View Full Version : Самочувствие
balsamaa
07-20-2009, 10:53
Нямам това нещо и може би заради него нямам успех с момичета.. въпроса ми е как да изградя такова ..
Priceless
07-20-2009, 10:54
Че ние не можем да ти помогнем . Всичко е въпрос на вътрешна нагласа :?
mostwanted
07-20-2009, 11:01
Нямам това нещо и може би заради него нямам успех с момичета.. въпроса ми е как да изградя такова ..
със спокойствие 8)
:D :D :D :D :D :D :D :D
Много смешно,само не разбрах кое точно?
GossipGirl89
07-20-2009, 11:28
Имаш, но просто не знаеш как да го пазиш и демонстрираш :)
Всеки човек си има малко или много достойнство и самочувствие - просто трябва да знаеш кога да покажеш, че го имаш :)
Ми защо се комплексираш?Тва е супер тъпо.Ти си си виновен и ние по никакъв начин не можем да ти помогнем :?
исках да видя как ще реагира обикновенно хора като него се закопават от един такъв тъп коментар :D интересно ми е ако ти кажа че си тъп а после някой че си умен какво ли ще мислиш ще мислиш че си тъп
като заначало започни да харесваш себе си (уважавай се) за да те харесат и другите една жена иска някой със самочувствие който не се дава лесно а не някой който да го бутнеш и почва да реве истината е че можеш ама страмно защо те е страх да опиташ
пп
всяко пътешеиствие започва с една единствена стъпка ако я направиш ще последват и други само имай увереност в себе си :)
lLady_MooN_RaiN
07-20-2009, 12:30
усмивка + добро настроение + чувство за хумор + чар + мисълта, че всички хора имат предимства и недостатъци и ти не си с нищо по-лош от другите.
За да имаш самочувствие,трябва да уважаваш себе си.Само внимавай това самочувствие да не е прекалено голямо и без покритие.
Не можеш да кажеш "Ще имам самочувствие" и хоп... то да се появи... Самочувствието се гради във времето... ако става въпрос за любов (щото такъв е раздела...) - ще натрупаш известен опит и тогава ще добиеш самочувствие! :)
NaNa_SladuRana
07-20-2009, 13:44
като начало започни да се харесваш такъв,какъвто си
balsamaa
07-20-2009, 14:13
като начало започни да се харесваш такъв,какъвто ситрудно аз се мразя :D
Преди всичко трябва да не позволяваш на околните да те обиждат и да се отнасят с теб тъпо ... :? :? После вкарваш малко усмивка както казаха по горе .. добро настроение .. ако искаш промени гардероба си .. отстоявай себе си .. и мнението си ... :? Покажи малко характер .. разбери, че трябва да се отнасят с теб с уважение .. защото уж се казва, че всички сме равни (макар, че някои са по-равни от другите ... :? или поне така си мислят ... :? ) ... с времето ще разбереш, че имаш нужда от това самочувствие ..
бъди смел и всичко останало си идва автоматично.
:)
Наистина е много важно да се харесваш такъв, какъвто си. Иначе нищо няма да стане. Отначало се дръж по-високомерно и след време ще заимаш стабилно самочувствие, но не може да се мразиш.
lipsvashh_mi
07-20-2009, 19:14
когато сам не се харесваш,как очакваш другите да те харесват..както бяха казали по-нагоре всичко е въпрос на вътрешна нагласа и себеусещане....хич да не ти пука какво мислят останалите-все пак данък обществено мнение не са въвели.. :) :)
ItalianMafia
07-21-2009, 02:30
Купи си го ..
Jumbie483
07-21-2009, 05:36
тогава за какво говорим ??
мразиш се.. глупости
намери нещо хубаво в себе си.. очите, косата, характера, походката ако щеш.. и се дръж здраво за него..
открий това, че си по-различен от другите с нещо..
то самочувствието само ще си дойде..
И аз преди нямах мн самочувствие и се притеснявах мн мн като говоря с хората и особено с момичета :-D ,обаче почнах да си лафя с момичета от класа или с някфи познати девойки за всякви неща.. и тка постепенно станах по-общителен ,и самочувствието се вдигна щот не мълчах като пън ,и след това дойде и успехът с момичетата :)
Да вярваш в себе си..Да се обичаш..Да се грижиш за външния си вид(това си е важно) и да не обръщаш много внимание на нечии изказвания.Успех!
Ами тогава откъде очакваш да имаш самочувствие.Пръвата крачка е,СПРИ ДА СЕ МРАЗИШ !!!! :-o
vagarious
07-21-2009, 11:50
*Вярвай в себе си, повтаряй си,че никой не е по-различен от теб и , че всеки има свойте недостатъци.Не обръщай внимание на хорското мнение и бъди такъв,какъвто си,а не такъв, какъвто другите искат да си. :)
FiRe_LaDy
07-21-2009, 15:14
Докато се мразиш и не се харесваш ти самият - как искаш другите да те харесат?Погледни на себе си не като "това не ми харесва",а като "това ми харесва",т.е. гледай хубавите си страни,а не лошите и тези,които не ти харесват.Всеки си има кусури.Няма идеални.Просто всеки гледа по различен начин.А ти гледаш под лош ъгъл.Погледни се от друга страна.
portokal4eto
07-21-2009, 19:24
според мен самочувствието идва когато си имаш гадже и наи добра приятелка/приятел който е винаги до теб...и отделно много приятели..аз бях така миналата година но след като скьсах с гаджето си и зарязах най добрата си фр станах друг човек..слязох на земята .. осьзнах се
TheDevilInMe
07-21-2009, 19:29
За да си изградиш самочувствието първо трябва да познаваш положителните и отрицателните се страни. Просто бъди себе, забавлявай се и се радвай на живота. :)
experiment_m
07-21-2009, 19:32
Рецепта за това няма. Сам намери начин да се чувстваш комфортно в собственото си тяло. Постигнеш ли това, останалото само ще дойде.
HipHopBlond
07-21-2009, 19:46
исках да видя как ще реагира обикновенно хора като него се закопават от един такъв тъп коментар :D интересно ми е ако ти кажа че си тъп а после някой че си умен какво ли ще мислиш ще мислиш че си тъп
като заначало започни да харесваш себе си (уважавай се) за да те харесат и другите една жена иска някой със самочувствие който не се дава лесно а не някой който да го бутнеш и почва да реве истината е че можеш ама страмно защо те е страх да опиташ
пп
всяко пътешеиствие започва с една единствена стъпка ако я направиш ще последват и други само имай увереност в себе си :)
Абе я млъкни бе...
Първо: написаното от теб ":D:D:D:D" е било с единствената идея да си добавиш още едно мнение към хилядите в профила (noob), а са само се оправдаваш...
Второ: Ти пък от къде знаеш какъв човек е той??? Тва изобщо не е смешно... Пределно ясни са ми инвалидите като тебе, направили по една тъпа физиономия в костюма на тате във всяка една снимка за всеки един безсмислен профил във всеки един глупав сайт за запознанства....
Нали знаеш, за да защитиш първо трябва да го имаш (достойнството) ;)
Аре смей се са...!
NaNa_SladuRana
07-21-2009, 19:49
като начало започни да се харесваш такъв,какъвто ситрудно аз се мразя :D ето къде бил ключа от бараката...
За да ти повярват околните,трябва ти сам да си вярваш... За да обичаш някого,първо трябва да обичаш себе си и живота
valence7o
07-22-2009, 08:48
Спри да се мразиш, общувай с повече хора и не се притеснявай от нищо, това че ти се подиграват или др. на тях също ще им се върне бъди себе си и както са казали хорското мнение след моето погребение, така че горе глвата \:D/
Мисля,че имаш нужда от смяна на гардероба,прическата и т.н. 8)