Влез

View Full Version : съвет!!!

maria951
07-15-2009, 18:00
Zdravei bih iskala da mi pomognesh kato otgovorish na vuprosa mi :) Predi vreme bqh na edin lager i se zapoznah s edno mom4e - niki .. Mnogo go haresah,no toi trugna s edno drugo momi4e sled 1 godini se subrahme mnogo hora ot lagera ii niki be6e tam .. az se bqh promenila mnogo i qvno me haresa ... Za sujelenie az trqbva6e da zamina za drug grad,no vupreki tova nie se 4uvahme i si pisahme vseki den .. edin den toi mi kaza 4e mnogo me haresva no az o6te ne se bqh vurnala v sofiq i nqmashe kak da sepolu4at ne6tata .. s vremeto otno6eniqta se promeniha .. karahme se ii nqkak si toi s durje6e po hladno .. Sega otnovo sum v sofiq ii naistina iskam da sum s nego,no toi sega 6te zamine za angliq,a az za amerika i 6te moje da se vidim 4ak septemvri .. Naistina iskam da sme zaedno no neznam kakvo da napravq .. mnogo go obicham i iskam da sum s nego ... molq te posuvetvai me kakvo da pravq

ItalianMafia
07-15-2009, 18:02
Ще чакаш до септември..
Месец и половина е..
Макар, че след ваканцията не мисля, че отношенията ви ще са същите, каквито и да са били ..

п.п.: Пиши на кирилица ..

bog4eto
07-15-2009, 18:02
Пиши на кирилица.

bebe7o
07-15-2009, 18:07
Първо, пиши на кирилица.
Второ, много ми е чудно как така реши, че о обичаш.. излизали ли сте въобще.. ? :?

ItalianMafia
07-15-2009, 18:13
Първо, пиши на кирилица.
Второ, много ми е чудно как така реши, че о обичаш.. излизали ли сте въобще.. ? :?

Били са на лагер заедно.. знаеш ли да четеш ?
Независимо от това дали са излизали само те двамата, на един лагер можеш да опознаеш едно момче дори гледайки го само отстрани .. следователно и да се влюбиш .. не е задължителен физически или какъвто и да било друг контакт (личен) ..

scyLLa
07-15-2009, 18:29
Да те посъветвам а? :)
ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да, и аз това бих те посаветвал преди да отидеш в америка отиди на google.com и си истегли flex type след това ако искаш и в космоса отивай
По темата по добре го остави много ще е гадно така като не се виждате "Очите който не се виждат лесно се забравят"

bebe7o
07-15-2009, 18:39
Първо, пиши на кирилица.

Били са на лагер заедно.. знаеш ли да четеш ?
Независимо от това дали са излизали само те двамата, на един лагер можеш да опознаеш едно момче дори гледайки го само отстрани .. следователно и да се влюбиш .. не е задължителен физически или какъвто и да било друг контакт (личен) ..

Да, мога да чета.. И ако ти можеш да са влюбиш в някой само като го зяпаш аз немога. Питах я как тъй е решила , че го обича защото първо говори ,че си го била харесалааа... ама после заминалаа.. после пък той и казал, че я харесва.. та накрая се карат , ама не тя в крайна сметка МНОГО го обича.. Просто ми стана странно, затва питах.

Rayzak
07-15-2009, 18:42
бла бла бла. ... когато е имало шанс и двамата сте го оставили ... аиде са последствия ...
П.П КИРИЛИЦА !!!

RaZzer
07-15-2009, 19:13
Чакала си досега, ще изчакаш до септември... няаа начин :/

Kukumqvka
07-15-2009, 19:36
Тцтцц , сладурана 8-) Чееестно ли от нас искаш да разбереш,да чакаш или не :lol: еми ако ти се чака чакай .. аз де да та знам к'во чувстваш наистина към т'ва момче .. Аре внимай да не си останеш с чакането 8-)

mOBSCENE
07-15-2009, 19:37
Да те посъветвам а? :)

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Take_That
07-15-2009, 19:54
Мисля, че всичко това е обречена кауза..... Но пък щом толквоа много държиш на него изчакай и виж какво ще става септември месец :)

smileforyou12
07-15-2009, 19:57
Кирилицата тук е задължителна!