Влез

View Full Version : Тен

TalkToMe
07-19-2009, 04:33
Интересува ме нещо. Когато съм придобил тен, може ли по някакъв начин да го задържа максимално дълго? Завинаги?
Кой е най-ефективния и лесен начин за поддържане на тен?

DimovB
07-19-2009, 05:30
трябва периодично да си фърляш по някоя UV баня или да се мацаш с онея простотии бронзантите

Izzy_
07-19-2009, 05:59
Естествен тен няма как да задържиш завинаги.Единствения вариянт е с автобронзанти или солариум.

aloveyou
07-28-2009, 11:06
Естествен тен няма как да задържиш завинаги.Единствения вариянт е с автобронзанти или солариум.

+1

BlackWings
07-28-2009, 15:52
Завинаги - не. Но може да се постигне дълготраен ефект.
Колкото по-дълго като продължителност време си излагал кожата си на слънцето , с цел придобиване на естествен тен , толкова повече от тъмният пигмент - меланин се задържа в кожата ти , толкова повече време му трябва да избледнее с времето.
Е тоя извод си го направих , защото аз поне като ходя цяло лято почти всеки ден на плаж , кожата ми потъмнява до една степен и спира , и след това тена ми избледнява постепенно , чак до февруари месец съм била с тен - факт 8-)

Jadzia
07-28-2009, 15:56
имаше такива лосиони,който запазват тена и го правят по дълготраен,питай в някоя аптека

j_adore2
07-28-2009, 16:46
Солариум ;)

beautygirl
07-28-2009, 17:21
Естествен тен няма как да задържиш завинаги.Единствения вариянт е с автобронзанти или солариум. :D :-) :o :( :-D :grin: :) :razz: :-P :lol: :shock: :? :-o

MaLty
07-28-2009, 18:57

+1

ameli
07-28-2009, 19:02
аз през цялата година съм тъмна с бяло дупе :D нз как се задържа, не ходя на соларуим и не се мацам с глупости ... много бързо почернявам :-o

Converse333
07-28-2009, 21:53
аз през цялата година съм тъмна с бяло дупе :D нз как се задържа, не ходя на соларуим и не се мацам с глупости ... много бързо почернявам :-o

+1 :D
Особено корема ми е винаги МНОГО черен . :D :D :D

Irenchety
07-28-2009, 22:52
ако те е родила някоя мангалщка от гетото може и завинаги да си имаш тенче :D :D :D

lenito_sf
07-29-2009, 14:39
Интересува ме нещо. Когато съм придобил тен, може ли по някакъв начин да го задържа максимално дълго? Завинаги?
Кой е най-ефективния и лесен начин за поддържане на тен?

СолариУм :lol:

ILoweSea
07-29-2009, 17:54
Аз другата седмица отивам на море и ще се пека много, защото искам да стана доста черничка и след това, началото на септември ще ходя на солариум. :)

silwinka
07-31-2009, 15:18
ами , чесно казано ..
не може чак толкова дълго да го пазиш този тен ..
аз съм от морето там а -у
иди - за около седмица - попечи се яката за 2 -3 часа , естествено взимай правилни мерки - с лосиони , и защитни такива за против изгаряне !

постига се най - голям ефект ..
друг начин .. може преди да почне лятото - да идеш около седмица - 2 на солариум , но не гарантирам , че не може да ти стане няк'ва инфекция , или да ти се появят няк'ви пъпчици и такива екстри ..
:?

има и такива лосиони , на ЕЙВЪН - има един ,, който имах .. наистина държи тен - почерняваш . . . не толкова колкото кът се пъхаш под слънцето , ама .все пак има супер ефект ! : )
беше кремаво на цвят .. / опаковката и вътре - самото съдържание / :-P

HarumScarum
07-31-2009, 15:26
имаше такива лосиони,който запазват тена и го правят по дълготраен,питай в някоя аптека
Да,лосиони за след слънце..На Avon има такива и струват около 10-15 лева. :)