View Full Version : вагинални гъбички
desislava88
07-15-2009, 21:49
здравейте,
от почти 2 години имам вагинални гъбички, ходила съм на много гинеколози предписвали ми са различни лекарства и гъбичките изчезват за момента и след това отново се появяват. Искам да ми препоръчате някакви ефективни лекарства за вагинални гъбички, така че да мога да се отърва окончателно от гъбичките.
КЪПИ СЕ ПОСТОЯННО, ВСЕКИ ДЕН, ВСЯКА МИНУТА!!!
+1
спри да се ебеш с боклуци
Sladurcho
07-15-2009, 22:07
ходила съм на много гинеколози предписвали ми са различни лекарства и гъбичките изчезват за момента и след това отново се появяват.
и защо реши че някой от тук разбира повече от генеколозите при които си била ?
BePoHuKa
07-15-2009, 22:09
Ами първо.. това не е раздела!!
И второ-когато лекарствата не помагат е добре да се обърнеш към бабините кярове. Препоръчвам ти да си правиш промивки с хлебна сода и лайка :) Смрадликата също помага.
BePoHuKa
07-15-2009, 22:10
ходила съм на много гинеколози предписвали ми са различни лекарства и гъбичките изчезват за момента и след това отново се появяват.
и защо реши че някой от тук разбира повече от генеколозите при които си била ?Абе хора научете се!!! ГИНЕКОЛОГ!!!
Sladurcho
07-15-2009, 22:12
Абе хора научете се!!! ГИНЕКОЛОГ!!!
аз съм прост и не ме е*е :) няма какво да се уча :)
BePoHuKa
07-15-2009, 22:16
Абе хора научете се!!! ГИНЕКОЛОГ!!!
аз съм прост и не ме е*е :) няма какво да се уча :) =D> тва много говори за теб :lol:
Sladurcho
07-15-2009, 22:18
=D> тва много говори за теб :lol:
абе нека да си говори на мен нали си ми е добре :) пък и хората правят толкова мн правописни грешки а ти само ще ходиш да го поучаваш ли :)
BePoHuKa
07-15-2009, 22:32
=D> тва много говори за теб :lol:
абе нека да си говори на мен нали си ми е добре :) пък и хората правят толкова мн правописни грешки а ти само ще ходиш да го поучаваш ли :)Еми забелязала съм,че грешките се повтарят доста... половината форум не знае как да пише правилно и това е малко тъжно. Гледам да помагам както мога ;)
smileforyou12
07-15-2009, 22:33
Темата не е за тук.