View Full Version : Възможно ли е от свирка да се хване СПИН, трипер и etc. ?
sexapilkata
07-18-2009, 22:48
Значи с приятелят ми сме от 3 месеца заедно почти :-) Правили сме секс.. но преди мен е спал с 4 или 5 момичета :( та мисълта ми е .. че го правим със презерватив ма му правих свирка. Той не си е правил тест .. за някви болести.. и искам да попитам възможно ли е да се хване трипер, спин и др болести от свирка.. защото не разбирам много .. :-o моля Ви кажете ми ако знаете ..
СЪЖАЛЯВАМ ако се повтаря темата.. просто не видях има ли такава а ми е много притеснено. Ще се радвам ако ми помогнете.
Благодаря, предварително. :-)
Bъзможно е да се хване "бебе".
много си интересен ...
marsella
07-18-2009, 23:12
Не не може. Бъди спокойна.
Не не може. Бъди спокойна.
+1, но тестовете никога не са излишни :) :)
sexapilkata
07-18-2009, 23:18
:-k Знам, но незнам как да му кажа да си направи тест :cry: ами ако реши че му нямам доверие :( :cry:
marsella
07-18-2009, 23:18
Прав си :P
marsella
07-18-2009, 23:21
Не трябва да ти пука какво ще си помисли. Става въпрос за теб самата. И ако той няма да те разбере,че това те притеснява наистина, тегли му една майна. Това не е шега работа, разбери го. :-)
щом ги правите с презерватив за тебе почти няма шанс да хванеш болест, но все пак е важно за приятеля ти..
sexapilkata
07-18-2009, 23:27
:) да ама незнам как да му кажа :) :-) щот за мен си знам че съм здрава ... спала съм с едно момче преди него .. бившия ми .. но той ме пазеше понеже ми беше първи .. и без да го карам беши си направил тест :) даже ми показа резултата.. а и му имах доверие .. :) На сегашния как да му кажа че искам да си направи тест .. :(
"Коте, искам да си направиш тест за трипер и etc. щот преди мен е имало още 5 и ме е страх!" :shock: :cry:
:) да ама незнам как да му кажа :) :-) щот за мен си знам че съм здрава ... спала съм с едно момче преди него .. бившия ми .. но той ме пазеше понеже ми беше първи .. и без да го карам беши си направил тест :) даже ми показа резултата.. а и му имах доверие .. :) На сегашния как да му кажа че искам да си направи тест .. :(
"Коте, искам да си направиш тест за трипер и etc. щот преди мен е имало още 5 и ме е страх!" :shock: :cry:
що да не кажеш "коте, ае да си направим тест" и той ако каже "доверие ли ми намаш", ще кажеш "имам ти естествено, но профилактично просто"
marsella
07-18-2009, 23:30
Еми да нещо такова. Просто си поговорете и му сподели,че това нещо те тревожи и това е. Ако е пич на място ще те разбере.
аз миисля моя да накарам дето е спал само с мене :D камоли твоя щях да го карам 34095634050934 теста да си прави :-D
аз миисля моя да накарам дето е спал само с мене :D камоли твоя щях да го карам 34095634050934 теста да си прави :-D
а от къде може да хване като ти не си болна и е спал само с теб :lol: :lol: :lol:
sexapilkata
07-18-2009, 23:44
:) утре ще поговоря с него :) като се прибере от работа :) :) :-) благодаря ви че ми обърнахте внимание :-) много сте мили :-) :-) :-) :-) :-)
а от къде може да хване като ти не си болна и е спал само с теб :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D ЗА ПО СИГУРНО :D
marsella
07-18-2009, 23:46
:lol: :lol: :lol:
знаеш ли, че има вероятност (0,0000000000009%) теста да лъже, "за по-сигурно" идете до америка за тест :-o :lol: :lol: :lol: :lol:
marsella
07-18-2009, 23:48
sexapilkata Няма проблеми мацко, нали за това сме се събрали всички тук :-) А колкото до pam1 - ами да права си, винаги трябва да има мерки за сигурност :-P
знаеш ли, че има вероятност (0,0000000000009%) теста да лъже, "за по-сигурно" идете до америка за тест :-o :lol: :lol: :lol: :lol:
АМЕРИКА ЛИ КВА АМЕРИКА ХИЧ ИМ НЯМАМ ВЯРА САУАДИТСКА АРАБИЯ СА НАЙ-ДОБРИТЕ АКО НЕ СТАНЕ ТАМ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ :D
sexapilkata
07-18-2009, 23:50
сладурка :-)
също така ми е интересно колко презерватива слагате на веднъж, за да е "по-сигурно", :razz: :razz: :razz:
знам бе знам че съм,не беше нужно :oops:
batkodoki
07-19-2009, 00:56
Значи с приятелят ми сме от 3 месеца заедно почти :-) Правили сме секс.. но преди мен е спал с 4 или 5 момичета :( та мисълта ми е .. че го правим със презерватив ма му правих свирка. Той не си е правил тест .. за някви болести.. и искам да попитам възможно ли е да се хване трипер, спин и др болести от свирка.. защото не разбирам много .. :-o моля Ви кажете ми ако знаете ..
СЪЖАЛЯВАМ ако се повтаря темата.. просто не видях има ли такава а ми е много притеснено. Ще се радвам ако ми помогнете.
възможно е да се "хване" всичко за което си помислиш и още мноооого неща за които изобщо не си и чувала.
споделил е за 4-5 партньрки, на пракика това означава минимум 15-20 различни инцидентни контакта, които той не брои за "спал" с тях
BePoHuKa
07-19-2009, 05:59
От орална любов можеш да хванеш абсолютно всичко ;) Не искам да те плаша, но е вярно. Ако имаш някаква раничка,кървящи венци и така нататък,може и СПИН да хванеш. Като цяло оралната любов си е наравно опасна в сравнение със секса,ако един от двамата е болен. Може да хванеш гъбички,сифилис,гонорея и прочие. Направете си тест :)
bebeto_mjei
07-19-2009, 09:54
Не не може. Бъди спокойна. Напротив може...ако има гъбички или нещо такова,те се разпространяват по влажни места :-D - устата :)
Може , СПИН може да бъде предаден чрез орален секс, примерно при наличието на малки рани(лезии) в устата има шанс ... за Трипер незнам .
sexapilkata
07-19-2009, 10:14
знам бе знам че съм,не беше нужно :oops:
:oops: za masella se otnasq :oops: :-) :-) :-)
Оф боже как ще хванеш СПИН от свирка бе ти да не си луда спина се предава по полов или кръвен път не от свирка
Ако свирката се прави без презерватив може .. което е по - често срещаното ... :-o Даже както казаха по - горе .. ако имаш раничка в устата и СПИН можеш да хванеш ... така, че внимавай на кой правиш свирки ... :? И ако искаш си направете заедно тест ...
JoLLiE92
07-19-2009, 15:26
може естествено .. ако е без презерватив .. но рядко се правят свирки с презерватив някак си не им е кеф на мъжките говеда :-D
sexapilkata
07-19-2009, 21:42
:-o мацко ти как правиш свирки на гаджето ти ? :-o с презерватив ли :-D :( баси гадното ... да смучаш кондом :shock: :? не мисля че на момиче ще и е приятно да смуча презерватив 8) :-)
golqmumnik
07-19-2009, 21:55
може естествено .. ако е без презерватив .. но рядко се правят свирки с презерватив някак си не им е кеф на мъжките говеда :-DАбсолютно,големи претенции имат :-D
Аз моя го накарах да си направи пълна кръвна картина още преди да се целуваме,щото все пак има риск за зарази :-o
Може и рак на черния дроб! :D
да напълно е възможно даже е доказано
Какво ви е мнението за френската любов? (http://kakvomislish.com/za-frenskata-liubov.htm)
MetalMiho
08-06-2009, 10:00
Най - голяма вероятност има за сифилис , но тогава щеше да разбереш че има , защото симптомит за сифилиса са много ясно изразени по половите органи :) за други болести незнам .....
beliqsmok
08-06-2009, 10:10
Който казва, че не може да се хвани ХИВ от свирка да ходи да се прегледа ;)
Може естествено, даже може от четка за зъби да се хване!
Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИН :-o
Да,от свирка може да се хванат много болести,които се предават и по полов път...не може да се забременее само...Може да му духаш с презерватив и не се притеснявай,че ще смучеш кондом.. в 21 век живеем по аптеките има презервативи с най-различни вкусове и миризми :) Иначе да поговори с момчето ти да си направи тестове :) Айде Успех! :)
tqnko написа:
Който казва, че не може да се хвани ХИВ от свирка да ходи да се прегледа
Може естествено, даже може от четка за зъби да се хване!
Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИН
ДА,естествено,че може да се хване от четка за зъби ако на заразен човек му кърват венците и ако после ти си измиеш зъбите с неговата четка...напълно възможно е...НО надали някои си мият зъбите с една и съща четка.. ;)
Да можеш да се заразиш със ХИВ, майка е клиничен лаборант и ми каза, че дори и някой със ХИВ да те напикае, пак можеш да се разболееш. Все пак заразата се намира във всички телесни течности.
Можеш да се заразиш дори и при зъболекаря си..
Snickers
08-06-2009, 11:54
Просто му кажи, че за сигурността на двама ви е редно да си направите тест. : )
инак. да, възможно е :)
u3BaH3eMeH
08-06-2009, 12:17
що да не кажеш "коте, ае да си направим тест" и той ако каже "доверие ли ми намаш", ще кажеш "имам ти естествено, но профилактично просто"
+1
Dimana99
08-06-2009, 17:28
Няма от какво да се притесняваш
МАЛЕЕ, СКЪПА, БЕГАЙ.
Стана опасно, допреди малко неква забременяла, смятай с теб кво шса случи. Както вика един рак на друг:
-Стига си пушил, бре! Ша хванеш човек на белия дроб!
:lol:
ако толкова те обича, едва ли ще се дърпа за един тест...вие момичетата сте много интересни :shock: ако е някакъв кретен ще се прави, и тогава можеш да разбереш що за човек е...лапай патки и се притеснявай, като незнаеш какво да правиш :-D
но профилактично просто... , че май на моето тестче нещо не му е много добър резултата
ganchopen
08-25-2009, 09:16
Я кажете това с раната в устната кухина в какъв период се проявява?
но профилактично просто... , че май на моето тестче нещо не му е много добър резултата
:D :D :D :D