View Full Version : Истината за подаръците?
FeelMyPain
07-22-2009, 21:13
Нека започна с факта, че по филми, сериали и т.н. вечно се възхвалява като най-добрия подарък без повод цветя/бонбони/вино.Но каква е истината всъщност?Реално, колко от вас момичета предпочитат да получат такъв подарък?Дали тези подаръци не са за по-зрели жени, а не за момичета.Какъв подарък мислите, че би подхождал на момичета, да кажем до 20 години, каквито са повечето тук?
П.С.Говорим за символични подаръци, нещо малко, но което ще ви трогне, ще ви накара да се усмихнете по онзи начин "Ех колко е сладък".
Моля отнасяйте се с темата сериозно и се надявам да си помогнем взаимно. :wink:
xHARDCANDYx
07-22-2009, 21:17
Мм..бих се зарадвала на нещо малко и от сърце..Със сигурност обаче повече бих се зарадвала на някоя дрънкулка отколкото на вино...
ако държа на момчето и едно листо от дърво да ми подари ще се зарадвам
но яко нямам чувства ако ще и кола да ми даде няма да си променя отношението..
На сладките шоколадчета "Мерси" .. бих се зарадвала много .. :grin:
На цвете също .. 8)
На вино не .. защото не пия .. 8)
И дори на малка бележка, на която е написано нещо мило ... :oops:
fucklowebaby
07-22-2009, 21:21
Мм..бих се зарадвала на нещо малко и от сърце..Със сигурност обаче повече бих се зарадвала на някоя дрънкулка отколкото на вино...
Съгласна.. :)
Съгласна.. :)
Аз също... ДНес за 10 лева можеш да си вземеш много луксозно на вид вино... За тва не е нищо кой знае какво. Все едно кола да подариш. Тъпо е изобщо алкохол да подаряваш...
Между другото май автора е чел поста ми тук - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265264 :)
rozovsluncho
07-22-2009, 21:32
Обичам да ми подаряват рози.Незнам защо просто като ми подарят роза и се чувствам страхотно-чувствам се жена!
По принцип както в по горен коментар пише ако държа на някой и листо от дърво да ми подари пак ще се радвам :---)
По принцип необичам някакви дранкулки да ми подаряват,сувенири и някфи плюшки дето да са музикални и да повтарят "обичам те толковааа много" :x много просто... предпочитам да не ми подарят нищо и да ми докажат обичта и любовта си към мен от колкото тъпи символични играчки...
Лично аз на много малко бих се зарадвала.
Да не е нещо, купено просто ей така или колкото да се отбие номера.
Вино или всякакъв алкохол абсолютно не.. Тъпо е..
Бонбони същата ситуация.
Бих се изкефила на една единствена розичка, нооо такива купени, увити, опаковани, с картички едва ли толкова. Просто жеста !
За други неща в момента не се сещам.. Както някой писа нещо мило написано на листче би ми се харесало..
Абе.. в момента съм малко блокирала, ноо даже евтино ланче или гривничка менте биха свършили работа..
Даже онези мини плюшени меченца/зайчета и прочие, дето са за ключодържател или телефон бих харесала.
Май общо взето дребни, но стойностни неща. От сърце.
FeelMyPain
07-22-2009, 21:50
Приятел, чесно казано ти ме вдъхнови. :wink:
moneycomeme
07-22-2009, 22:12
Бившия ми носеше някакво камъче на врата си,което му носело късмет и от както го познавах не го беше свалял никога,дори,когато се къпеше.На рожденният ми ден ми го подари.Това е подаръкът с най-голямо значение до днешен ден в живота ми :) Така че не е важен самият подарък,като материал,а значението му.
Нека започна с факта, че по филми, сериали и т.н. вечно се възхвалява като най-добрия подарък без повод цветя/бонбони/вино.Но каква е истината всъщност?Реално, колко от вас момичета предпочитат да получат такъв подарък?Дали тези подаръци не са за по-зрели жени, а не за момичета.Какъв подарък мислите, че би подхождал на момичета, да кажем до 20 години, каквито са повечето тук?
П.С.Говорим за символични подаръци, нещо малко, но което ще ви трогне, ще ви накара да се усмихнете по онзи начин "Ех колко е сладък".
Моля отнасяйте се с темата сериозно и се надявам да си помогнем взаимно. :wink:
Бих подарил.. Вазелин, for example.. :-|
Приятел, чесно казано ти ме вдъхнови. :wink:
Радвам се за което :)
kobrichka
07-22-2009, 22:30
Честно казано мразя такива лиготии да ми носи подаръци постоянно. Най-тъпото, което може да ми подари определено е вино, има вариант да счупа шишето от главата му. Цветя да обичам цветята и то много, но да ми подарява всеки ден цветя... не не няма да издържа. Съгласна съм, че подаръци се правят и без повод, но не трябва и да се прекалява.
По темата: бих се зарадвала на много неща, важен е начина по който поднася падаръка.
FeelMyPain
07-22-2009, 22:33
^ Никой никъде не е споменал за подаръци всеки ден. :)
kobrichka
07-22-2009, 22:36
^ Никой никъде не е споменал за подаръци всеки ден. :)
Казвам принципно.
Честно казано мразя такива лиготии да ми носи подаръци постоянно. Най-тъпото, което може да ми подари определено е вино, има вариант да счупа шишето от главата му. Цветя да обичам цветята и то много, но да ми подарява всеки ден цветя... не не няма да издържа. Съгласна съм, че подаръци се правят и без повод, но не трябва и да се прекалява.
По темата: бих се зарадвала на много неща, важен е начина по който поднася падаръка.
Нормално е да ти писне. То като е всеки ден, става рутинно и се губи тръпката от самия жест. Аз не подарявам, когато има повод. Някакси ми е тъпо да знам, че всички на този ден подаряват нещо. Обичам без повод. Рядко, но от сърце както се казва. :)
kobrichka
07-22-2009, 22:54
Нормално е да ти писне. То като е всеки ден, става рутинно и се губи тръпката от самия жест. Аз не подарявам, когато има повод. Някакси ми е тъпо да знам, че всички на този ден подаряват нещо. Обичам без повод. Рядко, но от сърце както се казва. :)
Да така съм съгласна, но познавам хора които си правят подаръци хайде да не е всеки ден, но през ден-два обезателно се подарява роза. Което е супер досадно поне според мен.
Да така съм съгласна, но познавам хора които си правят подаръци хайде да не е всеки ден, но през ден-два обезателно се подарява роза. Което е супер досадно поне според мен.
Това с розата е толкова изтъркано, че просто няма накъде. Понякога съм откъсвал цвете отвън, просто защото е уникално. В смисъл от магазина, да красиви са, но са правени едва ли не в инкубатор и са много и еднакви - перфектни. Докато това откъснато от поляната е някакси... Не е перфектно, и е единствено. Затова е готино. :)
TheNewReligion
07-23-2009, 01:43
Мен лично би ме зарадвало някакво животно- я динозавър, я бълха в кутийка. Няма голямо значение. :) За момиче до 20 години подходящ подарък е гривна.
баце
не ми подарявай нищо
vampirekiss
07-23-2009, 08:44
Аз бих се зарадвала на диск с любимите и на двамата песни.Леко блудкаво,но бих се зарадвала,ако напише нещо за мен.Не е нужно да е стихотворение или нещо подобно.Просто какво мисли за мен.Това ми стига.И на морска мида бих се израдвала,ако знам,че го прави просто от желание.
XTREMEFREERIDE
07-23-2009, 09:43
Ами приятелят ми ми е правил такива подаръци.
Например подарявал ми е котенце, защото знаеше колко много искам рижаво котенце, а неговата котарана родила 4, и аз се сдобих с едно. Много ме зарадва. Подари ми един негов часовник във форма на скарабей. Той си го нарича "безценното". Подари ми го с думите "вече имам друго безценно, така че това ти го поверявам на теб". Знам колко е ценен този часовник за него, защото го има от както се помни. И той ми го подари... :shock: Също много ме зарадва.
Готино ми става, когато докато си вървим по улицата, той харесва някое цветенце и ми го подарява. Сладко е. Радва ме повече от огромен букет.
А най - сладко беше, когато написа песен за мен и ми я изсвири, и изпя.
:smt060
Jumbie483
07-23-2009, 09:51
Аз пък не обичам да ми се подаряват цветя без повод. Не знам защо е така, просто не обичам.
Бившият ми много ме зарадва, когато един ден ми подари наша снимка направена на ключодържател.
Бих се зарадвала на всичко, което си личи че е подарено от сърце. Независимо какво ми се подарява, най-важното е да е от сърце, а не да е нещо просто ей така да отбием номера..
FeelMyPain
07-23-2009, 11:28
Мен лично би ме зарадвало някакво животно- я динозавър, я бълха в кутийка. Няма голямо значение. :) За момиче до 20 години подходящ подарък е гривна.
Да сигурен съм, че повечето от тук, подаряват гривни ей така без повод, и след 1 година гаджето си е сдобило с 28 гривни и се чуди в кой кашон да ги прибере..
Най-хубаво е подарък без повод.Например да се разхождате по магазините и да си харесаш нещо много и на другия ден приятеля ти да те изненада като ти го е купил :smt007 Аз най-обичам да получавам като подаръци бижута.
FiRe_LaDy
07-23-2009, 14:43
Аз бих се зарадвала на диск с любимите и на двамата песни.Леко блудкаво,но бих се зарадвала,ако напише нещо за мен.Не е нужно да е стихотворение или нещо подобно.Просто какво мисли за мен.Това ми стига.И на морска мида бих се израдвала,ако знам,че го прави просто от желание.
+1
Скоро ми подариха една мида,но знаех колко е пазена докато стигне до мен,какво значи за човека,който ми я дава и какво знача аз за него ... и ме зарадва супер много(но вече е някъде на сметището :D ). Иначе скъпите и лъскави подаръци не ме радват толкова,колкото би ме зарадвало нещо малко,от сърце.
ThePowerOfLove
07-23-2009, 15:29
Жеста е най-важен. Няма значение цената. Мога и на един молив да се зарадвам, ако е от човека когото обичам :-)
Бившия ми носеше някакво камъче на врата си,което му носело късмет и от както го познавах не го беше свалял никога,дори,когато се къпеше.На рожденният ми ден ми го подари.Това е подаръкът с най-голямо значение до днешен ден в живота ми :) Така че не е важен самият подарък,като материал,а значението му.
И аз да носех някаква примка със завързан камък на врата си, щях да се опитам да се отърва от него. А ако можеш да го пробуташ за подарък още по-добре.
Дано не съм спукал балончето на реалността ти.
Не ми тряят подаръци
п.п. ок, на сичко бих се зарадвала, зависи от кой е..