Влез

View Full Version : Котка, Куче и Тоалетна

t1n4e7o
07-15-2009, 09:47
Предлагам тук всеки да напише как е научил своето животинче да ходи само до тоалетна, без да прави пакости по мебелите и килимите.. Аз моето котенце вчера си го взех на 2 месеца и днес се изпишка на дивана и се изачка... :( Четох някъде че като се напръска с оцет се убива миризмата. След това завих акито в хартия и му я натрих в носа, сложих я в тоалетната и пак му натрих нослето, но нямам представа дали ще подейства.. А ако баща ми разбере - не ми се мисли :(

D12Respect
07-15-2009, 10:08
Топиш му муцуната там дето е напраил работата,бой и му топиш моцуната в тоалетната му.Така трябва да се научи.Иначе с белина се маха миризмата по която се ориентира къде да праи работата котката

DarkKisss
07-15-2009, 10:14
мойта като я сложих в тоалетната и се изпика и изака и от тогава 7 години вече си ходи по нужда на място. Когато дере мебели или се качка където не трябва пляскам с ръце или повишавам тон и тя се стряска и бяга и повече не ходи там. Котките ги е страх отрезки шумове. Също ако дере някои стени лепя на това място двъстранно тиксо и като пробва пак и залепва и започва да се нервира и повече не си пъха там лапичките.

p3rf3c7
07-15-2009, 10:32
Много ми е интересно как са научили това коте - http://www.vbox7.com/play:f4492fc2
вижте кво е възпитано
някой ако знае да сподели :D :D

vivteen
07-15-2009, 13:18
Много ми е интересно как са научили това коте - http://www.vbox7.com/play:f4492fc2
вижте кво е възпитано

На братовчедка ми котката прави същото нещо не са я учили,просто миризмата на тоалетната я кара/явно има нещо специфично/.Даже по едно време се шегувахме,че само тряба да научим да си пуска и водата сама 8-)

nefchi_bs
07-15-2009, 14:17
Набихме го 5-6 пъти като се изпишка на пода и се научи :D

MaLty
07-15-2009, 14:28
Топиш му муцуната и тряя се научи ;)

p3rf3c7
07-15-2009, 15:57
вижте кво е възпитано

На братовчедка ми котката прави същото нещо не са я учили,просто миризмата на тоалетната я кара/явно има нещо специфично/.Даже по едно време се шегувахме,че само тряба да научим да си пуска и водата сама 8-)

Ее тва е голям късмет 8-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-15-2009, 20:17
навираш му муцуната в лайното и после го водиш в тоалетната, моите голям бои ядоха на времето ама сега се научиха.. :)

XTREMEFREERIDE
07-16-2009, 12:27
ГЛУПОСТИИ!!
Не му навирай сладката муцунка в (с извинение) лайната.
Просто го наблюдавай. Като тръгне да си върши работата, хващаш го и го носиш на определеното място. Моето така се научи, нищо, че се изпишка 4-5 пъти на леглото.
По принцип то ше си души и където се е изпишкало един път, ще го направи пак.

brokeninside13
07-16-2009, 20:42
Топиш му муцуната там дето е напраил работата,бой и му топиш моцуната в тоалетната му.Така трябва да се научи.Иначе с белина се маха миризмата по която се ориентира къде да праи работата котката

Аз така права с мойта :-D

KoRnFlAkE
07-16-2009, 20:46
котето- слагах го на всеки 30 минути в тоалетната и то само свикна.
и не му натривай нещата в нослето, освен ако не си го хванала докато го прави, или тъкмо да е свършвало. няма да знае защо го наказваш. същото важи и за кучета.
а иначе, за куче също трябва да го слагаш навън всеки 1 час примерно, да се изпишка и така.

zvezdomira
10-05-2010, 17:47
Аз имам същият проблем, имам котето от 3 седмици първите дни си ходеше в котешката тоалетна но след една седмица започна да ходи и зад вратата и в котещката си тоалетна и реших да му сложа ощи една котешка тоалетна зад вратата и не ми правеше повече проблеми :) но леглото кадето спя се намира до втората където е и втората мукотешка тоалетна и не ми е приятно след като си свърши работата,а в първоначалната тоалетна ходи много рядко и за това реших да махна котешката тоалетна краи вратата и да оставя само в първоначалната му тоалетна но то си е решило да си ходи и на двете места хем в първоначалната си тоалетна хем зад врата и незнам как да го отуча да не ходи зад вратата а само в първоначалната си котешка тоалетна.Пробвах да изпера даденото място на което се изхожда и след това да го напръскам със силен парфюм но не помага и то мак си ходи зад вратата на килима :( моля ако някои знае как да го отуча от този навик да пише,ще съм ви безкраино благодарна :grin:

anonimchetou
10-06-2010, 16:40
Моята персийка още като си я взехме и си почна да си ходи в нейната тоалетна.