PDA

View Full Version : ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ 2 годинишна любовна история с трима участника

proudtobeasticker
07-18-2009, 13:41
Аз не съм много тинейджър, обаче такива съм ги надробила и вече съвсем незнам какво да правя та накрая реших,че имам нужда от свежа перспектива върху ситуацията, в която се забърках и се сетих за този сайт, който посещавах често като бях по-малка.

Така историята започна точно преди 2 години, когато се разделих с приятеля ми,с койото бяхме заедно 8 години и срещнах едно момче,което меко казано ми завъртя главата. За историята да го наречем Иван. Значи аз бях луда по Иван, беше най-страхотното момче,което съм срещала някога. Излизахме около месец и всяка вечер прекарана заедно беше супер забавна,имаше някакво невероятно привличане между нас. Иван обаче заминаваше за 1 година да пътува по чужбина и още от началото ми каза, че не иска да има връзка с никой в момента, защото няма смисъл. Аз го разбирах и бях ок със ситуацията стига да продължим да се виждаме. Един ден обаче той спря да ми се обажда,да ми пище и тн. Повече от месец не чух нищо от него. Бях съкрушена от постъпката му, най-малкото защото нямаше доблестта да ми даде някакво обяснение все пак до този момент прекарвахме почти всяка вечер заедно и никога сме имали спорове и тн. Така или иначе почнах да разбирам как стоят нещата и трябваше да се примиря,че той не изпитва нищо към мен и да продължа.

И така излизайки с приятелки срещнах Васил. Той беше пълна противоположност на Иван, срамежлив, с дълга до раменете коса, доста гръндж и изглевдаше самотен тип. Работеше в бара,в който с мойте приятелки ходехме и скоро се запознахме и почнахме да излизаме. Аз обаче още обичах Иван и постоянно мислех за него. Плюс това да започна нова връзка ми се виждаше абсурдно. Въпреки, че казах на Васил, че не искам да съм с него, той настояваше да сме приятели и да продължим да се виждаме,като и се случи два пъти да спим заедно.

Около това време някъде Иван се върна в живота ми и настояваше да се видим. Аз все още бях луда по него и се съгласих. Може да звучи глупаво, но оставаха два месеца преди да замине и замисляйки се, че никога повече може да не се видим,аз реших че трябва да се възползваме от оставащото време. И така започнахме пак да се виждаме. Междувременно аз виждах, че Васил много ме харесва и иска да е с мен, но се получи,че аз го наранявах като не исках да съм с него и накрая реших, че най-добре ще е да спрем да се виждаме за известно време.

Точно преди Коледа, Иван замина,последната ни среща не беше много приятна, беше неловка и за двама ни.Аз си тръгнах със сълзи на очите осъзнавайки,че може би никога няма да видя този човек, към който имам толкова силни чувства. Аз също заминах на другия ден прибрах се вкъщи за Коледа. Бях страшно тъжна от тази раздяла,но след месец някъде реших,че трябва да продължа напред. Една вечер с приятелки отидохме до бара на Васил и той беше много мил с мен, накара ме да се смея и тн. и скоро започнахме да се виждаме по често. Въпреки, че постоянно мислех за Иван започнах бавно да се влюбвам в Васил. Скоро бяхме неразделни и дори започнахме да живеем заедно.

Това е историята! Проблемът сега е, че с Васил се разделихме след година заедно и напълно неразделни. Той започна да се съмнява в чувствата си към мен (също имаше и мн. други проблеми), но като цяло аз исках да работим над връзката си и да останем заедно. Това беше докато разбрах,че е целунал някакво момиче,с което работи. Междувременно Иван се е завърнал от пътешествието си, и от месеци се опитва да се видим, но аз го избягвам,за да не създавам проблеми с Васил,който е доста ревнив. Когато разбрах за целувката аз се ядосах супер много и се свързах с Иван и уредих среща. Бях решила, да му натрия носа на Васил.

С Иван се видяхме уж за по питие и да си разкажем кой какво е правил през изминалата 1.5 година и ноща приключи отивайки утях в 6 сутринта. Искрата беше още там. Започнахме да се виждаме пак. А Васил май се виждаше с онова момиче. Васил обаче от няколко месеца работеше в нов бар точно срещу сградата,в която сега живея аз(преди живяхме заедно,но той се изнесе,ако следите историята :-o ) и тъй като се засичаме често,почти всеки ден, решихме да се опитаме да сме приятели, тъй като въпреки всичко държим много един на друг, но някакси всичките ни раговори свършваха в леглото, въпреки че и двамата сме на мнение,че не трябва да сме заендо в момента. А с Иван нещата вървят доста бавно,което е ок, но аз не му вярвам много пък и незнам каква връзка иска да имаме. Аз никога не обясних за Иван,но той е доста играч така да се каже, страшно привлекателен и самоуверен тип. Каза ми,че не търси любов и че предпочита да сме приятели. Въпреки всичко си прекарваме супер заендо и спяхме заедно (без секс).

Ситуацията обаче ескалира в последните дни, сега и Васил и Иван знаят един за друг, а аз не мога да спра да виждам нито един от тях,а и двамата искат да са с мен...Много държа и на двамата, и двамата ме привличат страшно много и общо взето ги искам и двамата, но осъзнавайки колко е нередно, и че не е честно за никой от тях,аз трябва да вземе решение. И тук вече съм изгубена,незнам какво да правя, защото не само не искам да загубя никой от тях ,а и не искам да нараня никой от тях ](*,) 8-[

Благодаря, че отделихте време да прочетете тази история!! Знам, че е дълга но все пак са 2 години това. Естествено има още хилчди подробности,които спестявам,но надявам се това да е достатъчно инфо за съвет.

П.С. Историята не се развива в България, аз живея в чужбина и имената са измислени. Но точно затова се нуждая от свежи мнения.

adrenal1n
07-18-2009, 13:49
Аз бих избрал Иван, ако бях на твое място ;] Просто имам едно наум защо не ти се е обаждал и писал 1 месец, а пък Васил щом се е целунал и с друго момиче - 1:0 за Иван ;) Ти се страхуваш, че ще нараниш все някой, ама и те са те наранили, така че... Бих избрал Иван ;)

ItalianMafia
07-18-2009, 13:51
ОМГ! :shock:
Така.. Мисля, че трябва да се отделиш и от двамата за известно време за да се изясниш със самата себе си.. В хубава каша си забъркала..
Казваш, че и двамата искат да са с теб.. Какви връзки искат? И единия и другия? А ти самата каква връзка искаш? Секс? Любов? Изясни се какво търсиш и ако в никой от тях двамата не виждаш каквото искаш спри да се занимаваш и с двамата..

Пп: една целувка не е причина да загърбиш една връзка, особено ако обичаш ..

curka87
07-18-2009, 13:58
Тук не става въпрос само за това кой какво е направил и кой колко е наранил другия. Тук според мен на първо място трябва да поставиш твоите чувства.
ясно е , че не можеш да имаш и двамата...трябва да избереш. Трябва да се опиташ да разбереш за себе си към кого от двамата чувствата ти са по-силни. Но запомни, че когато избереш, ще трябва наистина да прекратиш "специалните" си отношения с другия и да си останете най-много "добри познати".
Ти сама трябва да решиш.
Аз лично бих избрала Иван.

haritov
07-18-2009, 14:38
първо разбери ти какво искаш
единия иска сериозна връзка другия не

има и трети вариант нито един от двмата сама си направи извода

valdesbg
07-18-2009, 14:46
Тук не става въпрос само за това кой какво е направил и кой колко е наранил другия. Тук според мен на първо място трябва да поставиш твоите чувства.
ясно е , че не можеш да имаш и двамата...трябва да избереш. Трябва да се опиташ да разбереш за себе си към кого от двамата чувствата ти са по-силни. Но запомни, че когато избереш, ще трябва наистина да прекратиш "специалните" си отношения с другия и да си останете най-много "добри познати".
Ти сама трябва да решиш.

Горе долу моя отговор е същия.

RaZzer
07-18-2009, 15:42
Ти сама трябва да решиш.

Горе долу моя отговор е същия.

Fallen`Angel
07-18-2009, 15:45
Моето мнение е за Иван. Просто начина по който го описваш се вижда ясно, че ти си влюбена в него и чувствата са по силни и клонят към него.

Nadelina
07-18-2009, 16:04
Според мен нито единия от двамата не те обича истински и не заслужава да избираш. Можеш да бъдеш и с двамата без да имаш сериозни връзки с тях. Все пак с Иван сте само приятели, той скоро сигурно отново ще замине и ти ще останеш с пръст в уста, след като дори не иска да опитате да имате връзка и се държи на разстояние от подобен тип обвързвания. Васил - какво да кажа за него освен, че той ти е изневерил, какво можеш да очакваш от мъж, който ти изневерява?! Пък и щом сте се разделили и връзката ви е вече само сексуална не виждам смисъл въобще да спираш контактите си с Иван, който е толкова готин.

Sladurchoo
07-18-2009, 16:52
мм трябва да помислиш за твоите чувства .. и все пак мисля, че Иван е по-добрия вариант .. :) :)

youloveme
07-18-2009, 17:19
Аз бих избрал Иван, ако бях на твое място ;] Просто имам едно наум защо не ти се е обаждал и писал 1 месец, а пък Васил щом се е целунал и с друго момиче - 1:0 за Иван ;) Ти се страхуваш, че ще нараниш все някой, ама и те са те наранили, така че... Бих избрал Иван ;)

+1 :-P

proudtobeasticker
07-18-2009, 17:43
Такаа, първо благодаря за съветите,много ми е интересно да чуя различни мнения.

Тази история е толкова заплетена както споменах доста неща спестявам, и честно казано ми е много интересно,че 90% ми препоръчвате Иван. Така ми казват и моите приятелки де, но нещо все ме влече обратно към Васил. Знам,че трябва да си изясня моите чувства,това е най-трудното в момента,защото както споменах и двамата ме привличат супер много не само физически,а и като хора. Пълни противоположности са. Нямат едничко общо нещо. С единия имах краткотрйна авантюра, която ще помня цял живот,като най-хубавото лято. С другия имах едногодишна връзка,деляхме жилище и правехме планове за бъдещето.

Трудно е да се каже какво търся дали секс,любов и тн. Идеалния вариант и двете,но да намериш човека,който иска същото в точно същият момент и то с теб е трудната работа. А те какви връзки искат незнам. Малко са трудни да ги хвана за сериозен разговор.Васил все гледа да избяга от този разговор макар че ми е казвал,че още ме обича и иска да е с мен,но не сега. Иван мисля,че просто се наслаждава и каквото стане.

Наделина харесва ми твойта гледна точка. Може би най-доброто за сега е да им кажа и на двамата, че в момента не искам сериозна връзка,но бих искала да продължим да се виждаме. Интересно, ще го обмисля. :-o

Nadelina
07-18-2009, 18:36
А може ли само да попитам на колко години си?

Take_That
07-18-2009, 20:00
Знаеш ли, противоречиш си - първо казаваш, че чувствата на Васил към теб не са същите, а след това твърдиш, че той иска да е с теб, Иван също... може би аз не съм разбрала, ако е така - извини ме :)
Та по темата: - Най-добре според мен е да започнеш живота си на чисто, без нито един от двамата. :) Да знам, че ти е трудно да не ги виждаш, но ако не намериш сили в самата себе си, ще продължваш да затъваш и да се въртиш в този омагьосан кръг, а едва ли го искаш. Колкото по-рано се откъснеш от тях, толкова по-добре

bog4eto
07-18-2009, 20:31
Бих казала,че общо взето връзките ти с тия двамата са губене на време.Ако спреш да мислиш за двама....които не са наясно кво искат,може да срещнеш някой печен ;)

chaotic
07-19-2009, 02:50
Аз пък си мисла , че с Иван нямаш бъдеще ..

XTREMEFREERIDE
07-19-2009, 07:59
Знаеш ли, противоречиш си - първо казаваш, че чувствата на Васил към теб не са същите, а след това твърдиш, че той иска да е с теб, Иван също... може би аз не съм разбрала, ако е така - извини ме :)
Та по темата: - Най-добре според мен е да започнеш живота си на чисто, без нито един от двамата. :) Да знам, че ти е трудно да не ги виждаш, но ако не намериш сили в самата себе си, ще продължваш да затъваш и да се въртиш в този омагьосан кръг, а едва ли го искаш. Колкото по-рано се откъснеш от тях, толкова по-добре

CraZyTyY
07-19-2009, 08:48
Ммм яка сапунка ще стане 8-)

Rofl4e
07-19-2009, 11:10
Ако бях на твое място бих избрала да съм с Иван :)
само при описанието на Васил.. и като каза ,че е много ревнив.. не бих си помислила да съм с такъв човек!Забрави Васил.. явно той не е твой тип щом сте се разделили(и + това сте живеели заедно),гледай напред..

п.с. и с Иван да не стане нищо не се ядосвай може да е за добро. да срешнеш някой много по добър от него :] Успех ;)

NeZaPoznat
07-20-2009, 10:43
Мдааа !! История тип - кажете ми какво искам :?

Добре дошла в 'разкази на бивши тийнки' :?

yoLLi
07-21-2009, 15:56
Категорично Иван!!!

Любов като тази се случва само веднъж в живота, не изпускай шанса си!Освен това,според мен ти си се влюбила някак по задължение в Васил,само за да докажеш на себе си ,че можеш да продължиш и без Иван... :? Връзки като тази с Васил се изчерпват прекалено бързо (както в случая). Успех! :wink: