитора, но много жени стигат до оргазъм при стимулиране на много други различни ерогенни зони. Впрочем много може да се наслуша една жена за оргазъм вследствие на вагинален полов акт. Истината обаче е, че много малко жени са способни да достигнат до оргазъм вследствие вагинален полов акт с мъж.
С това темата се изчерпва ;)