Влез

View Full Version : Защо ме потърси

Ne_Znaesh
07-22-2009, 08:26
Здравейте :)

Историята ми е малко като сапунено сериалче, ама съдба..какво да се прави. На 19 съм, а тя е на 17. Запознахме се на 1 Януари, 2007..голяма любов пламна между нас. Тя беше толкова невинна, плаха, истинска, без никакъв опит зад гърба си. Всичко беше супер, аз бях много влюбен, тя беше влюбена. Е, имаше и моменти, в които се карахме и сме били сърдите, но то е било в рамките на 1-2 дни. Много яка връзка бих казал. Като изключим многобройните проблеми с техните продължихме до края на 2008 година. Т'ва ме кефеше, че не се спираше пред нищо, за да е с мен дори и пред техните!
Връзката ни охладня с времето...тя растеше, разхубавяваше се все повече и повече. Стана забелязана от много момчета, изгради някакво самочувствие на красавица...тя си е де. Някак си и мисленето си промени, но бяхме заедно...продължавахме да се обичаме. Аз бях горд честно казано да имам такава мацка до себе си, която дава всичко за мен и ме обича! Но няма вечно щастие. Не бяхме същите и в началото на тази година се разделихме. Честно казано, не го преживях тежко, защото още много преди това нещата не вървяха и знаех, че ще стане така, но ми липсваше и то много! Много пъти съм стоял и съм си мислил за нея...слушал съм песни, които все на нея ми напомняха…гледал съм наши снимки...усещах празнина.
Нито съм я чувал, нито съм я виждал тази година. Разбрах, че ходила там с някакъв 21 годишен 2-3 месеца, но се разделили. Аз си знаех, че тя няма да остане за дълго сама, защото е страшен характер и много красива. Очаквах да ми се обади поне за рожденият ден, защото в последните 2 години тя никога не го е пропускала без значение дали сме били разделени или не! Но уви...не се сети. Та реших, че е време да забравя за нас и да спра да се надявам. Тя си живееше живота на макс в прегръдките на няк’в батко, а аз я чаках да се сети да ми се обади поне за рожденият ден. Минаха се 6 месеца откакто не я бях виждал и един ден ми се обажда , питайки ме как съм, какво правя. Ядосах се майна много, защото оня е беше зарязал и тя ме взима за резерва. Казах и да не ме търси повече и да си продължи живота без мен. Вярно малко грубо, но така ми дойде... Това стана Юни месец, тя спази молбата ми и нито писа, нито се обaди повече. Но ето тази сутрин пак получавам обаждане от нея...Тя по принцип е инат голям и си държи на думата, и затова ме учуди като се обади днес. Питам се кое е накарало да ми звънне, след като не го направи преди месец. Иска да се видим уж приятелски, да си поговорим. Все пак 7 месеца не сме се видяли след такава любов… Та се разбрахме да излезнем тия дни. Но незнам дали въобще има смисъл да се виждаме пак. Аз все още си е много уважавам, липсва ми, но да кажа, че все още я обичам...малко пресилено ще дойде. Но пак ме много зарадва, някакви надежди пак се родиха в мен, че може пак да сме заедно.

Та въпроса ми е... Защо мислите, че тя ме потърси след толкова много време? Дали е както казва само с приятелски чувства, или и тя не е напълно безразлична? Да се надявам ли на нещо или въобще да не се срещам с нея?

NeZaPoznat
07-22-2009, 08:29
Била е на зор и никой от другите не я иска .... случва се

curka87
07-22-2009, 08:44
От начина, по който пишеш за нея е ясно, че не си я забравил. Може вече да не си "лудо влюбен" в нея, но още имаш чувства.
Та, очевидно е, че в момента те тормози какво иска тя от теб и ако не разбереш ще продължиш да се чудиш. Моят съвет е да отидеш на срещата и да видиш какво точно ще ти каже. НО не възлагай надежди, за да не останеш разочарован опсле. Отиди просто без конкретно очаквания и.....после ще си преценяваш сам.
Хайде успех.

Priceless
07-22-2009, 08:55
Еми според мен от по-голямото самочувствие идва и промяната на начина на мислене. Ти не си я чувал супер много време и ако е станала от онея разглезените, лигави момиченца нищо чудно да те иска обратно, за да може да докаже на себе си, че може да има всеки, когото пожелае. Но не знам .. :? Според мене - вижте се, разбери какво иска от теб, НО недей да очакваш нищо, защото повече ще те боли.

p3tinc3t0
07-22-2009, 09:06
Напълно съм съгласна с Priceless :wink:

nIkEnCeTy_bE
07-22-2009, 09:12
Явно е останала сама и сега има зор. Според мен дори на срещата недей да отиваш. Щом не се е сетила дори за рожденният ти ден не заслужава дори вниманието и приятелството ти. Явно се е променила през тези 7 месеца ии самочуствието и дошло в повече. Недей да се надяваш пак да се съберете, не си заслуважа.[/i]

Remini
07-22-2009, 09:32
"Старата любов ръжда не хваща 8)
Момичето ти звъни защото е осъзнало може би какво губи.Според мен след 2-годишна връзка и то точно в тази възраст приятелството след това е невъзможно.Ако бях на твое място не бих си рискувал достойнството заради нея(т.е. не бих и обърнал внимание)

Slave4You
07-22-2009, 10:55
Е представи си, че и тя още те обича и още иска да сте заедно? Това, че е ходила с някой си за 2-3 месеца не означава, че те е забравила.. Дай и шанс, не бъди толкова недоверчив:)

vagarious
07-22-2009, 15:27
Аз пък мисля,че ще пробва да те върти на малкия си пръст.Та съвета ми е на срещата ви да не показваш,че не ти е напълно безразлична.Бъди твърд и дръж на своето.От уважение поне да се беше обадила за рождения ти ден.Но незнам..след срещата ще помислиш отново,но наистина не се самонавивай,че отново ще сте заедно.Успех!