View Full Version : ПРОБЛЕМ HELPPPPPP ! ! ! ! ! ! ! !
strikerwal
07-22-2009, 17:48
Хора имам проблем като по малак (са сьм на 19 ) та като бях по мальк масторбирах нон-стоп и ме кефе6е сега оба4е си имам гадже ( красиво готино адски секси ) правиме секс така да се каже 1 пьт в седмицата което мен ме задоволява оба4е проблема е следния : права секс ама и мастурбирам и немога да спра дразна се ве4е :-x да не говориме 4е като по мальк раката се ми вубрира6е по 4-5 пьти на ден ( :razz: ) и ми е притеснено .Таи като попро4етох 4е така както сьм я подкарал 4е няма да мога го дигам на 20 :-x :shock: :shock: ( неискам гаджето да ме зареже за вибратор :razz: :razz: )
ми всичко с мярка приятелю... :-D
strikerwal
07-22-2009, 18:15
да де ама жупроса ми е дали 6те стане така :-o
глупостииииии. аз като се еба всеки ден, и отделно и аз и мъжа ми си свършваме сами почти всеки ден... и кво, проблем ли е някакъв
strikerwal
07-22-2009, 18:37
незнам до колко е проблем ама аз сьм поду4ул така от от някои хора 4е мьжката сперма е ограни4ена като капацитет стига определения капацитет и краи немойе д аго дигне6
Extremescream
07-22-2009, 18:38
Глупости.По тази логика на 60 години вече трябва да са пресъхнали отдавна.Ама и на 60 може мъж да направи дете...
strikerwal
07-22-2009, 18:48
а от прекомерно мастурбиране може ли да се хване рак на торпките ...? :)
къф рак та гони тебе бе :lol:
Ах леле страхотните сте... Ако някой лекар ви прочете коментарите просто ще получи я инфаркт, я удар... Всички с коренно различни научно обусловени приказки...
Всяко нещо без мярка е вредно. ;)
strikerwal
07-22-2009, 21:12
ма тва за рака на топките лекар ми го е казал :grin:
SummerDream
07-22-2009, 21:15
определен капацитет вика :lol:
А бе еби си там , а пък чикиите ... То лошо няма е 8) И другото - Няма как да спреш , ти както всички нас си обречен на вечно самозадоволяване :-)
hamilcar
07-23-2009, 04:16
Ти да не мислиш, че си единствен ? Прави си кефа, ако усетиш изнемогване в леглото просто намали ръчното удоволствие.
strikerwal
07-23-2009, 04:22
eее благодаря :-o
experiment_m
07-23-2009, 04:59
То лошо няма, че се самозадоволяваш, но гледай да не прекаляваш, че в един момент да не стане момичето да си отвори краката, а ти да си одариш една ..... и да и кажеш - о не ми се занимава с теб. :D
Леко и умерено. Не прекалявай.
kindergarden
07-23-2009, 05:49
:razz: ей ненаситен народ
Отиди на обществено място, свали си гащите поръси си хуя със светена вода, прекръсти се 3 пъти и кажи - Боже, изцери моя кур!
Няма да стане нищо, но поне всички около теб ще ти се смеят
shepapepel
07-23-2009, 09:13
ako priqtelqt mi svar6i na intimnite mi 4asti ima li veroqtnost da pronikne spermata v men i dali ima veroqtnost da zabremeneq taka?
ako priqtelqt mi svar6i na intimnite mi 4asti ima li veroqtnost da pronikne spermata v men i dali ima veroqtnost da zabremeneq taka?
Един пич,точно заради такива неща пусна нова тема. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261619
strikerwal
07-23-2009, 11:06
Един пич,точно заради такива неща пусна нова тема. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261619 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: no comment
FromAutumToAshes
07-23-2009, 11:20
незнам до колко е проблем ама аз сьм поду4ул така от от някои хора 4е мьжката сперма е ограни4ена като капацитет стига определения капацитет и краи немойе д аго дигне6
Така е :!: Господ ти е дал една кофа сперма. Внимай как и къде я пръскаш. Мисли в перспектива :!:
Sladurcho
07-23-2009, 11:33
Така е :!: Господ ти е дал една кофа сперма. Внимай как и къде я пръскаш. Мисли в перспектива :!:
+1 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: