View Full Version : Изправяне със сешоар
Скоро бях пуснала такава тема, но сега имам други два въпроса.
Ако изправям косата максимум 2-3 пъти седмично, даже и по-рядко някога, много ли ще ми се изтощи косата?
Трябва ли преди да я изпарвя със сешоар да слагам нещо на нея за по-лесно изправяне или по-дълготраен ефект?
ifilin4ica
07-15-2009, 18:59
Купи си преса - по-лесно и по-бързо е, а относно предпазването - кристали за коса и други подхранваши продукти. Има много теми по-надолу в раздела, там има полезна информация :)
titinkaa
07-15-2009, 18:59
от сешоара също се изтощава и цъфти косата
много ме кефи със сешоар
ама аз не мога :smt091
Зависи колко ти е къдрава. Моята коса е права, но я изправям с четка и сешоар, защото повече ме кефи, 2 пъти седмично и нищо й няма.
Не е къдрава, просто седи много разпиляна и бухнала, а като я изправих веднъж със сешоар стана една мекичкааа.
А нещо слагаш ли и преди това? Пяна, лак.. Или след това, за да се задържи повече?
Какво значи много ли ще ми истощи? Моделите който трябва да се ипсравят , къдрят,начушват,топрват и зализват трябва вече да нямат коса ! Незнам аз не се ипсравям <!>
Не е къдрава, просто седи много разпиляна и бухнала, а като я изправих веднъж със сешоар стана една мекичкааа.
А нещо слагаш ли и преди това? Пяна, лак.. Или след това, за да се задържи повече?
Само пяна преди това.
Да, купи си перуки за 12 лв. по турнетата ги продават- проблема ти е решен! :-) :-) :-) :-) :-)
nIkEnCeTy_bE
07-18-2009, 17:08
И аз съм така. Косата ми е чуплива по принцип и се нервя като неможе да се изправи хубаво. Но аз си я изправям със четка и сешоар след къпане и нищо не и слагам. А после вече с преса, ако искам. Ама нищо не и слагам. :)
Brunetkaa
07-18-2009, 17:11
Вземи си спрей...поне малко ще ти помогне да не се гори така :)