Влез

View Full Version : Силно чувство за вина .. ;(

divanetyyy
07-15-2009, 20:30
Хора,имам много гаден проблем .. Така .. Преди никога не съм изневерявала на бив6ите си .. Просто не съм такъв тип човек .. В момента ходя с едно момче от 8 месеца .. чуствам,че го обичам,но още не мога да кажа с точност .. Силно сам привързана към него.Проблема е там,че .. През втория месец той ми изневери .. Видях снимка как се целува с едно момиче .. След много филми му простих.Преди 2 месеца научих,че е преспал с нея .. Но просто оттогава той се промени коренно,от сутрин до вечер сме заедно,и вече сам сигурна в него,но ..Преди 2-3 месеца дойде ново момче в класа ми..Аз го знаех и от преди това,но сеха се запознахме официално .. Стана така,че той ме хареса .. Той знае момчето,с което ходя,и ем попита дали ще го оставя заради него .. Тъй като сам добра душа и не мога да отказвам веднага,му казах,че ще му кажа след 3 дена .. Той се съгласи,но същия ден след даскало ме изпрати до нас .. А пред входа ,,натискаше ми се,ала-бала .. А онези дни нещата между мен и моя фр не вървяха добре,карахме се за глупости .. И аз се поддадох на това,и позволих на тва момче да ме целуне.Работата е там,че нямах нищо напротив,и така продължихме .. Около 15-20 минути стояхме,и си тръгна.След това му казах,че обичам приятеля си и че неможе да има нищо между нас .. Той го прие,но .. Реших да си замълча пред моя фр,колкото и да е лицемерно,и си мислех,че ще го забравя .. Но.. Днес нещо почна да говори с негови фр,че ние си споделяме всичко един на друг .. Пак и от няколко дни .. Седмици .. Ме гложди тая мисъл .. Просто явно не съм такъв човек,и изпитвам вина .. Днес замалкo щях да се изпусна и да му призная,но си замълчах,беше ме страх да му кажа,как ще реагира .. Успокоявах се с мисълта,че и той ми го е правил същото,но .. Не мога .. Трябва да му кажа според мен,искам да чуя и вашето мнение-Дали е егоистично от моя страна да му кажа,за да може чуството на вина да изчезне,но да го нараня .. Или да си мълча .. Моля ви,изкажете мнение :(

momi4e_bez_du6a
07-15-2009, 20:39
Еми кофти ситуация , по-добре забрави станалото ,защото ако не се скарате за постъпката гаджето ти може да се разсърди за че не си си казала веднага... такаче гледай на пред ,ама ако не можеш му кажи :):)

Chawder
07-15-2009, 20:41
Най-добре ще е да му кажеш. Не само за да спреш да се тревожиш, но и заради самият ти приятел. От не малко време сте заедно, дължиш му го.
Можеш да го помолиш за разбиране, все пак не си гафила само ти, и да му обясниш нелепостта на актът, който си извършила:) Лесно е!
И браво за съвестта:)

Hilary_
07-15-2009, 21:00
Такава връзка няма бъдеще според мен .. :? Аз пък не бих му простила ... :? :? Човек НЕ СЕ ПРОМЕНЯ!!!! :? :?

RaZzer
07-15-2009, 21:01
Извинявай, но това си е чиста к*рварщина... Няма да коментирам колко глупаво е това, което си направила, защото или вече си го осъзнала, или и да ти го обясня - няма да разбереш!

Както и да е, единственото правилно нещо, което можеш да направиш е да вършиш нещата, които приятелят ти е извършил след като е изневерил - казваш му, извиняваш се и се стремиш да се реваншираш... (ако ти прости, разбира се, макар че не виждам вариант да не ти прости при положение, че и той е направил същото).

AceXe
07-15-2009, 21:03
Излез навън утре. Остави си телефона вкъщи и отиди някъде. Където и да е. Просто някъде и постои половин час. Наблюдавай останалите хора и си мисли за ситуацията, в която се намираш. Ще видиш, че отговора как да постъпиш най-правилно ще ти дойде сам. Той е в съзнанието ти, но не си го осъзнала още. Затова излез и помисли. Ние по този въпрос не можем да ти дадем адекватен отговор, защото всеки пречупва нещата през неговата си призма и вижда нещата по коренно различен от останалите начин. А това създава риск да постъпиш погрешно. Затова направи каквото ти казах и ще видиш, че ще ти "светне". Успех :)

galenata
07-15-2009, 21:06
Kaжи си му всичко-той няма право да те съди.Ти говориш за целувка-при него става дума за секс.А и когато му кажеш ще ти олекне.
Аз на два пъти .. се забих с други момчета докато ходех с моят приятел,с който сме в момента и при положение,че той не ми беше изневерявал пак се усмелих да му кажа.Казах си му го сама и не смятам,че доверието му спрямо мен е намаляло.

Hilary_
07-15-2009, 21:06
Извинявай, но това си е чиста к*рварщина... Няма да коментирам колко глупаво е това, което си направила, защото или вече си го осъзнала, или и да ти го обясня - няма да разбереш!

Както и да е, единственото правилно нещо, което можеш да направиш е да вършиш нещата, които приятелят ти е извършил след като е изневерил - казваш му, извиняваш се и се стремиш да се реваншираш... (ако ти прости, разбира се, макар че не виждам вариант да не ти прости при положение, че и той е направил същото).

.. още от сега съжалявам, че ще се намеся, но как така стана, че за нея е чиста к*рварщина, а за него е много готино пък чак и да му се извинява??? :x :? :? Той пръв е започнал ... той трябва да направи всичко възможно, за да си я върне... :? Тя се е целунала с момчето ... ок не казва, че е правилно ама той се е първо целувал, а после даже преспал с нея... :? :?

FiRe_LaDy
07-15-2009, 21:08
Кажи му.Все от някъде може да разбере и да не ти прости само заради това,че си скрила истината от него.Аз когато сгреших си признах - и не съжалявам!

Faces
07-15-2009, 21:09
Казвай му и да приключва тая "връзка".Просто отдавна това вашето не е връзка намесен 3-ти човек (момичето с което ти е изневерил).А сега за капак и ти намесваш 4-ти човек сякаш станахте ебахти тайфата.Върху лъжите трупате още лъжи опитвате се да си стабелизирате връзката доколкото разбирам от написаното ама май още повече сте я разбили.Истината рано или късно излиза наяве а това чувство няма да те остави нарича се съвест ще те гризе и накрая ще му кажеш така че няма кво да го овърташ казвай му и квото е писано.

haritov
07-15-2009, 22:06
бий му шута! аз простих и страдах и стигнах до нервна криза, дето почти не ме съсипа! спаси ме само волята ми не прави моята грешка остави го докъто е време, защото един ден ще му умръзнеш и ще те остави, както стана с мен!

smileforyou12
07-15-2009, 22:33
:-o единия ходи си прай кефа при друга другия се натиска с някакъв ема извинявай ма това нне е връзка според мен.. не виждам смисъл от цялата работа.. :?

mArMaLaDkA
07-16-2009, 04:28
Кажи му:

"Слушай кво, гей нещастен, когато ти ми изневери аз ти простих, нали? СЯ И АЗ ТИ ИЗНЕВЕРИХ и ти ще ми простиш! Ако ли не, щи откъсна топките и щи ги навра в носа, ще ти оскуба всички косми от хуя с кола маска да те боли, щи полея пишката със СОС БЕШАМЕЛ, И ЩИ Я ЗДЪВЧА..."

Просто отдавна това вашето не е връзка намесен 3-ти човек (момичето с което ти е изневерил).А сега за капак и ти намесваш 4-ти човек сякаш станахте ебахти тайфата.

Туш съм просто. :lol:

Колкото до авторката: не знам какво си мислиш, но определено не си преодоляла изневярата на приятеля си. Щом се стига до такива лапешки истории тип "ти ми изневери и сега аз ще ти го върна"... И, по дяволите, егати тъпото извинение; "тъй като съм добра душа и не мога да отказвам веднага..". :? Ако някой те натисне в дискотеката и ти предложи да го направите в тоалетната ти какво ще му кажеш? "Амии, ще ти отговоря след 15 минути". Не че си толкова глупава, просто се опитваш да си измиеш ръцете. Няма смисъл да живееш с мисълта, че си по-малоценна от другата и затова той ти е изневерил. Късай с него, то няма смисъл, щом ще си правите напук. И да, кажи му. Много по-кофти ще му е да разбере от страничен човек, че са го водили за носа, точно когато си е мислел, че всичко върви добре и е вярвал най-много в теб...

Lysit0
07-16-2009, 07:22

Е кое му е курвенщината?Значи мъжете като изневеряват нищо,но ние ако изневерим веднага ставаме курви...ей в тв'a много се дразня,на хората,които мислят така.
Той 2 пъти е постъпил така с нея...така,че тя си е в правото.
Ми според мен не трябва да му казваш,забрави всичко.

bebkata
07-16-2009, 07:27
Бъди честна с него .. Не го лъжи .. Той би трябвало да те разбре , все пак и той е правил това .. :-)

NeZaPoznat
07-16-2009, 07:34
Хора,имам много гаден проблем .. Така .. Преди никога не съм изневерявала на бив6ите си .. Просто не съм такъв тип човек .. В момента ходя с едно момче от 8 месеца .. чуствам,че го обичам,но още не мога да кажа с точност .. Силно сам привързана към него.Проблема е там,че .. През втория месец той ми изневери .. Видях снимка как се целува с едно момиче .. След много филми му простих.Преди 2 месеца научих,че е преспал с нея .. Но просто оттогава той се промени коренно,от сутрин до вечер сме заедно,и вече сам сигурна в него,но ..Преди 2-3 месеца дойде ново момче в класа ми..Аз го знаех и от преди това,но сеха се запознахме официално .. Стана така,че той ме хареса .. Той знае момчето,с което ходя,и ем попита дали ще го оставя заради него .. Тъй като сам добра душа и не мога да отказвам веднага,му казах,че ще му кажа след 3 дена .. Той се съгласи,но същия ден след даскало ме изпрати до нас .. А пред входа ,,натискаше ми се,ала-бала .. А онези дни нещата между мен и моя фр не вървяха добре,карахме се за глупости .. И аз се поддадох на това,и позволих на тва момче да ме целуне.Работата е там,че нямах нищо напротив,и така продължихме .. Около 15-20 минути стояхме,и си тръгна.След това му казах,че обичам приятеля си и че неможе да има нищо между нас .. Той го прие,но .. Реших да си замълча пред моя фр,колкото и да е лицемерно,и си мислех,че ще го забравя .. Но.. Днес нещо почна да говори с негови фр,че ние си споделяме всичко един на друг .. Пак и от няколко дни .. Седмици .. Ме гложди тая мисъл .. Просто явно не съм такъв човек,и изпитвам вина .. Днес замалкo щях да се изпусна и да му призная,но си замълчах,беше ме страх да му кажа,как ще реагира .. Успокоявах се с мисълта,че и той ми го е правил същото,но .. Не мога .. Трябва да му кажа според мен,искам да чуя и вашето мнение-Дали е егоистично от моя страна да му кажа,за да може чуството на вина да изчезне,но да го нараня .. Или да си мълча .. Моля ви,изкажете мнение :(

ОО!! И аз съм така !! И аз не мога да отказвам на загорели сладки момиченца !! Лелееее къде намерих сродната си душа !!!
http://s10.rimg.info/34ed0ca2d44eba03ab668e3b7e472606.gif (http://smiles.33b.ru/smile.105708.html)

GabisiTa
07-16-2009, 07:46
Кажи му, мисля че заслужава да знае, след като от толкова време сте заедно...