View Full Version : Чакане
foragoodparty
07-19-2009, 18:39
Въпросът ми е към момчетата,защото като прочетох няколко теми тук и направо си изкарах акъла :D
Започвам да се убеждавам че май момчетата си търсят само секс,но все пак колко време сте склонни да изчакате приятелката си за секс ( ако имате сериозни чувства към нея )
Просто реших да направя анкета, такаче да има по ясни резултати.
Моля бъдете напълно искренни и недеите да гласувате за "Колкото е нужно" само защото ви харесва като отговор.
Macallan
07-19-2009, 18:43
бе не само ми харесва като отговор ами си е така. При всяко момиче е различно. В дискотеката примерно като си загорял като мляко на котлон ще чакаш макс 2 часа. Обратно срещаш някаква интелигентна мацка която да кажем е девствена още и 10 месеца може да качаш ако ти е приятно с нея.
ако наистина се обичаме ще я чакам колкото трябва... даже да е над 1 година стига да знам че няма да ме зареже или нещо подобно... :oops: :oops: :oops:
ще почакам най-много 4 години ... :oops:
п.п.- охх колко скромно се изразих :lol:
ubuntureload
07-19-2009, 21:13
Бах зависи от пyтkaтa ... ама не съм от най чакащите ...
ако държа на човека съм склонен да почакам по-дълго. все пак в рамките на нормалното. какви са тия години... ако не, 1 седмица макс.. ;д
hamilcar
07-19-2009, 21:17
Чакал съм шест месеца. Сигурно мога и повече, но за да го правя има защо.
golqmumnik
07-19-2009, 21:23
Повече от няколко дена не съм чакал,кво-да няма да чакам да дойде Годо. :lol:
miglenkaa
07-19-2009, 21:25
Еми ти скоро няма да намериш няква интелигентна "путка" като те гледам ... еби наред и тва е. Така ще стигнеш много далече
Говорите все едно чакате на гарата ебати... Колкото трябва толкова!
ubuntureload
07-19-2009, 21:39
Еми ти скоро няма да намериш няква интелигентна "п***а" като те гледам ... е** наред и тва е. Така ще стигнеш много далече
Интелигентни пyтkи вече дори и на склад няма... А и представяш ли си не разчитам на някоя жена да стигна някъде понеже в такъв случай ще стигна до никъде ....
Ilikeliljon
07-19-2009, 22:35
Гласувах за колкото е нужно. Чакал съм някъде около година, но има защо. Човек сам трябва да си усети дали чакането означава, че го въртят или че момичето трябва да се отпусне и трябва да се довери. :) :)
dimitar_ak
07-20-2009, 09:00
Винаги се разбира кога момичето го иска, но просто не е уверено.
Priceless
07-20-2009, 10:19
Има нещо в самия въпрос, което ме дразни адски много, но не мога да определя кое точно :? Ако го иска - ще ти пусне, ако не - значи си ГНУСЕН ! Толкова ли е сложно за разбиране?
NeZaPoznat
07-20-2009, 10:25
ако наистина се обичаме ще я чакам колкото трябва... даже да е над 1 година стига да знам че няма да ме зареже или нещо подобно... :oops: :oops: :oops:
Грешка онбре ! Няма как да си сигурен :?
Личен опит :?
Ballbreaker
07-20-2009, 10:35
Ако говорим за чисто физическа връзка съм от по-търпеливите - 2-3 месеца ми е бил макса /като изключим случаите, в които просто нямаш парашут, че да ти се отвори/. Иначе си има момичета с които не ми пука дори и да не дочакам.
Иначе като видях първо заглавието на темата реших, че е за жените и другото чакане. А-а-адски тъпо озаглавана. ^^
foragoodparty
07-20-2009, 12:46
Ако говорим за чисто физическа връзка съм от по-търпеливите - 2-3 месеца ми е бил макса /като изключим случаите, в които просто нямаш парашут, че да ти се отвори/. Иначе си има момичета с които не ми пука дори и да не дочакам.
Иначе като видях първо заглавието на темата реших, че е за жените и другото чакане. А-а-адски тъпо озаглавана. ^^
И на мен не ми харесва, но вече има тема с подобно заглавие. Ако имаш по-добра идея с удоволствие бих променил заглавието.
Тя ако е курва няма да е нужно да чакат много... :-D
бих чакал колкото трябва стига да знам че накрая няма да са разделим с "искам да си останем само приятели" :) :) :oops:
ubuntureload
07-21-2009, 21:29
бих чакал колкото трябва стига да знам че накрая няма да са разделим с "искам да си останем само приятели" :) :) :oops:
По яко е .."Искаш ли да се разходим в парка като приятели" :D
guinessgirl
07-21-2009, 23:11
бе ако бях мъж,едва ли щях да чакам повече от 3 месеца. :-o
ItalianMafia
07-22-2009, 01:27
^ за мен важи същото та сигурно и по-малко от 3 месеца... :lol:
graceless
07-22-2009, 01:28
Чекем от месеци да излязат куклите от Здрач Едуарт и Джейкъб
и Бела де
И вечеее нямам търпение да си ги купя и да направя тройна свабта