Влез

View Full Version : 10 доказателства-момичетата не знаят какво искат!

mitternacht
07-18-2009, 13:46
1.Ако ги харесваме- не може.Трябва да си останем само приятели.
2.Ако не ги харесваме, то нямаме вкус.
3.Ако им правим намеци, то сме нахални.
4.Ако не им правим намеци, то не обръщаме внимание на красивото.
5.Ако ги сваляме, то сме простаци.
6.Ако не ги сваляме, то сме обратни.
7.Ако ги докоснем, ще се оплакват, че им налитаме.
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.
9.Ако ги желаем, то тогава сме разгонени и мислим само за секс.
10.Ако не ги желаем, то тогава не мислим за жени и още не сме били узрели.

и 11.А на всичкото отгоре, за всичко това обвиняват нас!

(от постинга ми:http://mitternacht.blog.bg/drugi/2009/07/17/10-dokazatelstva-momichetata-ne-znaiat-kakvo-iskat.364962)

Айде, чакам оправдания от момичешката страна 8)

Hilary_
07-18-2009, 13:50
оправдания многуу ... истината една .. 8) 8)

ItalianMafia
07-18-2009, 13:52
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock:

adrenal1n
07-18-2009, 13:54
Всичко е условно в тоя живот :)

haritov
07-18-2009, 13:56
хубу де ако на някоя и кажа "ибахти задника " ще ми бие шамара или по-лошо отиде ми поколението :D ама ако тя ми го каже на мене ???????????????????????????????????

и все пак оня е съсздал жената от реброто на мъжа така че жена може да ни се опре на реброто :D

п.п
някой мъж де ли проклина господ че е само от едно ребро напраена ако беше от две щеше да е като мм да си прай сам всичко и да не дава пари да му праят операция :D 8-)

FiRe_LaDy
07-18-2009, 13:58
Тъпо,че пак заради 1-2 дето незанят кво искат,ни слагаш под общ знаменател всички момичета!

golqmumnik
07-18-2009, 13:59
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock:Знаят,много ясно,ако си симпатична и свястна-ше ти се радват,а ако си мрънкаща кифла-ше те зарежат и ти ще пуснеш тема о форумо,в която другите кифли ще те утешават как мъжете не били свестни и ще си намериш по-хубав.А истината е,че няма да си намериш,докато си мрънкаща кифла-sad,but true 8) 8-)

Hilary_
07-18-2009, 14:08
Тъпо,че пак заради 1-2 дето незанят кво искат,ни слагаш под общ знаменател всички момичета!
++++

+++++

8) 8) :D

ItalianMafia
07-18-2009, 14:22
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock:Знаят,много ясно,ако си симпатична и свястна-ше ти се радват,а ако си мрънкаща кифла-ше те зарежат и ти ще пуснеш тема о форумо,в която другите кифли ще те утешават как мъжете не били свестни и ще си намериш по-хубав.А истината е,че няма да си намериш,докато си мрънкаща кифла-sad,but true 8) 8-)

:shock: Аз пък познавам и мрънкащи кифли със сериозни връзки..
Всичко е относително, има някви мрънкащи мъже дет понасят и мрънкащи жени.. Има непукисти на които не има правят впечатление мрънкащите кифли, а ги обичат заради друго примерно.. Не може да се слага под общ знаменател ..

haritov
07-18-2009, 14:25

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264048

е бати късмета да зема пусна тото

от 4 милиарда женски индивида 1 2 не знаят какво искат и едната баш тука се появи 8-) :razz:

PurpleDream
07-18-2009, 14:38
+1 :?

haritov
07-18-2009, 14:41

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264048

е бати късмета да зема пусна тото

от 4 милиарда женски индивида 1 2 не знаят какво искат и едната баш тука се появи 8-) :razz:

преди малко четох за една жена дето не знае кой да избере аре и двете са тука :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

valdesbg
07-18-2009, 14:43
Абе защо си търсите оправдание за липсата на популярност и успех сред жените?

Толкова е е прозрачно това дето си написал....

Кажи ми защо аз не се оплаквам? Защо Коцето не се оплаква? Да не давам още примери... :)

Вземи се стегни, потърси си грешките в себе си, поправи ги и тогава пиши умозаключения.

sladur4etyYy
07-18-2009, 14:45
1.Ако ги харесваме- не може.Трябва да си останем само приятели.- ако не знаеш как да покажеш, че ме харесваш, да, ще ми бъдеш само приятел ;д
2.Ако не ги харесваме, то нямаме вкус.- така е
3.Ако им правим намеци, то сме нахални.- зависи от намека и как го правиш
4.Ако не им правим намеци, то не обръщаме внимание на красивото.- ами ако ме харесваш, нормално е да искам по някакъв начин да ми го покажеш. нарича се флирт.
5.Ако ги сваляме, то сме простаци.- не би бил, ако знаеш как да сваляш
6.Ако не ги сваляме, то сме обратни.- има и обратни ;д
7.Ако ги докоснем, ще се оплакват, че им налитаме.- зависи кога, как и къде докосваш
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.- така е
9.Ако ги желаем, то тогава сме разгонени и мислим само за секс.- зависи как показваш, че ме желаеш
10.Ако не ги желаем, то тогава не мислим за жени и още не сме били узрели.- или сте гейове
и 11.А на всичкото отгоре, за всичко това обвиняват нас!- да и като гледам кво пишеш, има защо да те обвиняват. май не си много наясно с момичетата/ жените

Айде, чакам оправдания от момичешката страна 8)- не че има нужда от оправдания, просто реших да ти разясня някои неща

та.. тайната на успеха е в подхода, драги момченца

Bvlgar
07-18-2009, 14:45
Фактите говорят сами по себе си

anSsito
07-18-2009, 14:46
Пак с клишираните изразчета се започна..

И все пак всеки човек в даден момент от живота си е объркан или незнае какво точно да предприеме в живота си..

За мен темата е безсмислена.. явно автора на темата е разочарован и е решил да си го изкара на всички момичета..

haritov
07-18-2009, 14:46
спамериииии
докъто изляза и оп 60 коментара зад мене

mitternacht
07-18-2009, 14:59
'Ба колко много има да отговарям!И от всичките, само едно момиче се е опитало да даде смислени оправдания, като, разбира се, обвинява нас.Другите само обвиняват нас :)
Пита се, от къде пък знаете, че нямам успех сред момичетата :D Просто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни 8-)
Или пък трагични, от друга гледна точка.

Да видим по ред на коментарите-
1 (момиче).забавен
2.обвинява нас
3.пак обвинява нас.А можеше да кажеш какво искаш :)) Щом си извън общия знаменател.
4 момиче-обвинява нас.
нататък пак така.
Следва опит за отговор и обвинение към нас.
1.Точно, че знаем как да покажем.
5.Тц.Навивате си, че е невъзпитано каквото и да направим.Ама (както казаха) ако вие го направите-може.
6.Говоря за нормални момчета.
7-10 бла бла
11.Ааа бъркаш СЪ.... я виж какво правиш в момента!

А според мен Ансито (написано по изнасилен начин) е супер психоложка притежаваща супер умения и супер телепатия, на която е достоен да зависи Супермен, Холмс и дори Хаус.
:lol:
Та, отвори постинга да прочетеш по-надолу.Не съм разочарован.Точно от такива момичета няма какво да искам, сеш' ли се :) Защото, точно тия момичета (ако е дал Бог) в някой момент получават разум и тогава стават жени, които могат да бъдат и знаят как да бъдат ухажвани :)

Кхъ-кхъм, скоро няма да мога да отговарям, така че по-леко със саркастичните коментари и странната психологична връзка, някак си определяща какъв е човек без дори да знаете нищо за него.
8)

Важното е да се посмеем :-)

valdesbg
07-18-2009, 15:06
Важното е да се посмеем :-)

Ахааа, такава била работата.

Просто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни

Бих подискутирал много по тоя въпрос :)

Но мисля да приключа до тук. Нещо нямам желание да пиша отново неща, които ще разклатят сериозно, да не кажа сринат теорията ти за момичетата :)

Разрови се из постовете ми, ако си заинтересован.

Hilary_
07-18-2009, 15:09
Авторе ти си женомразец ... и трябва да те линчуваме ... :? :?

И много добре знаеш, че не трябва всичко под общ знаменател да слагаш!! Това е прекалено ограничено мислене ако си мислиш, че всички са еднакви ... защото аз мога да кажа същото за вас!!!! Но не го правя, защото така е е най - лесно нали ??? :? Всеки си е индивидуален ... и надали някой знае кво иска ... :?

valdesbg
07-18-2009, 15:12
и надали някой знае кво иска ... :?

Аз занм - готина компания, халба бира и малко по-хладно време :)

sladur4etyYy
07-18-2009, 15:14
mitternacht, щом пускаш тая СМЕШНА тема (радвам се, че поне постигаш целта си- да ни разсмееш) очевидно не знаеш как да сваляш момичетата. може да си мислиш, че знаеш, но това е друго нещо.(1)
нищо не си навиваме, тук пак показваш, че си мислиш, че много разбираш, ама блажени са вярващите, нали знаеш. (5)
нататък е бла бла бла :roll: не ми се занимава да пиша. само да допълня, че тва не са обвинения към вас (хаха). тва не го приемам като двубой- да се докаже кой прав, кой крив. не сме в ''Сблъсък''. ако ти така го възприемаш, си е твой проблем и тук определено мога да кажа, че си недорасъл (явно не съм нито първата, нито последната, от която го чуваш).

Hilary_
07-18-2009, 15:16
и надали някой знае кво иска ... :?

Аз занм - готина компания, халба бира и малко по-хладно време :)
.. за тебе знам :D :D

evi_vd
07-18-2009, 15:19
'Просто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни 8-)
не мисля, че тези твърдения могат да се нарекат факти, но както и да е :?

sladur4etyYy
07-18-2009, 15:21
'Просто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни 8-)
не мисля, че тези твърдения могат да се нарекат факти, но както и да е :?

ми и преди хората са си мислели, че Земята не е кръгла и са си го приемали за факт. що и той да не си каже нещо от собсвения опит и да си го приеме за факт 8-)

anSsito
07-18-2009, 15:23
mitternacht май повечето те засегнаха след като толкова се палиш и оправдаваш и ти..
О, и извинявай, че нямам като твоето така оригинално чувство за хумор.. Евала, рядкост са тия като теб - уникалните..
И сега да ти разясня нещо - човекът е индувидуално същество. Всеки има свои разбирания, свое мислене.. дори и най - малките подробности се различават.. Това, че на една й харесва да я свалят по един начин - то това не означава, че друга ще се впечатли от този тип свалка. Индивидуалност, драги, индивидуалност.. В такъв случей просто трябва да знаеш как да действаш и да си изиграеш картите...

sLaDkA_GrEsHkA
07-18-2009, 15:31
zna4i to4no v4era gledah 2 knijki v knijarnicata. ednata se kazvashe mom4etata ne znaqt kakvo iskat a drugata momi4etata ne znaqt kakvo iskat.... vtorata beshe 2 puti po tukna, pravete si izvdodite mujove 8) :grin:

taffy
07-18-2009, 15:55
Някоя яко те е прецакала, хъх? ...

Окей, ако ние не знаем какво искаме, то тогава вие знаете ли?
Все 1 поне половината момчета (от тези, които познавам) се опитват да се покажат колко са велики, важни и тн. НЕ казвам всички момчета, защото познавам и такива, които са си супер свестни и са си хора на място.
Не е ли същото и за момичетата? Просто си попадал на лошата половина. :)

slim__shadygirl
07-18-2009, 16:24
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock: :?

SuNsEt
07-18-2009, 16:50
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.

1.Глупости,зависи си от човека.Питал ли си се защо понякога някое момиче ти казва,че е по -добре да си останете приятели?
-Може да си има гадже
-Може наистина да имате страхотно приятелство,а да знае,че след като скъсате нищо няма да е същото.(Така е,бифши гаджета никога не могат да са приятели.Приятели са тези,които когато са били заедно,не са били толкова близки).
-Може просто да не си неин тип,но да те цени като приятел
-Може просто да не те харесва,но да е учтива и да не иска да те обиди.
2.Всеки с вкуса си.
3.Какви намеци?"Ей кукло,ще те чукам" ?тук всяко момиче би си помислило,че си и необразован...Но "Много си хубава с тази рокля" си е комплимент и всяко момиче би го приело така.Друг е въпросът дали си курвар,то си личи,когато някой е. :wink:
4.Ако някое момиче каже така,значи те харесва,но не иска да си го признае...или просто е фукла.
5.КАК я сваляш?Като я обарваш за задника и говориш простотии?или като си нежен и се държиш като кавалер?
6.Ами да,може и да си обратен...кой те знае?Хаха...
7.Не,момичето няма да се оплаче ако я хванеш за ръка или си сложиш ръка на рамото и...Но ако я обарваш,то си е чисто налитане.
8.Както вече казах,може да те харесва и за това да го казва или просто да е фукла.
9.Зависи какво й казваш...
10.А може просто тя да те желае,а ти наистина да не си узрял и изпускаш нещо хубаво.Вместо да блееш на другата страна... :-D
11.И двата пола са виновни,че имат лош вкус...хахах

Винаги ама винаги подходът е важен.Не можеш да се държиш като свиня и да очакваш,че тя ще те иска.Както и обратното,не може дас е държиш като курва и да очакваш,че той ще те уважава.И престанете с тези обвинения единия към другия пол...няма да научите нищо от това.

Jumbie483
07-18-2009, 17:17
Наскоро някъде бях чела: "Мъжете всеки ден се убеждават, че е по-добре да говорят лошо за жените, отколкото да се откажат от тях"

Ще ни търпите.. :D

Lucho
07-18-2009, 17:24
Уважавам те !

sladur4etyYy
07-18-2009, 17:26
Уважавам те !

щото си негоден в свалките като него 8-)

Kostadin_682
07-18-2009, 17:27
Аз знам 8-)

lipsvashh_mi
07-18-2009, 17:49
не е така-ако момичето те харесва и йе приятно с теб 100 на 100 ще ти го покаже или сам ще го усетиш...
бтв вие момчетата по-незнаете какво искате и как го искате :lol: :lol:

Snickers
07-18-2009, 17:49
Аз пък знам к'во искам. [-(

MonSitY
07-18-2009, 17:52
е това че има такива момичета не значи че всички са такива.всяко правило си има изключение ;)

elsy
07-18-2009, 18:34
Никога не съм отричала, че не знам какво искам 8-) 8-)

hrisis
07-18-2009, 18:39
Наистина не е хубаво да се слагат хората под общ знаменател.. Но аз лично за себе си мога да кажа, че не знам какво искам и си го признавам. :)

haritov
07-18-2009, 18:46
Наистина не е хубаво да се слагат хората под общ знаменател.. Но аз лично за себе си мога да кажа, че не знам какво искам и си го признавам. :)

аре стига и жените пърдят все пак някои знаят кои искат (тези дето нямат избор) други не знаят :D

Hilary_
07-18-2009, 18:48
Аз знам 8-)
... точно пък ти светулке не се обаждай!!!! :lol: :lol:

Kostadin_682
07-18-2009, 19:07
Аз знам 8-)
... точно пък ти светулке не се обаждай!!!! :lol: :lol:
Ооо знам, знам 8-)

bog4eto
07-18-2009, 19:53
Така е!За тва търсете златната среда ;) 8-)

silky92
07-18-2009, 20:21
Аз пък не се оправдавам,а съм съгласна.Но все пак има и достатъчно и момчета ,които не знаят какво искат. :-D

beb4yy
07-18-2009, 20:33
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock:+1 10 признаци че или някоя ти е ебала майката или просто не си срещнал точното момиче

NaNa_SladuRana
07-19-2009, 00:11
и да знаеш какво искаш,като не знаеш как да гопостигнеш,каква е разликата питам аз :-o

kent4o
07-19-2009, 00:17
Ти знаеш как да го постигнеш знаеш и какво искаш тогава какво чакаш..
Искам момиче което да уважавам и то мен така да си прекарваме чудесно с негоо да не мисли само за шибания секс тва момиче да е Умна не като повечето момичета тъпи като галош (извинете ме но си е така..) и както и да е не ми се пише повече нали съм го постигнал това ... Успех на всички други :)

xplay
07-19-2009, 07:19
6 признака, че автора е тъп:

1. Пуска теми, в които не приема мнението на останалите.
2. Не уважава момичетата.
3. Дори признава, че темата му е смешна.
4. Не знае как да подходи с момичетата.
5. Има много ограничен начин на мислене.
6. Търси вината само в момичетата.

И така нататък...

djuki
07-19-2009, 08:29
абе глупости :D както момичета така и момчета има които идея си нямат какво искат ! Просто са си такива :)

Hilary_
07-19-2009, 10:20

И така нататък...

.. ммм даа ;-) ;-) много добре казано ... :D :D :-)

Според мен и момичетата, и момчетата искат само едно нещо..

СЕКС!

.. не си попаднал на правилното момиче .. :? :?

mitternacht
07-19-2009, 13:00
През kyра, дето го нямам ми е за темата и за теб, авторе... :(

Тъй като това обръщение е лично и прекалено мило, не можах да го отмина.
Девойко, а ти си ми на... :))) :lol:

Реших да редактирам, защото подобни излияния в любов към млади тийнчета звучат прекалено педофилски :(

mitternacht
07-19-2009, 13:06

И така нататък...

1.Приемам мнението на останалите.За жалост, то е такова, че още повече затвърждава тезата ми.С тая т. 11 си вкарвате доста солидни автоголове.
2.Уважавам ги.Да.Достойните за уважение.
3.Смешна е, ами!Ставате за смях с това мрънкане и обиждане!
4.Уааауууу!Я обясни, как подхождам с момичетата?Уааууу кога успя да ме шпионираш!
5.Мхм.Мхм.Това ще да е проблема.
6.Стига бе, всеки има вина, особено всеки пол като цяло.Ако момчетата не пиеха и не пушеха, може би и повечето момичета нямаше да мислят, че ако са развалини, ще са по-добре.

Доказателства, че ти си не-остра искаш ли?
Явно или не си прочела темата или не си я дозагряла.Ше пораснем, ше се опрайм ;)

valdesbg
07-19-2009, 13:34
1.Приемам мнението на останалите.За жалост, то е такова, че още повече затвърждава тезата ми.С тая т. 11 си вкарвате доста солидни автоголове.

Приемаш това което ти изнася. Всичко останало отива в трета глуха. Лошото е че до тук 90 % от хората твърдят че не ставаш. Ако попитам 100 случайни минувача, процента ще е по голям. Замисли се.

2.Уважавам ги.Да.Достойните за уважение.

Какви са критериите за достойните за уважение?

3.Смешна е, ами!Ставате за смях с това мрънкане и обиждане!

Аз мислех че трябва да е забавна. Защо разваляш всичко?

4.Уааауууу!Я обясни, как подхождам с момичетата?Уааууу кога успя да ме шпионираш!

Човек проявява себе си във всичко което прави. Дори и при писането във форум. Не е нужно да си Шерлок Холмс за да заго забележиш.

5.Мхм.Мхм.Това ще да е проблема.

Един от многото.

6.Стига бе, всеки има вина, особено всеки пол като цяло.Ако момчетата не пиеха и не пушеха, може би и повечето момичета нямаше да мислят, че ако са развалини, ще са по-добре.

Колективна вина няма, както и вина по пол също. Грешно категоризираш хората. Къде е връзката във второто изречение? Аз я загубих, а вие драги съфорумници?

Доказателства, че ти си не-остра искаш ли?
Явно или не си прочела темата или не си я дозагряла.Ше пораснем, ше се опрайм ;)

Е нали трябваше да е забавно. Що се засягаш? :D

mitternacht
07-19-2009, 13:49
Не, просто виждам, че някои "умници" казват:"Ооо не може да е вярно!Ти нямаш подход към момичетата!" Вместо да се замислят и да кажат:"Напълно възможно е, но посочените келеши като пораснат ще се осъзнаят и ще променят начина си на мислене".

Да се надяваме, че имаш ценностна система изградена добре.Тогава ще се сетиш какви са причините, критериите и качествата, заради които едно момиче/жена може да бъде уважавано.

Приятелю, нали това казах :-o смешна икуълс забавна икуълс "фъни" икуълс.... абе разни там други синоними.

Тъй тъй :) Значи, ако изляза на среща с някое момиче ще почна да я псувам, удрям, злепоставям и прочие :) Деееъъммм ама сте ми генийчета :oops:

А ти, чу ли, че земята е кръгла?Ааа... не им вярвам на тия шарлатани!
(генийчета :-) )
Приятелю, как да няма всеки пол вина като цяло?!
Я си представи, ако младежите имаха по-добре изградени ценности, изключващи пияни, драйфащи, псуващи и ограничени момичета, до къде щяхме да стигнем!!!

Аз?!Да се засягам?!От анонимни тийнове в нета?!Не :) Не мерси :))
Радвам ви се бе :)

Priceless
07-19-2009, 13:56

(от постинга ми:http://mitternacht.blog.bg/drugi/2009/07/17/10-dokazatelstva-momichetata-ne-znaiat-kakvo-iskat.364962)

Така си е .. чак и аз понякога се дразня на себе си 8-)

mitternacht
07-19-2009, 14:23

Така си е .. чак и аз понякога се дразня на себе си 8-)

WTF?!
Наистина?!Едно момиче!Призна!Че!Дори да не се среща при всичките, и дори това да е причина, ако е майсторски изиграно от ваша страна, да сте още по-интересни за нас!Та!Призна!Че това е така!И не почна да ръси пълни простотии и идиотщини обвинявайки другите?!
РЕСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКТТ!!!!
Ето, че можело бе :)

valdesbg
07-19-2009, 14:28
Не, просто виждам, че някои "умници" казват:"Ооо не може да е вярно!Ти нямаш подход към момичетата!" Вместо да се замислят и да кажат:"Напълно възможно е, но посочените келеши като пораснат ще се осъзнаят и ще променят начина си на мислене".
Сега трябва ли да започна отначало за да ти покажа колко прозрачни са всъщност нещата от 1 до 10 дето си написал? Окей :)

Може да ги харесваме и да мсе приятели с тях. Може да ги харесваме и да ги целуваме, може да ги харесваме и да правим секс с тях. Всичко може. Зависи как си постелиш. Да, от теб зависи дали ТИ ще имаш успех с момичето което си харесал. Не от нея. От нея зависи дали ТЯ ще има успех с теб.

Това е много изнасилена версия на еволюционната теория. Но да, донакъде е вярна. Да отбележа - говорим за момичета, не за хипопотами :)

Жалко че го приемаш така, или че средата около теб те е научила на това, или че това е така, или че няма друго обяснение. Жените обичат намеците, даже повече от директните изказвания понякога. Жените обичам мистерията, а намека си е мистерия, както и да го погледнеш. И покана да си развихри въображението и да си представи всякакви луди фантазии, които ще и минат през главата.

Ще бъдеш нахален ако и кажеш на което и да е момиче, че искаш да идете у вас, за да амортизирате пружините на дивана. По няколко причини - клиширано и пошло звучи, тъпо и изтъркано е, не събужда желание у жената а напротив.

Да правиш намеци е изкуство. Позволи ми да предположа, че нямаш всестранно развити таланти(което е нормално) и намека не ти е от силните страни. В противен случай нямаше да пишеш това твърдение. Но спокойно, поправимо е.

Тук вече си прав. Макар че намеците не са единствения начин да покажем внимаието си към тях. Директните изказвания обикновено не помагат. Следния пример:

-Красива си!
-Благодаря.

И толкова. Какво повече може да каже момичето при такава реплика.

Ако ги сваляш по просташки начин ще си простак естествено. Ако ги сваляш интилигентно - ще си готин и чаровен. И други епитети, момичета допълнете ако обичате :)

Отново извратена версия на еволюционата теория. А може и да сме асоциални, което отново води към моето твърдение. Общо взето вярно.

Е ако я хванеш за газО много ясно. Пробвай една прегръдка, или да я хванеш за ръка.

Ако те харсват - да. Във всеки друг случай няма да чуеш нищо.

Лошо че правиш тая аналогия. Една жена обича да знае че е желана. Обича и да и го показват. Отново - по интелигентен начин.

Логично.

Да се надяваме, че имаш ценностна система изградена добре.Тогава ще се сетиш какви са причините, критериите и качествата, заради които едно момиче/жена може да бъде уважавано.

Добре, не се изразих правилно. Какви са ТВОИТЕ критерии за момиче което трябва да бъде уважавано.(заслужава уважение, знам че не са с един и същи смисъл. Ако ти е по лесно дай и за двете)

Приятелю, нали това казах :-o смешна икуълс забавна икуълс "фъни" икуълс.... абе разни там други синоними.
Екзакли, май френд екзакли. Събрали сме се на лафче, няма нужда от караници :)

Тъй тъй :) Значи, ако изляза на среща с някое момиче ще почна да я псувам, удрям, злепоставям и прочие :) Деееъъммм ама сте ми генийчета :oops:

Така ли ще направиш наистина?

Да бе, много лъжат тия. Че и луна ни сложили за по интересно.

Я си представи, ако младежите имаха по-добре изградени ценности, изключващи пияни, драйфащи, псуващи и ограничени момичета, до къде щяхме да стигнем!!!

Едно момиче може да те заинтересува, само ако е пияно, псуващо и/или ограничено? Това беше модерно по моето време. Сега вече не. Поне това сме надраснали :)

А тъй, сипи по още едно и не се коси :)

Hilary_
07-19-2009, 14:33
WTF?!
Наистина?!Едно момиче!Призна!Че!Дори да не се среща при всичките, и дори това да е причина, ако е майсторски изиграно от ваша страна, да сте още по-интересни за нас!Та!Призна!Че това е така!И не почна да ръси пълни простотии и идиотщини обвинявайки другите?!
РЕСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКТТ!!!!

.. какво е можело ?? Чрез тая тема да ни изкараш пълните мърли .. аеее не ми се прави .. супер тъпо е тва .. целта ти не е "да се посмеем" (щотуу явно упреците към някой друг мноого те разсмиват) ... нито е да приемеш някое друго мнение ... живееш в твой измислен свят, в който всички тряя ти казват даа прав си ето на .. момичетата са едно нищо .. да ама нее!!! :?

Priceless
07-19-2009, 14:39
Оф прекалено много се вживявате в ролята на невинни жертви. Ако всяка една от нас се замисли само малко .. и преглътне само за миг гордостта си ще разбере, че има много смисъл във всичко казано. Еми например .. когато едно момче ме харесва, обаче аз не го харесвам .. и така минава супер много време, в което той ми се обяснява в любов, а аз не ебавам ... и съответно той се отказва и си намира друга, на мен ми е гадно, шото вече не получавам нужното внимание и почвам да го нареждам още повече, че е гей, педал и всякакви такива производни. И всичко това защо?! Защото плачем за внимание ...!!! Това е отговорът на всичко - внимание!!! Защото като ни кажат : "имаш ебахти якото дупе" и ние като кажем " оф.. млъкни , ставаш досаден" всъщност копнеем да чуем: " е какво да направя, говоря истината" или нещо подобно ..
Няма какво да се правим на невинни пак казвам!!

Hilary_
07-19-2009, 14:43
Оф прекалено много се вживявате в ролята на невинни жертви. Ако всяка една от нас се замисли само малко .. и преглътне само за миг гордостта си ще разбере, че има много смисъл във всичко казано. Еми например .. когато едно момче ме харесва, обаче аз не го харесвам .. и така минава супер много време, в което той ми се обяснява в любов, а аз не ебавам ... и съответно той се отказва и си намира друга, на мен ми е гадно, шото вече не получавам нужното внимание и почвам да го нареждам още повече, че е гей, педал и всякакви такива производни. И всичко това защо?! Защото плачем за внимание ...!!! Това е отговорът на всичко - внимание!!! Защото като ни кажат : "имаш ебахти якото дупе" и ние като кажем " оф.. млъкни , ставаш досаден" всъщност копнеем да чуем: " е какво да направя, говоря истината" или нещо подобно ..

При теб е така при мен не е ... когато няко йме харесва, а аз него не просто му казвам, че няма да се получи, защото за мен е много по - важно да не се заблуждава излишно колкото собствения ми кеф, че някой се влачи след мен ... :? :? А когато някой ми каже "имаш хубав задник" определено не се радвам на така "искания комплимент", защото това за мен е изтъркано и най - лесното, което може да каже едно момче ... и избощо не ме ласкае ... :?
Колкото до вниманието .. аз го получавам .. но не е начина да зарибявам някакво заблудено момче по мен без да го харесвам .. нито женкарчето, което на всяка втора казва изтърканото "ейй сексиии ... " :?

P.S. Не се заяждам с теб .. просто казвам моята позиция .. :wink: Което не значи, че твоя начин на мислене е грешен .. просто се различава от моя ... :wink:

Priceless
07-19-2009, 14:47

При теб е така при мен не е ... когато няко йме харесва, а аз него не просто му казвам, че няма да се получи, защото за мен е много по - важно да не се заблуждава излишно колкото собствения ми кеф, че някой се влачи след мен ... :? :? А когато някой ми каже "имаш хубав задник" определено не се радвам на така "искания комплимент", защото това за мен е изтъркано и най - лесното, което може да каже едно момче ... и избощо не ме ласкае ... :?
Колкото до вниманието .. аз го получавам .. но не е начина да зарибявам някакво заблудено момче по мен без да го харесвам .. нито женкарчето, което на всяка втора казва изтърканото "ейй сексиии ... " :?

P.S. Не се заяждам с теб .. просто казвам моята позиция .. :wink: Което не значи, че твоя начин на мислене е грешен .. просто се различава от моя ... :wink:

Е добре не беше хубав пример за дупето 8-) Говоря ти попринцип .. и не говоря да зарибяваш момче, което не харесваш, а то ТЕБ .. и не можеш да отречеш, че се чувстваш желана, въпреки, че не го харесваш ;)

Hilary_
07-19-2009, 14:50
Е добре не беше хубав пример за дупето 8-) Говоря ти попринцип .. и не говоря да зарибяваш момче, което не харесваш, а то ТЕБ .. и не можеш да отречеш, че се чувстваш желана, въпреки, че не го харесваш ;) [/b]

.. по - принцип зависи какъв е комплимента .. рядко се "радвам" на тях ... прекалено еднакви са ми .. :D :D :D

.. абее да ти кажа много повече ще се чувствам желана ако е момчето, което и аз харесвам .. чувството е съвсееем различно .. знаеш как е :wink:

sulley
07-19-2009, 15:52
Значи темата не е направена,за да си разберем "грешките" а за да се защитаваме? Ми добре тогава. :D
Съгласна съм,че АЗ не знам какво искам и за разлика от автора,ще говоря само за себе си,защото винаги има изключения,пък и по отношение на любовта повечето хора излизат доста по-различни,отколкото изглеждат,така че няма да съдя за друг,освен за мен.
Има случаи,в които не знам какво искам и това се е дължало,защото да речем в миналото не съм имала опит с любовта и съм се страхувала и питала какво ли следва.Мисля,че това е разбираемо.
Пък и след като съм чувствителна и знам,че ще страдам за едно момче,след като сме ходили и вече всичко е свършило,защо да не бъда предпазлива и да не си поискам време,за да помисля.Понякога,за да се замаскира това нужно време се избират тези оправдания,защото повечето момчета не могат да разберат тази нужда.Така че,мило мъжко племе,не търсете грешките само в нас.
Признавам,не винаги съм наясно с желанията си,но ако момчето прояви разбиране,а не оплаквания,той ще спечели също.
Дай,за да получиш. 8)

MP
07-19-2009, 17:03
Дали заради липса на мисловен процес,дали заради прекалено многото емоции,които те не могат да контролират,момичетата наистина не знаят какво искат.Поне повечето.Мнението ви е прекалено крехко,докато и най-тъпият галош знае какво иска от едно момиче и иска това,докато не го получи.Дали само секс,дали само целувка и стига до този извод без много мислене.А вие мислите много,но пак не стигате до нужните изводи.Или пък всеки път стигате до различни изводи.Както и да е,има и момчета,които не знаят какво искат,но те са много малко,а при момичетата това е масово.
Не се обиждайте,просто седнете някой път и помислете добре какво искате,как го искате,защо го искате и на какво сте готови за да го постигнете.Не позволявайте общата деградация да ви помете.

mitternacht
07-19-2009, 17:12
Сега трябва ли да започна отначало за да ти покажа колко прозрачни са всъщност нещата от 1 до 10 дето си написал? Окей :)

Може да ги харесваме и да мсе приятели с тях. Може да ги харесваме и да ги целуваме, може да ги харесваме и да правим секс с тях. Всичко може. Зависи как си постелиш. Да, от теб зависи дали ТИ ще имаш успех с момичето което си харесал. Не от нея. От нея зависи дали ТЯ ще има успех с теб.

Това е много изнасилена версия на еволюционната теория. Но да, донакъде е вярна. Да отбележа - говорим за момичета, не за хипопотами :)

Жалко че го приемаш така, или че средата около теб те е научила на това, или че това е така, или че няма друго обяснение. Жените обичат намеците, даже повече от директните изказвания понякога. Жените обичам мистерията, а намека си е мистерия, както и да го погледнеш. И покана да си развихри въображението и да си представи всякакви луди фантазии, които ще и минат през главата.

Ще бъдеш нахален ако и кажеш на което и да е момиче, че искаш да идете у вас, за да амортизирате пружините на дивана. По няколко причини - клиширано и пошло звучи, тъпо и изтъркано е, не събужда желание у жената а напротив.

Да правиш намеци е изкуство. Позволи ми да предположа, че нямаш всестранно развити таланти(което е нормално) и намека не ти е от силните страни. В противен случай нямаше да пишеш това твърдение. Но спокойно, поправимо е.

Тук вече си прав. Макар че намеците не са единствения начин да покажем внимаието си към тях. Директните изказвания обикновено не помагат. Следния пример:

-Красива си!
-Благодаря.

И толкова. Какво повече може да каже момичето при такава реплика.

Ако ги сваляш по просташки начин ще си простак естествено. Ако ги сваляш интилигентно - ще си готин и чаровен. И други епитети, момичета допълнете ако обичате :)

Отново извратена версия на еволюционата теория. А може и да сме асоциални, което отново води към моето твърдение. Общо взето вярно.

Е ако я хванеш за газО много ясно. Пробвай една прегръдка, или да я хванеш за ръка.

Ако те харсват - да. Във всеки друг случай няма да чуеш нищо.

Лошо че правиш тая аналогия. Една жена обича да знае че е желана. Обича и да и го показват. Отново - по интелигентен начин.

Логично.

Добре, не се изразих правилно. Какви са ТВОИТЕ критерии за момиче което трябва да бъде уважавано.(заслужава уважение, знам че не са с един и същи смисъл. Ако ти е по лесно дай и за двете)

Екзакли, май френд екзакли. Събрали сме се на лафче, няма нужда от караници :)

Така ли ще направиш наистина?

Да бе, много лъжат тия. Че и луна ни сложили за по интересно.

Едно момиче може да те заинтересува, само ако е пияно, псуващо и/или ограничено? Това беше модерно по моето време. Сега вече не. Поне това сме надраснали :)

А тъй, сипи по още едно и не се коси :)

1. :? Тц.Момичето прави нейния избор.Тя решава.Така са устроени нещата и така ще си бъдат.За това твърдя, че щом една жена го заслужава може да и се падне на колене.По тоя начин, както ти го издокара, ако ОТ НАС ЗАВИСИ, звучи като изнасилване :)
2.От 1+2 следва, че и да ги харесваме и да не ги харесваме все ще са недоволни.
3. :? Позволи ми, да не позволя да се оставя да бъда така зле определян.
За твое улеснение ще опростя максимално 10те точки само в 2:
-Ако ние бихме били с тях, няма да им изнася, защото по дефулт не може.
-Ако ние не бихме били с тях, пак няма да им изнася, щото не ги оценяваме.

Мм...
качества на характера, преди всичко.То си е ясно.

Мммм... а другото... са точно приказки без определен смисъл, приказки за лафче.

Хъм... кога бяхме млади, нямаше пиещи и друсащи се момичета.Точно т'ва питам, защо сега т'ва се е превърнало в самоцел?А да се надяваме в последствие действително да казваш, че набора ви сте го надраснали т'ва.

mitternacht
07-19-2009, 17:14
WTF?!
РЕСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКТТ!!!!

.. какво е можело ?? Чрез тая тема да ни изкараш пълните мърли .. аеее не ми се прави .. супер тъпо е тва .. целта ти не е "да се посмеем" (щотуу явно упреците към някой друг мноого те разсмиват) ... нито е да приемеш някое друго мнение ... живееш в твой измислен свят, в който всички тряя ти казват даа прав си ето на .. момичетата са едно нищо .. да ама нее!!! :?

МууЦкЪъъъ Ни Съъъ НИрВиии МолЪъъТиСъъъъДеееее

Аман от неразбрали дечурлига.Къде, де'ба, прочете, че изобщо твърдя, че момичетата са нищо?!?!?!?!
Но, както колегата съфорумец каза, не требе да се впрягаме, а да гледаме хладнокръвно 8)

mitternacht
07-19-2009, 17:16

На това се казва градивна самокритика :)
Отново-РЕСПЕКТ!

mitternacht
07-19-2009, 17:21

Ооокеей?
Ще се помъча да поразсъжавам като теб.
Оо ти му казваш, че не го харесваш, значи не осъзнаваш истинската му красота, колко е добър, ти казваш че момчетата не струват!На кладата!!!!!Как може така!Ти не цениш момчетата!Засрами се!Ти не ставаш!

Ооо ти се мотаеш в компания, където се срещат (ако трябва да бъда честен-ебати индивида трябва да е тоя, който да каже така на момиче, но хайде... това е изцяло ваш проблем... щом толкова много "девойки" са били впечатлени от подобно нещо, вашите наборчета ви го предлагат отново и отново... а после само мрънкате.Ваш проблем) такива момчета, които казват че имаш секси задник (така ли беше цитата?) значи ти си виновна, че си в такава компания и значи не цениш истинските момчета, ооо ти не ставаш!!!!

И в никакъв случай не смей да кажеш, че т'ва мнение е грешно, щото още повече няма да ставаш, а пък момчетата не ти обръщат внимание иии...
какво още беше...
имаш остарели възгледи...
ии............
такива ми ти работи :razz:

vampirekiss
07-19-2009, 19:16
Аз съм живо доказателсто,че тезата за това,че не занем какво искаме,не е вярна.Знам винаги точно какво искам и се боря със зъби и нокти за него.И самопреценката ми е напълно правилна мога да го кажа на 100%.Поне по тази тема си е така де.

ItalianMafia
07-19-2009, 19:19

Не казвам, че сме невинни ма! Ти нормална ли си!? Няма перфектни хора! Обаче темата е тъпа.. Всеки пол има своите плюсове и минуси и не виждам тема в която ние оплюваме момчетата!!!!!

Hilary_
07-19-2009, 19:23
МууЦкЪъъъ Ни Съъъ НИрВиии МолЪъъТиСъъъъДеееее

Аман от неразбрали дечурлига.Къде, де'ба, прочете, че изобщо твърдя, че момичетата са нищо?!?!?!?!
Но, както колегата съфорумец каза, не требе да се впрягаме, а да гледаме хладнокръвно 8)

.. не е нужно да кажеш на някой в прав текст, че е "нищо" .. думите говорят сами за себе си ... тиии ни нахрани за 10 години напред ...

.. и не се впрягам мУцИнОтУуУуУуУуУу .....

a1a2b3v
07-19-2009, 19:52

Ами че то не е ли така?! [-(

Hilary_
07-19-2009, 20:09
Ооокеей?
Оо ти му казваш, че не го харесваш, значи не осъзнаваш истинската му красота, колко е добър, ти казваш че момчетата не струват!На кладата!!!!!Как може така!Ти не цениш момчетата!Засрами се!Ти не ставаш!

Ооо ти се мотаеш в компания, където се срещат (ако трябва да бъда честен-ебати индивида трябва да е тоя, който да каже така на момиче, но хайде... това е изцяло ваш проблем... щом толкова много "девойки" са били впечатлени от подобно нещо, вашите наборчета ви го предлагат отново и отново... а после само мрънкате.Ваш проблем) такива момчета, които казват че имаш секси задник (така ли беше цитата?) значи ти си виновна, че си в такава компания и значи не цениш истинските момчета, ооо ти не ставаш!!!!

И в никакъв случай не смей да кажеш, че т'ва мнение е грешно, щото още повече няма да ставаш, а пък момчетата не ти обръщат внимание иии...
какво още беше...
ии............

.. абее ейй супер много ме дразниш .. супер ограничено мислене имаш и определено си мноооооооооооооооооооого назъбен срещу момичетата .. като не ти харесват като цяло .. стани ГЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!! Писна ми от такива като тебе .. все някой им е виновен??? Кво си се заял с мен ебати ... ?????

ПЪРВО мога да ти кажа, че аз харесвам момчетата по характер, а не по красота ... външния вид е след характера ... :?

ВТОРО не бих се мотала в такава компания където момчетата приемат момичетата като ходещи дупки ... ясно ли ти е??????????????? :x

ТРЕТО не сме ти ние виновни, че някое момиче те е отрязало и си решил да храниш всички момичета в тая тема ... :-x

got2Bthe1
07-19-2009, 20:27
Брат ... скии са тва че си попадал на кофти индивиди в миналото не значи че всички са така.... Земи помисли малко ... ако определяш всички като еднакви и подхождаш с предрасъдаци как ще разбереш коя не е "както всички други"???? Защото такива индивиди има и като станеш монах женомразец най-много да я пропуснеш сешсе....

П.П. Вместо да пускаш тъпички теми във форуми що не си кажеш едно звучно "Ташаци!!!" и да продължиш да търсиш....абс безсмислено е да се пускат такива теми като в крайна сметка нищо не се променя и след 1-2 седмици ще забележим следващата :)

П.П.2. Айде довиждане....

graceless
07-19-2009, 20:58
Като почнете с тея затъпяващи теми..ХххХ :[

valdesbg
07-19-2009, 21:08
Иве, споко и мен ме е захапал. Веселото е че на мен ми е забавно. Ти що се впрягаш?

Авторе - дай си заглавието че митернахт звучи прекалено германско.

Защо трябваше да ми цитираш чаршафа?

-Ако ние бихме били с тях, няма да им изнася, защото по дефулт не може.

Тогава защо има семейства, защо се раждат деца?

Какво ще кажеш да си размърдаш овалните атрибути намиращи се под фалуса ти, и докажи че не са там просто за украса.

Между другото чувствай се горд. Дори мантис не успя да събере толкова мои постове в темата му, колкото ти ;) (ако се чудиш кой е mantis - ползвай търсачката)

И между другото - на колко години съм според теб?

Bpa4aHcku
07-19-2009, 21:09
Братле уцелил си в десятката :)
аз ли4но немога да ги разбирам тея момичета какви искат по някога :-x

skuck
07-19-2009, 21:09
Само едно знам - Жената е най-подлото същество на света!А тва, че не знае кво иска е просто оправдание!

Hilary_
07-19-2009, 22:09
Иве, споко и мен ме е захапал. Веселото е че на мен ми е забавно. Ти що се впрягаш?

Щото ме нерви ... супер тъпи са тия изказвания... и всичко заедно в кюпа ... няма изобщо зачитане на мнение, на хората като отделни личности ... това ме влудява!!! :-x :-x

TheGirlNextDoor
07-19-2009, 22:24
аз лично знам какво искам..ама това,,че го нямам е друг въпрос

TheNewReligion
07-19-2009, 22:49
Много често нешата стоят точно така. Лошото е в това, че малко жени имат самоуважение и още по-малко могат да разсъждават трезво.

casualmaniac
07-19-2009, 23:08
Жените искат да им ходиш по акъла и да им угаждаш за всичко.
......Да спасим мъжа!!!

ItalianMafia
07-19-2009, 23:12
Жените искат да им ходиш по акъла и да им угаждаш за всичко.
......Да спасим мъжа!!!

Стани гей ! :grin:

valdesbg
07-19-2009, 23:25
Малко извън темата но по повод поста на ItalianMafia - аз съм ЗА гейовете. Колкото повече гейове, толкова повече свободни момичета за нас готините :)

Priceless
07-20-2009, 05:32

Не казвам, че сме невинни ма! Ти нормална ли си!? Няма перфектни хора! Обаче темата е тъпа.. Всеки пол има своите плюсове и минуси и не виждам тема в която ние оплюваме момчетата!!!!!

Ейй как ми се скараааа ... Успокой се малко .. За кфо са караш ?! :? Че и на "ма" говори ... айде по-спокойно. Нещо да съм казала против тебе, че се впрягаш? И да.. знайш ли колко такива теми имаше преди, в които НИЕ оплюваме момчетата по доста по-брутален начин :)

Emoooo0
07-20-2009, 06:59
da be da vse edno mom4etata znaqt kakvo iskat :-D :-D :-D :-D :-D

Priceless
07-20-2009, 07:00
da be da vse edno mom4etata znaqt kakvo iskat :-D :-D :-D :-D :-D

Веднъж в живота си аз знам какво искам, нищо, че съм момиче ! Да пишеш на кирилица ПО ДЯВОЛИТЕ ! 8-)

AceXe
07-20-2009, 07:07
Аз знам много точно какво искам, така че Emoooo0 не си прав. Това с жените е тъпо клише създадено от някои мъже, които искат да се оправдаят с жените си за собствените грешки. Има хора, които не знаят какво искат, но далеч делението не е мъже - жени.

Някои знаят какво искат от живота, втори се опитват да го постигнат, трети го постигат, четвъртите са хората, които не знаят какво искат, а петите - не искат нищо.

fenasf
07-20-2009, 09:51
aбе ако не е Гошо ще е Пешо то е ясно 8-)

NeZaPoznat
07-20-2009, 10:35

Знаем ! Но много от вас само си мислят, че могат :-P :-P :-P

mitternacht
07-20-2009, 10:36
Аз съм живо доказателсто,че тезата за това,че не занем какво искаме,не е вярна.Знам винаги точно какво искам и се боря със зъби и нокти за него.И самопреценката ми е напълно правилна мога да го кажа на 100%.Поне по тази тема си е така де.

Браво и поздравления!Желая ти пълно постигане на поставените цели, стига те да са правилните.Но щом някой желае нещо, то това си е правилна цел за него си.

haritov
07-20-2009, 10:38
и хубу де ко искате аре кажете ми :D

Priceless
07-20-2009, 10:39
и хубу де ко искате аре кажете ми :D

ВНИМАНИЕ !!! И всичко това описано в темата го правим именно заради това 8-)

Сега пак ще ми се скарат :?

mitternacht
07-20-2009, 10:39
Ооокеей?

какво още беше...
ии............

.. абее ейй супер много ме дразниш .. супер ограничено мислене имаш и определено си мноооооооооооооооооооого назъбен срещу момичетата .. като не ти харесват като цяло .. стани ГЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!! Писна ми от такива като тебе .. все някой им е виновен??? Кво си се заял с мен ебати ... ?????

ПЪРВО мога да ти кажа, че аз харесвам момчетата по характер, а не по красота ... външния вид е след характера ... :?

ВТОРО не бих се мотала в такава компания където момчетата приемат момичетата като ходещи дупки ... ясно ли ти е??????????????? :x

ТРЕТО не сме ти ние виновни, че някое момиче те е отрязало и си решил да храниш всички момичета в тая тема ... :-x

Как смееш да говориш така?Ти си с ограничено мислене и си сърдита на всички момчета и специално на мене, щото не съм ти пуснал!
И то защото не си ме накарала да ти пусна!!!!
Срамота!
Ограничено мислене!

Не бе :) Просто вкарвам малко от твоя начин на мислене, да видиш колко е забавно :))

haritov
07-20-2009, 10:42
абе знам ко искат жените всичко искат ама ко да се прай банка дск е само една :D

mitternacht
07-20-2009, 10:42
Де да знам на колко си години, май никъде не го пише.Колкото-толкова.Ако обадиш на колко си, ще го знам.

С никой не съм се захванал, просто ми е интересно как някои вкарват жестоката логика и си убивам времето като ги бъзикам 8) :lol:

Може да ми викаш "Митер" т'ва ми е партизанското име :wink:

А останалото са напразни опити за вкарване на трудни думички в други напразни опити за постигане на сарказъм :)

Priceless
07-20-2009, 10:43
абе знам ко искат жените всичко искат ама ко да се прай банка дск е само една :D

Абе .. ако ще и банка дск да си .. пак ше се намери нещо 8-)

haritov
07-20-2009, 10:44

зависи какво търсиш :D

Priceless
07-20-2009, 10:45

Хахах имах предвид, че пак нещо няма да е достатъчно :D

haritov
07-20-2009, 10:45
лошото е че забравяме дребните неща като това

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2009/07/20/758121_mejdunarodnata_kosmicheska_stanciia_ostana_ bez_toaletna/

и не осъзнаваме колко са ценни :D

haritov
07-20-2009, 10:46

е ти си живо доказателство че жените не знаят какво искат :D

Priceless
07-20-2009, 10:47

Аз никъде не съм твърдяла обратното 8-)

haritov
07-20-2009, 10:49

Аз никъде не съм твърдяла обратното 8-)

е аз само исках да те дам за пример на останалите заблудени женици

Priceless
07-20-2009, 10:53
^^ Чувствам се поласкана, но мисля, че пак ще бъда оплюта 8-)

haritov
07-20-2009, 11:12
^^ Чувствам се поласкана, но мисля, че пак ще бъда оплюта 8-)

така е тези които се издигат винаги ги плюят :D

yahhooo
07-20-2009, 11:43
Коя кака беше написала, че незнаен какво искаме: Искаме повече секс и по-малко любов

Hilary_
07-20-2009, 17:21
Как смееш да говориш така?Ти си с ограничено мислене и си сърдита на всички момчета и специално на мене, щото не съм ти пуснал!
Срамота!
Ограничено мислене!

Не бе :) Просто вкарвам малко от твоя начин на мислене, да видиш колко е забавно :))

.. след като ти говориш така защо на мен да не ми е позволено ?? :x
Не съм сърдита на всички момчета и определено не съм тръгнала да пускам такива отчаяни теми, в които се оплаквам колко смотани са те .. :? Ако си мислиш, че някога бих искала да ми пуснеш много се лъжеш ... смао самите ти мнения ме карат да мсиля, че изобщо не притежаваш това, което аз търся в едно момче ... :? И това "ограничено мислене" аз го казах.. измисли нещо ново .. :D :D
И няма как да "вкарваш" малко от моя начин на мислене, защото не си ми в главата и не знаеш аз как мисля ... :? И някъде да съм казала, че ми е забвано?????? :x

MP
07-20-2009, 17:40
Чешете си езиците/пръстите .

mitternacht
07-20-2009, 17:54
Срамота!
Ограничено мислене!

.. след като ти говориш така защо на мен да не ми е позволено ?? :x
Не съм сърдита на всички момчета и определено не съм тръгнала да пускам такива отчаяни теми, в които се оплаквам колко смотани са те .. :? Ако си мислиш, че някога бих искала да ми пуснеш много се лъжеш ... смао самите ти мнения ме карат да мсиля, че изобщо не притежаваш това, което аз търся в едно момче ... :? И това "ограничено мислене" аз го казах.. измисли нещо ново .. :D :D
И няма как да "вкарваш" малко от моя начин на мислене, защото не си ми в главата и не знаеш аз как мисля ... :? И някъде да съм казала, че ми е забвано?????? :x

И аз те обичам :-)

10 страници дали ще докараме?

А пък, а пък на един купон пък се запознахме с едно момиченце 89тка и ми е още драго на сърцето :) Не е като да е 88чка но и 89тките са си с техните плюсове!

Hilary_
07-20-2009, 18:01

... :shock: :shock: Това значи ли, че аз печеля спорчето? :oops: :D :D

Priceless
07-20-2009, 18:08
МИР ! Само мир да има по Земята ! :grin: 8-)

goosebumps
07-20-2009, 18:26
Всеки си има недостатъци, а такива общи приказки и заключения много често са просто излишни. Да не би като се поставяме под общ знаменател и вече нещата ще сe оправят хаах... безмислени са всички тези опити на хората да анализират кой и какво. Абе живееш си живота и това е, щот никога не знаеш на какво и кого ще попаднеш. А и + това някои от нещата написани се отнасят както за жените, така и за мъжете май май.. или може би само аз съм попадала на такива индивиди. Who knows?! :smt102

sapa91
07-20-2009, 18:32

знаем ест СЕКС :)

mitternacht
07-20-2009, 18:39

... :shock: :shock: Това значи ли, че аз печеля спорчето? :oops: :D :D

Значи, че те обичам :-) Но пък съм Козирог и спор не го предавам никога :)) Такава ми е зодията просто...

Както казва девойката след твоя коментар, МИР да има по земята :)))

(ай'м фийлин' соу хипи райт нау! :D )

Priceless
07-20-2009, 18:43
Аааа такаа .. значи можело 8-) КРАЙ на споровете! Писна ми вече 8-) Ако някой си позволи да се заяде ще бъде лично ударен от мен с нещо тежко по главата 8-)

П.П. Мен никой ли не ме обича ве ?! Не стига, че ви помирявам тука .. 8-)

mitternacht
07-20-2009, 18:56
Аааа такаа .. значи можело 8-) КРАЙ на споровете! Писна ми вече 8-) Ако някой си позволи да се заяде ще бъде лично ударен от мен с нещо тежко по главата 8-)

Онзи младеж, който мислеше, че се заяждам с него и така и не разбрах на колко е :))
На бас, че и той е любвеобвилен и те обичка :)

("Имеджин ол дъ пийпъълллл..... ливин лайф ин пийййсс йееехееее..")

Hilary_
07-20-2009, 19:00

... чшш не си давам любовта на автора!!! :D :D :D

P.S. :-) :-)

mitternacht
07-20-2009, 19:01

Ммм... само вметка... тука да няма малолетни, че тогава става голямО фал ;)))
:oops:

Hilary_
07-20-2009, 19:05

... има има :D :D

Priceless
07-20-2009, 19:09
^^ А не съм аз ! Аз даже пълнолетна ще съм скоро ! 8-)

mitternacht
07-20-2009, 19:11

... има има :D :D

Упсссс.... голямО фал.... :oops:
Нека приемем, че след някоя и друга година всичко ще е нард :))

Hilary_
07-20-2009, 19:12
^ оок .. ама внимавай да не ми кръшкаш много .. :D :D :D :wink:

mitternacht
07-20-2009, 19:12
А, щом е скоро, може да се почака 8)

Hilary_
07-20-2009, 19:13
.. ейййй казах ли нещо преди малко а?? :x :D :D :D :D

Priceless
07-20-2009, 19:14
Един месец 8-) Ама те оставям на Хилари-то .. да не са караме сега за глупости ПАК ! 8-)

Hilary_
07-20-2009, 19:15
Един месец 8-) Ама те оставям на Хилари-то .. да не са караме сега за глупости ПАК ! 8-)

... мацка ти си мой човек :grin: :grin: :D :D :-)

djudjulinkaa
07-20-2009, 19:19
Аз си признавам, че съм такава, когато не съм наистина влюбена.. Но ако наистина харесвам човека до себе си няма такова нещо :)

mitternacht
07-20-2009, 19:21
Ей затова обичам да твърдя, че мъжете сме за да обичаме жените :)

Печени сте и официално се извинявам ако има начин да съм обидил когото и да било :-) Макар да не се отказвам от тезата си, разбира се :)) Тя си е факт за огромен процент от момичетата.
Но!
Щом вие се чувствате извън тоя процент и действително е така, щом знаете какво искате, (а понеже сте още момиченца и тепърва ще се отраквате с положителен смисъл и в положителна насока, като ставате постепенно жени) то и ще се научите да вземете каквото искате... поздравления! :)

Личен съвет, ако действително има малолетни, по-добре не се задълбавайте в темата за любовта и нейните философски измерения.Не си струва.Все пак дори пубертета не е свършил.По-добре на тая ви възраст всичко да са влюбвания, цвета... целувки... погледи и закачки...
Тепърва нататък ще се замислите...
а, да-и не се впускайте в неща, за които после ще съжалявате.Стига да може да го избегнете, и да знаете, аджеба, какво ще стане :))

mitternacht
07-20-2009, 19:24
пс. Баси, почувствах се дърт.... я да изживеете отново 15те-16те си години качествено :))Щото за мене идва времето да... се осъзнавам 'де се намирам.
Кофти, но истина.Сад бът тру!

Hilary_
07-20-2009, 19:27
Еее авторе не вярвам, че си над 25 .. :D :D На колко си та се чувстваш толко дърт? :o

P.S. Аз за съжаление разбрах смисъла на така наречената любов и смисъла беше... 2 години щастие и после ... сълзи, болка и обиди .. :? заради някви си трети хора ... :? :?

mitternacht
07-20-2009, 19:30
Еее авторе не вярвам, че си над 25 .. :D :D На колко си та се чувстваш толко дърт? :o

P.S. Аз за съжаление разбрах смисъла на така наречената любов и смисъла беше... 2 години щастие и после ... сълзи, болка и обиди .. :? заради някви си трети хора ... :? :?

Ами... 20 :)) И все пак, студентство, след време... работа.... дай Боже-семейство... друго е.Имам и бивши съученици с бебета.Живота се стоварва като тон тухли.
Та, правилно ви казват-училищните години са страхотни!Нищо не те притеснява, за нищо не се замисляш! :)

Това е било..... заради... не знам... неподходящ партньор явно.Негова вина, че се поддава на третите хора.
Досега, да чукна на дърво, абсолютно никога не съм имал проблеми с бивши..... партньорки... а още се уважаваме невероятно много с всички.
Може би е до подход и на двамата в една връзка.

Hilary_
07-20-2009, 19:38
^ Да може би ... просто много се влияеше от чуждото мнение + някои мои спомнтанни и донякъде тъпи решения + недоверие иии промит мозък ... :? :? Както и да е .. минало, от което съм си взела поука ... :-o

Ама .. както и да е .. :wink:

mitternacht
07-20-2009, 20:03
Дано не се случва на никой да се разочарова от "любов" като чувство.
Лошото, че прекалено на крехка възраст започвате с разочарованията, вместо да се забавлявате...
Примерно, като бях на 13-14 не беше толкова фрапантно да "нямаш гадже".

Priceless
07-20-2009, 20:04
Лошото, че прекалено на крехка възраст започвате с разочарованията, вместо да се забавлявате...

А сега като не си правил секс на 12 и си задръстен :?

П.П. Съжалявам, че се намесвам, просто не се сдържах 8-)

haritov
07-20-2009, 20:14
аз съм на 18 ноември прая 19 :D :D :D :D да не се скарате за мене като разберете това 8-) няма смисъл не се давам лесно :D държа фронта няма жена в момента дето да може да ме плени 8-)

Priceless
07-20-2009, 20:17
аз съм на 18 ноември прая 19 :D :D :D :D да не се скарате за мене като разберете това 8-) няма смисъл не се давам лесно :D държа фронта няма жена в момента дето да може да ме плени 8-)

Ти - тихичко!! 8-) :-)

haritov
07-20-2009, 20:22

що бря :D прайя си реклама 8-)

mitternacht
07-20-2009, 20:22

А сега като не си правил секс на 12 и си задръстен :?

П.П. Съжалявам, че се намесвам, просто не се сдържах 8-)

Ами, това е шибаното!
Сещаш се какви са последствията!
Две деца започват да си играят на по-сериозни игри, вживяват се, мислейки че са открили някакви непознати чувства (или непознати неща като бременност :shock: ).Съответно, понеже са деца, все едното ще направи нещо... тъпо... и така... а дори и едното да е узряло достатъчно, то другото не знае на кой свят е, пък камо ли дали е влюбено и...
Мняяя много дълга тема! :)

Priceless
07-20-2009, 20:25

що бря :D прайя си реклама 8-)

Забелязах го ! 8-) 8-)

Hilary_
07-20-2009, 20:25
Мисля, че се заформя едно много интересна четворка не, че нещу ... :D :D

Гого ти кво ше кажеш по въпроса?? :twisted: :D :D :D

А ти мацка .. нещу да имаш да казваш?? :D :D

Авторе .. ти си ясен .. :D :D

mitternacht
07-20-2009, 20:26
Мисля, че се заформя едно много интересна четворка не, че нещу ... :D :D

Гого ти кво ше кажеш по въпроса?? :twisted: :D :D :D

А ти мацка .. нещу да имаш да казваш?? :D :D

Авторе .. ти си ясен .. :D :D

Оргии ли нещо?

Тооо... споменахте нещо за малолетност....

опасна игра...

Priceless
07-20-2009, 20:26
Аз ли ? Аз какво да имам да казвам .. аз тука си мълча най-примирено 8-) :-)

haritov
07-20-2009, 20:29
въъъ като зверове ми се нахвърлихте аз да не съм ви парче месо
ако е така ваш съм :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

evelinka1122
07-20-2009, 20:29
направо са изхвърли... полека да не паднеш

Hilary_
07-20-2009, 20:30
Авторе това да ти е проблема .. :lol: :lol: :oops:

Мацка .. много радваш :lol: :lol: :-) май шА тЪъ ЛофФкЪъмм .. :D :D

Гого къде си бе шматко ?? :grin: :grin: :lol:

haritov
07-20-2009, 20:31
Авторе това да ти е проблема .. :lol: :lol: :oops:

Мацка .. много радваш :lol: :lol: :-) май шА тЪъ ЛофФкЪъмм .. :D :D

Гого къде си бе шматко ?? :grin: :grin: :lol:

дето да ме търсиш там съм :D :D :D :D :D :D

Priceless
07-20-2009, 20:32
Той е навсякъде ! 8) 8-)

АууУ..НякОй ШъЪ Мъ ЛофКЪ :grin: :grin: :grin: :D :-)

Hilary_
07-20-2009, 20:35
Той е навсякъде ! 8) 8-)

.. ама искЪъм и ти МеНнн .. :oops: :oops: :D :D :grin: :grin: :-) :lol:

ооо Гогу .. кво праим ?? :D :D :-D

mena93
1.Ако ги харесваме- не може.Трябва да си останем само приятели.- ако не знаеш как да покажеш, че ме харесваш, да, ще ми бъдеш само приятел ;д
4.Ако не им правим намеци, то не обръщаме внимание на красивото.- ами ако ме харесваш, нормално е да искам по някакъв начин да ми го покажеш. нарича се флирт.
7.Ако ги докоснем, ще се оплакват, че им налитаме.- зависи кога, как и къде докосваш
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.- така е
9.Ако ги желаем, то тогава сме разгонени и мислим само за секс.- зависи как показваш, че ме желаеш
10.Ако не ги желаем, то тогава не мислим за жени и още не сме били узрели.- или сте гейове
и 11.А на всичкото отгоре, за всичко това обвиняват нас!- да и като гледам кво пишеш, има защо да те обвиняват. май не си много наясно с момичетата/ жените

Айде, чакам оправдания от момичешката страна 8)- не че има нужда от оправдания, просто реших да ти разясня някои неща

хах така е :?

haritov
Той е навсякъде ! 8) 8-)

аз ша съм кума :D :D :D 8-)

haritov
07-20-2009, 20:38
па можИ и четеримата да си се лофкаме :D :D

Hilary_
07-20-2009, 20:42
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нека другите кажат ... :lol:

mitternacht
07-20-2009, 20:46

М?
М'че ние си се ЛоФффФкамеЕееЕ якУууУуу...

(има и по-дебиелен начин на писане, с цифри и знаци и т.н.... :razz: )

Priceless
07-20-2009, 20:53

М?

Съгласна съм ! 8-) Айде аз ви оставям да си осирате темичката и си лягам 8-) Лека ви :-)
Едит: Отказах се да си лягам .. ще ви надзиравам 8)

haritov
07-20-2009, 20:56
ваааа излей ми късметица :D :D :D :D :D :D :D

mitternacht
07-20-2009, 20:56

М?

Съгласна съм ! 8-) Айде аз ви оставям да си осирате темичката и си лягам 8-) Лека ви :-)

:lol: Таман щях да кажа "лека" :))
Хъм... ще се борим ли до 20 страници? Или модери ще се цупят?

Hilary_
07-20-2009, 20:58
Незнам ама ако продължим ... няма да е добре ... :D :D аее шматки аз ше ви пиша на ЛС .. :D :D :-)

Priceless
07-20-2009, 20:58

М?

Еми не знам .. то така като е тръгнало докато се чудим да ги правим ли 20 страници или не .. ше ги направим 8-) haritov къв късмет ти е излязал викаш? 8-)

haritov
07-20-2009, 21:02

М?

Еми не знам .. то така като е тръгнало докато се чудим да ги правим ли 20 страници или не .. ше ги направим 8-) haritov къв късмет ти е излязал викаш? 8-)

е ся държавни тайни не издаваме :D

Nakadah
07-20-2009, 23:57
де да бяха само 10

MiChKoO
07-21-2009, 10:06
Ние знаем какво искаме явно вие не ни го давате :P

Midi4ka
07-21-2009, 10:38
Все едно момчетата знаят какво искат ..

Напълно подкрепям! :-P :-P :-P

Moonchild
07-21-2009, 10:48
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock: + 1

mitternacht
07-21-2009, 10:56
Все едно момчетата знаят какво искат .. :shock: + 1

Няколко момчета до сега казаха, че искат секс :)
Да речем.... аз искам романтика :))

258
07-21-2009, 15:58
Всяко момиче иска различно нещо .. просто вие не можете да разберете коя какво иска .. :?

teenems
07-21-2009, 18:46
а момчетата знаят ли какво искат ? отговора е ясен
бира и ЦИЦИ ,големи "бомби" .. пфф :smt107

е аз знам ,какво искам.
нямам го ..

намерих го
той не ..

HipHopBlond
07-21-2009, 19:21

........................

ААааааахахаха, не разбрахте ли??? НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ПРАВИ :?

Просто не ми се говори, заради какви неща АЗ съм излизал виновен (когато аз трябва да съм нервния) Повечето вече направо искат да им падаш на колене... и това съм го правил ;( НИКОГА, НИКОГА НЕ ПАДАЙТЕ НА КОЛЕНЕ НА ЖЕНА... през каквото и да сте преминали, каквото и да се е случило, НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА... даже и момиче да питате (стига да е свястно) няма да го отрече... ГАРАНТИРАМ ВИ

Айде пич успех с женското. keep ya head up \\//