View Full Version : Проблем с цикъла.
kikinitkaaa
07-22-2009, 09:52
Здравейте .. Значи проблемът ми е такъв ..
Днес ми дойде .. Събота съм на рожден ден? Има ли как да направя да свърши до тогава Спомням си имаше някаквии хапчета нз точно моля ви който знае да помага???
07-22-2009, 09:54
Ми няма да се ебеш на рождения си ден просто....
И не-няма такива хапчета...
kikinitkaaa
07-22-2009, 10:02
Pitam prosto nqkoi moje li da pomogne ne ti iskam mnenieto kvo shte pravq i kakvo ne : )
Extremescream
07-22-2009, 10:07
Pitam prosto nqkoi moje li da pomogne ne ti iskam mnenieto kvo shte pravq i kakvo ne : )
Ми аз ти казах-не,няма такива хапчета.
А и е очевидно,че ще правиш секс.Защо имаче пускаш темата в този раздел?
И пиши на кириица,че ще заключат темата,която така или иначе се изчерпа.
kikinitkaaa
07-22-2009, 10:16
това че ти незнае6 нищо не значи и не се е изчерпала темата ..
Extremescream
07-22-2009, 10:18
това че ти незнае6 нищо не значи и не се е изчерпала темата ..
Ама няма такива хапчета,дето да ти спрат цикъла!Какво искаш да ти кажа-да има такива хапчета?
Добре:
Има такива хапчета.Happy now?
Не че това променя нещата.
От витамин С може и да ти понамалее,но няма как да го спреш напълно.
SpOrTs_GiRl
07-22-2009, 10:37
Всъщност има, гледах цяло предаване посветено на тях. о.О Просто няма да се ебеш един ден и това е .... Защо ти е да си скапваш организма?
Extremescream
07-22-2009, 10:38
Всъщност има, гледах цяло предаване посветено на тях. о.О Просто няма да се ебеш един ден и това е .... Защо ти е да си скапваш организма?
Wow,специално съм говорила с гинеколожката ми за тях и каза,че няма.
SpOrTs_GiRl
07-22-2009, 10:41
Окей де, преди няколко дни гледах цяло предаване, посветено точно на тези хапчета. Обясняваха най-подробно какво е действието им, кога се прилагат и всичко свързано с тях. Нямам спомен за наименованието им.
Extremescream
07-22-2009, 10:42
Окей де, преди няколко дни гледах цяло предаване, посветено точно на тези хапчета. Обясняваха най-подробно какво е действието им, кога се прилагат и всичко свързано с тях. Нямам спомен за наименованието им.
Не,просто се очудих.Но нещо много ме съмняват.Смисъл,организма би се прецакал яко от такива хапчета.
SpOrTs_GiRl
07-22-2009, 10:46
Не,просто се очудих.Но нещо много ме съмняват.Смисъл,организма би се прецакал яко от такива хапчета.
Мда, твърдо против съм тези неща като цяло. Вижда ми се страшно излишно цялото това тровене....
Може и да има,но нали се сещаш,че следващият месец ще ти се *** майката от болки...така,че моят съвет е недей за едното ебане да си скапваш организма...Пък ти ако искай ме послушай :)
nefchi_bs
07-22-2009, 11:03
Ти пък :-D Цикълът ти да не е 10 дена ? Ще е свършило до събота..В най-лош вариант ще ти тече съвсем слабо :)
Няма как да спреш нещо,което трябва да излезне от теб и го прави всеки месец... няма такива хапчета ... и ДА пиши на кирилица!!!
ognenaaaaaa
07-22-2009, 12:18
специални хапчета мисля че няма , но аз съм използвала кръвоспиращи хапчета които помагат да ти намалее доста ... а другото е витамин С , но най - добре е не от малките хапченца , а от Cetebe по едно на ден и също помага ... :)
angel4e_f3
07-22-2009, 16:18
Ти пък :-D Цикълът ти да не е 10 дена ? Ще е свършило до събота..В най-лош вариант ще ти тече съвсем слабо :)
+1 :)
SummerDream
07-22-2009, 16:49
То няма хапчета, предназначени точно за това, но има такива, които го спират малко или много..Според мен няма смисъл от тях, глупаво е да ги ползваш ;д Пък и до събота има доста време, би трябвало да ти свърши..
това че ти незнае6 нищо не значи и не се е изчерпала темата ..Първо се научи да пишеш!И недей заради секса да си съсипваш здравето за да не съжаляваш един ден!За всичко си има време като не го направиш в събота няма да се свърши света.
LqlQLqQxD
07-23-2009, 14:38
До колкото аз знам пий витамин С и ще ти намалее, но мисля, че няма как да го спреш, освен с онези хапчета. Няма смисъл да си скапваш организма за 1 рожден ден. Пък и да не ти е свършило до събота, сигурно ще ти е много слабо. :)