View Full Version : HELP...
kle0patraa
07-22-2009, 17:13
имам страхотен проблем ....днес решихме с моя приятел да пробваме как е с презерватив .... и нямаше и 2 мин ... и аз реших че трябва да отида до тоалетната ...отидох погледнах се долу в огледалото и имах някакви топчета вътре...виждаха се....сега като се прибрах измих се изчаках малко .... и сега забелязах че едната ми срамна устна е адски подута.....според вас може ли да е някаква алергия .. ? моля ви помогнете...
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ ;)
mOBSCENE
07-22-2009, 17:33
хУбаВиТе нЕщА сЕ сЛучВаТ к0гАтУ нАй - мАлкУ гИ уЧаКвАмЕ ;)
ИмЪш пРавУ!!
КонСулТирай Съ С лЕкЪр :lol:
Отивай на гинеколог!
грр..близко е до ума..
На колко години си?!
kle0patraa
07-22-2009, 17:37
на мн повече от теб с сигурност...
на мн повече от теб с сигурност...
Виж сега... Поредната кифла реши, че има проблем. Ок, хубаво си се сетила да попиташ тук. А защо не помислиш, че не си Богиня, че да пишеш с размер 315ти или ти само на големи попадаш и си свикнала с тях?
И между другото не ме познаваш, че да си толкова убедена, че само на теб ти се случват хубави неща. ;)
kle0patraa
07-22-2009, 17:44
защото това не е сайт за критики и т.н нито пък за някакви шефки и шефове дето само търсят с кой да се заяждат....да мн хубаво че съм се сетила да пиша тука ...ама не съм писала интересен виц на който да се смеят....ясно ?!
Ох,не ги разбирам някой хора...пишат неща,които НЕ са за този форум...( не сме развили все още ясновидски способности) и отгоре на всичко се заяждат като ги попиташ нещо...Определено първото нещо,което ТРЯБВА да ти мине през главата е да посетиш ГИНЕКОЛОГ!!!!!!!!!!! :)
Extremescream
07-22-2009, 18:36
защото това не е сайт за критики и т.н нито пък за някакви шефки и шефове дето само търсят с кой да се заяждат....да мн хубаво че съм се сетила да пиша тука ...ама не съм писала интересен виц на който да се смеят....ясно ?!
Не,ако се беше сетила хубаво щеше да отидеш на лекар,вместо да ни се вайкаш на нас.Не можем да ти дадем съвет освен 'отиди на лекар'защото дори и да ти кажем какво е и дори да знаем как се лекува,ние не можем да ти дадем рецепта за лекарство.Така че пак ще се наложи посещение до чичо доктор....
А може изобщо да не е това,което ние мислим,че е.
има лекари, миличка, те не са за красота....
ние не можем да те излекуваме онлайн :-P
LostSelf
07-22-2009, 19:32
Изпитваш ли накаква болка,парене,щипане? Наскоро и на мен ми се случи нещо такова.С приятеля ми се нахвърлихме още от асансъора, той не си изми ръцете а започна да вкарва пръстчета и ми се появи нещо като обрив и подуване. Няколко дни поддържах по засилена хигиена (къпане по 2-3 пъти на ден,сменяне на ежедневните превръзки през по-кратки интервали от време,използвах интимни гелове и т.н.) и изчезна.Ако искаш пробвай и ти така,но ако не изчезне до 2 най-много 3 дена иди на лекар.
Ilikeliljon
07-22-2009, 19:41
Не,ако се беше сетила хубаво щеше да отидеш на лекар,вместо да ни се вайкаш на нас.Не можем да ти дадем съвет освен 'отиди на лекар'защото дори и да ти кажем какво е и дори да знаем как се лекува,ние не можем да ти дадем рецепта за лекарство.Така че пак ще се наложи посещение до чичо доктор....
Абе ти много злобна си станала напоследък :D :D :D Нищо лично, да не се засегнеш ей :-P :-P :-P
Extremescream
07-22-2009, 19:46
Абе ти много злобна си станала напоследък :D :D :D Нищо лично, да не се засегнеш ей :-P :-P :-P
Аз пък мислих,че съм се изказала сравнително мило :D Злобна или не,казвам истината,без излишните преструвки,че ме е трогнала с нещо или толкова живо се интересувам,че да почна да ровя из нета за лек.
Казах какво и е нужно-лекар
Повече от това не мога да помогна. :)
Така е. Не е сайт за критики, за шефки и шефове, както и за кифли, ама ето че кифлите влизат. Предполагам те мързи, затова не ПиШеШ КиФлЕнСкИ. Ако искаш го приемай лично. Такъв съм само към кифли, емота и изобщо хора, които търсят чуждия интерес, но с тъпотии, а не нещо смислено. :)
Ilikeliljon
07-22-2009, 19:57
Ясно, ама аз говорих ей така общо. Нещо ти прещрака напоследък, защото нямаше чак такива коментари, ама здраве да е 8-) 8-) 8-)
Extremescream
07-22-2009, 20:10
Ясно, ама аз говорих ей така общо. Нещо ти прещрака напоследък, защото нямаше чак такива коментари, ама здраве да е 8-) 8-) 8-)
Слънчасвам 8-)
ItalianMafia
07-23-2009, 02:41
Алергия е.. Отиди на лекар..