View Full Version : За екзотичните домашни любимци
Аз съм момиче на 14 от Варна и от известно време насам съм луднала че искам по екзотичен домашен любимец - паяк,игуана,змия или каквото по необикновенно нещо се сетите.
Проблема е че нашите не ми дават защото били опасни :razz:
Ама това не значи че аз ако намеря някаде да се продават няма да си купя.
Искам да попитам кой от вас има екзотични животни вкъщи, и ако някой знае информация къде се продават и колко струват паяците,змиите и игуаните...
Когато гледам на живо някоя змия чуството е екстремно -усещам едновременно страх,удивление и удоволствие... чисто и просто адренали, затова искам да си ги гледкам и да им се радвам.
nIkEnCeTy_bE
07-18-2009, 07:28
Тука във Варна има магазини, ама за цени не мога да ти кажа. Мен пък ми е странно да отглеждам игуана, змия и някфи такива. Първо, че майка змия ако види ще умре, второ един фр отглеждаше змии в спалнята на тяхните :D Нето можеш да ги пипнеш ддз .. аз пък искам сякаш маймуна .. поне си представям как ще е .. Ще се храни с нас на масата :lol: :lol: Като човек :lol: божее глупости говоря. Та както и да е според мен щом ваще не искат недей. После ще станат едни локумии.. :)
FiRe_LaDy
07-18-2009, 12:44
Аз съм си гледала и змия и игуани.Нищо особено :?
А теб като не ти дават - по-добре недей да си вземаш без разрешение.Така най-много да те накарат да го върнеш или да го дадеш на някой приятел.Поговори отново с вашите и им обясни,че ще се грижиш за животното,което ще си вземеш и дано ги убедиш.
sladkish_14
07-18-2009, 13:31
Съвсем детско мислене.Как ще я гледаш примерно тази 'змия' ?
Това не е коте! ДА го нахраниш и то да си се разхожда , едно , че може да ти навреди , едно , че не знаеш какво да правиш с нея.
brokeninside13
07-18-2009, 14:14
Защо па да е детско мислене :-o Обичам и змиите и игуаните. И игуана и тарантула съм мислела да си гледам, и като се преместа и заживея сама ще си зема змия....кво му е детското на моа разбера. Кво ше я прай ми ще си я гледа. Може и да може да и навреди ама се съмнявам.......т.е мен не ме е страх.
Аз не бих си взела,защото ме е доста страх от тях.Пък на морето баща ми каквото влечуго види,и ми го бута в ръцете та да се снимам с него,пък аз искам да се скрия някъде. :razz:
А за твоя проблем,по-добре не прави нищо на твоя глава,колкото и да искаш животно. :)
Аз съм момиче на 14 от Варна и от известно време насам съм луднала че искам по екзотичен домашен любимец - паяк,игуана,змия или каквото по необикновенно нещо се сетите.
Проблема е че нашите не ми дават защото били опасни :razz:
Ама това не значи че аз ако намеря някаде да се продават няма да си купя.
Искам да попитам кой от вас има екзотични животни вкъщи, и ако някой знае информация къде се продават и колко струват паяците,змиите и игуаните...
Когато гледам на живо някоя змия чуството е екстремно -усещам едновременно страх,удивление и удоволствие... чисто и просто адренали, затова искам да си ги гледкам и да им се радвам.
братовчед ми има 2 тарантули и едно плъхче. имаш съскащи африкански хлебарки и още нещо и така :) ще преживееш и без тях
Ако наистина искаш нещо екзотично трябва да му осигуриш нужните условия - терариум, влага, храна, т.н. Иначе и аз много ги харесвам, гледала съм си скорпион, сега имам жабки ;) Успех в начинанието :P
Ти имаш ли поне бегла представа,колко пари са нужни за нормалните условия на някое такова животно,за храна и прочие?!
Аз имах игуана за 2 месеца и само терариума й излезе близо 600 лв.
Айде моля ти се вземи излез от филма,защото по никакъв начин няма да можеш да си гледаш екзотичния домашен любимец сама :?
Филмарка ... :? :? :?
Защо па да е детско мислене :-o Обичам и змиите и игуаните. И игуана и тарантула съм мислела да си гледам, и като се преместа и заживея сама ще си зема змия....кво му е детското на моа разбера. Кво ше я прай ми ще си я гледа. Може и да може да и навреди ама се съмнявам.......т.е мен не ме е страх.
А ти знаеш ли,колко пари ще ти трябват за да осигуриш що-годе нормални условия на тая змия?!
Да не говорим,че щом искаш да живееш сама значи ще плащаш и ток,и вода,и квартира (може би) ... Отделно и храна ...
Оффф деца,деца ... Не мислите с главите си ... :?
А ти знаеш ли,колко пари ще ти трябват за да осигуриш що-годе нормални условия на тая змия?!
Да не говорим,че щом искаш да живееш сама значи ще плащаш и ток,и вода,и квартира (може би) ... Отделно и храна ...
Оффф деца,деца ... Не мислите с главите си ... :?
не ти влиза в работата за кво ще плащам и за какво не. Аз питам за цената и тебе никаде не тря ти бърка дали мога или немога, тва че ти си Въпросната ФИЛМАРКа дето си била изръсила незнам си кфи пари не те прави велика ... омръзна ми ве, защо трябва да сте толкова злобни и да си изливате комплексите в ИМПУЛС/СКАЙП/ТИЙНПРОБЛЕМ-> Тва сте вие децата !! :?
НАвън мили и добрички, даже сте леко задръстенички, а в интернет само знайте да нареждате и да се озлобявате.. Нека ви дойде истинския живот на главата че да видим дали ще продължите да спамите и да си избивате комплексите нареждайки...Тва сте вие ЛИГЛИ!
ЛИГЛИ -ФЕШЪНКИ-ХАУСАРКи-ЕМОТА = всичките сте един дол дренки, без никаква етика! съвсем елементарна етика за отношението към хората :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
^ В момента точно ти си изби комплексите ама айде :lol:
А иначе като ти гледам начина на разсъждаване със сигурност не си на повече от 14 годинки :lol: Щом все още не си даваш сметка за нещата,които пишеш значи не си от тия "големите,които са видяли всичко от живота",а си точно от тия поредни лигли,за които пишеш ;)
Както и да е :) Да се надяваме,че докато пораснеш и се отделиш от вашите ще ти е дошъл акъла в главата :?
Едит:Само не разбрах,защо ми цитира второто мнение като то въобще не се отнасяше за теб :D
Ilikeliljon
07-29-2009, 00:36
Ами аз ди гледаха черна мамба и тайпан няколко години, вярно хапаха, ама нищо сериозно не ми стана. Така че е безопастно да се гледат змии :lol: :lol: :lol:
баце
земи си змия
тука по телевизията даваха как некъв питон убил 2 годишно бебе, като питона е бил на бащата...
Вземи си пор.
Некво екзотично е.