View Full Version : Искам мненията ви!!!
stanimirka_94
07-22-2009, 20:20
Значи бях приятелка с едно момче дълго време...Допаднахме си един на друг и аз започнах да му споделям всичко!И един ден започнах да го дразня,а той съответно да ме блоква в скайп ...Даде ми 3 шанса и аз ги пропилях.Четвъртият път ми прости отново, но аз започнах да говоря на едно момиче за него,и и казах, че мисля ,че се е променил и че е станал гаден,защото не се държеше с мен както преди.И накрая тя му искала скайпа,запознали са се,тя му е казала какво съм казала аз и той отново ме блокна..След това тръгнаха двамата,и той ме намери и ми благодари,че съм го запознала с нея...После започна с обидите към мен и т.н..Казал е на нея, че искал да се чувствам гадно, както и той се бил чувствал преди.Кара ме да ревнувамм дори и да сме скарани си пешем в неговата приятелка ии ме кара да ревнувам.Вчера и е казал,че и да се сдобрим нямало да бъде както преди...Днес ми звъннахаа с приятелката му и си говорехме и като тръгваше ми каза:''Aйде утре пак ще се чуем''...И въпросът ми към вас е: ''Защо ме кара да ревнувам''? , ''Защо говори с мен щом ме мрази и щом не сме вече приятели''?, '' Какво да направя, за да се сдобря с него'' ? , '' И като се сдобрим,какво да направя за да стане приятелството ни както преди? ''
Ъ! Тия двамата те въртят както си решат, пък ти мислиш как да се сдобриш с тях... :? Остави ги и не се занимавай... нищо чудно тази привидна заинтересованост (обажданията) напоследък да е поредния план да те накарат да ревнуваш. Тя и момичето ту го играе твоя приятелка, ту гледа да те насере... :-x
smiLexaga1n
07-22-2009, 20:33
Ъ! Тия двамата те въртят както си решат, пък ти мислиш как да се сдобриш с тях... :? Остави ги и не се занимавай... нищо чудно тази привидна заинтересованост (обажданията) напоследък да е поредния план да те накарат да ревнуваш. Тя и момичето ту го играе твоя приятелка, ту гледа да те насере... :-x
Прав / а си. И какви са тия 3 шанса, 4 ?! Пълни глупости. Но е възможно момчето да те харесва и за т'ва да те прави на глупачка (съжалявам, ако е прозвучало грубо :oops: .. предварително се извиних ;dd). Ами и той най вероятно също се е променил, както и интересите му, които са ви свързвали преди. А и това момче или е на настроения, или си играе с теб. Твоята приятелка също не изглежда много вярна. :? Ако питаш мен за*би ги и двамата. С други думи "бий им шута в г**а". Много не културна станах. :D Приятелството ви просто не може да стане както преди. А и има изключително редки случай, в които момиче и момче могат да са приятели, защото все става така, че единият се влюбва в другия.
ThePowerOfLove
07-22-2009, 20:35
Абе каква е тая твоя приятелка? Първо, че е казала ти какво си говорила, после е тръгнала с него и ся се опитват да те дразнят? Я ги за*би и двамата и си гледай живота. Не се занимавай с глупаци..
Колко шанса си пропиляла?
buntar90
07-22-2009, 20:39
тоя е лайно, приятелката ти е тъпа кучка с тва мисля че се изчерпвам
Прав / а си. И какви са тия 3 шанса, 4 ?! Пълни глупости. Но е възможно момчето да те харесва и за т'ва да те прави на глупачка (съжалявам, ако е прозвучало грубо :oops: .. предварително се извиних ;dd). Ами и той най вероятно също се е променил, както и интересите му, които са ви свързвали преди. А и това момче или е на настроения, или си играе с теб. Твоята приятелка също не изглежда много вярна. :? Ако питаш мен за*би ги и двамата. С други думи "бий им шута в г**а". Много не културна станах. :D Приятелството ви просто не може да стане както преди. А и има изключително редки случай, в които момиче и момче могат да са приятели, защото все става така, че единият се влюбва в другия.
+++++++++++
Стъни отеби ги .. :?
Абе вие нещо като достойнство нямате ли,кажи му,че хич не ти пука дали иска или не иска да се сдобрите.Също му сподели,че нито той нито приятелката ти са последните хора на планетата.
-----------------------------------------------------------------------------------
Просто им тегли майната.
rozovsluncho
07-22-2009, 21:05
тоя е лайно, приятелката ти е тъпа кучка с тва мисля че се изчерпвам
Точно :?
Немога да разбера как може да има такива хора?!А и ти изглеждаш прекалено наивна, а не трябва :? (неискам да звучи убидно) Остави ги тея глупаци неможе да те разиграват както си искат и ти да искаш да си им приятелка..това не са истински приятели,а ако момчето те харесва като види, че въобще не го отразяваш ще започне само да те търси и да ти се извинява =; ...Блокни го в скайп не дигай телефона като се видите ваобще не му се обаждай се едно не го познаваш дори отгоре да му минеш нищо..и с тая кучка се дръж по същия начин!
Те незаслужават да ти бъдат приятели :? те даже да ти бъдат познати не заслужават
Ти си тъпо парче... Тези те мяткат на пръстите си както си искат... А ти като последния идиот се връзваш!
fucklowebaby
07-22-2009, 21:11
Тая пък и тя ква приятелка е само :? Ами щом те кара да ревнуваш може да те харесва..или пък просто иска да ти го върне..но по-добре ги остави тия двамата и си намери друго момче и някоя много по-свястна приятелка от тая.. ;)
намери си някой .. и ако толко изпитва нещо към теб той ще почне да ревнува .. ако пък не е поредния идиот /за съжаление малко са свестните/ , който заслужава да не му обръщаш внимание .. пък и тази твоя приятелка ... :?
отиваш и и спукваш от бои физиономията на тая коза,а на тоя си събери една мазна храчка и му се изплюи във гадния face ;)
баце
по добре не прави нищо
stanimirka_94
07-23-2009, 05:54
Ами.. той последно ми каза, че е решил да ме блокира, защото е разбрал че си имам друг приятел.Каза ми, и че преди сме били приятели и много съм му допаднала, като човек ии така.Те сигурно ме обиждат, защото знаят, че не разбирам от базици и се възползват.
InloveAgain
07-23-2009, 06:02
Но твое място аз не бих тръгнала да се сдобрявам с него . [-( ..Пък и бих теглила една майна на тъпата си приятелкаа,докато не се извини за стореното (стига да го проумее) .. донякъде тя ти е прецакала работата..затова внимавай с кого споделяш!!
А сега мислиш ли,че ще има полза да се сдобравяш с него,,след като нищо няма да е същото.Недей,после само ще се дразниш от държанието му.И тои,и тя,са хора,които според мен просто не те заслужават.. :oops:
NeZaPoznat
07-23-2009, 06:46
МНЕНИЕ
Така де - искаш мнение - ей го :?
Прочетох само първите няколко изречения,до блока в СКАЙП.Съветвам те да започнеш да живееш пълноценно.СТИГА С ТОЗИ КОМПЮТЪР,СТИГА С ТОЗИ СКАЙП!
vampirekiss
07-23-2009, 08:09
Остави ги на пътуват и хич не им се впрягай.От части ти си си виновна-защо не им тегли една още в началото?
fire_cat
07-23-2009, 09:44
Повече шансове няма да имаш. А и приятелката ти не е голяма приятелка. Щом те кара да ревнуваш - зарежи го. Те не заслужават твоя интерес. Той явно много не държи на теб. Покажи му, че няма да те накара да му се молиш. Намери си истинска приятелка и момче, което да те харесва и да не върши такива глупости.
sweety_blondy
07-23-2009, 17:39
Ти си тъпо парче... Тези те мяткат на пръстите си както си искат... А ти като последния идиот се връзваш!
:grin:
Ами тя първо ти е голяма приятелка, щом те е зае*ала и е тръгнала с него.
За момчето пък мога да ти кажа, че щом веднъж едно приятелство се развали, никога не може повече да е същото, каквото и желание да имате и двамата.
За тях общо.. еми не виждаш ли, че те въртят само.. Нямат си работа и са решили да се забавляват с теб.
Можеш само да прекъснеш всякакъв контакт с тях. Не им се връзвай и не им падай в краката !
Успех :-)