Влез

View Full Version : Моята история ...

lyfche
07-17-2009, 21:18
.....

evelinka1122
07-17-2009, 21:22
мисля, че от двата стола така ще паднеш на земята че зъбките ще си събираш!

lyfche
07-17-2009, 21:25
dtrhb

bog4eto
07-17-2009, 21:25
Типично.Реши с кой искаш да бъдеш и толкова. :?

YourPoison
07-17-2009, 21:55
мисля, че от двата стола така ще паднеш на земята че зъбките ще си събираш!
и аз така мисля 8-) избирай бе човек..не отивай ту при единия,ту при другия .. избери един и бъди с него !

lyfche
07-17-2009, 21:59
mmmmmmmmm

Take_That
07-17-2009, 23:36
Първо старите ти чувства са се върнали, сега пък твърдиш, че обичаш другото момче, ск оето не си в момента - извинявай, но не знаеш какво тчно искаш. Бъди с момчето, което усещаш, че те обича :), а и към което ти имаш чувства.

bebkata
07-18-2009, 00:05
Здравейте :) .Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години.Значи имах си гадже,с което все тръгвахме и късахме,но бяхме по около 7 месеца :) ,Той е на 16.Имам една стара история с едно момче,който видях,докато се разхождах с гаджето.Те двамата не се понасят.Започнах да усещам как старите ми чувства зпаочнаха да се връщат към момчето,което видяхме.На следващият ден решихме да се видиме,ок беше много хубаво ,а той е на 15,почти 16 ,преди месеци това момче много ме харесваше ии едва ли не даваше всичко да е с мен :) .Вечерта ме попита дали искам да съм с него,аз се сългасих и скъсах гаджето ми(Много тъпо от моя страна).Това стана преди 2/3 дни.Така момчето,с което вече ходех още не се бях видяла,все имаше някаква работа и като го попитах Утре ще се видим ли ,Той отговаряше:Не знам ... Адски много се дразня.Утре решихме с вече бившето ми гадже да отидем на басейн(Той много се надява пак да сме заедно и тов амай ще стане в скоро време ... :) ).И така днес отново попитах момчето,с което ходя сега дали утре ще се видим,Той каза Евентуално други ден ... Та реших ,ако и за други ден ми се измъкне и каже за следващия ден,че може да се видим,да взема мерки и да бъда пак с другото момче,наистина чувствам,че го обичам. А вие какво мислите ? :)

Аз мисля , че си една малка пикличка и се чудя много , ама страшно много на тези две момчета особено на бившия ти. Как може момче на 16 да ти тича по гъза? Какво си му дала ти? И ако има някви чувства към теб защо си играеш с тях? Защо ще се връщаш (евентуално при него) след като изпитваш нещо към другото момче? К'во ще постигнеш с това? Я отивай да си срешеш барбито и остави момчетата намира :-x :-x :-x :-x

Hilary_
07-18-2009, 00:23
Аз мисля , че си една малка пикличка и се чудя много , ама страшно много на тези две момчета особено на бившия ти. Как може момче на 16 да ти тича по гъза? Какво си му дала ти? И ако има някви чувства към теб защо си играеш с тях? Защо ще се връщаш (евентуално при него) след като изпитваш нещо към другото момче? К'во ще постигнеш с това? Я отивай да си срешеш барбито и остави момчетата намира :-x :-x :-x :-x
.. напълно съгласна!!!!!!!!! :-x :-x

ItalianMafia
07-18-2009, 00:41
От два стола та на земята..
Типичната 13 годишна курва..
Аман от такива..
На вашите години не съм знаела още кво е тва гадже.. :x

bebe7o
07-18-2009, 06:36

+++++ :x :x :?

MonSitY
07-18-2009, 07:43
мисля че пубертета яко те е хванал и незнаеш ОПРЕДЕЛЕНО какво искаш.аз да ти кажа трудно ти и разбрах кой кой е.та според мен не обичаш никой от тях щом така лесно решаваш да ги зарежеш.ти си знаеш де :)

hooliganka89
07-18-2009, 07:47
Нормално е на 13 да не знаеш какво искаш 8-)

lyfche
07-25-2009, 13:14
Мерсии за хубавите коментари. :) Иии ако на това му викате курва ... лелее :lol: Значи така да разбирам ... курва е тази,която е била с едно момче и го е скъсала и е тръгнала с друго момче,Така ли?Ок ,мерси вече ще знам.Пхах... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hilary_
07-25-2009, 13:32
... хахаха я пак прочети всички коментари и ми кажи на колко от тях обърна внимание ?? :x :? :?

slap2trap
07-25-2009, 13:35

+++++ :x :x :?
++ :-x :-x

ali13
07-26-2009, 18:16
Ами да нормално е да не знаеш какво искаш,но то твойто си е лигня .. Аре с тоя ,аре с оня .. Прави ми впечатление ,че по-скоро главната ти цел е да си имаш гадже изопщо ,а не точно кой ще е ,но накрая ще стане от 2 стола на земята .. Съвземи се и стига си тъпкала другите ,защото може ми незнаеш колко боли ,когато имаш ИСТИНСКИ чувства към някого :?

deschinci
07-26-2009, 19:59
И в крайна сметка излиза, че просто искаш гадже. Не ти пука с кой от двамата... само да има някой, с който да се натискаш :-o

RaZzer
07-26-2009, 21:40
И в крайна сметка излиза, че просто искаш гадже. Не ти пука с кой от двамата... само да има някой, с който да се натискаш :-o

+1 :-x

valdesbg
07-27-2009, 05:18
Здравейте :) .Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години.

Ясно. Значи няма никакво значение. Просто си избери единия. След известно време, пак ще пуснеш тема тук. Ще те чакаме :)

beautygirl
07-27-2009, 06:34
щом гаджето ти казва ще се видим утре и не се веждате пак го казва и не се виждате . Това може да означава само едно , че се вижда с друга !

AceXe
07-27-2009, 06:38
А ти май изключи възможността, той да иска да си го върне за това, че не си му отговорила на чувствата и затова да те е разделил с първото ти гадже? Може би иска да те нарани...

halcho_g
07-27-2009, 22:32
.Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години "

Parvo porasni togava misli za lubov 6ot ... tai kat ta gledam dori ne znae6 kakvo e tova... mn sapunki gledate ;) e zaradi takaa kato teb i zaradi sa6tiq nomer sam stradal mn zaradi takava na tvoita vazrast .. ne znaete ko iskate.. ne znaete ko e lubov... haresali si edno mom4ence ve4e i na vtoriq den " OBi4am Tee :lol: " mn ste zle

fenkaaa
07-27-2009, 23:11
Абе момиче мозък имаш ли ? Ако бях на мястото на сегашното ти бивше гадже въобще нямаше да ти тичам след гъза ... ти не стига че го зарязваш заради момче което не понася ами после ше го търсиш .. скрий се

fenkaaa
07-27-2009, 23:13
Абе момиче мозък имаш ли ? Ако бях на мястото на сегашното ти бивше гадже въобще нямаше да ти тичам след гъза ... ти не стига че го зарязваш заради момче което не понася ами после ше го търсиш .. скрий се

Amateur
07-27-2009, 23:15
Да не изгориш?Ако бившето ти си го зарязала може да иска да ти го върне....много вероятности има очаквай неочакваното!