View Full Version : Няма да плача..
mOBSCENE
07-21-2009, 12:53
Ето,че и мен трябваше да ме прецакат.. :(
Та така..започвам : Зимата на около 20 и някой си бившата му приятелка пристигна от Холандия.Нищо не казах.Видяха се.
В същия ден тя ми каза ,че и е гузно,че са се целували и така нататък...и неможела да ме лъже..бил и казал да не ми казва..Той отрече!Сега излезе ,че имало свидетели,но мен ме е страх да попитам..пиша го с такава болка,защото 7 месеца не мисля,че са малко,а аз го обичам..наистина много го обичам!
Той отрича до последно,но и преди е изневерявал на други..отричал е..накрая му писвало и си признавал..
И да питам `свидетелите` те винаги могат да ме излъжат..негови приятели са..
В задънена улица съм..незнам какво да правя..
не намирам изход.Немога да сложа край на всичко,защото може да не лъже и после да съжалявам..
Незнам какво да правя..моля за съвети.
Ужасно ми е..
:-k :cry:
П.П не ми е до никакви бъзици и тем подобни .. :/
NeZaPoznat
07-21-2009, 12:58
Та така..започвам : Зимата на около 20 и някой си бившата му приятелка пристигна от Холандия.Нищо не казах.Видяха се.
В същия ден тя ми каза ,че и е гузно,че са се целували и така нататък...и неможела да ме лъже..бил и казал да не ми казва..Той отрече!Сега излезе ,че имало свидетели,но мен ме е страх да попитам..пиша го с такава болка,защото 7 месеца не мисля,че са малко,а аз го обичам..наистина много го обичам!
Той отрича до последно,но и преди е изневерявал на други..отричал е..накрая му писвало и си признавал..
не намирам изход.Немога да сложа край на всичко,защото може да не лъже и после да съжалявам..
Ужасно ми е..
И как реши че това е истина ?! Говоря като човек, който е бил в подобна ситуация ... :?
Ох,гадно. :( :( :(
Рискувай и повярвай на едната или другата страна.После ще трябва да си понесеш последствията..
Ако повярваш на бившата,според мен ще се глождиш отвътре след това дали просто не си го иска обратно или не иска да ви направи мръсно.
Но от друга страна,ако му повярваш сега,се надявам да не се появи недоверие между вас заради това какво е правил в миналото и дали не ти го погодил и на тебе сега,защото тогава отношенията ви ще станат много зле..
Каквото и да решиш,не се обръщай и не се чуди повече какво е било.
Успех :-)
NeZaPoznat
07-21-2009, 13:02
Копирам дословно. Чети:
Охоо !! Како Хилари .... !?! Не очаквах това от теб ..... 8-) айде стига ... ;)
След като прочетох за 2-часовите свирки и 6-часовото клатене, както и за похотливите козарчета с големи геги, които след като са задоволили всичките си козички целИват нищо неподозиращи девици, играещи на Нинтендо, надупени в сламата реших и аз да поднеса на форума моята 'почти измислена' история. 8-)
Благодаря за хубавите съвети. Все пак двама-трима са се поусетили, че е филм. :P В същност историята не е съвсем измислена. Ето как стана всичко:
Това се случи когато бяхме кажи речи 3 месеца заедно с последното ми гадже. Първата ми любов - онази която трябваше да ‘чакам’ я срещнала и и казала, че сме спали. Само за сведение - в подобна ситуация момичетата вярват повече на момичето. Как бихте реагирали ако някой ви срещне и ви каже, че е издумкал гаджето ви ? Ще я попитате ли дали е вярно ? И тя какво ще ви каже - ооо да направих подобна глупост, но се изкъпах, измих си устата, забравих всичко, а сега обичам само теб ?! Нищо подобно !! Дори да е истина - ще отрича, както и момчетата биха отричали.
Та онази след като беше спала с въпросния супермен се оказа зарязана след 2 месеца. Оттогава не знам защо все търсеше повод да ме жегне за нещо. Аз тогава ходех с друго момиче, с което също не ми потръгна много и след като се разделихме с нея се загаджихме със сегашното ми гадже. Оттогава с първата ми никой не се е хванал и може би за това всеки път, като ни видеше заедно направо позеленяваше от яд. :P Може би в един такъв момент е решила да каже на гаджето ми, че сме спали т.е. ,че аз съм я из*укал и сега ми била любовница. :lol:
Звъня аз един ден на гаджето и тя ми затваря. След 10 минути - пак същото, после пак и аз направо - шаш. Отивам пред тях да я чакам, а тя все едно не ме познава. Питам я - мълчи. Тогава реших да карам направо.
- Виж какво - казвам и аз - ако съм ти омръзнал - просто ми кажи. Ако ми кажеш поне защо е - ще си тръгна без никакви въпроси повече.
И тя ми разказва. Аз - шаш.
- Не е вярно - казвам.
- О да !!
- Не е вярно - пак казвам !!
- Ама разбира се, че не е вярно - реве моята. Как можа да го направиш ?!?!
- Не съм го направил !
- ДА ДА ! Признай си поне като мъж ... и така нататък.
- ОК - казвам. Ще си тръгна сега, но ми обещай, че утре ще поговорим пак.
- Всичко свърши -казва ми тя. КРАЙ!
Тръгнах си - какво да правя? Цяла нощ не спах, и на другия ден като отидох на работа и драснах един мейл. Горе долу така беше:
Ако все пак четеш това - направи за последно едно нещо. Иди и я питай дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми. Виж тя какво ще ти каже. Много добре знаеш, че нямам такава. После ако искаш ми се обаждай - ако не искаш - недей.
И зачаках. След 2 дни моята ми звъни и се залива от смях. - Ела вика у нас да се съблечеш. Не ще и дума - бях там след 10 минути. Те двете в нейната стая. Моята ухилена, а онази жълта, зелена, опулена. Давай - казва моята - свали си фланелката. Аз - ОК - свалям я. Къде му е бемката ? Пита я моята. Онази стисна устни и направо излетя от апартамента. 8-)
Какво е станало разбрах от моята. Прочела тя мейла, харесала идеята и се обадила на онази. Видяли се. Благодарила и, че и е казала колко съм бил неверен и между другото я попитала дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми.
О да ! Казала онази. Даже той ми каза - тоест аз съм и казал - ето миличко, това е малкото ми сърчице, голямото е само твое, сега и малкото ми сърчице е твое, никога не съм обичал друга освен теб, и после разказала как си я целувала и галела бемчицата, а аз съм се кефел. 8-)
След този ден връзката ни потръгна малко по-добре. КАРМА - к’во да пра’иш ... :-P :-P :P :P
Това вече не е филм. Впрочем ако ви я бях разказал така пак ли щяхте да сметнете, че е филм ?? Ей за това не трябва да се гледат много филми - там всичко е нагласено. Лошото е, че някои дотолкова се вживяват, че се мъчат да копират ситуаците в реалния живот. Техен проблем ! :?
Още веднъж благодаря за съветите ... и умната ... :-P :-P
:P
mOBSCENE
07-21-2009, 13:12
Копирам дословно. Чети:
След като прочетох за 2-часовите свирки и 6-часовото клатене, както и за похотливите козарчета с големи геги, които след като са задоволили всичките си козички целИват нищо неподозиращи девици, играещи на Нинтендо, надупени в сламата реших и аз да поднеса на форума моята 'почти измислена' история. 8-)
Благодаря за хубавите съвети. Все пак двама-трима са се поусетили, че е филм. :P В същност историята не е съвсем измислена. Ето как стана всичко:
Това се случи когато бяхме кажи речи 3 месеца заедно с последното ми гадже. Първата ми любов - онази която трябваше да ‘чакам’ я срещнала и и казала, че сме спали. Само за сведение - в подобна ситуация момичетата вярват повече на момичето. Как бихте реагирали ако някой ви срещне и ви каже, че е издумкал гаджето ви ? Ще я попитате ли дали е вярно ? И тя какво ще ви каже - ооо да направих подобна глупост, но се изкъпах, измих си устата, забравих всичко, а сега обичам само теб ?! Нищо подобно !! Дори да е истина - ще отрича, както и момчетата биха отричали.
Та онази след като беше спала с въпросния супермен се оказа зарязана след 2 месеца. Оттогава не знам защо все търсеше повод да ме жегне за нещо. Аз тогава ходех с друго момиче, с което също не ми потръгна много и след като се разделихме с нея се загаджихме със сегашното ми гадже. Оттогава с първата ми никой не се е хванал и може би за това всеки път, като ни видеше заедно направо позеленяваше от яд. :P Може би в един такъв момент е решила да каже на гаджето ми, че сме спали т.е. ,че аз съм я из*укал и сега ми била любовница. :lol:
Звъня аз един ден на гаджето и тя ми затваря. След 10 минути - пак същото, после пак и аз направо - шаш. Отивам пред тях да я чакам, а тя все едно не ме познава. Питам я - мълчи. Тогава реших да карам направо.
- Виж какво - казвам и аз - ако съм ти омръзнал - просто ми кажи. Ако ми кажеш поне защо е - ще си тръгна без никакви въпроси повече.
- Не е вярно - казвам.
- О да !!
- Не съм го направил !
Тръгнах си - какво да правя? Цяла нощ не спах, и на другия ден като отидох на работа и драснах един мейл. Горе долу така беше:
Ако все пак четеш това - направи за последно едно нещо. Иди и я питай дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми. Виж тя какво ще ти каже. Много добре знаеш, че нямам такава. После ако искаш ми се обаждай - ако не искаш - недей.
И зачаках. След 2 дни моята ми звъни и се залива от смях. - Ела вика у нас да се съблечеш. Не ще и дума - бях там след 10 минути. Те двете в нейната стая. Моята ухилена, а онази жълта, зелена, опулена. Давай - казва моята - свали си фланелката. Аз - ОК - свалям я. Къде му е бемката ? Пита я моята. Онази стисна устни и направо излетя от апартамента. 8-)
Какво е станало разбрах от моята. Прочела тя мейла, харесала идеята и се обадила на онази. Видяли се. Благодарила и, че и е казала колко съм бил неверен и между другото я попитала дали е видяла бемката с форма на сърце на гърдите ми.
О да ! Казала онази. Даже той ми каза - тоест аз съм и казал - ето миличко, това е малкото ми сърчице, голямото е само твое, сега и малкото ми сърчице е твое, никога не съм обичал друга освен теб, и после разказала как си я целувала и галела бемчицата, а аз съм се кефел. 8-)
След този ден връзката ни потръгна малко по-добре. КАРМА - к’во да пра’иш ... :-P :-P :P :P
Това вече не е филм. Впрочем ако ви я бях разказал така пак ли щяхте да сметнете, че е филм ?? Ей за това не трябва да се гледат много филми - там всичко е нагласено. Лошото е, че някои дотолкова се вживяват, че се мъчат да копират ситуаците в реалния живот. Техен проблем ! :?
Чувствам се объркана..незнам какво да ти кажа!Побърквам се..
Не виждам смисъл тя да лъже..абсолютно никакъв!А за него се знае..просто `неможел без мен` ..
:-k
Приятеля ти е идиот. Защо ти е изневерил преди? Не те обича достатъчно? А може би не те уважава? Тази бивша приятелка замисли ли се, че може да иска да си го върне? И затова подло да те мами? Типично курвенски номер. От друга страна имало е свидетели. Преосмисли с кого от тях си най-близка, помоли го да се видите САМИ и го попитай директно какво се е случило Наблюдавай го много внимателно. Ако му следиш реакциите, дори малките - те са най-несъзнателни ще разбереш дали лъже. Хайде все пак си жена... Вие умеете да изкопчвате информация. Това мога да те посъветвам...
mOBSCENE
07-21-2009, 13:21
Приятеля ти е идиот. Защо ти е изневерил преди?Не ходехме от дълго.. Не те обича достатъчно?Аз не го обичах..както и той мен..не беше любов.. А може би не те уважава?Аз бих му простила.Работата е там ,че 6 месеца отричаше и сега ,ако излезе истина.. Тази бивша приятелка замисли ли се, че може да иска да си го върне? И затова подло да те мами? Да ми го върне? Аз по принцип съм адски мило момиче..с никой не се държа гадно и така..с нея се разбирахме..Какъв е смисъла да лъже?Типично курвенски номер. От друга страна имало е свидетели. Преосмисли с кого от тях си най-близка, помоли го да се видите САМИ и го попитай директно какво се е случило Наблюдавай го много внимателно. Ако му следиш реакциите, дори малките - те са най-несъзнателни ще разбереш дали лъже. Хайде все пак си жена... Вие умеете да изкопчвате информация. Това мога да те посъветвам...Е да,но..не ги познавам добре..даже изобщо!Имената само им знам..как бих могла да разбера дали лъжат или не?!
Все пак тя му е бившата идва от майната си и го вижда с друга какво ли може да направи ?! дори и да не иска да си го върне просто от върте и идва да върти интриги ! Дори и да са се целунали ако той искаше да е с нея щеше да те зареже и да е с нея ! А казва , че не го е направи и е с теб ! Но можеш да направиш така че да останете сами и му кажи че каквото и да е станало то няма значение , но той трябва да бъде честен защото ако те лъже много повече ще те нарани ! И приеми това което той ще ти каже би трябвало да е искрен след като ходите 7 месеца както сама каза не е малко!
mOBSCENE
07-21-2009, 13:33
Все пак тя му е бившата идва от майната си и го вижда с друга какво ли може да направи ?! дори и да не иска да си го върне просто от върте и идва да върти интриги ! Дори и да са се целунали ако той искаше да е с нея щеше да те зареже и да е с нея ! А казва , че не го е направи и е с теб ! Но можеш да направиш така че да останете сами и му кажи че каквото и да е станало то няма значение , но той трябва да бъде честен защото ако те лъже много повече ще те нарани ! И приеми това което той ще ти каже би трябвало да е искрен след като ходите 7 месеца както сама каза не е малко!
И преди е лъгал..изневерявал е..типичен `плейбой` ..какво да ти кажа ..иска ми се да вярвам ..
NeZaPoznat
07-21-2009, 13:34
В същност той се е целувал (ако е вярно) с момиче с което се е чукал преди теб ?!! Айде айде !!! :lol:
Приятеля ти е идиот. Защо ти е изневерил преди?Не ходехме от дълго.. Не те обича достатъчно?Аз не го обичах..както и той мен..не беше любов.. А може би не те уважава?Аз бих му простила.Работата е там ,че 6 месеца отричаше и сега ,ако излезе истина.. Тази бивша приятелка замисли ли се, че може да иска да си го върне? И затова подло да те мами? Да ми го върне? Аз по принцип съм адски мило момиче..с никой не се държа гадно и така..с нея се разбирахме..Какъв е смисъла да лъже?Типично курвенски номер. От друга страна имало е свидетели. Преосмисли с кого от тях си най-близка, помоли го да се видите САМИ и го попитай директно какво се е случило Наблюдавай го много внимателно. Ако му следиш реакциите, дори малките - те са най-несъзнателни ще разбереш дали лъже. Хайде все пак си жена... Вие умеете да изкопчвате информация. Това мога да те посъветвам...Е да,но..не ги познавам добре..даже изобщо!Имената само им знам..как бих могла да разбера дали лъжат или не?!
Не на тебе да си го върне, а да си върне момчето. Нали тя му е бивше гадже. Няма такова нещо не сте се обичали достатъчно и не сте ходили заедно. Това не е оправдание, той да отиде и да ти изневери! Явно нямаш достатъчно себеуважение, щом така го оправдаваш...
Един съвет - НИКОГА не вярвай на бивши гаджета (без значение твои или на приятеля ти) ;)
fire_cat
07-21-2009, 14:33
Ако мислиш, че той те е излъгал, по-добре попитай приятелите му поотделно и виж всеки какво ще ти каже. Може и да излъжат. От друга страна може бившата му приятелка да лъже, за да те накара да ревнуваш и иска вие да скъсате.
остани с него за сега но ако се повтори знаеш си
mOBSCENE
07-21-2009, 14:47
В същност той се е целувал (ако е вярно) с момиче с което се е чукал преди теб ?!! Айде айде !!! :lol:
`което се е чукал преди теб `
кво?!Това пък от къде ти хрумна?
1. НЕ ЗНАМ се пише отделно.
2.НЕ МОГА също се пише отделно.
3.Някога питала ли си се,дали той те заслужава?Дали си заслужава да страдаш?След като ти причинява толкова болка,а дори не го разбира или трябва сериозно да си поговорите,или просто да го зарежеш и да продължиш напред.
Кажи му,че ако и той те обича не трябва да те лъже.
mOBSCENE
07-21-2009, 16:38
1. НЕ ЗНАМ се пише отделно.
2.НЕ МОГА също се пише отделно.
3.Някога питала ли си се,дали той те заслужава?Дали си заслужава да страдаш?След като ти причинява толкова болка,а дори не го разбира или трябва сериозно да си поговорите,или просто да го зарежеш и да продължиш напред.
Кажи му,че ако и той те обича не трябва да те лъже.
Благодаря ти за съвета!
`Кажи му,че ако и той те обича не трябва да те лъже.` то това се знае.
.. май май тя лъже не той ... :? Изчакай още време ако пак нещо се усмъниш значи той те е излъгал иначе сега не можеш да си сигурна кой е крив и кой прав .. :?
sladkish_14
07-21-2009, 16:50
И какво ако са се целували ? Аз пък не виждам смисъл от това да се юркаш толкова много , за такава дреболия .. Тя дошла да ти каже , брех !И ти дай сега да й вярваш , на всичкото отгоре си тръгнала да се хващаш с това 7 месеца по - късно :? , и защо някой се е сетил чаааак сега да ти кажа 'Ами аз ги видях' .. :?
mOBSCENE
07-21-2009, 19:12
[quote="sladkish_14"]И какво ако са се целували ? Аз пък не виждам смисъл от това да се юркаш толкова много , за такава дреболия .. Тя дошла да ти каже , брех !И ти дай сега да й вярваш , на всичкото отгоре си тръгнала да се хващаш с това 7 месеца по - късно :? , и защо някой се е сетил чаааак сега да ти кажа 'Ами аз ги видях' .. :? [/quote
Слушай какво за мен има значение дали си е пъхал езика в нечия уста или не!
И не е дреболия..
Тя ми го каза още в същия ден,но аз си замълчах..правех се ,че нищо незнам.
Незнам ,защо чак сега ..
HipHopBlond
07-21-2009, 20:17
Добре, че моите приятели не са такива :? :shock:
NeZaPoznat
07-22-2009, 06:28
Била му е гадже - то го каза :-P Интересно откъде може да ми хрумне :D :D
mOBSCENE
07-22-2009, 17:19
Била му е гадже - то го каза :-P Интересно откъде може да ми хрумне :D :D
Е добре де..
:lol:
Та по темата..реших да му повярвам.
Ще видим как ще се развият нещата ((:
Имаи му малкоо доверие .. ии той ще се почувстфа разбран :)
в заглавието си писала НЯМА ДА ПЛАЧА ако веднъж го е направил...ще го повтори, ще го потрети
а бифшата може да е искала само да ви раздели
вярвай само на себе си и на никой друг :-)
buntar90
07-22-2009, 21:20
не вярвай на бивши, вредно е за здравето
mmmishetooo
07-22-2009, 21:50
ако аз съм на твое място.. бих му казала че се разделяме за известно време.. докато не ми докаже че вече няма нищо към нея.. ако не успее значи тези 7 месеца са били ей така да не е сам :? ... за мене няма нищо по-страшно от бивши приятелки .. дано се оправите все пак ...
mOBSCENE
07-22-2009, 21:55
Благодаря ви на всички за съветите и за разбирането!
Дано наистина всичко се оправи..всички знаят,че раздялата боли..
mOBSCENE
07-22-2009, 21:57
в заглавието си писала НЯМА ДА ПЛАЧА ако веднъж го е направил...ще го повтори, ще го потрети
а бифшата може да е искала само да ви раздели
вярвай само на себе си и на никой друг :-)
`вярвай само на себе си и на никой друг ` по принцип това правя..едвам се доверих на него..
:-)
kobrichka
07-22-2009, 22:02
Незнам ,защо чак сега ..
Защо вярваш на нея, а не на него?
Има милиони причини тя да лъже. Ще целувам бившия си и после ще отида при настоящата му и ще кажа гузно ми е че целунах гаджето ти...това няма как да стане. Глупаво е.
Не мога да ти кажа на 100% кой казва истината, зщото нямам представа, но мога само да ти кажа, че всички хора рано или късно се променят. Погледни действията му и отношението му към теб...тогава ще разбереш дали един човек лъже или не. Желая ти успех :)
mOBSCENE
07-22-2009, 22:06
Незнам ,защо чак сега ..
Има милиони причини тя да лъже. Ще целувам бившия си и после ще отида при настоящата му и ще кажа гузно ми е че целунах гаджето ти...това няма как да стане. Глупаво е.
Не мога да ти кажа на 100% кой казва истината, зщото нямам представа, но мога само да ти кажа, че всички хора рано или късно се променят. Погледни действията му и отношението му към теб...тогава ще разбереш дали един човек лъже или не. Желая ти успех :)
Благодаря ти..винаги даваш добри съвети.. :)
kobrichka
07-22-2009, 22:08
Незнам ,защо чак сега ..
Благодаря ти..винаги даваш добри съвети.. :)
Нали затова сме тук...да помагаме с каквото можем :)
ItalianMafia
07-23-2009, 02:38
Един съвет - НИКОГА не вярвай на бивши гаджета (без значение твои или на приятеля ти) ;)
+1
Интересно ми е щом това се е случило зимата.. как се сети сега ? :shock:
Ужасно ми е..
баце
няма те бъзикам
живота е такъв
InloveAgain
07-23-2009, 06:29
Копирам дословно. Чети:
- Не е вярно - казвам.
- О да !!
- Не съм го направил !
Чувствам се объркана..незнам какво да ти кажа!Побърквам се..
Не виждам смисъл тя да лъже..абсолютно никакъв!А за него се знае..просто `неможел без мен` ..
:-k
Защо си мислиш,че няма смисъл..
Така или иначе един от двамата лъже .. въпросът е КОЙ .. : ?
Нека да помислим кой каква изгода има от това..
За да каже тя такова нещо,че са се целували ,явно иска вие да се разделите,защото (може да има) някви чувства към него ..
Но пък може наистина момичето да е искренно и да не те лъже ... иска да бъде честна с теб и да не се заблуждаваш ..
Сега зависи какви са ви отношенията с въпросното момче..
След като знаеш,че и преди е лъгал ,недей да бъдеш обедена,че няма да излъже и теб.Наистина ситуацията е мн тъпа ии объркваща и наистина си в гадно положение,но ако не ти прави толкова голямо впечатление просто я подмини ..Като гледам е било отдавна,квот станало - станало .. който излъгал - излъгал .. Недей да се ровиш в миналото и да се опитваш да разбереш неща,които може би е по-добре да не знаеш .. Това е от мен .. :P
vampirekiss
07-23-2009, 08:14
Злобари и заядливи бивши дал Бог.Има голям процент бившата да лъже,но пък ако приятеля ти обича да крешка нищо чудно да й се е хвърлил.Но пък във втория случай,то тогава от какъв пък зор онази ще ти звъни?Защото и е съвестно?Не го вярвам...Според мен онази те лъже.Дошла е от Холнадия и е решила тук да плете интриги.
spored men mnogo lo6o e postapil s teb no ti otkade neznae6e 4e tq ne te luje......
sled tova sa se poqvili svideteli?otkade znae6 4e te ne sa go napravili naro4no za da se razdelite s nego i sled tova da sa zaedno s dve dumi moje da sa sa opitvali da te razkarat........
samo tova mi e mnogo 4udno :? :? :-o :-o :-o