View Full Version : заспиване
basketballer
07-19-2009, 12:55
Момичета преди да заспите на едно легло с приятела си ( след секс или не ) как предпочитате да ви гушне ?
не е ло хубаво изобщто да не заспи ?
mArMaLaDkA
07-19-2009, 13:21
Хващаш я през врата и стискаш. Да умре мръсницата! 8-)
!
+1
Snickers
07-19-2009, 15:55
! 8-)
Jus7DreamBoy
07-19-2009, 15:56
Хващаш я през врата и стискаш. Да умре мръсницата! 8-) :razz: :razz: :razz:
slun4evka
07-19-2009, 16:24
През кръстче. :)
MiMcHeToOo
07-19-2009, 16:32
+1 :)
golqmumnik
07-19-2009, 17:11
Прилагам й "меча хватка" и слагам главата й на дясното рамо.
+1 :P :P :oops:
ItalianMafia
07-19-2009, 17:40
Еее стига с тоя кръст па вие.. уляхте се..
Лично аз пък не искам въобще да ме гушка..
Стига ми някъв контакт, че да знам, че е до мен.. Може просто с ръката да ме докосва, или краката ни да са оплетени.. важното е да го чувствам..
btw има такива извращения ,възбуждат се от душене
ItalianMafia
07-19-2009, 17:45
Стига ми някъв контакт, че да знам, че е до мен.. Може просто с ръката да ме докосва, или краката ни да са оплетени.. важното е да го чувствам..
Ауууууу.. :shock: :lol:
Уот?
ОО никак не обичам да ме гушкат, хеле лятото. Задушавам се и трябва да ми е свободно. По принцип съм свикнала да спя на малка спалня самичка, нез никой до мен. Но ако е на огромня спална предпочитам да имаме някакъв допир, но не и да се е заврял в мен :D
На кой как му е кеф... :?
YourPoison
07-19-2009, 21:11
:lol: :lol:
SpOrTs_GiRl
07-20-2009, 08:06
Ех, пък виееее.. все недоволни :D .. Аз пък искам да ме обгърне цялата и да не ме пуска.. :smt007
!
+1
+2 ! :grin: :P
malkotoo
07-20-2009, 13:57
:P
crazyall
07-20-2009, 14:20
Момичета преди да заспите на едно легло с приятела си ( след секс или не ) как предпочитате да ви гушне ? :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
07-20-2009, 14:46
Точно ! Аз правя така - пъхам показалеца и средния ... в контакта... ще се сетите къде са дупките :D :D :D
Така поне съм сигурен, че някой няма да я оправи докато аз спя 8-) :-P
DeadSilence
07-20-2009, 15:21
Ех, пък виееее.. все недоволни :D .. Аз пък искам да ме обгърне цялата и да не ме пуска.. :smt007
+1 :-)
ItalianMafia
07-20-2009, 16:21
Точно ! Аз правя така - пъхам показалеца и средния ... в контакта... ще се сетите къде са дупките :D :D :D
Така поне съм сигурен, че някой няма да я оправи докато аз спя 8-) :-P
Забавен както винаги :)
LovelyGirl
07-20-2009, 16:40
Не ми е удобно като спя в лице с някого.Ако съм легнала на рамото му и главата ми е сведена надолу ми харесва, но, ако ми е точно с/у него главата - не :)
Най ми е удобно с гръб към него и да ме гушка или той да се е обърнал и аз него да гушкам :)
SlimShadyy
07-20-2009, 21:27
Не ми е удобно като спя в лице с някого.Ако съм легнала на рамото му и главата ми е сведена надолу ми харесва, но, ако ми е точно с/у него главата - не :)
Най ми е удобно с гръб към него и да ме гушка или той да се е обърнал и аз него да гушкам :)
+1 :)
Мен ми е било най-хубаво, когато си сложа главата на гърдите му и се сгуша в него :) Толкова хубавоо.. :oops:
mOBSCENE
07-20-2009, 21:50
Няма значение..искам да го усещам до себе си.. :smt007
или просто аз се гуша в него..ии като ме целуне по челото.. :oops: :smt007
LostSelf
07-20-2009, 22:36
+1
NeZaPoznat
07-21-2009, 06:18
Забавен както винаги :)
8-) Знаеш ли по какво се познава кой циганин е младоженец ?
Средния му пръст е по-бял :lol: :-P :-P
Леле като ти видях заглявието и си помислих, че става дума за заспиване докато павиш секс :razz: :razz: :razz:
НЕЧОВЕК :razz: :razz: :razz: :razz:
NeZaPoznat
07-21-2009, 08:19
Леле като ти видях заглявието и си помислих, че става дума за заспиване докато павиш секс :razz: :razz: :razz:
Личен опит .. а?! :-P :-P
Личен опит .. а?! :-P :-P
За сега не :P
Изчаквам я да заспи, издърпвам й дюшека и го меткам върху нея, после лягам отгоре 8-) , и я "гушкам" през дюшека :grin: