Влез

View Full Version : Проблем с училището

r0r0
07-16-2009, 19:11
лелее... Направо ще се побъркам :( :( Значи от Перник съм... Ии нали там тази година кандидатствах за училища след 7-ми клас и то хубаво приеха ме и в Перник и в София... Обаче наще дават зор в София да уча и т.н. а на мен въобще не ми се иска там... първо пътуването е бая мъчителна работа а и пък мисля че сте наясно че софиянци не обичат много много перничани и нз какво да правя а съм сигурна че на 2-рата седмица след като съм в училището ще си имам проблеми с някоя там :smt085 :smt085 :smt085 аа наще въобще не ме чуват София та София... знам че е по-добро образованието там ама.. :(

dessko
07-16-2009, 19:15
поговори с тях и им кажи от какво се притесняваш :)

Priceless
07-16-2009, 19:18
Никога, ама НИКОГА не оставяй вашите да ти натякват тяхното си мнение. Вярно е, че ти мислят доброто, ама аз ей така се прецаках много жестоко след 7ми клас като слушах майка ми като ми казваше езикова, та езикова..немски, че немски .. и на ти ся едни немски .. Сега тя пръска пари за уроци и се чуди как да ме спасява от изключване заради неизвинени, щото не ми се стои там 8-)
Ама все пак - говори с тях, обясни им как стоят нещата и защо не искаш в София .. все пак и за тях е по-добре да си им под ръка . ;)

r0r0
07-16-2009, 19:20
Лошото е че опитах но нищо не става... гадно е да имаш властни родители :? :?

Priceless
07-16-2009, 19:28
Еми бъди и ти по-настоятелен !!!

dessko
07-16-2009, 20:03
какво ти казаха когато говори с тях?

vivteen
07-16-2009, 20:16

Чакай,бе и да са властни отиваш казваш на майка ти изчакай докато си ги попълня пишеш си твоето и това е.Ще си в това у-ще до 12/ако не се изместиш/ към това и би трябвало да се придържаш за професия.И мойте икономика/за да си изляза с професия/,но знам,че там не се учи и като се записвах казах на майка ми,че аз ще пиша,не че щеше да ме спре и си написах моите си неща.Не се прегъвай.Дори и да ти се стори после в Перник у-щето гадно няма да обвиняваш ваще.

mArMaLaDkA
07-16-2009, 20:47
Момичето няма проблем с това, че техните искат там да учи, даже сама признава, че образованието е по-хубаво в София, проблемът й е, че все някога ще трябва да се разправя с някоя съученичка.
Ами, r0r0, то тоя момент ще дойде и ако учиш в Перник. Все някога ще се случи нещо и ще се наложи да влезеш в конфликт с някоя съученичка. Няма как да го избегнеш това. Човешките отношения са еднакви, независимо дали хората са от Варна, София, Перник, Пловдив и пр.
Колкото до пътуванията - ами, няма лошо. Все ще си намериш с кой да пътуваш. Ще ти е приятно да си зяпаш през прозорците, ще си слушаш музика, ще си четеш нещо.
Колкото до онези отношения перничани - софиянци - че те софиянците не харесват и русенци, варненци, силистренци... И то не всички, а разни тъпи пишлемета, които си мислят, че като живеят в София и са хванали Бог за шлифера. Изобщо не трябва това да те спира. Интелигентните и пораснали хора не се интересуват от къде идваш, а какво постигаш, какъв човек си.
Ти само, заради тези причини избягваш да учиш в София. Не че е нещо сериозно, просто ти така си си наумила и край! Спри да си измисляш причини и гледай по-оптимистично на нещата. Може пък да не е чак толкова зле, няма как да правиш прогнози от сега. Успех и дано влезеш там, където сърцето ти подсказва, а не, където някой ти налага. Аз наистина си мисля, че искаш да отидеш да учиш в София и заради глупости се отказваш. Нормално е да се притесняваш, да те е страх дори, но всичко ще отмине. Просто трябва да се успокоиш към момента и да помислиш. ;)

Seducti0n
07-16-2009, 21:35
:) Споко бре, девойко.Иначе враждата София-Перник,
си я има от край време.От друга страна е оферта, че си момиче.Повече се заяждат с момчетата, ти ако не се правиш на интересна , на дали някой ше тръгне да те гаври.

Иначе, в моя клас има 2 девойки от Перник, в горния клас и едно момче, което е от там и тримата са супер свестни хора и нямат проблеми.

Jumbie483
07-17-2009, 04:40
а ти къде искаш да учиш ?

r0r0
07-19-2009, 20:19
eee Хора благодаря ви наистина ми повдигнахте самочувствието да уча в Сф :-) :-) :-) :-) Айй мерси много отново :grin: :grin: :grin:

п.п. Може да заключите темата и благодаря за помощта :)

elysunny
07-19-2009, 21:24
а само да те питам в кое даскало в София ?

AceXe
07-19-2009, 21:34
Никога, ама НИКОГА не оставяй вашите да ти натякват тяхното си мнение. Вярно е, че ти мислят доброто, ама аз ей така се прецаках много жестоко след 7ми клас като слушах майка ми като ми казваше езикова, та езикова..немски, че немски .. и на ти ся едни немски .. Сега тя пръска пари за уроци и се чуди как да ме спасява от изключване заради неизвинени, щото не ми се стои там 8-)
Ама все пак - говори с тях, обясни им как стоят нещата и защо не искаш в София .. все пак и за тях е по-добре да си им под ръка . ;)

Аз пък бих казал, не се оставяй на предубежденията за отношенията между перничани - софиянци. Ако знаеш, че там образованието е по-добро се замисли за залога - да търпиш няколко години гаден транспорт или цял живот да се вайкаш над пернишката си диплома.

bebkata
07-19-2009, 22:54
eee Хора благодаря ви наистина ми повдигнахте самочувствието да уча в Сф :-) :-) :-) :-) Айй мерси много отново :grin: :grin: :grin:

п.п. Може да заключите темата и благодаря за помощта :)

В кое даскало ще си ?

lenito_sf
07-20-2009, 09:55
лелее... Направо ще се побъркам :( :( Значи от Перник съм... Ии нали там тази година кандидатствах за училища след 7-ми клас и то хубаво приеха ме и в Перник и в София... Обаче наще дават зор в София да уча и т.н. а на мен въобще не ми се иска там... първо пътуването е бая мъчителна работа а и пък мисля че сте наясно че софиянци не обичат много много перничани и нз какво да правя а съм сигурна че на 2-рата седмица след като съм в училището ще си имам проблеми с някоя там :smt085 :smt085 :smt085 аа наще въобще не ме чуват София та София... знам че е по-добро образованието там ама.. :(

Ами проблема София/Перник няма да е проблем ако ти се държиш човешки с тях .. независимо от къде си ,ако правиш добро ,ще ти отвръщат с добро . :)
Иначе успех с убеждаването. :)