View Full Version : плс плс отговорете ! помогнете на едно задръстено лапе :(
здлястиии ! темата за вас сиг не е толкова важна но се надявам да ми съдействате :)
та така искам да ви попитам : в кой дискотеки в София ще пуснат 14 год момиченца 8-) колко е входа (като цена) и от колко до колко е за дребосъци 8) извинявам се но нямам кого др да попитам а пък в нета няма достатъчно инфо :( мн ще съм благодарна на вс :-)
P.S. вие сте ми последната надежда :smt058 :smt052 :smt022 :cry: :oops:
SummerDream
07-22-2009, 13:43
ОМГ О.о Т`ва ли е най-важното, когато си на 14?Дискотеки/барове?Но защо ли се учудвам..
Бебешката дискотека в Амор :arrow: най-пропадналото място,там отидете. :lol:
Помнете:
1.Трябва да сте много разголени :!:
2.Косата да е като гръмнал бойлер в трастика :!:
3.Да дъвчете дъвки :!:
4.Като влезете веднага се качете на пилона и почнете да танцувате на някоя мазна чалга :!:
5.Хванете си някой батко :!:
:::
Помнете:
4.Като влезете веднага се качете на пилона и почнете да танцувате на някоя мазна чалга :!:
:D:D:D:D kefi me i e verny i polezny ....za6to li ne go 4yvam za purvi put :D
a kolkoto do tova verno li e tova 4e pyskat ako si KRAsIV ...4yvala sum 4e e taka ....i nz dali e istina?!
SummerDream
07-22-2009, 14:13
:shock:
Мне,пускат и грозни :ДД
Що не пробваш да си разнообразиш времето с нещо поо-различно, а не да се чудиш красиви или грозни хора пускат в дискотеките?;д Запиши се на някакъв спорт например..
:shock:
Мне,пускат и грозни :ДД
Що не пробваш да си разнообразиш времето с нещо поо-различно, а не да се чудиш красиви или грозни хора пускат в дискотеките?;д Запиши се на някакъв спорт например..
stiga mi tenisa i plyvaneto povqrvai zakusala sum go naistina e skyka :D ne 4e se 4yda ma taka sa mi kazvali i iskah da zn :) ms mn :*
afterforever
07-22-2009, 14:20
Вчера чух нещо потресаващо - 15-годишни без проблем си влизали в 33, в плаза, във всяка дискотека в студентски, която поискали... отделно и в центъра... :shock: :shock:
Помнете:
a kolkoto do tova verno li e tova 4e pyskat ako si KRAsIV ...4yvala sum 4e e taka ....i nz dali e istina?!
Еми вземи се набутай и ти.Току виж и на теб ти набутат нещо отзад...
Помнете:
Еми вземи се набутай и ти.Току виж и на теб ти набутат нещо отзад...
a be stiga s tfa bytane weee kfo ste se razgonili vs
здЛЯстииииии и на теб..... защо избра точно дискотека?
всъщност на мен никъде в центъра не са ми искали документи, може би защото предпочитам барчета, а не си изглеждам на годините, но пък имам лична карта в джоба
Добре,айде кажи ми кво ше търсиш ти там?14 годишно си развява гъза пред педофили.Като искаш заавление-замини за някъде.При баба и дядо или с някоя приятелка отидете при нейните баба и дядо,ако живеят на някое хубаво място.Таман далеч от родителите.Или пък се разкарайте до някой басейн...запознай се с нови хора.Виж си стари приятелки,намери си ново хоби...Има толкова много работи,а ти си тръгнала по дискотеките...Не мисля,че аз съм се разгонила. :)
sladur4etyYy
07-22-2009, 15:14
да, момиченце, послушай каката от горния пост, иди при баба си и дядо си, пуснете си грамофонна плоча, пийте си чайче и хвърлете 1 поглед на предаването на Вучков, като разбира се обсъдите топ темата на деня :D :D
не виждам нищо лошо момичето да иде на дискотека, вие не ходите ли? а какво ще прави там си е вече нейно решение.
Няма лошо да ти се ходи на дискотека..Нямам представа къде биха те пуснали и до колко..пробвай тук там ако ти е толкова мерак :Д
А ако с приятелите ти ви е толкова скучно...съберете се у някой,с повечко пространство и липса на родители,пуснете си музика и готово..Ще седите до колкото искате,ще пускате каквато музика ви харесва... : )
elysunny
07-22-2009, 15:55
ми ще те пуснат в София в Амор и Дабъл Вижън ... аз лично знам, че в Амор не пускат големи (над 18 ) ако не са придрожители на дадено дете, но нз. Препоръчвам ти Амор :D :D
rauwkost
07-22-2009, 16:13
Ескейп и Червило станаха Амор втори номер... а колкото до Амор - там трябва да си готова да понесеш бой! Всичките се познават и като влезе "новак" го спукват от бой. В Дабъл Вижън дори убиха едно момче, забавно а? :) Приятно прекарване! ;)
elysunny
07-22-2009, 16:14
Ескейп и Червило станаха Амор втори номер... а колкото до Амор - там трябва да си готова да понесеш бой! Всичките се познават и като влезе "новак" го спукват от бой. В Дабъл Вижън дори убиха едно момче, забавно а? :) Приятно прекарване! ;)
Ем нз. аз утидох бях новачка ама никои не ме наби :lol: :lol:
rauwkost
07-22-2009, 16:25
Значи не си била само ти новачката, някой друг го е отнесъл. :)
elysunny
07-22-2009, 16:28
Значи не си била само ти новачката, някой друг го е отнесъл. :)
ами нз. аз съм разпитвала побойща рядко се случват , защото е много засилена охраната и нз. чувала съм за бой, но преди половин година, но не съм толкова информирана 8-)
rauwkost
07-22-2009, 16:29
:razz: :razz: :razz: :razz: Тя охраната ги изкарва да се бият извън дискотеката и ги пребиват или се включват още вътре :razz: :razz: :razz:
elysunny
07-22-2009, 16:32
:razz: :razz: :razz: :razz: Тя охраната ги изкарва да се бият извън дискотеката и ги пребиват или се включват още вътре :razz: :razz: :razz:
ми нз... не е точно така ама са ти си знаеш :? :P
Добре,айде кажи ми кво ше търсиш ти там?14 годишно си развява гъза пред педофили.Като искаш заавление-замини за някъде.При баба и дядо или с някоя приятелка отидете при нейните баба и дядо,ако живеят на някое хубаво място.Таман далеч от родителите.Или пък се разкарайте до някой басейн...запознай се с нови хора.Виж си стари приятелки,намери си ново хоби...Има толкова много работи,а ти си тръгнала по дискотеките...Не мисля,че аз съм се разгонила. :)
omg a be az popitah koito znae ms na tezi koito mi otgovoriha po temata oba4e ne jelaq "komentari".
Detestation
07-22-2009, 17:22
Ти вярно си едно много, много задръстено лапе.
Къде могат да пуснат човек на тази възраст ? АМОР И ДВ :D Чесно да ти кажа аз също съм на 14 , и ходих в амор точно 3 пъти и ми писна .. ебати скуката е а за дв - същото (даже вече повечето от амор ходят там) и ако отидеш изобщо няма да те бият .. побойщата си ги има , но ако не се заяждаш няма да имаш проблем .. пък и когато отидеш 100% ще се запознаеш с някой от там . .така че не се притеснявай да отидеш .. но много е т1по да знаеш :)
kalashnik
07-22-2009, 20:16
Нали ни набутаха шибания вечерен час и трябва в 10 да сме си вкъщи, така че до около 9 и половина вероятно. Интересното е, че навсякъде се знае в колко почва, ама никъде не пише колко свършва :D :D :D
rauwkost
07-22-2009, 20:37
Нали ни набутаха шибания вечерен час и трябва в 10 да сме си вкъщи, така че до около 9 и половина вероятно. Интересното е, че навсякъде се знае в колко почва, ама никъде не пише колко свършва :D :D :D
Толкова, Амор и Дабъла са до 21:30 :lol:
Hurtmore
07-23-2009, 05:40
Задръстена работа :lol: :lol: :lol: :lol: паднах...
SlaveMachine
07-23-2009, 07:50
Не виждам смисъл да ходя на дискотека като знам, че няма да ме пуснат пак и всичките ми приятели са в къщи и може по всяко време да се съберем в някой и да си напрайм купона...
elysunny
07-23-2009, 07:50
Задръстена работа :lol: :lol: :lol: :lol: паднах...
тцтцтцтцтц ...
cookie_master
07-23-2009, 07:59
здлястиии :razz: :razz: :razz: :razz:
Къде могат да пуснат човек на тази възраст ? АМОР И ДВ :D Чесно да ти кажа аз също съм на 14 , и ходих в амор точно 3 пъти и ми писна .. ебати скуката е а за дв - същото (даже вече повечето от амор ходят там) и ако отидеш изобщо няма да те бият .. побойщата си ги има , но ако не се заяждаш няма да имаш проблем .. пък и когато отидеш 100% ще се запознаеш с някой от там . .така че не се притеснявай да отидеш .. но много е т1по да знаеш :)
meris za otgovoraaa :):)
Ти вярно си едно много, много задръстено лапе. are kat si tolkoa otpy6en mi kaji kfo ne e zadrusteno ?! :D
Ти не отиде ли на тая дискотека най-накрая? :lol:
Ти не отиде ли на тая дискотека най-накрая? :lol:
dneskaaaa :---) :smt003 naaaai na kraq
Еми айде приятна дискотека,да се забавляваш. :smt112
happyfacex
07-23-2009, 20:06
еми хората се опитват да те предазят защо да не дадат такива коментари ...!? :o
smiLexaga1n
07-23-2009, 21:20
Поне кажи как е минало. :D
shmurkam
07-23-2009, 21:39
Айде задръстеното лапе да си стои на задника и да не се прави на отворена яка пичка :lol: Баси, винаги съм мразила дискотеките. Само гадна музика, натряскани олигофрени и свинщини...
Не ми стигат сякаш адидас безсмъртните по улиците и мазната чалга на съседите, че ше ходя да плащам пари за да ги гледам. Да, да...ама друг път :razz: :razz: :razz:
kroasandvi4
07-23-2009, 22:14
Отче наш.
Дума да не става,че си изключително задръстено девойче...чула си отнякъде, и скачаш "на пилона", както се спомена по-горе...
be6e suuuuper dneska sme pak :D... i ako obi4ate метЪлчетата ne vi 6ta jalkite komentari :D rejete si venite i tiho :D
^Мисля, че току-що изплаши всички метЪли :D в България...
Честито, че отиде в Амор. Днес може би ще срещнеш всички кифли от бившето ми даскало. 8)
MadeOfWater
07-25-2009, 12:15
be6e suuuuper dneska sme pak :D... i ako obi4ate метЪлчетата ne vi 6ta jalkite komentari :D rejete si venite i tiho :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ти просто си изключително тъпа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ем да ти кажа може да си мислиш че метълите си режат вените (което не е вярно,но все пак какво да чаквам от едно 14 годишно момиченце,което ми е тръгнало по дискотеки),но поне метълите не приличат на това http://www.mp3.bg/news/4553.html .Единствения човек,който трябва да си режи вените си ти!Айде вземи да се гръмнеш и направи услуга на всички,като повече не ни занимаваш с глупавите си въпроси. :x
Е какво ся ходи му се на момичето.Не всички,които ходят на дискотека са пропаднали. 8-) Това че вие не ходите не значи,че дискотеката е нещо лошо.
Ти внимавай някой ден като разбереш,че Амор е затворена,да не си срежеш вените...
И пиши на КИРИЛИЦА задръстенячка такава :-x
amour4eto
07-25-2009, 16:04
здЛЯстииииии и на теб..... защо избра точно дискотека?
ахам и аз тва викам?!
elysunny
07-25-2009, 16:22
Е какво ся ходи му се на момичето.Не всички,които ходят на дискотека са пропаднали. 8-) Това че вие не ходите не значи,че дискотеката е нещо лошо.
+1
1.da verny emotata si rejat venite ..ma za mene razlika nqma >>vse ste jalki
2.6a pi6a ako iskam i na indjipitagonokitaiski ti ne si tazi koqt 6te mi kajeee :D ne se imai za admin
3.vuprosite mi moje da sa adski tupi ama tupi 4e 4ak da vi se reve ma tfa e FORUM i vseki pita ot tova koeto se int (a i ne sum purvata koqto zadava takava tema)
4.a pa taq/toq ili hermafrodita "SuNsEt" nedei da zavijda6 tolkova li4imo be :D samo kazah 4e sum prekarala super kfo se zaqjda6 :D
5.ako iska6 da si reje6 venite nedei da podtikfa6 dr az kfo da naprava 4e nqma metalska diskoteka :D
6.i zadrustenite ste tezi koito ne izlizat ot vku6ti,po cql den qdut i visut po forymite da se zaqjdat :D
7.dano da ste dovolni ot vs gre6ki i latinicata :) btw s tiq tupi otg osven komediq dr ne praite nito me nervite nito me draznite samo i edinstfeno smeeeeeeh bece :D
1.da verny emotata si rejat venite ..ma za mene razlika nqma >>vse ste jalki
2.6a pi6a ako iskam i na indjipitagonokitaiski ti ne si tazi koqt 6te mi kajeee :D ne se imai za admin
3.vuprosite mi moje da sa adski tupi ama tupi 4e 4ak da vi se reve ma tfa e FORUM i vseki pita ot tova koeto se int (a i ne sum purvata koqto zadava takava tema)
4.a pa taq/toq ili hermafrodita "SuNsEt" nedei da zavijda6 tolkova li4imo be :D samo kazah 4e sum prekarala super kfo se zaqjda6 :D
5.ako iska6 da si reje6 venite nedei da podtikfa6 dr az kfo da naprava 4e nqma metalska diskoteka :D
6.i zadrustenite ste tezi koito ne izlizat ot vku6ti,po cql den qdut i visut po forymite da se zaqjdat :D
7.dano da ste dovolni ot vs gre6ki i latinicata :) btw s tiq tupi otg osven komediq dr ne praite nito me nervite nito me draznite samo i edinstfeno smeeeeeeh bece :D
ние(форумниците ,имам предвид сериозни и поне малко мислещи) ,дори да сме хермафродити,тъпи,задръсте ни,метъли пак ще сме на по-високо ниво от теб ;)
и вземи порасни и тогава ходи по дискотеките ;) скучно ти било,вземи прочети някоя книжка.. ;)
Чакай,чакай...за какво ти завиждам???Че си ходила на дискотека? :lol:
Колко си проста,не е реално!Ама ходи си по дискотеки бе,нали не ти пука.Що се обиждаш тогава?
А колкото до писането ти на цигански-пиши си.От прост човек не може да се изисква нещо трудно. :)
Punisherrr
07-25-2009, 19:24
Хаййййдее АморцЙйеее ... не ви чу'аммм??