View Full Version : Влюбен до уши в най грешното момиче
southwind
07-21-2009, 15:54
Здравейте,
значи проблема ми е че изпитвам невероятни чувства към най добрата си приятелка (подкосяват ми се краката като я видя,постоянно мисля за нея,сънувам я и ми се иска постоянно да съм с нея) но тя пред няколко месеца прекрати една много сериозна връзка и просто не беше подходящ момента защото не искам да се възползвам от нея и реших просто да го играя - приятел.Тя сега си намери едно момче и двамата наистина много се харесват и неофициално ходят...но проблема ми е че тя ми има огромно доверие и ми казва абсолютно всичко дори неща от които ще я е срам адски много но на мен ги казва и ме е страх че ако си призная истинските чувства това ще се прекъсне...няма да ме има повече за толкова близък приятел иии...нз просто имам нужда от съвер да и кажа ли какво точно изпитвам или да си замълча
ПС: тя подозира че имам симпатии към нея
:D бой пък кото стане тя пак ще ти е приятелка
ThePowerOfLove
07-21-2009, 16:32
След като тя подозира нещо казвала ли ти е по въпроса?
малчи си,по-добре и се опитай да си останете само приятели,тъй ли не можеш да си намериш друго момиче.... толкова много има,просто време трябва ;) ай късмет
и аз съм имал такъв случай с мен и ми отказа ама си останахме най-добри приятели и даже се сприятелихме още повече няма страшно :)
golqmumnik
07-21-2009, 16:51
Дай й линк към темата,дано да се смили над теб и да не похабяваш сутрешните си ерекции. :)
Амм ако й кажеш ще си провалите приятелството .. :?
Ако не й кажеш ще се измъчваш още .. :?
Избирай ??
Брат, по-добре и кажи или спри сякаква връзка с нея, аз от два месеца съм така и още всеки ден се сещам за нея но е по-добре положението не се мъча...
Най-вероятно си те има за много добър, но просто приятел... а щом има няква представа за симпатиите ти и нищо не прави, значи й харесва сегашното положение и не иска да го разваля...
Но все пак това е само "най-вероятно". Ти сам можеш да прецениш дали те устройва положението или не!
винаги така става
м;у най-добър приятел
момче и момиче
единия се влюбва в другия ии се чуди кво да прави
ако му откаже ,че кво ще прави .та да не си развалят приятелството и ала-бала
кажи и ,че я харесваш .мислиш ,че е красива ,добра и мила .
та тя ще си реши кво да каже :smt051
Мии .. кфо се чудиш намекнии и едва лии ш стане по лошоо от сегаа .. съмнявамм се да сии развалитее приятелстфото .. по близкии можее да станетее .. гледай го от добрата странаа .. :)
experiment_m
07-21-2009, 19:24
По-добре и сподели или я подпитай, за да не те яде тая мисъл с години напред. Нали знаеш, че обикновенно печелят смелите, слабите ... кучета ги яли. А тя ако ти е намекнала, че знае за чувствата ти - може и тя да има някакви подобни чувства и да се чуди как да ти го каже.
Действай и не дей отлагай много, че да не ти я измъкнат под носа, че после ни гадже, ни приятел. Само един голям к..
lipsvashh_mi
07-21-2009, 19:55
Избирай ??
по-добре 2рото...приятелство не се хвърля на времето,а след време може да го погледнеш по друг начин и да видиш,че е било просто увлечение и по-добре,че не си й казал...100 на 100 нещата няма да са ккато преди и няма да ти споделя толкова...Намери си друго момиче и се опитай да я забравиш
TheDevilInMe
07-21-2009, 19:58
По - добре и сподели за чувствата си, за да не съжаляваш някой ден, че си имал възможността, а си я пропилял. Ако ти е истинска приятелка, както ти я описваш и тя ти се доверява напълно, направи го и ти, дължиш и го според мен. Но винаги си остава възможносттта да ви се провялят взаимоотношенията си. Пич, избери по - малкото страдание. :)
HipHopBlond
07-21-2009, 20:11
За това никога не трябва да се сприятеляваш с момичета, НИКОГА :D
Пич бъзикам те, но да ти кажа честно не бих й служил като кучката на която ше си споделя простотииките гледайки как се забива с всеки срещнат :? Не случайно казват, че приятелство между момче и момиче не е възможно 8) next time bro \\//
endless07
07-21-2009, 22:27
момиче и момче не може да са приятели :D:D:D освен ако не си гей :D:D:D:
Кажи й това е най-доброто решение и изчакай да видиш какво ще стане
Priceless
07-22-2009, 08:00
Кооолко познато :?
executor313
07-22-2009, 10:54
Аз мисля че е най добре да и кажеш...ако те има за наистина добър приятел няма да се променят нещата...кажи и че искаш да си запазите отношенията...тя ще те разбере...тя може би ще гледа по друг начин на теб но ако ти не и досаждаш нищо няма да се промени...излей си чувствата...ще ти олекне...така даже тя ще знае че не е просто приятелка...а че е единствена за теб...ще знае че държиш на нея...само и кажи че не искаш да си проваляте приятелството...просто се дръж мило...интересувай се от нея...излизайте и ако е писано ще стане...късмет ! ! !
rusoto_baby_f
07-22-2009, 13:03
Няма и несъществува такова нещо като ,, приятелство между момче и момиче,, :? Рано или късно един от двамата поддава и започва да изпитва чувства към другия, които до този момент не е изпитвал...
В повечето случай нищо не се получава... ,,Влюбения" - страда, било то когато си мълчи или и признае, но тя не отвърне :? ....Но има случай в които всичко ,,свършва добре,, - тя отвръща на чувствата и бля бля...
Така или иначе сам реши какво да правиш...Може пък и да отвърне на чувствата ти?...!!!Ти я познаваш най-добре...
Успех :-)
Така или иначе ти се измъчваш от тази неизвестност. А и със сигурност не ти е много весело, когато тя ти разказва за най-хубавите си мигове с друг.
Та моят съвет е да не го криеш.
Все пак има два варианта.....да йакажеш всичко и да става каквото ще или да се отдалечиш от нея.
Само ти можеш да решиш кое ще е най-добре за теб.
Не й казвай. Със сигурност ще се отдалечи.. ако няма чувства, различни от приятелските. Най-добре е да се примириш и да се надяваш. Да бъдеш до нея и да се надяваш, че може да се влюби. Това е..
NeZaPoznat
07-22-2009, 13:21
Здравейте,
значи проблема ми е че изпитвам невероятни чувства към най добрата си приятелка (подкосяват ми се краката като я видя,постоянно мисля за нея,сънувам я и ми се иска постоянно да съм с нея) но тя пред няколко месеца прекрати една много сериозна връзка и просто не беше подходящ момента защото не искам да се възползвам от нея (ето основната грешка)и реших просто да го играя - приятел(Втора грешка).Тя сега си намери едно момче и двамата наистина много се харесват и неофициално ходят...но проблема ми е че тя ми има огромно доверие и ми казва абсолютно всичко дори неща от които ще я е срам адски много но на мен ги казва и ме е страх че ако си призная истинските чувства това ще се прекъсне...няма да ме има повече за толкова близък приятел иии...нз просто имам нужда от съвер да и кажа ли какво точно изпитвам или да си замълча
ПС: тя подозира че имам симпатии към нея(и как го разбра ?? )
Сложна раб'та онбре ! Но по добре да и кажеш .... т.е. да и признаеш без да и предлагаш защото така и така ще те отреже. Нещо като - Влюбен съм в теб но не искам да зарязваш гаджето си заради мен защото ще го нараниш. Изтървал си момента ... ама ... айде !
напии я и си легни с нея ша ти мине хах
ItalianMafia
07-22-2009, 17:57
Типичната дилема.. Или приятелство, или нищо..
InloveAgain
07-22-2009, 18:29
Ако и кажеш ще я загубиш.
Преглътни някакси чувствата..няма да е лесно , но ще си заслужава .. по добре само приятели,отколкото познати ; ).От опит ти казвам.
southwind
07-22-2009, 21:47
Адски много ви благодаря за отговорите но аз малко след като пуснах темата и взех решение..значи казах и тя ми каза "ми то се очакваше" и аз как ли да го разбера разбрах го че тя от много време подозира и после се изпокарахме много лошо защото нали знаете любовта прави хората глупаци та казах на един приятел че така и така съм влюбен в нея и такаи така тя разбра и стана една караница че едва се оправихе и сега нещата са че тя ми споделя за момчета с които се зарибява и т.н. еми да кофти ми е че преди два дена си намери авер но какво да правя не мога ей така да си кажа ми няма повече да потдържаме връзка то не става ей така да щракна и оп всичко е наред...аз и преди съм минавал през това и знам че е много по трудно...така че ако не се лъжа си оставаме приятели може би не толкова близки може би повече незнам рано е да се каже тя ще си ходи с който си иска аз ще си хвана някоя да си забравя чувствата колкото мога и това е. Мерси много че ми изчетохте глупустите както каза един "сложна работа" ама има ли нещо просто в тоя живот
GregoryHouse
07-22-2009, 22:29
момиче и момче не може да са приятели :D:D:D освен ако не си гей :D:D:D:
офф: Идиот/ка! По-тъп коментар няма. Вземете имайте собствено мнение стига клишета и заучени фрази.
он: Виж пич то е ясно какво ще става ама действай внимателно смисъл първо проучи нещата,разпитай, наблюдавай (което вероятно е най добрия източник) и ако и тя не е безразлична атакувай без страх, просто няма как да загубиш ;) ...освен ако атакуваш с бухалка де....
Винаги съм бил на мнение, че не може да има любов между двама много добри приятели. Като казвам "не може" имам в предвид, че не се получава, а не че е забранено. Просто знаете всичко един за друг и някакси нещата не стават така както по филмите...
FeelMyPain
07-22-2009, 23:46
1.во Момичянцата трябва да осъзнаете, че ако едно момче ви е приятел, значи има скрита цел етц. пари,секс,пада си по майка ти ( :-o ).
2.ро Ако всички момичянца го осъзнаваха тоя факт, живота ни щеше да е къде къде по-лесен :(
3.то Дано повече момичянца прочетат коментара ми и направят "приятелите" си истински щастливи.
4.то Споделянето на "приятел" за червилото, което сте си купили, не го прави истински щастлив.
5.то Задоволяването на скритата цел на вашия (приятел) би го направил истински щастлив.
6.то НЕ бъдете егоистки.Радвайте "приятелите" си.
TheNewReligion
07-23-2009, 01:56
Избирай ??
по-добре 2рото...приятелство не се хвърля на времето,а след време може да го погледнеш по друг начин и да видиш,че е било просто увлечение и по-добре,че не си й казал...100 на 100 нещата няма да са ккато преди и няма да ти споделя толкова...
баце
кво беше заглавието на темата?
ада
не бе нямам такова
southwind
07-23-2009, 11:26
абе хора стига с това заеби я зарежи я НЯМА да стане прекалено ми е скъпа просто ще си оставя нещата така + това тя няма как да е щастлива с мен тъй че оставям нещатата така и ще чакам да отшумят тези чувства защото ддз доста е кофти
малчи си,по-добре и се опитай да си останете само приятели,тъй ли не можеш да си намериш друго момиче.... толкова много има,просто време трябва ;) ай късмет
+1
FeelMyPain
07-23-2009, 11:32
^ Пич сериозно, и аз съм в подобна ситуация.Обаче си признах.И съжелявам.Пак сме си супер приятели, но всякаш не както преди.Ще ви е кофти да се гледате в очите, да си споделяте по-такива неща.Моя съвет е изчакай, докато нещата с нейния приятел отшумят, и тогава и го кажи.Сега ако и го кажеш, ще ти откаже с думи от рода на "ти много ми харесваш ала бала, но само като приятел", както стана при мен.Тъпото е, че не знаех, че си има приятел иначе нямаше да и казвам.. :(
asdddddddddddd
07-23-2009, 14:40
не е вярно че щом подозира за твоите симпатии и нищо не прави значи и харесва :? и аз съм била в такава ситуация на мястото на момичето естествено -понякога забравях че ме харесва но когато той ми кажеше нещо ..смисъл да ми намекне че ми обича ставаше много неловко а по неговото изражение си личеше че и на него не му харесва много ..просто ти казвам че ако и го кажеш може да останеш много разочаован.. а и сущо така никога вече няма да сте такива приятели като преди.. :neutral:
aka6a_vamp
07-23-2009, 17:26
Леле това ви е голяма грешка на вас...мислите,че като ни се представяте за най-добър приятел ще се доберете по-лесно до нас...нз за мен това си е един вид предателство :?
Yancheto
07-23-2009, 17:56
Винаги съм бил на мнение, че не може да има любов между двама много добри приятели. Като казвам "не може" имам в предвид, че не се получава, а не че е забранено. Просто знаете всичко един за друг и някакси нещата не стават така както по филмите...
И аз така мисля.Не мога да си представя да изпитвам нещо повече към който и да е от приятелите ми.Веднъж стане ли ми някой добър приятел,да не се надява на повече. :)
LqlQLqQxD
07-24-2009, 02:43
Аз мисля, че е по-добре да не и казвая. Само ще си развалите хубавото приятелство. И аз преди няколко месеца имах чувства към най-добрия си приятел, но вече ги превъзмогнах. Разбрах, че няма как да се получи. Беше ми кофти, но успях някак. :)
southwind
07-25-2009, 08:53
Ами хора нали ви казах :D аз вече и казах и дори станахме много по близки приятели така че предполагам че съм късметлия