Влез

View Full Version : Хвана ме шубето...

WildChild
07-18-2009, 23:05
Хора надявам се аз да съм луда отколкото да е истина обаче преди 15 минути на врата ми се почука..Аз казах ''да влез'' обаче никой не се обади!!!Пет минути по-късно вратата на хола се затвори сама (никаде не е отворено за да става течение).Наще се събудиха и дойдоха да ми опяват защо съм тряскала силно че съм събудила брат ми дрън,дрън.обаче аз не съм си мърдала от стаята. :shock:

P.S.Знам че темата е ви се струва тъпа психо и ебавка обаче аз не знам какво да правя!!! :(

pretzel
07-18-2009, 23:34
крадци?

Golemkur
07-18-2009, 23:35
куррр

WildChild
07-18-2009, 23:46
крадци?

И аз така си помислих после защото и това ни се е случвало обаче нямаше никой.

nIkEnCeTy_bE
07-18-2009, 23:53
Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии. :)

Ca7aHa7a
07-19-2009, 00:01
Попринцип не вярвам в духове и тем подобни .. но ми харесва да чета и да гледам 8-) просто има тръпка и понякога ме кара да се замисля дали наистина няма такива неща :neutral:

TheGirlNextDoor
07-19-2009, 00:30
Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии. :)

ти пък..наплаши я още повече 8-)

..щом няма никoй се успокои и лягай :)

Snickers
07-19-2009, 03:18
Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии. :) владеете телекинеза, без да знаете и да искате ;/

LetTheMusicTalks
07-19-2009, 03:19
кой е тоя филм?

sladur4etyYy
07-19-2009, 04:18
те ваще си праят ебавка с тебе, не се спичай 8-) 8-)

yambolov
07-19-2009, 12:05
духът на Мачкай Чесън е бил.....не виждате ли във VBOX7 колко клипа има с духа му :lol: :lol: :lol: :lol:

nIkEnCeTy_bE
07-19-2009, 12:38
Не исках да я наплаша, но го казвам от личен опит. И на мен така ми е ставало, но знам защо е. :?

SuNsEt
07-19-2009, 13:06

:razz: :razz: :razz: :lol: :razz: Аууу тва ме разби! :lol:

Към авторката:Не обръщай внимание на такива глупости.

nIkEnCeTy_bE
07-19-2009, 13:36
Смей са ти. Да загубиш най близкия си човек ии да те е страх. Щото наистина се е случвало и не само на мен :)

it_ends_tonight_
07-19-2009, 14:00
Стига бе! И на мен ми се е случвало да си мисля, че клавишите на клавиатурата сами си чаткат през ноща, но се оказа, че бил радиатора, който нагрявал. Случвало ми се е да чувам, че от кухнята се чува миене на буркани, докато всички в нас спят, а да се окаже котката ми. За всичко има обяснение. Физика е всичко, никви паранормални явления!

Snickers
07-19-2009, 14:13
Не искам дате плаша, но ако скоро има починал човек, може духа му да витае. От личен опит ти го казвам. При нас понякога и предмети се местят. Не се вманиечавай. Успокой се. Това са фантазии. :) владеете телекинеза, без да знаете и да искате ;/!!!

SuNsEt
07-19-2009, 14:39
Смей са ти. Да загубиш най близкия си човек ии да те е страх. Щото наистина се е случвало и не само на мен :) Преди няколко месеца дядо ми почина,а аз спя в стаята,в която го сложиха,за да го видят за последно близки и приятели.Ако починалият те е обичал приживе,няма смисъл от какво да се страхуваш.Той няма да ти направи лошо.

Това с местенето на предметите и еди-си какво е абсолютно въображение породено от стрес най-вероятно...

nIkEnCeTy_bE
07-19-2009, 16:26
Не не мисля така, защото аз сама се уверих, че е така. И не само веднъж се е случвало. Аз дори се учудих и питах майка ми нещо да си местела това онова. Тя вика не изобщо аз не влизам тука.

sulley
07-19-2009, 16:37
Ами една вечер и на мен ми се случиха странни неща.
Сигурна съм,че не си заключих стаята,защото трудно заспах онази нощ,по навик съм свикнала да се заключвам,чувствам се по-сигурна. :)
Но на другия ден видях,че е заключено и,че бисквитите ми бяха изядени,пък оставих поне 5-6 в пакета. :lol:
Знам как звучи ама наистина се постреснах..така че просто изчакай малко да мине време и ще се успокоиш от самосебе си. :)

brokeninside13
07-19-2009, 18:02
духът на Мачкай Чесън е бил.....не виждате ли във VBOX7 колко клипа има с духа му :lol: :lol: :lol: :lol:

ПФФФХАХАХА :lol: :lol: :lol:

vampirekiss
07-19-2009, 20:06
Ох в нас чаши падат посред нощ.Да не ти пука.И аз отначало се стрясках,но сега не ми дреме.В нас е от течението.Ще кажете ''Какво пък е това течение,че чеши бута?''.Да и още как.Особено ако си на по-високите етажи,отворен прозорец + малко ветрец.Спокс.

AceXe
07-19-2009, 20:10
куррр

Куррррр за тебе ;)

Има много неща, които могат да бъдат причинители на подобно нещо.

1) Човек. Може и външен.

2) Игра на съзнанието. Повярвай ми не подценявай съзнанието си. Може да ти извърти такива номера, че ти да помниш едно със сигурност, а то да е съвсем друго. Казвам ти го от личен опит. Понякога се случва несъзнателно. На мен ми се е случвало да чувам стъпки в стаята си и от тях да се будя, но не отварям очи. И чувам нещо като шепот. Когато си отворих очите обаче се оказа, че няма нищо. Съзнанието е удивително и не е изключено да е това. Не използвам думите въобразяваш, внушаваш и т.н. защото не ги обичам поради субективната представа, която хората имат за тези думи. :)

MrUndaztood
07-19-2009, 22:05
Майкъл Джексън идва за теб...

На майка ми и бяха изчезнали очилата преди време...преобърнахме мапълно буквално целият диван където ги остави за последно,дигахме го,местихме го,обърнахме цялата къща и след 1 час бяха на дивана,който бяхме разбутали,сменили покривки и т.н,а нямаше абсолютно никой у нас или т.н.
Съвсем сериозно говоря.

yambolov
07-20-2009, 06:19
мачкай чесън е жив :grin:

slun4evka
07-20-2009, 06:56
аз така колко съм се стрескала .... а ония ден спя си аз ... и по едно време се събуждам, смисъл отварям си очите и виждам срещу мене човешко лице ...ама без ебавки точно се1 стои пред моето лице ... така се уплаших, сърцето ми се разтуптя ... ужас .... и осъзнах че това е била възглавницата ми :D :D Но веднъж през ноща като се събудих изпитвах панически страх .. Чувствах се вкучанена и неможех да помръдна, чувствах студ и много, ама много ме беше страх .... сякаш виждах светлина ..... това наистина стана а на сутринта си бях ок ..... нзз но мен тръпки ме побиват от такива неща .... Голямо шубе съмм :grin:

mim4ety_sara
07-20-2009, 09:42
Аз пък една сутрин нали у нас правеха ремонти на прозорците и майка ми ме беше предупредила,че ще има майстори у нас.Отварям сутринта очи и виждам на прозореца някакъв дядка опулил се към мен.Аз направоо щях да падна от леглото,после питам мама дали е имало такъв дядка,тя каза не. :shock: Или съм сънувала,или е било дух или нз какво :?

fifinkathefreak
07-20-2009, 10:50
Вчера една мацка ми разказва една история.Тя живее отделно,докато майка й,баща й и малкият й брат живеят заедно.Една нощ майка й чакала брат й да се прибере от дискотека.Чула някакъв шум и решила,че ще след малко ще мине да й се обади.15 минути никой не дошъл,а тя чула ,че хладилника се отваря.Отишла в кухнята и видяла някакъв човек да яде от хладилника.Когато я видял,той отново изкочил през прозореца.

Малко ми е смешно,особено,че случката не е имала някакъв фателан край.Но по-вероятно е да има някакво нормално обяснение.и знай - по-страшно от хората няма.По-вероятно е те да ти сторят зло,отколкото пришълци,хищници и бла бла ;)

RaZzer
07-20-2009, 13:56
Физика е всичко, никви паранормални явления!

Като се е почукало на вратата, защо не стана да отвориш?! :?

Emoooo0
07-20-2009, 15:53
prava e :) :)

sexfantasy
07-20-2009, 16:00
ох малееее... не знаеш колко страх съм брала от ейтакива неща... веднъж аз съм сама у нас и си стоя в мойта стая на компа и кво погледнах назад и гледам и двете лампи в коридора примигват... (да уточня, че вратата ми е с матирано стъкло и светлината се вижда) страшно мн се стреснах, станах и отидох уж да изгася и двете лампи. Да, ама те си бяха изгасени... Бутнах ключовете и на двете да ги светна, а лампите спряха да мигат, обаче изгаснаха, вместо да са светнати... след 10-15 минути пак се почна така да примигва, страшно шубе ме хвана... след около още 15 мин лампите почнаха и да бръмчат... прибира се баща ми и аз му обяснявам (тогава вече крушките бяха изгоряли и всичко беше спряло) какво е станало и той провери и двете лампи и установи, че просто някаква част се е стопила (а те лампите са едни и същи и долу-горе са използвани еднакво време) и та така като се е стопила тая част, не е можела хубаво да се затвори ел. веригата и оттам идва прекъсването, оттам и цялата тая обърквация... та винаги нещата имат съвсем нормално обяснение

LittleFashionista
07-20-2009, 16:28
Абе nIkEnCeTy_bE, момиче на какво си :lol: Хапчета,кока,алкохол ?
Стига сте плашили момичето с ваще шантави параноични фантази.
Както каза един потребител, всичко си има обяснение!

ThePowerOfLove
07-20-2009, 17:27
Всичко е в главата ти. За каквото го приемеш, такова ще бъде. Ако си мислиш, че е призрак или нещо такова - това ще бъде за теб. Ако си мислиш, че е течение - това е. Всичко е до начина на възприемане. Ако си мислиш, че няма духове - те за теб не съществуват и точка. ;) Спокойно, не се плаши.

LittleFashionista
07-20-2009, 17:29
Всичко е в главата ти. За каквото го приемеш, такова ще бъде. Ако си мислиш, че е призрак или нещо такова - това ще бъде за теб. Ако си мислиш, че е течение - това е. Всичко е до начина на възприемане. Ако си мислиш, че няма духове - те за теб не съществуват и точка. ;) Спокойно, не се плаши. Напълно съгласна.

djudjulinkaa
07-20-2009, 18:55
Успокоихте ме.. аз се мислех за луда, че ми се пречуват и превиждат разни неща :D

DisturbiaV
07-20-2009, 19:53
Не не мисля така, защото аз сама се уверих, че е така. И не само веднъж се е случвало. Аз дори се учудих и питах майка ми нещо да си местела това онова. Тя вика не изобщо аз не влизам тука.

На тебе някои чаркове ти липсват :?

fuck_brainpants
07-20-2009, 21:48
Духовете не съществуват... всичко е игра на подсъзнание в други случаи на физика...

SunnyTime
11-03-2009, 07:26
Охоо ами и аз съм имала такива случки.Е вчера като се събудих посред нощ в тъмното ии гледам през вратата нещо бяло викам "Какво е сега товаа" изпотих се едвам дишах даже не исках да мърдам.И като станах сутринта то било...хавлията ми 8-) Има и друго.Като бях по-малка имах един шкав с играчки точно срещу леглото.И като се събудих една вечер сядах и гледах играчките си танцуваат някви работи си правят там мърдаат сии :lol: и какви ли не глупости...Но спокойно според мен духове и такива работи си има.Но защо те трябва да са зли??Това са просто душите на близките ни. :)

gabi_94
11-03-2009, 10:45
оле понякога и аз си мисля, че има някой друг освен нас в апартамента :shock: Понякога се плаша доста, но се успокоявам, че си въобразявам

OneGirl
11-03-2009, 11:31
И аз веднъж много се изплаших.
Точно когато в интернет пуснаха онова клипче за духа на Майкъл Джексън и аз го бях пуснала да го гледам и толкова много съм била увеличила буфера, че направя онази музика, която имаше много ме изплаши. След тва изключих компа и исках да си пусна телевизора обаче почнаха да ми се пречуват някакви странни звуци, помислех си че някой има и тропа на вратата. И тогава реших да излезна навън обаче исках да си изправя косата с пресата и само я взимам и цялата ръка ми трепереше и баз да исках я изпуснах и я счупих :( . Изключих я от контакта и избягах навън :D . Много се бях изплашила :o .

elito0o0o0
11-03-2009, 12:29
Много сте прости всички! Колкото и невероятно да ви се струва,има такива неща. Що не го приемете?

На една приятелка на мама сестра й както си седяла на дивана в хола и от печката започнал да излиза пушек,а печката не е била запалена. Била изчистена,всичко както трябва. (тва през лятото се случва) и отворила тя печката и гледа нали... няма пушек,няма огън,няма пепел.. нищо. Затворила тя печката и след малко пак почнало да пуши.. А иначе тогава нея я е болял кръста , а е трябвало да иде на погребението на нейна много добра приятелка,но как да иде като я боли кръста и не може да ходи..?!? ... Съвсем сериозно говоря!

Или пък .. пак същата жена... След смъртта на тази нейна приятелка.. Като почнала да прави кафе на газовия котлон и котлона изгасвал. Давали го на поправка. Казали й ,че нищо му няма. След това като сложи кафето да се прави,щом стане готово,котлона сам се гасял :shock: :shock: Тва може ли да е фантазия според вас? Хах..

Мислете си каквото искате... И да пишете няк`ви обиди по мой адрес.. не ми пука.. ;) т`ва е моето мнение и на който не му знася,на палатка с парно ;);)

vanesa0pld
11-03-2009, 14:47
Офф,какви сте?Защо се подигравате на момичето??
А иначе не ми се вярва някои да е влязъл,но е възможно.
Миналата година към 12.30 през ноща,чух как някои се катери по оградата и беше много силно-имах чуство все едно някои падна от оградата.След малко се сетих че баща ми забрави врата на гаража отворена и веднага ми хрумна че някои може да е влязъл в гаража.Излязох,взех едно дърво и влезнах в гаража.Оказа се че няма никои.
Така че не се плаши!! 8-)

BrainlessROCKBABY
11-03-2009, 15:38
ужасТ..

Tempest
11-03-2009, 16:31

чакай сега... предмети се местят, ама са фантазии... интересно дядо ми що не е тряскал, бутал, местил и т.н. като почина? Замисли се и самоустанови, че си противоречиш :D

OneGirl
11-03-2009, 16:53
Излязох,взех едно дърво и влезнах в гаража.Оказа се че няма никои.
Много си смела :) .

DevilWish
11-03-2009, 17:05
Хмм вие сте наистина зле, тези, които не вярвате и обиждате на поразия.
Не всичко е фантазия.
Когато страшно важен човек за мен почина почнаха да се случват много много странни неща.Но не съм се плашила, защото знаех, че е той.Но майка ми и баща ми умираха от страх.Викаха човек от църквата да освети къщата и от този ден нататък се спря с всичко.На мен не ми харесва, че го 'изгониха' от една страна, защото имах контакт с него :( Но пък сега всичко е спокойно и не плача.Всеки ден плаках, защото всеки ден мислих постоянно за него.Тропаше по прозорците, кихаше, вечер дърпаше стола в стаята ми срещу моето легло и според мен цяла нощ ме е наблюдавал.Аз го намирах за нормално.Но един ден, майка ми дойде супер изплашена в стаята ми и каза, че чула от сеседната стая, в която няма нищо едно топче да се търкаля по земята, отиде да провери нямаше нищо, казах й, че е той, на нея хем и беше гадно за него, защото знаеше колко добре момче е и как е починал, но я беше страх и искаше този "контакт" да приключи и за това се допита до поп.А някой хора просто си имат някаква дарба.Същите дни, когато имах този "контакт" с него, седя в кухнята до майка ми и й казвам някой има нужда от мен, тя ме погледна странно, аз излезнах в градината, в същият момент топката на децата от съседната къща прелетя в градината ни и те извикаха да питат има ли някой да я върне.Върнах я и видях, че майка ми стои с отворена уста на вратата.
Не се плаши.
Ако са духове, те нищо не могат да ти направят.Повече трябва да ни е страх от живите ;)

vanesa0pld
11-03-2009, 17:24
Излязох,взех едно дърво и влезнах в гаража.Оказа се че няма никои.
Много си смела :) . =;

elito0o0o0
11-03-2009, 19:36
Хмм вие сте наистина зле, тези, които не вярвате и обиждате на поразия.
Не всичко е фантазия.
Когато страшно важен човек за мен почина почнаха да се случват много много странни неща.Но не съм се плашила, защото знаех, че е той.Но майка ми и баща ми умираха от страх.Викаха човек от църквата да освети къщата и от този ден нататък се спря с всичко.На мен не ми харесва, че го 'изгониха' от една страна, защото имах контакт с него :( Но пък сега всичко е спокойно и не плача.Всеки ден плаках, защото всеки ден мислих постоянно за него.Тропаше по прозорците, кихаше, вечер дърпаше стола в стаята ми срещу моето легло и според мен цяла нощ ме е наблюдавал.Аз го намирах за нормално.Но един ден, майка ми дойде супер изплашена в стаята ми и каза, че чула от сеседната стая, в която няма нищо едно топче да се търкаля по земята, отиде да провери нямаше нищо, казах й, че е той, на нея хем и беше гадно за него, защото знаеше колко добре момче е и как е починал, но я беше страх и искаше този "контакт" да приключи и за това се допита до поп.А някой хора просто си имат някаква дарба.Същите дни, когато имах този "контакт" с него, седя в кухнята до майка ми и й казвам някой има нужда от мен, тя ме погледна странно, аз излезнах в градината, в същият момент топката на децата от съседната къща прелетя в градината ни и те извикаха да питат има ли някой да я върне.Върнах я и видях, че майка ми стои с отворена уста на вратата.
Не се плаши.
Ако са духове, те нищо не могат да ти направят.Повече трябва да ни е страх от живите ;) Лолз... :shock:

remix1912
11-04-2009, 08:24
Какво могат да причинят некачествените наркотици :lol:

nefchi_bs
11-04-2009, 08:31
Да бе а духчето в нас чисти секи ден :lol:

akrobatkata
11-04-2009, 08:58
Гледала ли с страшен филм на скоро? Аз много обичам да гледам ужаси омирам си от страх обаче пак пускам следващия клип :D :D :D после супер много психясвам и от всичко ме е страх :D:D:D:D:D:D Веднъж след един такъв филм отидох в кухнята да си направя сандвич и като отворих хладилника видях буцата с сирене с нож в нея и супер много се разкрешях :D :D :D :D като се осазнах паднах на пода и се спуках да се хиля :D:D:D направо уплаших наще :grin: :grin: :grin: :grin: майками ме пита да не сам надрусана ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

BeezyJey
11-04-2009, 16:22
Гледала ли с страшен филм на скоро? Аз много обичам да гледам ужаси омирам си от страх обаче пак пускам следващия клип :D :D :D после супер много психясвам и от всичко ме е страх :D:D:D:D:D:D Веднъж след един такъв филм отидох в кухнята да си направя сандвич и като отворих хладилника видях буцата с сирене с нож в нея и супер много се разкрешях :D :D :D :D като се осазнах паднах на пода и се спуках да се хиля :D:D:D направо уплаших наще :grin: :grin: :grin: :grin: майками ме пита да не сам надрусана ..... :grin: :grin: :grin: :grin:

WTF ?? :D 8-) :D :razz:

LittleDude
11-04-2009, 16:24
викай Ghostbusters :lol: :lol:

akrobatkata
11-04-2009, 16:53
хахаха еми не е ли така поставете се на мое място :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

anichkata999
11-05-2009, 07:27
в моята стая тва лято стана нещо мн странно.вечерно време като спиш се чуваше тропане,блъскане,лаене и имаше страшно задушлив ваздух дори прозореца да е отворен,а като стоях на компютъра или на масата имах чуството че нещо стои точно зад мен и ме наблюдава.направо щях да умра от страх и понеже моите родители и брат ми не ми вярваха изпратих брат ми 1 вечер да спи там а аз в неговата стая и на сътринта ми вика:цяла вечер нещо ме наблюдаваше и ме задушаваше.нз ко беше тва ама... майка ми праска с осветена вода от тогава вс е ок :) :) :)

LittleDude
11-05-2009, 07:44
всичко на този свят е химия и физика! за всичко си има обяснение :lol:

akrobatkata
11-05-2009, 08:37
Не е вярно не всичко е химия и физика ... Тогава как ще обясниш стотиците явления които физиците, химиците, математиците и т.н..... не са могли да обяснят. Има много фактори за: извинземни, Бигфут, Духове и т.н. :D :D :D аз не вярвам в тези неща но все пак.....

tanchu
11-05-2009, 09:57
Попринцип не вярвам в духове и тем подобни .. но ми харесва да чета и да гледам 8-) просто има тръпка и понякога ме кара да се замисля дали наистина няма такива неща :neutral:

+1

ZoXaZ
11-06-2009, 19:38
Spored mene e s1vsem normalno . Predi Malko 4etoh komentar na s16tata tema 4e postoqnno q nabludavali otzad ( v momenta imam takova 4ustvo i 4uvam vrati da se otvarqt ( vsi4ki sp1t -.-' ) i dokato pi6a tozi komentar prez 2 sekundi s1m ob1rnat nazad . Edna lqtna no6t si4ki sp1t samo az buden az s1m na kompa do 4 . 00 am lqgam si i 4uvam nqkoi da otvorq vratata da puska nqkfa 4anta posle otiva v kuhnqta i puska vodata i si vklu4va komput1ra ?!?!? ne spah ne bqh pomr1dnal bqh s1s noj v r1kata i 4akah nqkoi da vleze . Nakraq razkazah na na6te se okazalo 4e e bila sestra mi koqto se e vr16tala ot angliq NO RAZBIRASE AZ NEZNAM i 6tqh se nasera s1vsem seriozno xD ili p1k imam 4ustvoto 4e nqkoi krade u nas i sa obajdam na ba6ta mi da doide v staqta i mu kazah abe ima ne6to v hola ili kuhnqta otivame nii s nego ( 2 prez no6ta ) i gledame nqkfa hartiq zaka4ena za st1kloto i se bl1ska postoqnno ?! sorry 4e ne pi6a na bg ama skoro si preinstallnah kompa i ne s1m si izteglil Flex Type ^^

casey
11-13-2009, 15:19
Не е вярно не всичко е химия и физика ... Тогава как ще обясниш стотиците явления които физиците, химиците, математиците и т.н..... не са могли да обяснят. Има много фактори за: извинземни, Бигфут, Духове и т.н. :D :D :D аз не вярвам в тези неща но все пак.....
Ще ги обясня с време! Това, че още не са открили теория за нещо не означава, че тя не съществува. В праисторията също е съществувало налягането например, но те не са знаели за него -много е просто...

И аз съм имала много такива моменти, но всичко се е оказвало въображение:
1. У нас вратите много трудно се затварят и ако не затвориш врата хубаво например ако удариш с юмрук по стената или отвориш някой друга врата или нещо подобно вратата се отваря. И аз така една вечер не съм затворила хубаво вратите на банята и на стаята, защото много ми се спеше и вечерта по едно време вратата на стаята ми се отваря и малко след това тази на банята. Казвам ви направо се насрах. Единственото което направих беше, че не помръднах - направо се бях вкаменила, затворих очи и след време заспах. Сутринта като си станах обаче вратите бяха затворени. Аз малко се панирах обаче си викам, че ще сляза долу да видя нашите нали да се поуспокоя и така слезнах и баба ми ми вика - Ти що не си си затворила вратите. и така разбрах, че та ги е затворила, а пък та са се отворили, защото аз не съм ги била затворила хубаво.
2. За Хелуин щях да съм смъртта и съм си купила една коса от 101 балони и съм я сложила в гардероба. Обаче той гардероба се пръска по шевовете и една вечер вратата на гардероба като се отвори и като падна тая коса върху мен направо, казвам ви изпаднах в кома... Обаче сутринта като се събудих ми стана много смешно...

giveupbitch
11-13-2009, 19:30
извънземни е истината 8-)

zlat11
11-14-2009, 12:51
Ако у вас е имало някой,пак добре...Аз бях 1 път в 1 приятел и чакаме още 1 момче да дойде...и не помня ТВ ли гледахме,на компа ли бяхме обаче изведнъж външната врата се отвори .. :shock: и ние погледнахме- нямаше нищо :shock: затворихме,заключихме, постояхме малко и излезнахме :D

thelideto
11-14-2009, 13:09

:shock: духове :shock:

bloodymirror
11-14-2009, 14:45
Aбе не знам..
подсъзнание ли е.. фантазии ли са..
ама си е страшничко!

lubomirky
11-14-2009, 14:51
ем и при мен се е блъскала без да има отворена врата или прозорец. споко, апартамента ви/къщата не е обсебена от духове и нямате крадци.

cherrygloss
11-14-2009, 15:47
Замислете се малко - на всички им се причува или виждат образи само през ноща.Защо ли ? Може би просто е фантазия , породена от страха от тъмнината или след някой страшен филм , гледан в 12 вечерта.. Всичко има обяснение.Ако не си мислите за духове,за звуци и т.н.т няма и да ви се привиждат..Спете си спокойно бе хора 8-) Няма такива неща !

lubomirky
11-14-2009, 15:59
Замислете се малко - на всички им се причува или виждат образи само през ноща.Защо ли ? Може би просто е фантазия , породена от страха от тъмнината или след някой страшен филм , гледан в 12 вечерта.. Всичко има обяснение.Ако не си мислите за духове,за звуци и т.н.т няма и да ви се привиждат..Спете си спокойно бе хора 8-) Няма такива неща !

аз снощи гледах Inglorious bastErds дето му рязаха черепа на оня.. смисъл косата му махна с нож, а пък спах като бебе. не е само до страшните филми. просто нещо, което сме видели през деня, може да не сме му обърнали внимание, но то се е забило в подсъзнанието и стават обърквания в главите ни. аз така си го обяснявам.

cherrygloss
11-14-2009, 22:07
Аз пък ся си седя и чета тази тема и някой чука на вратата на стаята ми и аз направоо полудях от страх.Пък той бил баща ми да ме кара да си лягам.. :lol: :shock: Ама аз още треперя :(

lubomirky
11-14-2009, 22:12
Аз пък ся си седя и чета тази тема и някой чука на вратата на стаята ми и аз направоо полудях от страх.Пък той бил баща ми да ме кара да си лягам.. :lol: :shock: Ама аз още треперя :(

лягай да опикаеш леглото ;д

JeanClaudeVanDamme
11-14-2009, 23:02
куррр

AXAXAXAXAXAXXAAXXA Добре бе пич ахаххахахАХАХХАХАахаххаха :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

akrobatkata
11-16-2009, 18:00
препоръчвам ви да НЕ гледате "Хълмовете стават червени" късно вечерта :D :D :D :D

anonimchetou
11-16-2009, 21:45
вярвате или не и на мен са ми се случвали някви адски странни работи и съм се плашила супер много.. аз лично вярвам че има няква сила из между нас - хората ! А кажете ся че съм луда дреме ми.. аз нали си знам кво и що ..

alexandraloui
11-18-2009, 17:32
викай Ghostbusters :lol: :lol:

+1000 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alexandraloui
11-18-2009, 18:17
Баба ми има отвратителния навик да отавя прането върху вентилатора в стаята ми койте е точно срещо леглото ми
...какво стана оня ден:баба ми беше оставила един бял чершаф върху вентила,сабуждам се аз през ноща щтото котаракът ми обича да ми се варти из краката и ме сабуди и аз като се втренчих у оня вентилатор и така се панирах че некво и аз незнам закво ритнах с крак и котарака се стресна и като запраши натам и събори една ваза в хола 8-) и стаа баща ми и вика кво стаа аз му викам нищо нищо само раскарай оня чершаф от там :D
сутрина си бях добре 8-)