Влез

View Full Version : Има някакъв начин цикъла да ми свърши по-бързо?

sexapilkata
07-19-2009, 23:43
:) Здравейте,
пускам темичката, защото .. ми се иска някое друго съветче как да направя така, че да ми свърши по-бързо цикъла. Чух за някои бабини трикчета.. или по точно прочетох в една тема за тва... може ли някоя мацка да даде съветче.. щот наистина 5 дни са ми много .. а и много ме боли корема.. и ако е възможно да ги намаля поне на 3 ще е страхотно :(
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО МОМИЧЕТА :) :-)

Ilikeliljon
07-19-2009, 23:51
Не се излагай бе момиче!! Ще си спираш цикъла, това да не ти е детска играчка :x :x Не претендирам да разбирам болката ти по време на цикъл, но щом има толкова момичета, които са свикнали, не значи, че и ти не можеш, какви са тия глупости за намаляване на времетраенето на цикъла. Знаеш ли как можеш да се увредиш като пробваш такива глупости. :? :? :?

ItalianMafia
07-19-2009, 23:53
Пий Спазмалгон за да ти мине корема..
и свиквай с цикъла си.. ще го имаш в следващите 30-35 години :o

sexapilkata
07-19-2009, 23:55
Неее, вие не ме разбрахте май кво искам да кажа.. всмисъл такъв да ми тече по-малко.. чувала съм че ако се пие прясно мляко.. щяло да тече по-по малко :-o и някви такиви .. а не че да го спирам :) :-)

Ilikeliljon
07-19-2009, 23:57
Ама то си тече, колкото си трябва, какво ти пречи това. Подходящи превръзки и до там с проблема. Ти писа за болката повече, отколкото за това колко ти тече. Така че споко :) :)

ItalianMafia
07-19-2009, 23:57
За такова не знам .. ама то намалява.. само първия-втория ден е силно..

marsella
07-20-2009, 00:00
Нищо не дей да правиш. Това е нещо нормално, ако го нямаш вече е за притеснение. Колкото дни ти е.. толкова. Търпи се, не си само ти мила :)

bog4eto
07-20-2009, 00:00
Недей да правиш глупости.Примиряваш се-всички жени го имат и всички го търпят.Пий колкото искаш и яж каквото решиш-най-много да качиш някой и друг кг.Радвай се,че ти идва иии така... ;)

vde
07-20-2009, 10:37
По-простичко да ти го кажа, не мога - не, не можеш да си намалиш цикъла.

Но пък ако искаш ще ти кажа как можеш да го спреш, просто на 18год. бъди 35кг с мокри дрехи и гарант няма да имаш цикъл, е да ще имаш маааааааалко повече други здравословни проблеми като анорексия, проблеми с метаболизма, кръвното, имунната система и тн.

Така че съвет не се базикай с тялото си, слушай го какво ти казва, защото "ке патиш"

AnN_G
07-20-2009, 12:13
Пий Витамин C , помага. Но го използвай само ако ти се налага, а не при всеки цикъл... :?

Macallan
07-20-2009, 13:25
Пий Витамин C , помага. Но го използвай само ако ти се налага, а не при всеки цикъл... :?
не я слушай пий докато не станеш оранжева 8-)

MaLty
07-20-2009, 13:34
Тфа с витамин ц-то е вярно :)

AgentSchtuz
07-20-2009, 14:04
пускам темичката, защото .. ми се иска някое друго съветче как да направя така, че да ми свърши по-бързо цикъла. Чух за някои бабини трикчета.. или по точно прочетох в една тема за тва... може ли някоя мацка да даде съветче.. щот наистина 5 дни са ми много .. а и много ме боли корема.. и ако е възможно да ги намаля поне на 3 ще е страхотно :(
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО МОМИЧЕТА :) :-)Не се излагай с подобни коментари. Това е природа и е при всички момичета, така че свиквай. :)

a1a2b3v
07-20-2009, 14:04
Абе не си играй с организма си бе, момиче..
щом ти е 5 дена ще търпиш..
ще съжеляваш след време..
има момичета/жени, на които им е по 7-10 дена..
така, че колко са 5 дена..;)

Чак да съжелява не ми се вярва сигурно си има причина щом пита ... ( причини много, море например)
Та по въпроса доста хора в различни форуми казват, че витамин Ц помагал, но не съм опитвала така, че сама си прецени :)

JoLLiE92
07-26-2009, 01:26
има решение.. гаранция: 9 месеца :-D иначе не се оплаквай.. 5 дена .. на мен ми е минимум 6 понякога и 7 не ме боли но ми е гадно че не мога да правя секс през това време и съм в траур :D

gotinoger4e
07-26-2009, 05:40
На мен пък ми е по 3 и въобще не ме боли :D и кфи ги дрънкаш бе момиче как шси намаляваш цикъла тфа да не ти е Хари Потър да цъкнеш с мъгическъта пръчкъъ и да ти стане кот искаш яя се аправи..! :razz: 8-[ :-s :smt001

vichevv
08-04-2009, 01:33
яж повече кисело мляко

YourPoison
08-04-2009, 08:11
о,боже мой :lol:

gabi7u
08-04-2009, 08:17
а аз к0 да кажа като ми е 7 дена . .

Sh@d0w
08-04-2009, 08:22
.. чувала съм че ако се пие прясно мляко.. щяло да тече по-по малко :-o и някви такиви ..:-)

Да и който яде Нескуик ще порасне по-бързо.

FAIL. :?

elit092
08-13-2009, 14:17
emi toi i moq e po 5 dena i na pove4eto mi fr ama nikoq ne mranka
iii da znaesh n ikak ne e dob re d a si spirash cikala

TiffLacey
08-13-2009, 14:35
1. Не си играй с природата и с тялото си. Всеки организъм е различен - на някои може да им е по 3 дни цикъла, на други по 10, но не може на всички да ни се изпълняват желанията.
2. Не ги слушай хората, че еди кое си ще направи еди какво си. Не че млякото не е полезно и по принцип да си го пиеш, ама да се наливаш с мляко с мисълта, че цикъла ти ще е 3 дена е глупаво.
3. Не се притеснявай, че ти продължава дълго. Ако пък ти пречи за нешо важно (освен секс), хората са измислили тампоните :) . Пък и един ден ще се радваш когато ти идва цикъла ;) А що се отнася до болката - може да се консултираш и с личната си лекарка за някое болкоуспокояващо (като например НоШпа или Аулин).

YourPoison
08-13-2009, 14:42
просто свиквай ; )
и аз искам много работи ама неможе ..

eveto_xx
08-13-2009, 14:46
Витамин Ц, при някои хормонални таблетки също го има този ефект.

SummerRain
08-13-2009, 14:46
Отиди на гинеколог, има противозачатъчни хапчета, които намаляват цикъла като продължителност.

Umbrella
08-13-2009, 14:57
Неее, вие не ме разбрахте май кво искам да кажа.. всмисъл такъв да ми тече по-малко.. чувала съм че ако се пие прясно мляко.. щяло да тече по-по малко :-o и някви такиви .. а не че да го спирам :) :-)
Калциум Фосфо Ц (по 1 три пъти дневно, докато си в цикъл) и Витамин Ц (по 3 пак три пъти), има ги във всяка аптека. ;]

TiffLacey
08-13-2009, 16:02
Калциум Фосфо Ц (по 1 три пъти дневно, докато си в цикъл) и Витамин Ц (по 3 пак три пъти), има ги във всяка аптека. ;]
Добре де хора, това не е ли в случаи, когато ти тече едва ли не неконтролируемо много?! И не трябва ли да се прилага само след консултация с лекар? Не може всеки да си пие каквито си ще лекарсва или каквито му кажат. Пък и не за всеки важи едно и също... :-s :neutral:

denicee
08-13-2009, 23:50
пиеш 4 витамин С лягаш на леглото и си слагаш вазглавница под краката .. :)

crazyall
08-14-2009, 05:03
Неее, вие не ме разбрахте май кво искам да кажа.. всмисъл такъв да ми тече по-малко.. чувала съм че ако се пие прясно мляко.. щяло да тече по-по малко :-o и някви такиви .. а не че да го спирам :) :-)Не се занимавай с глупости :smt011 :smt018 :!:

OstraPisalka
08-14-2009, 06:41
запали свещичка при отец недоклатий, друг начин не виждам :D

Rofl4e
08-14-2009, 07:10
с това шега н бива.. ;) така , че 5 дни потрай няма да умреш

Umbrella
01-26-2010, 19:22
Добре де хора, това не е ли в случаи, когато ти тече едва ли не неконтролируемо много?! И не трябва ли да се прилага само след консултация с лекар? Не може всеки да си пие каквито си ще лекарсва или каквито му кажат. Пък и не за всеки важи едно и също... :-s :neutral:
Toва са калций и витамин ц, не арсеник... ;D

playboyche
01-26-2010, 19:29
Отиди на гинеколог, има противозачатъчни хапчета, които намаляват цикъла като продължителност.
да и после кфо става има опасност от много много по опасни неща за една жена :x

black_baby
01-26-2010, 20:07
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ АКО МОЖЕТЕ... БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО МОМИЧЕТА :) :-)

Витамин C.При мен това ми намаля цикъла-от 5 дена ми е 2-3 ;) Пий и успех :)

vaseto0o
01-26-2010, 20:32
Пийте а иначе че темата е стара кой го боли мъжкия полов член :D

Zaritu
01-26-2010, 21:38

Kurdokolenko
01-26-2010, 21:40
Аз знам един начин - секс без предпазни средства, по време на овулация - гарантирам ти, че 9 месеца няма да имаш цикъл 8)

ifilinnchica
01-30-2010, 15:21
Не се излагай бе момиче!! Ще си спираш цикъла, това да не ти е детска играчка :x :x

YouDontKnowMe
01-30-2010, 15:28
На мен от противозачатъчните ми се беше намалил от 4-5 на около 3 дни.
Но Витамин С е по-добър вариант.

ifilinnchica
01-30-2010, 15:29
витамин Ц не го намаля, а го забавя .. ;)

YouDontKnowMe
01-30-2010, 15:31
витамин Ц не го намаля, а го забавя .. ;)
Всъщност, при мен намаля течението.

FancyGirl
01-30-2010, 21:31
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

JoLLiE92
03-28-2010, 10:43
Точно като ми предписваха калций казаха изрично да го пия като НЕ съм в цикъл :D от калция тече ПОВЕЧЕ .. витамин С спира но наистина не бива да го правиш редовно само при някви спешни случаи ако си на някво парти и се притесняваш да не се изцапаш и нещо такова ..

tedityyyy2
03-28-2010, 11:31
Какво се оплакваш бе мацка...Моя цикъл кара по 9-10 дни ... много рядко може да ми е по 5 дни .. а да не ти казвам кфа болка е при всеки цикъл. И витамин Ц пих и не ми помаг ана мен лично тъй че всичко си ти е до организма и по добре недей да експериментираш върху тялото си :P

sugargirl94
03-28-2010, 18:57
Какво се оплакваш бе мацка...Моя цикъл кара по 9-10 дни ... много рядко може да ми е по 5 дни .. а да не ти казвам кфа болка е при всеки цикъл. И витамин Ц пих и не ми помаг ана мен лично тъй че всичко си ти е до организма и по добре недей да експериментираш върху тялото си :P

Споделяме една съдба :-k :cry:

t0d1t0
03-28-2010, 20:35
да,мога да ти го кажа,9 месеца гаранция! :)

sweetchef
03-29-2010, 13:37
Оффф 5 дена й били много... момиче някои имат и по 7 недей да се оплакваш

fanincety
03-29-2010, 20:54
girL спокойноо..тфа е нищоо..ако аз можех да се отърва само с 5 денаа ;xx ! Всеки месец ми идва по 2 пъти и ми тече като чешма..освен това продължава най-малко 10 дена,а за болката да не ти говоряя ;D ..! (на гинеколог съм ходилаа..[да поясняя xDD] нищо ми няма..!) 8-)

vanesa0pld
03-29-2010, 21:15
:D

Opium_Like_Me
03-29-2010, 21:21
аз пия аспирин и от 7 дни го сакращавам на 4-5

uBuTo
04-05-2010, 17:04
не можеш ли да устискаш 5 дни без секс бе човек? я не се излагай! как така ще си спираш цикъла? :shock:

BluesCat
04-06-2010, 07:30
Няма начин за спиране, няма как да накараш тялото ти да направи нещо, което е невъзможно. :wink:

t0d1t0
04-06-2010, 09:51
Няма начин за спиране, няма как да накараш тялото ти да направи нещо, което е невъзможно. :wink:
може,може :oops:

Gr0zDan0v
04-06-2010, 10:01

:lol: :lol: :lol: :lol:

BluesCat
04-07-2010, 06:39
Кажи й го тогава, щом може. :D

britzy
04-07-2010, 07:01
girL спокойноо..тфа е нищоо..ако аз можех да се отърва само с 5 денаа ;xx ! Всеки месец ми идва по 2 пъти и ми тече като чешма..освен това продължава най-малко 10 дена,а за болката да не ти говоряя ;D ..! (на гинеколог съм ходилаа..[да поясняя xDD] нищо ми няма..!) 8-)
е ти постоянно си на червено-ибаси гаддното :shock: :shock: :shock:

t0d1t0
04-07-2010, 11:34
Кажи й го тогава, щом може. :D
само за 9 месеца,после процедурата пак се повтаря :lol:

Sisi7u
04-07-2010, 16:21
:D не ви завиждам :D моят цикъл е само 3 дена
ся някой може да каже, че е ненормално но не е така, при всеки е индивидуално от 3 до 7 дена бях чувала че е нормално :)
а по темата по-добре не експериментирай да не стане някой гаф :-D

Jessie
04-07-2010, 16:40
За такова не знам .. ама то намалява.. само първия-втория ден е силно..

+1 ;-)

Doga
04-07-2010, 16:46
Прочетох само 1-та страница и не знам кой какво е отговорил!
Трябва да ядеш лимони и киви и както казаха да пиеш витамин C....

dqvolcheto9
04-07-2010, 21:00
еми аз като съм по 7-8 дена .Пий витамин Ц обаче на мен не ми помогна..Яж лимони :]

DemonchY
04-07-2010, 21:11
тцукк ;D има 1 период от около 15 макс 20 дена (при късмет :D ) в който имам правото на малко своеволия :oops: :oops:
(добавка: аз съм приятеля й :D )

justonegirlwithonehope
04-08-2010, 13:16
Попринцип има начини, има си и хапчета и ампули и бабините им глупости, но не е никак хубаво, понеже самият организъм се обърква.Понеже тренирам тенис и за състезания и такива глупости не трябва да съм неразположена треньора ми дава хапчета, които да пия и ми свършва за ден или въобще не ми идва, но самия ми организъм е толкова объркан, че няма на къде.Не го затормозявай с глупости, цикълът е нормално нещо и все пак организма трябва да изхвърли тази кръв.От личен опит ти го казвам, не е хубаво.

DqVoLsKoJeLaNiE
04-08-2010, 17:07
За болките в корема: Аулин или No Spa (това на мен ми помага :) ) Относно темата: не съм чувала за начин да се прекъсне преждевременно...а и трябва да знаеш, че това е нещо естествено и ако започнеш да се тъпчеш с разни хапчета, с риск да си навредиш,става по-лошо за теб. :)

britzy
04-08-2010, 18:00
тцукк ;D има 1 период от около 15 макс 20 дена (при късмет :D ) в който имам правото на малко своеволия :oops: :oops:
хаха-дообре,поне има пауза,приятелю на фанинцето
ползвай разумно тази пауза ;) :lol:

fanincety
04-19-2010, 10:02
хаха-дообре,поне има пауза,приятелю на фанинцето
ползвай разумно тази пауза ;) :lol:

ейй своеволиее :D ...

Slynchiicee
04-19-2010, 12:16
ако искаш можеш и изобщо да нямаш ..
Прай секс без презерватив .. нека свършат в теб и 9 месеца ще си рахат.. :razz:

aka6a_vamp
04-19-2010, 13:10
Кво мляко,кви 5 леа :shock: Витамин Ц най-добре как може да не си чувала за тва,а за мляко :D

strawberrycake
04-19-2010, 18:57
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka

klavdito
04-19-2010, 20:23
Прочетох само 1-та страница и не знам кой какво е отговорил!
Трябва да ядеш лимони и киви и както казаха да пиеш витамин C....

Тея неща не вършат работа :) :) :) От витамин С просто намалява но се проточва повече време. Тоя въпрос винаги ме съсипва. Момичета има количество кръв на месец, което ТРЯБВА да изтече!!! Дали ще е за 5 или за 10 дни няма значение. Сори ама тва е истината :):):)

vanchetooo
06-22-2010, 11:27
пии водка :grin: спира ам на другия ден пак си е сащото :-)

kalpazanka
06-22-2010, 11:30
Леко сте позакъснели със съветите.