View Full Version : Какво да купя ?
deschinci
07-20-2009, 13:37
Приятелката ми има рожден ден във четвъртък... и се не знам какво да и подаря. Не иска дрехи ... моля, помогнете ми :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
vampire_girl_
07-20-2009, 13:43
Защо не и поръчаш с бърза поръчка някаква чаша с ваша снимка примерно или от онези сърчица-сребърните,които се "чупят" на две..
MrUndaztood
07-20-2009, 13:43
Дай и пари пък тя ако иска и самолет да си купи с тях. Аз мразя да ми подаряват подаръци,щото или дрехи подаряват или некви тъпи работи,по-хубаво пари да дават.
Майкооооо колко много неща има освен дрехи,а ти чак и тема пишеш...Аа да и аз твоята приятелка най-вероятно я познавам,както и всички от форума. :-o :?
Тааа...
1.Рамка за картина
2.Пари
3.Сребро
-гривна
-гривна и колие
-обеци
-цял сребърен комплект
-и т.н.
4.Чанта
5.Гердан и гривна от мъниста
6.Козметика
7.Сувенир
8.Някакъв пъзел от 1000 части(тва е яко!)
9.Някоя интересна лапма за стаята й
10.Билети за концерт
11.Някоя плюшена възглавница от Джъмбо(ако си от София).Има едни такива много сладки...
12.Някой грамаден мечок(На мен миналата година ми взеха грамадно магаре 8-) )
13.Нещо морско(аз имам изсъхнал корал в нас,много е красив)
-корал
-морска звезда
Още искаш ли да ти изреждам? :-s
комплект
дезодорант с парфюм
сребро
..
други подаръци от сорта на
плюшено мече 8-) са тъпи и изтъркани
аз лично бих се зарадвала на тези двата :)
djudjulinkaa
07-20-2009, 14:27
На колко години ще става? Гримирва ли се? Кокона ли е или облича по-семпли дрехи? (питам за да знам какво да предлагам без дрехи, но все пак ми трябва тази информация :) )
DeadSilence
07-20-2009, 15:33
с приятелите ми винагии си подарявамее нещо сребърно някваа плюшена играчка (ее много смее големи за това амаа е многоо сладко) или простоо си давамее пари! Така че купи й нещо което мислиш че ще й харесаа много!
YouCantStopMe
07-20-2009, 15:42
Ами да-някаква чаша със снимка,гривна,обеци,гердан, комплект козметика,плюшени глупости,книга(защо никой не спомена?аз пък бих се зарадвала,стига да е интересна и увлекателна),ако имаш повече пари-маша,преса.Абеее от къде да знам какво харесва тя?Измисли си сама.Нали уж си й приятелка.Трябва да я познаваш.
elysunny
07-20-2009, 16:49
Аз съм малка, но бих се зарадвала на плушено мече освен ако не ми се подарява за пореден път... Абе все едно. :lol:
Моят съвет е нещо сантиментално, което да показва, че я обичаш :)
endless07
07-20-2009, 17:14
Ако питаш мен,по добре я заведи по магазините и й кажи да си избере сама \:D/
vampire_girl_
07-20-2009, 17:28
Ама не е лошо и да и каже до колко пари,понеже една приятелка като я заведах и си избра обувки за 150 лв. 8-)
deschinci
07-20-2009, 17:48
ми сега става на 14 ... не обича да се гримирва, мрази плюшени играчки, чанти не носи, сребро също,пъзелл .. та тя е на 14 и няма да и хареса. Не съм от София...и най-важното - НЕ Е КОКОНА.Книги не чете. Накрая и казах айде по магазините,а отговорът и бе " искам изненада " . Просто ми е много трудно...Идеите които ми дадохте биха послужили за някой друг, но не и за нея ... :D 8-[ 8-[ 8-[
YouCantStopMe
07-20-2009, 17:56
Ами до доста детско амааа... щом не книга-Някъв специален дневник + чаша с ваша снимка. :) И,да..детско е,ама ако би се зарадвала-защо не.И все пак-влез в някоя книжарница-нищо,че не чете книги.Може да харесаш нещо.
То няма какво друго.
Купи и парцел на Луната.
YouCantStopMe
07-20-2009, 17:59
Ааа друга идея.
Какво слуша?Може нещо с любима група,например.
Или пък-парфюм.
Илиии..
Животинче:
Хамстерче,Папагал.
Само дето трябва да имаш малко повече пари,че и клетка трябва.
Мп3,Мп4.
С колко пари разполагаш?
deschinci
07-20-2009, 18:06
еми ... до 30 :D :D :D
deschinci
07-20-2009, 18:08
Ако и купя животинче , не знам дали ще е живо на другия ден... ама и в краен случай - пъфюм :D :D :D
YouCantStopMe
07-20-2009, 18:10
Е.'що да не е живо?
На мен са ми подарявали хамсер и много се кефех.
Тя обича ли животните?Ще се грижи ли за хамстер,примерно?
Освен това:НИТО ЕДНА идея ли не те грабна?
deschinci
07-20-2009, 18:17
Няма да се грижи за него. Ще го зареже ... горкото животинче ще остане гладно ... Тя е щура . :d
YouCantStopMe
07-20-2009, 18:26
Абе не знам вече.
Не чете.
Не се гримира.
Няма да се грижи за животно.
Не иска дрехи.
ТО НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ!
И все пак-ако е някакъв комплект?Примерно парфюм,дезодорант,рол-он,стик..
Или пък й дай пари и й купи хубаво цвете.
тая ебаси и капризната дето е
купи и има едни комплекти парфюм и дезодорант за 20 лв и готово ..
Мда.. и аз мисля, че парфюмът ще е най-подходящ явно... предполагам не обича да не се парфюмира...? 8)
djudjulinkaa
07-20-2009, 19:03
Еми да.. тогава парфюм или може протмоне :)
deschinci
07-20-2009, 19:16
ем ... мерси :D се пак може и голяяяям мечок . като го гледа да си мисли за мене :D :D :D :D
joannalof
07-20-2009, 19:25
Купи две златни рибки в един малък аквариум и може да останат пари за водорасли и храна :D Рибите не са такава отговорност ... Моито стояха ГЛАДНИ по 10 дни, докато бяхме на море. Две златни рибки= чудесното ви приятелство ... какви глупости говоря :razz:
Иначе аз се радвам,ако ми подарят такова за РД-то,което е скоро :D Помисли си!
TheNewReligion
07-20-2009, 19:31
Аз винаги подарявам книга и досега никой не ме е върнал.
nefchi_bs
07-20-2009, 22:26
Купи й вибратор и я изгаври :lol: Поне ще имаш оправдание,защото тя дори не те е насочила...
може и презерватив ,все някога ще и потрябва 8-) и няма да ти излезе скъпо :lol:
deschinci
07-22-2009, 18:59
купих и голяяяям мечок , шапмоан+балсам и дезодорант ... :)