View Full Version : МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО !!!
fairdavil
07-18-2009, 19:33
Всичко стана днес когато го правих с приятелката ми и спуках презерватив когато го видях го извадих и свърших на чикия има ли някакъв шанс за бременност при положение че не съм свършил във вагината и обаче се притеснявам че когато много се възбудя както и при вас сигурно се отделя нещо като безцветна сперма в много малко количество ... Мисълта ми е ако е станало така и този секрет е попаднал в кондома и съм го скъсал има ли някакъв шанс за забременяване... Сега и аз и тя чакаме цикъла и до няколко дни и дано да дойде .... Може ли някой от вас по възможност специалист да ми разясни нещата защото страшно много си мисля за това и съм супер спекъл поради възрастта ни . Ако може някой да ми обясни за този секрет и за всичко останало с точност и съвети за предприемане на някакви действия ако нещата не са на добре много моля да ми помогне ...
Благодаря Предварително!!!
Jus7DreamBoy
07-18-2009, 19:39
Всичко стана днес когато го правих с приятелката ми и спуках презерватив когато го видях го извадих и свърших на чикия има ли някакъв шанс за бременност при положение че не съм свършил във вагината и обаче се притеснявам че когато много се възбудя както и при вас сигурно се отделя нещо като безцветна сперма в много малко количество ... Мисълта ми е ако е станало така и този секрет е попаднал в кондома и съм го скъсал има ли някакъв шанс за забременяване... Сега и аз и тя чакаме цикъла и до няколко дни и дано да дойде .... Може ли някой от вас по възможност специалист да ми разясни нещата защото страшно много си мисля за това и съм супер спекъл поради възрастта ни . Ако може някой да ми обясни за този секрет и за всичко останало с точност и съвети за предприемане на някакви действия ако нещата не са на добре много моля да ми помогне ...
Благодаря Предварително!!! ДА ИМА!!! НЕ СЕ БАЗИКАМ ИМА дори преди да свършиш члена ти изпуска сперма!!! И щом презерватива е скъсан ... става леш ..... сорри пич има възможност там имаше някакви хапчета отидете в аптеката и купете :)! УСПЕХ!
fairdavil
07-18-2009, 19:51
Какви са цените на тоя ескапел дават ли го без рецепта и как се пие смисал след половия акт като противозачатъчно ли до колко дни трябва да го купя утре сутринта ще го взема но малко инфо ще е много полезно моля ви
BePoHuKa
07-18-2009, 20:14
Възможно е да е бременна.На това прозрачното му се вика предеякулационна течност и също съдържа сперматозоиди.
Ескапел струва 30 лв, продават го в аптеките и е без рецепта. Тя трябва да го вземе колкото се може по-скоро. Ако трябва й го вземи още сега ..не чакай до сутринта ;)
Neznachitelen
07-18-2009, 20:16
Грешни пари давате от невнимание 8)
slap2trap
07-18-2009, 20:42
Ами пич, имахме миналата година да го кажа по нашенки "сексология" и ДА, има, дайе незнаино как, ама господина каза че дори не и в това а дори и освен нея се отделя, да не те спичам пич ама може и да се оплекали работата :(
YourPoison
07-18-2009, 20:49
най-добре бързо вземи тези хапчета 'Ескапел' ...
ubuntureload
07-18-2009, 21:48
Глупости... купи и 3 желирани бонбона и пийте по 1 бира ....
fairdavil
07-18-2009, 22:09
ubuntureload Пуснато на: Нед Юли 19, 2009 12:48 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ей нещастник това да не ти е базик работа .......
sexapilkata
07-18-2009, 22:43
:-o Абе с бившия го правихме БЕЗ към края преди да скъсаме :oops: иии много се плашех да не стане гаф зарад тая сперма дет се отделя :( ма не забременях .. попринцип има вариант .. да хване от нея.. ама е 1 на 1000 :-o бе .. внимавайте .. не купувайте кви да е презервативи :) зимайте .. DuReX и SPORTEX ... те са най добре .. имаше и едни VITALIS мисля бяха.. и те са добри .. не се късът :) бтв на тази сперма и викат "мъртва сперма". Относно "Ескапел-а" - 30-40лв. е зависи от аптеката и от тва дали ще се заядат за възрастта :) Но има едно голямо НО! Тея хапчета се пият 2-3 пъти на година.. инак има вероятност гаджето ти да си няма дечица.. тъй че се пазете и внимавайте :) :) дано съм била полезна .. :-) УСПЕХЧЕТА.. дано не е бременна.. щот и абортите не са работа :-) :-) :-)
fairdavil
07-19-2009, 00:09
:-o Абе с бившия го правихме БЕЗ към края преди да скъсаме :oops: иии много се плашех да не стане гаф зарад тая сперма дет се отделя :( ма не забременях .. попринцип има вариант .. да хване от нея.. ама е 1 на 1000 :-o бе .. внимавайте .. не купувайте кви да е презервативи :) зимайте .. DuReX и SPORTEX ... те са най добре .. имаше и едни VITALIS мисля бяха.. и те са добри .. не се късът :) бтв на тази сперма и викат "мъртва сперма". Относно "Ескапел-а" - 30-40лв. е зависи от аптеката и от тва дали ще се заядат за възрастта :) Но има едно голямо НО! Тея хапчета се пият 2-3 пъти на година.. инак има вероятност гаджето ти да си няма дечица.. тъй че се пазете и внимавайте :) :) дано съм била полезна .. :-) УСПЕХЧЕТА.. дано не е бременна.. щот и абортите не са работа :-) :-) :-)
Презервативите са SPORTEX Power поне така се водят :oops: обаче според мен не са за никакъв Power :-D утре съм я навил да отидем на гинеколог в краен случай ще вземем ЕСКАПЕЛ лошото обаче е че четох че има много странични ефекти направо се побърках днес .... и аз съм правил с 2 момичета без презерватив но незнам защо обаче сега здраво съм се стреснал ако някой може да каже още нещо ще ми бъде доста полезен...благодаря предварително :)
Gabroveca
07-19-2009, 06:16
Ескапел се пие максимум 72 часа след акта (не случайно се води като медикамент за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ), макар че е най-добре веднага след гафа да се пие, иначе следващите примерно 48 часа шанса да си изпълни предназначението намалява.
Аз го правих с бившата 1 година без презерватив (т.е. никога не съм слагал) и да чукна на дърво (чука) не сме имали проблеми, дори и с предеякулационната течност. Но това не бива да те успокоява чак толкова, поне съм чел че и при нея има шанс от забременяване.
Ескапел съм и купувал 2 пъти (поради някакви съображения за сигурност), 27 лева струва(ше), 1 хапче и може да и промени деня, в който ще и дойде (дали ще подрани или закъснее). Не съм чувал, че ако го пие повече от 2-3 пъти годишно няма да има деца, но да, НЕ е хубаво да се прекалява, сериозен медикамент си е.
BeHappYs
07-19-2009, 06:43
+1
LoLiPoP4o
07-19-2009, 08:39
офф кът почните тей да ги плашитее ама може да е бремена тя вече ее бремена и т.н. варианта да е бремена е 1 на 10000 тей като тая течност съдържа супер малко сперматозоидиказвам около 1 %...
хора свършват из на женитеее си ..... за да имат деца немогат виеее тука го искарахте ебатии простото..... и къто се замислиш че и в спермата има милиони сперматозоиди и само 1 попада в яйцеклетката а в тая течност както казах са
толкова малкоо и то някви нищозни... стига го плашехте така
п.п сори ако има правописни грешки ама бързах
bebeto_mjei
07-19-2009, 09:43
Презервативите са SPORTEX Power поне така се водят :oops: обаче според мен не са за никакъв Power :-D утре съм я навил да отидем на гинеколог в краен случай ще вземем ЕСКАПЕЛ лошото обаче е че четох че има много странични ефекти направо се побърках днес .... и аз съм правил с 2 момичета без презерватив но незнам защо обаче сега здраво съм се стреснал ако някой може да каже още нещо ще ми бъде доста полезен...благодаря предварително :)Кво да ти кажа купете си тест егаси :D
не е бременна, стига го пихте тоя Ескапел.
JoLLiE92
07-19-2009, 18:02
безцветната кирийка не е сперма но все пак й вземи един тест ..
Jus7DreamBoy
07-19-2009, 18:05
Благодаря Предварително!!! ДА ИМА!!! НЕ СЕ БАЗИКАМ ИМА дори преди да свършиш члена ти изпуска сперма!!! И щом презерватива е скъсан ... става леш ..... сорри пич има възможност там имаше някакви хапчета отидете в аптеката и купете :)! УСПЕХ!
Ескапел им викаме ние българите, мойто дете.. 8-) Твоето дете аз от де да занм как се казват ?!?Случайно не използвам такива медикаменти.
ItalianMafia
07-19-2009, 18:07
Твоето дете аз от де да занм как се казват ?!?Случайно не използвам такива медикаменти.
И аз не ги използвам ама знам.. Обща култура..
има хора , които с години го правят без презерватив гафове не стават ...
отделно ако съм разбрала на нея трябва да и дойде скоро така вероятността за забременяване е още по - малко.По - добре да не я тъпчеш тези хапчета са отвратителни на мен ми дойде 3 пъти за един месец от тях :?
аа наистина тези хапчета ми се струват СУПЕРР вредни :o :(
NqkfaNikakva21
07-19-2009, 20:32
всички е до късмет, бе ...
и да с право го плашат ...
пазете се и няма да берете ядове ;-)
fairdavil
07-20-2009, 10:34
Добре както и да е ескапел сам взел и някакъв тест съм взел надявам се всичко да е ок просто вчера беше неделя и неможах да намеря никакъв гинеколог иначе можеше да мине и без тея глупости защото и аз съм го правил без но незнам сега нещо се понаплаших и от вас хора :D
Всъщност вероятността да е бременна е малка. Аз не бих се притеснявал толкова много, а и всички прекалявате с тоя Ескапел.
Macallan
07-20-2009, 12:18
бай дъ лей девствените преобладават в анкетата :grin: :grin:
една моя приятелка имаше подобен случаи и взе от тея хапчета и няколко дена я боля главата,корема .. ае беше като болна ама тя го взе в размките на 30 мин .... не искам да та стряскам ама може да сте закаснели малко :(
kremen4eto
07-21-2009, 16:03
Няма да давам кой знае колко 'компетентно' мнение, защото не съм много запозната, но навсякъде казват, че тия хапчета са вредни. Утре ако презерватива пак се скъса пак ли ще пие? Каквито и да е хапчета са вредни за организма, а от тези явно има опасност за плодовитостта и след време. .. И ще кажеш, че това няма да се повтори, но не е така. Забременяването не става толкова лесно. Купувайте най-добрите презервативи и бъдете внимателни. :)
len4eto91
07-22-2009, 20:17
abe vie ludi li ste be/.. ne e vuzmojno... tva toq sekret e ne6to kato vodi4ka.. kazvat mu momina sulza... nemoje da stane ni6ty ot nego.... ina4e do sega vs momi4eta da bqha bremenni..... boje mai ste mn zle na tema SEX :D :D :D :D
LostSelf
07-22-2009, 21:01
Недей да тровиш момичето с тоз Ескапел още от сега,да,има шанс да е бременна,но той е минимален,особено когато е в края на цикъла си. (И понеже съм сигурна,че все някоя злобарка ще започне да врещи на умряло,ще добавя че цикълът започва от първия ден на менструацията и продължава до първия на следващата.) Една моя приятелка имаше сериозни проблеми с тоз Ескапел,много яко и разчовърка генетиката,тъй като и тя така го пиеше за щяло и нещяло.