View Full Version : Стрии..за ден? ;(((((((((
UnaBletoLoVeU
07-17-2009, 22:20
Олееее, реве ми се ;(
Днес за по-бързо реших да ползвам самобръсначка и в горната част на бедрото ми натиснах супер много. Започна да ми пари чак, но не обърнах внимание.
Към следобяда като се погледнах и видях една сигурно 6-7 см ивица, червена като блънда, изпъкнало такова. Леле, ако е стрияяя....ама може ли ей тей да се появи. Сега го гледам, същото си стои, само дето е станало на червени точки.......................... :shock:
Pliok0019
07-17-2009, 22:35
Долкото знам стриите не са изпъкнали, а вдлъбнати.
Това е нещо от ножчето, не е стрийчка. Те се появяват при качване/сваляне на килограми.
mArMaLaDkA
07-18-2009, 06:35
Може да не си я забелязала преди.
Ама най-вероятно е от самобръсначката и аз така съм правила.
Пльокче, стриите се образуват и при рязко израстване. Аз имам малко в най-горната част на бедрото и са изпъкнали.
nIkEnCeTy_bE
07-18-2009, 06:45
Да и аз имам стрии от рязко сваляне на килограми или качване, така че спокойно. Това е от бръсначката и аз съм имала. :)
EarthShaker
07-18-2009, 06:50
аз иам стрии на корема и на десния бицепс... бх 8-)
Dark_Angel_F
07-18-2009, 08:46
Невъзможно е да е стрия... Просто от порязването спокойно скоро ще ти мине :)
Snickers
07-18-2009, 08:49
Невъзможно е да е стрия... Просто от порязването спокойно скоро ще ти мине :)Всъщност е възможно, но при нея може би е от порязването ;/
mimsssssss
07-18-2009, 10:06
Да и аз имам стрии от рязко сваляне на килограми или качване, така че спокойно. Това е от бръсначката и аз съм имала. :)
UnaBletoLoVeU
07-18-2009, 10:14
Ох, да. Явно наистина е от бръснача.
Днес е само светла ивица от червени точки като ранички.
Мерси за отговорите :)
Долкото знам стриите не са изпъкнали, а вдлъбнати.
Това е нещо от ножчето, не е стрийчка. Те се появяват при качване/сваляне на килограми.
не се почвява само то това, аз нито съм надебелявал нито съм отлабвал и целия ми гръб е в стрии, по колената и на др места
ne be momi4e :D tova e ot samobr1sna4kata 6te ti mine sled nakolko dni.. spokoino :D:D
претъркано е ще мине :)
дам
От самобръсначката е! Междо другото и аз имам стрии. Появиха се септември месец, но странното е, че от 3 години си седя на 43килограма и не съм мърдала изобщо. Как и защо се появиха нз.
И аз имам стрии...ужасно гадно е.Но твоето не е . :)
ПП:С какво се махат стрии и за колко време?
Аз като се одраскам, става такава изпъкнала червена ивица...
от самобръсначката е следващия път малко по внимателно карай