View Full Version : Ако имах воля, щях да съм анорексичка :S
UnaBletoLoVeU
07-22-2009, 21:17
*понеже нямам какво да правя...
и си мислех, че ако имам воля да гладувам, щях да стана анорексичка
Явно имам някаква изопачена представа за слабо...очевидно е.
http://www.teenproblem.net/news/s/14153.html
Примерно мацката на снимката ми се вижда не пълна, ама не и слаба.
Сякаш има голямо дупе и баджаци.
И висящ корем...
И себе си виждам ............ с крака като на слон, а за шкембето дума няма да отварям.
Не пиша темата за коментари за мен или пък да ми кажат, че съм слаба, а да разбера има ли и други, които мислят, че мацката на горната снимка не е баш добре...нещо такозс
xHARDCANDYx
07-22-2009, 21:23
ебати пича (sun) къде са краката на слон че не ги видях.Добре си бе! Доколкото тая тя също ми се струва нормална..
Zaharinka
07-22-2009, 21:24
Мацката е секси,поне на мен ми харесва.Слабо не винаги означава красиво...Предпочитам момичета с добре оформени тела а не некви скелетончета. :?
_raztrevojenaaa_
07-22-2009, 21:31
ох, ти ако мислеше, че имаш крака на слон, щеше ли да сложиш толкова къса пола???
.....
А мацката си е идеална :)
Мацката е секси,поне на мен ми харесва.Слабо не винаги означава красиво...Предпочитам момичета с добре оформени тела а не некви скелетончета. :?
Точно. ;-) Плюс тва и ти си си супер :)
пхъхъххъхъхъх... "не правя темата за да чета коментари по свой адрес"... кого лъжеш?
да, неспособна гуспойце, имаш ебати КРИВИТЕ, КЪСИ, ДЕБЕЛИ ЦЕЛУЛИТНИ НАБИТИ КРАЧЕНЦА. :)
UnaBletoLoVeU
07-22-2009, 21:54
^дааа, много ясно, че ще има някф дебил, който ще си помисли това.
както и да е...не можеш да си кажеш какво си мислиш без да те охранят. Яко. Евала ти правя...
тфа, че си просиш комплименти, кво общо има с моята мозъчна дейност, не разбирам?
дебил та дебил... не може всички да сме нобелови лауреати по гребане на вода с вилица, ебати :smt017
UnaBletoLoVeU
07-22-2009, 22:01
Който каквото си знае, това си пее...
Точно това ти казах, че не прося комплименти, просто се чудя има ли и други, които са очевидно вманиачени....
А това ти как го разбираш съвсем друго, само дето не е нужно да обиждаш...
Niagara92
07-22-2009, 22:10
ох, ти ако мислеше, че имаш крака на слон, щеше ли да сложиш толкова къса пола???
.....
А мацката си е идеална :)
+1
billytalent
07-22-2009, 22:35
Ти пък ако кажеш,че си дебела направо ще се гръмна...иначе и аз го имам тоя проблем всеки ден си мисля,че ставам все по-дебела и по-дебела и се чувствам ужасно :(
BlackMeow
07-23-2009, 05:39
http://img200.imageshack.us/img200/7408/33409599.jpg
И себе си виждам ............ с крака като на слон, а за шкембето дума няма да отварям.
Не пиша темата за коментари за мен или пък да ми кажат, че съм слаба, а да разбера има ли и други, които мислят, че мацката на горната снимка не е баш добре...нещо такозс
Ами поне за мен е много по-добре от теб...
Първо тя не е дебела! :lol: А ти си безформена- на твое място бих се тревожила повече за лицето, все пак :oops: Не те обиждам, само си казвам мнението пък и нали комплименти не очакваш :)
ПС имаш ли идея какво е анорексия или просто си адски куха? :lol:
^ хахаха, леле. 8-)
Мацката има УНИКАЛНО тяло, а ти си луда.
ElinoOor
07-23-2009, 05:48
аз съм съгласна със авторката 8-) 8-)
Какъв е смисълът на темата? :-o
За авторката, супер слаба си, вманиачаваш се!!!Аман от такова като теб, 40кг с мокри дрехи, а само мрънкат, че са дебели...Какво, анорексичка ли искаш да си?!Е, тогава ще си не слаба, а СКЕЛЕТ.Успех.
За мацката на футболната врата, много е секси и това, че не е като Кейт Мос, не значи, че не е страхотен модел.
Loshotia
07-23-2009, 06:58
UnaBletoLoVeU, току- що ми пада в очите. Не мислих, че и ти ще се занимаваш с подобен род глупости
BaBsYyY_SeXyYy
07-23-2009, 07:05
Ти си си направо перфектна, а пък мацката от снимката-... и на мен не ми допада :-o
1.Ти ако се имаше за дебела нямаше да носиш къси поли,нали се сещаш ... :? :lol:
2.Ако не търсеше комплименти въобще нямаше да качиш своя снимка ... Все пак нали искаш да обсъждаме мацката от снимката,а не теб?!Е тогава,защо си качила твоя снимка?!
3.На мен лично мацката повече ми харесва от теб ... Както някой беше казал тя поне си има форми за разлика от теб!
4.Не!Не мисля,че е дебела :? По-скоро си има типично спортно тяло ...
5.Анорексик не се става само с гладуване - спокойно ;) Започни с по едно бъркане в гърлото на ден,после увеличи на 2,на 3 ... На края си бъркай след всяко ядене и ще се превърнеш в желатана от теб анорексичка ;)
А и нали знаеш,че стига да има желание има и начини,които в повечето случаи нямат нищо общо с волята на човека ... А ти се оправдаваш с "волята си" само,защото някое момченце не те е харесало и сега се опитваш да си възвърнеш самочувствието благодарение на приказките на хора,които дори не познаваш ... Е да ама май не си уцелила форума :D (или поне като гледам нещо милите коментари от рода на "Аууу,че си красива" "Баси яките крака" "Супер си готина" и прочие ЛИПСВАТ :D)
Като нямаш воля трай си!
Тъпа тема.. :booooomb:
И си слаба, но фигурата ти е отпусната и грозна и косите ти не прикриват шкембето.
1.Ти ако се имаше за дебела нямаше да носиш къси поли,нали се сешташ ... :? :lol:
[/b][/color]Тука не съм напълно съгласна ;д
познавам момиче, което е в пъти по-дебело от нея..а ходи с по-къси поли и гащички...
супер смешно е :lol:
Да,но едва ли на това момиче му пука от външния й вид,а авторката сама си казва,че била като слон и имала шкембе (пффф мразя я тази дума ... звучи толкова селско :?) като не знам си к'во ... Е ако наистина го мислеше нямаше да се облича така,а щеше да си прикрива "сланините" ... :?
hackberry
07-23-2009, 07:38
Къси са ти краката.
Не ме кефят.
EarthShaker
07-23-2009, 07:52
няква уникална тема е тая
PainMonopoly
07-23-2009, 07:58
Аз обичам баджаци и сочни дупари.
Прекалено кльощава си. 8) Ако искаш да се правиш още по-зле, прав ти път.
Да, да, знам, че не ти пука за моето мнение.
zvezdichkaaa
07-23-2009, 07:59
1.Ти ако се имаше за дебела нямаше да носиш къси поли,нали се сещаш ... :? :lol:
2.Ако не търсеше комплименти въобще нямаше да качиш своя снимка ... Все пак нали искаш да обсъждаме мацката от снимката,а не теб?!Е тогава,защо си качила твоя снимка?!
3.На мен лично мацката повече ми харесва от теб ... Както някой беше казал тя поне си има форми за разлика от теб!
4.Не!Не мисля,че е дебела :? По-скоро си има типично спортно тяло ...
5.Анорексик не се става само с гладуване - спокойно ;) Започни с по едно бъркане в гърлото на ден,после увеличи на 2,на 3 ... На края си бъркай след всяко ядене и ще се превърнеш в желатана от теб анорексичка ;)
А и нали знаеш,че стига да има желание има и начини,които в повечето случаи нямат нищо общо с волята на човека ... А ти се оправдаваш с "волята си" само,защото някое момченце не те е харесало и сега се опитваш да си възвърнеш самочувствието благодарение на приказките на хора,които дори не познаваш ... Е да ама май не си уцелила форума :D (или поне като гледам нещо милите коментари от рода на "Аууу,че си красива" "Баси яките крака" "Супер си готина" и прочие ЛИПСВАТ :D)
Първо,ако повръщаше щеше да е булимичка,а не анорексичка,алооо!?Второ немисля,че ти можеш да правиш анализ на когото и да било.Авторката дори не я познавам,но съм забелязала тенденцията в темите винаги да има хора,които се нахвърлят срещу автора само,защото не го разбират.
Към авторката:Някъде бях чела,че си 1,65-47кг.Ако е така и аз съм толкова и аз все си втълпявам от време на време,че съм надебеляла и т.н.,но немисля че това е само мой или само твой страх,а на повечето момичета.Бас държа,че повечето тук също се страхуват от това да не надебелеят или пък че в момента СА такива,но тук се правят на корави и че не им пукало.Знаете ли,ако не ви пукаше нямаше да опитвате да убеждавате,когото и да било в това,защото виждам,че по този начин опитвате да убедите единстено себе си....безуспешно!
YouCantStopMe
07-23-2009, 08:05
Имаш страхотно тяло,бе.
Punisherrr
07-23-2009, 08:10
Ето казвам ти го - Кльощава си! :-o
леле защо всички са такива бе.. Една приятелка е ебати парчето 8-) в тялото ама не спря да си купува панталони с 5 номера по-малки и да се мисли за дебела... лелее... как ми идва да я ритна по кльощавия задник :? Кво се праиш на тресната - ти нямаш мЯсо по тебе,па за слонове говори :lol:
пфф :o :o ако се мислеше за слон щеше ли да носиш такава пола + токчета :? :? и нали питаше дали мацката е дебела,ми не,не е дебела има хубаво тяло и нали нея щяхме да обсъждаме не теб :? уот дъ фак питАм аз ;)
dead_princess
07-23-2009, 08:18
Имам същата пола, друго мнение нямам :ДД
бту мацката от снимката има баси якото тяло..всичко си има бе.. и корема и не е гаден, ти като застанеш в тая поза и твоя ще е така :)
harabelka
07-23-2009, 08:24
Авторката перфектна си.. :-) На колко години си?
Seducti0n
07-23-2009, 09:26
8-) още колко човека ще зададат въпроса,
дали ако в действителност се имаше за дебела, щеше да се облече по този начин, ех.С топлото време падат задръжките, предрасъдъците и т.н. и дори човек да не си харесва някаква част от тялото е по-склонен да я покаже.Както и да е. Дори и да приемем теорията на голяма част от вас /че авторката си проси комплименти/, в край на сметка какво лошо има?Човек понякога има нужда, да чуе /прочете/ някоя мила дума за себи си.
Иначе, Йоана /ако не бъркам името/- на мен много ми харесва тялото ти.В никакъв случай не си дебела, нито си прекалено кльощава, но ако продължаваш да се набиваш във филма, в който оприличаваш тялото си с това на слон, нещата няма да свършат добре.
Както казаха и преди мен-слабостта на определя нито секспила, нито красотата.Повечето прекалено слаби момичета изглеждат нежизнени и недохранени /нека някой не се обижда, ако познае себе си, четейки мнението ми/. :)
Аз съм 163 и тежа 49 килограма и също не мисля, че съм слаба.
По тялото ми има много повече неща за "оправяне" в сравнение с твоето.
:) :)
Ако имаше някакъв мисловен процес,нямаше да пуснеш тази тема.
Kallyn4eto
07-23-2009, 09:41
Аз съм напълно съгласна с Seducti0n. Смятам, че тялото ти си е супер. Иначе момичето на първата снимка не ме кефи особено :? Но ти си си супер :)
mynichka
07-23-2009, 09:47
Ти пък ако кажеш,че си дебела направо ще се гръмна...иначе и аз го имам тоя проблем всеки ден си мисля,че ставам все по-дебела и по-дебела и се чувствам ужасно :(
и аз :(
UnaBletoLoVeU
07-23-2009, 09:50
3oPuTy, повръщането е болимия, а не анорексия. Освен това си имам гадже от година и почти 8 месеца, така че проблемът ми с момчетата не го оцели. И очевидно не съм толкова куха, ако знаеш с какво се занимавам...все тая.
Seduction и zvezdi4kaaa, поне да има няколко нормални в този форум.
Това с полата Цветито го каза преди мен-имам къси дънки(по-дълги от полата), черни панталони до колената и тая пола, както и няколко рокли. Понеже нямаше как да съм с рокля, черните панталони бяха мръсни, а на дънките им се счупи коланче едно, остана ми само полата. Няма да вря и кипя в дълги дънки...пуу. А токчета нося, за да съм по-висока, защото гаджето ми е супер високо.
И темата беше, за да разбера има ли и други вманиачени, колкото мен. Дадох снимки за сравнение. Не спазвам диети, спортувам като се сетя, ама понеже нямам воля не мога много и да спортувам активно. Просто споделям...к'во толкова. Ама явно е ОЛЕ ЕЙ ТОЛКОВА...
Sonrisaaa
07-23-2009, 09:52
Наистина нз какво толкова всички са се вманиачили да са супер слаби,да спазват разни диети и да се ограничават постоянно...Тъпо е просто..Всеки ден слушам най-добрите ми приятелки,постоянно оплакващи се от фигурата си...Та те са напълно нормални,аз никога не мога да им кажа,че са леко пълнички,пък камо ли -дебели.И имат ебати коплексите :[ Като теб...
Недей така-имаш перфектното тяло, хубаво момиче си -можеш ли да се излагаш така ?
Иначе за себе си нямам манията да съм кльощава,но също обичам доста слаби момичета.Знам, че звучи супер тъпо, но например предпочитам фигури като тези на Миша Бартън,Кийра Найтли,Сиена Милър...
Но пък момичето от спимката е перфектно-има си всичко с една дума ;] Абсолютно не намирам кусури нито на теб, нито на нея...
Не може всички да са еднакви...факт!
UnaBletoLoVeU
07-23-2009, 09:54
Защо? :)
мацката има жестоко тяло ! Стегнато и сочно, но все пак слабо
Защото само това ти липсва за да решиш проблема.Малко време със себе си,малко размисли ще са достатъчни.
BlackMeow
07-23-2009, 10:22
Защото само пълен дебил може да си пожелава анорексия?? :lol: :razz:
Или защото никой не особено красив иска да го сравняват с някой, който е? :D
LittleFashionista
07-23-2009, 10:32
няква уникална тема е тая + 1 :lol:
До авторката, спри докато не е късно.Страшно глупаво е някакви 40 килограмови момиченца да си създават комплекси, че са дебели и т.н.
Вобще има ли някой който ти е казал "дебелана" ? Не, нали?
Мацката от снимката е в СУПЕР форма! Направо перфектна. Стегнато коремче,крака, всичко. Слаба и стегната и да не забравя СЕКСИ. Не си мисли, че момчетата харесват само слабото.
А ти си добре. Само трябва да се стегнеш малко =)
Брех,авторката написа 1 статия в евтин вестник и вече ти знаеш ли с к'во се занимавам? :lol: :lol: :lol: ..смях
Няма да пиша по темата,защото вече ти казаха...каква си.
kuklichka_bg
07-23-2009, 11:06
яко злеее :P
harabelka
07-23-2009, 11:17
авторката на колко години е?
Little_Lady93
07-23-2009, 11:22
Абе момиче знаеш ли какви ги приказваш?!Казва ти го момиче което е било анорексичка.И аз искам да съм слаба ама ти знаеш ли какво е да имаш анорексия.Боже... И това с обяснението за полатаи панталоните и бла бла.. пълни глупости.Като искаш слагай късите поли ама кви са тея глупости тука.Скоро няма да имаш никакви форми.Ако смяташ че точилката ти вкъщи е мн секси продължавай в същия ду!!!!
НЕ по дяволите не си дебела!
UnaBletoLoVeU
07-23-2009, 14:22
Брех,авторката написа 1 статия в евтин вестник и вече ти знаеш ли с к'во се занимавам? :lol: :lol: :lol: ..смях
Няма да пиша по темата,защото вече ти казаха...каква си.
;D
Зле, зле, ама да си чак толкоз зле...
Въобще не говоря за вестника, не знам защо се изживяваш като че ли ме познаваш идеално.
^не позле от теб,с тази тема за пореден път показа колко си "умна" :lol: :lol: :lol: :lol:
мацка много си готина въобще не си дебела ,страхотно тяло
и имаш много хубави крака даже
!!
тая има някъв странен гъз ддз 8-)
seditious
07-23-2009, 14:55
И аз мисля като авторката... мацката може да има хубаво тяло но и на мен не ми изглежда слаба... за мен наистина слабо е "грозно слабото" ... и както някой си падат по по-пищните мадами, така на някой им допадат клечавите... + не е нужно да ставаш анорексичка , за да отслабнеш даже и 20 кг...
100 човека ти казаха, че си добре, не си търси комплименти, щото съм сигурна, че много си получава (че имаш дълги крака и т.н.)
та мисълта ми е, че като искаш да слабейш, слабей си ... не че имаш нужда, но тва си е твое решение :x
Ако имах воля, щях да се гръмна.
100 човека ти казаха, че си добре, не си търси комплименти, щото съм сигурна, че много си получава (че имаш дълги крака и т.н.)
та мисълта ми е, че като искаш да слабейш, слабей си ... не че имаш нужда, но тва си е твое решение :x
Аз си мисля, че само на снимката изглеждат дълги, но не знам.
therichbitch
07-23-2009, 16:20
аз като малко по- критична и скъпа на комплименти, но достатъчно обективна, ще кажа,че момичето/жената на снимката хич не ми харесва, трътлеста е и ако се изправи, май малко къси ще й дойдат краката, а за теб бих казала,че имаш сравнително хубави крака, които в никакъв случай не са дебели, не са и кльощави, но не е и нужно, а ако искаш промени, смъкни в талията малко и корема- не е лошо да ги стегнеш, а ако си решила да отслабваш цялостно- можеш до 2-3-мах 4 кг, но последното вече ще отива към грозно слабо, надявам се да не съм те обидила с нещо, просто искаше мнение, което в случая е мое,друг може да е на друго :)
Офф: http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/17940337
ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
Абе, въобще не ѝ трябва да отслабва, даже бих казала, че краката ѝ са ПРЕКАЛЕНО слаби. :X:X
Pliok0019
07-23-2009, 16:30
Много ама много жалка тема.
Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.
Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам... :-o По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.
Очудвам се на търпимостта на приятелят ти. И на психотерапевта ти.
А относно това, с което се занимаваш... :-D Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.
Да...комплексарка съм. :-D
therichbitch
07-23-2009, 16:31
ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
Абе, въобще не ѝ трябва да отслабва, даже бих казала, че краката ѝ са ПРЕКАЛЕНО слаби. :X:X
http://www.impulse.bg/photos/by/9590542/view/14158114
на тая снимка още повече ми харесват, ама нали знаеш малко трудно да имаш ЧАК такива, тя е 178см ;)
иначе наистина мн радват, има нещо руско/украинско в нея или от тия републиките на СССР, затва са й такива :D
therichbitch
07-23-2009, 16:39
хаах едни й казват имаш дълги крака
другите пък имаш къси..
тцтцтц :lol: :lol:
ооо ми компромисно решение, не са нито дълги, нито къси и готово, шегата настрана - аз не мисля,че са й хипер дълги, но не са къси определено, на снимката не може мн да си проличи, защото полата й е до ...... и е на 5-6-7см ток
На мен в лице ми е грозна, но краката са и добре. Не знам какво се оплаква и за какво въобще е пуснала темата.[/b]
YaNcHeToOo
07-23-2009, 16:43
Имаш хубаво тяло, слаба си !! Не си проси комплименти, както казаха вече по-горе...
не мисля че момичето е дебело :shock: корема и въобще не виси това е коермния мускул,краката и дупето са и стегнати готина е :))) а ти си слаба ,не се оплаквай(ако съм разбрала темата)
sladur4etyYy
07-23-2009, 16:46
Мацката на футболната врата е идеална - в по-горните коментари написаха защо - добре оформена е. Важно е едно тяло да изглежда здраво, точно това го прави да изглежда хубаво. Килограмите, поне за мен не се от особено значение. Важни са пропорциите, походката, самочувствито.
Колкото до теб - тялото ти изглежда отпуснато. Няма форма. Краката ти са къси и неоформени (едни красиви крака имат по-пищни бедра, по-добре оформен прасец и т.н.). Лицето няма да го коментирам... :-o По-фатално е излъчването ти - нещо средно между гъба за баня и плужек.
А относно това, с което се занимаваш... :-D Това да пишеш във вестник с тираж 5 000 не е особена заслуга. Само рекламата на Мтел я биваше г/д. Иначе страницата щеше да е абсолютно напразна.
тва пък беше адски грубо. кво удоволствие ви доставя на всички да приказвате лоши неща, кво очаквате да постигнете? някво морално удовлетворение носят ли ви тия обиди? като 1 добра дума не може да ви се откъсне от сърцето, трайте и не обиждайте, егати. погледнете първо себе си, после хвърляйте всичката си помия по другите. смешници...
мацка, изобщо не си дебела и имаш хубави крака. само коремчето трябва да си стегнеш малко с някакъв спорт и коремни преси. иначе ми харесва и момичето пред футболната врата. и двете сте хубави, просто структурите на телата ви са различни.
Абето хубаво шегата настрана, ама
едните я убеждават, че била перфектна..краката й дълги..телосложението й
другите пък..била много слаба/дебела..с къси крака..в лице зле.. ;д
ахахаха ;д;д;д;д;
мене на тази снимка ми харесва в сравнение с другите й..
Това го каза 5 пъти вече. Айде стига вече.
Seducti0n
07-23-2009, 18:24
Абето хубаво шегата настрана, ама
едните я убеждават, че била перфектна..краката й дълги..телосложението й
другите пък..била много слаба/дебела..с къси крака..в лице зле.. ;д
ахахаха ;д;д;д;д;
мене на тази снимка ми харесва в сравнение с другите й..
Да, защото красотата е нещо супер субективно.
За едни е красива, за други-не.
Не знам защо мрънкате толкова... :o
^Taка е спор няма..
най-важното е тя да се харесва// :)
ама явно не се... 8)
seditious
07-23-2009, 18:47
ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
на тая снимка още повече ми харесват, ама нали знаеш малко трудно да имаш ЧАК такива, тя е 178см ;)
иначе наистина мн радват, има нещо руско/украинско в нея или от тия републиките на СССР, затва са й такива :D
еми то си й пише на профила, че е украинка...
therichbitch
07-23-2009, 19:50
ИСКАМ ТАКИВА КРАКА!
еми то си й пише на профила, че е украинка...
аа, аз по името, малко съм кьорава, не съм го видяла :D :-D
Brunetkaa
07-23-2009, 21:52
аз ли не съм наред или не намирам къде е снимката на ънейбълтолов :shock:
hardball
07-23-2009, 22:07
Луфтът между краката за мен е нещо адски отвратително. Не знам вие как го смятате, но за мен м/у двата крака да имаш място за трети си е направо признак за болест.
Тя е яка, защото има ебати изразителния фейс, такова тяло има всяко едно момченце (визирам манекенката от последния линк, а не мацката на вратата) преди да навърши 12.
Свързвам такива дребни, анемични тела с болести, с педофилия, ненужна инфантилност, егоцентризъм и т.н. Ако не е едното, почти сигурно е, че е от другите. А ако си е така по природа- кофти шанс има мацката, не съм склонна да харесам такова тяло по каквато и да е причина.
Нито една реклама, която показва красиви крака, не показва такива. Най- малкото това.
Нито един човек, който съм виждала, с такава фигура не е считан за красив, сексапилен и желан. Пак казвам, според мен силата на мацката й е във фейса.
http://paper.standartnews.com/images/articles/orig_242501_bg.jpg
Скромен пример- Диляна Попова.
Тънки крака = кльощав задник. Кльощав = тъпо. Слаб/атлетичен = секси.
under_black_sky
07-24-2009, 09:19
Луфтът между краката за мен е нещо адски отвратително. Не знам вие как го смятате, но за мен м/у двата крака да имаш място за трети си е направо признак за болест.
Тя е яка, защото има ебати изразителния фейс, такова тяло има всяко едно момченце (визирам манекенката от последния линк, а не мацката на вратата) преди да навърши 12.
Свързвам такива дребни, анемични тела с болести, с педофилия, ненужна инфантилност, егоцентризъм и т.н. Ако не е едното, почти сигурно е, че е от другите. А ако си е така по природа- кофти шанс има мацката, не съм склонна да харесам такова тяло по каквато и да е причина.
Нито една реклама, която показва красиви крака, не показва такива. Най- малкото това.
Нито един човек, който съм виждала, с такава фигура не е считан за красив, сексапилен и желан. Пак казвам, според мен силата на мацката й е във фейса.
АБЕ ТОЙ ЛУФТА ТИ Е ОТ САМАТА СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО!Аз имам луфт и не съм нито прекалено слаба ,нито дебела.Съвсем нормална съм си,ама си го имам от малка.За мен е адски отвратително краката да са ти допрени един до друг горе в бедрата и да ходиш като пингвин и да изглеждаш дебело и грозно същество! :-x
kkookkoo95
07-24-2009, 09:32
Точно. ;-) Плюс тва и ти си си супер :)
+1 :)
therichbitch
07-24-2009, 11:50
АБЕ ТОЙ ЛУФТА ТИ Е ОТ САМАТА СТРУКТУРА НА ТЯЛОТО!Аз имам луфт и не съм нито прекалено слаба ,нито дебела.Съвсем нормална съм си,ама си го имам от малка.За мен е адски отвратително краката да са ти допрени един до друг горе в бедрата и да ходиш като пингвин и да изглеждаш дебело и грозно същество! :-x
ми ако имаш луфт без да си кльощава- изводът е един- краката са ти криви просто и не мога да се съглася, че да са допрени е грозно, защото мойте са допрени и не мисля,че съм дебела с мойте 56кг, а краката ми просто са мн прави ;) , тъй че не се изказвай неподготвена
Е, under_black_sky, много ясно, че ще кажеш, че е гадно.
Therichbitch преди време ми беше казала, че имам луфт, ама определено нямам. (wait)
Обаче има такива, които имат луфт не заради структурата си, а по други причини... :Д
therichbitch
07-24-2009, 12:30
^ оф и ако имаш луфт и не си кльощава си с криви крака ли :-o
в грешка си..
така, че и не се прави на разбирачка ;)
ми така е да, ако не е структура , какво е тогава?!
Бианка, сега тя сама си каза, че има луфт, така че аз просто коментирах, макар че според мен момичето на снимката няма луфт, ама тя така е застанала, не може мн да се прецени
П.П. Предлагам да не спорим по тази тема за луфта, вече е коментирана многократно във форума и без тва в конкретния случай е offtopic
zvezdichkaaa
07-24-2009, 12:44
Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго... :?
Абе що пък да е грозен луфта?!Прекалено голям-да,но 2-3-4 пръста не е грозно,според мене.Пък и не съм видяла някоя дебелана с луфт.Аз имам и никога не съм го смятала за грозно.По-грозно е на някой да му се допират бедрата и да се търкат едно в друго... :?
Щом за теб 4 пръста луфт са малко не искам да знам,колко трябва да е за да е много :shock: :-s :shock:
zvezdichkaaa
07-24-2009, 13:14
Щом за теб 4 пръста луфт са малко не искам да знам,колко трябва да е за да е много :shock: :-s :shock:
Зависи как го гледаш.Е добре айде не 4,но 3....Не е грозно е.Както и по-нагоре казах по-зле е да е с дебели крака и като убуе някои анцунг например и той да шуми,повеже краката и се трият едно в друго.Не е ли така?!Отречи....
therichbitch
07-24-2009, 13:19
Зависи как го гледаш.Е добре айде не 4,но 3....Не е грозно е.Както и по-нагоре казах по-зле е да е с дебели крака и като убуе някои анцунг например и той да шуми,повеже краката и се трият едно в друго.Не е ли така?!Отречи....
отиваш в крайност, има разлика между това да нямаш луфт или най много няколко милиметра и това да си някое тежкоподвижно същество с баджаци, дето обиколката им е колкото на талията ми, за мен лично луфт, по- голям от 1-2 пръста е грозно
hardball
07-24-2009, 13:23
Колкото й да са й криви краката, ме съмнява да има място за още един между своите си 2, така че не разбирам какво се засяга...
Абе, нали да имаш луфт, значи, че там, където е най-дебелото на баджака, да не се допират краката ти? Защото моите там се допират, но надолу не се. :-o
lubovnicata_na_gangstera
07-24-2009, 13:27
ОМФГ Вие сега сте момичета по на 14-15-16 години и са ви допрени краката, а като станете на 20 незнам за какво говоримм! :D Аз имам луфт и иглеждам много добре и не виждам какво му е грозното,ноо винаги ще има някои, които не е на моято мнение!
LittleFashionista
07-24-2009, 14:14
аз имам 1-2 пръста луфт и си се харесвам....но пък вижте колко са хубави краката на джесика от pcd http://www.aceshowbiz.com/images/news/00017700.jpg (втората от ляво) За мен те са перфектни. Хубаво обормени, без луфт, нито прекалено дебели, нито прекалено слаби :)
therichbitch
07-24-2009, 14:35
^lol, :shock: аз не мисля,че са и мн хубави, но това е лично мнение, при нея не са сланини де толкова, ами са по- скоро и мускули, защото те доста танцуват и трнират, НО аз говорех когато момичето е слабо, но няма луфт, тогава за мен са перфектно прави крака, всичко друго... :o
а относно въпроса на Бианка, да - там където са най-дебели :)
therichbitch
07-24-2009, 14:36
ОМФГ Вие сега сте момичета по на 14-15-16 години и са ви допрени краката, а като станете на 20 незнам за какво говоримм! :D Аз имам луфт и иглеждам много добре и не виждам какво му е грозното,ноо винаги ще има някои, които не е на моято мнение!
за да не те заяждам още преди да си се уточнила, ще те попитам какво имаш предвид, че като станем на 20 ще сме слонове, защото сега още от сега нямаме луфт ?!
^lol, :shock: аз не мисля,че са и мн хубави, но това е лично мнение, при нея не са сланини де толкова, ами са по- скоро и мускули, защото те доста танцуват и трнират, НО аз говорех когато момичето е слабо, но няма луфт, тогава за мен са перфектно прави крака, всичко друго... :o
а относно въпроса на Бианка, да - там където са най-дебели :)
(whew)
Наистина на тая от PCD не ми харесват краката ѝ...
Ако отслабна в краката, дали ще имам луфт? :S Защото горе-долу си ги харесвам, но искам съвсееем малко по-тънки да са и да са по-дълги. :(
zvezdichkaaa
07-24-2009, 14:54
за да не те заяждам още преди да си се уточнила, ще те попитам какво имаш предвид, че като станем на 20 ще сме слонове, защото сега още от сега нямаме луфт ?!
Мисля,че по-скоро имаше предвид,че ако още от сега са ви достатъчно дебели краката,че да се допират един в друг то в бъдеще може и по-зле да стане.Не е задължително някое момиче да има луфт,за да е хубаво,но е задължително да е достатъчно слабо,за да не се спъва в собстените си крака,но това вече са крайности.Never mind вие си се грижете за собственото тяло и не съжалявайте хората с по-широк таз и слаби крака!
Хахахахахахахахахахахахах хаахаххахахахахаахах.
Любовнице, не че нещо, ама това, че нямаме луфт, не значи, че са ни дебели краката. :lol: Просто ханшовете ни са нормални.
Swinkenhoffer
07-24-2009, 15:01
казват, че хубавите крака, когато се съберат, трябва да имат 3 луфта: на бедрата, малко под колената и от прасците до кокалчетата.
Под "на бедрата" се има предвид малко над коляното обаче.
therichbitch
07-24-2009, 15:06
бе то хубаво да имат 3 , ама повечето май не разбират какво се има предвид под луфт, ясно че ако си по-слаба няма да ти се допират бедрата плътно, говориме за луфта в най- горната част на бедрата, то това опира, както някой по-горе спомена и до тазова структура,който каквото и да ми говори луфт ТАМ е гадно за мен, не говоря за този по средата на бедрата
UnaBletoLoVeU
07-24-2009, 15:10
Вие като си съберете краката как стоят?
Смисъл, аз като ги допра да са едно до друго ходилата ми имам луфт над колената(под бедрата, там се допират) и под колената до едно място, обаче не мога да ги допра нито на колената, нито прасците? :shock:
LittleFashionista
07-24-2009, 15:11
http://www.zimbio.com/Lindsay+Lohan/articles/4004/Skinny+VS+Curvy+Bikini+Battle+Lindsay+Lohan :lol: Аз предпочитам Линдзи. Вие?
бе то хубаво да имат 3 , ама повечето май не разбират какво се има предвид под луфт, ясно че ако си по-слаба няма да ти се допират бедрата плътно, говориме за луфта в най- горната част на бедрата, то това опира, както някой по-горе спомена и до тазова структура,който каквото и да ми говори луфт ТАМ е гадно за мен, не говоря за този по средата на бедрата
Еее, то този, който е по средата на бедрата, е един от трите основни.
UnaBletoLoVeU
07-24-2009, 15:15
^Е извинявай, ама това е бахти сравнението.
Линзи е слабичка, докато онази е дебела.
Пък и походката им е различна.
Кели върви крак пред крак, докато Линзи по-разкрачена...
therichbitch
07-24-2009, 15:26
Еее, то този, който е по средата на бедрата, е един от трите основни.
мм да, но не знам защо имам чувството, че някои си мислят за този по средата/съдя по изказванията, че на 20 години ще са слонове тия, които го нямат "свещения луфт" и други подобни/
DarkKisss
07-24-2009, 15:45
*понеже нямам какво да правя...
и си мислех, че ако имам воля да гладувам, щях да стана анорексичка
Явно имам някаква изопачена представа за слабо...очевидно е.
http://www.teenproblem.net/news/s/14153.html
Примерно мацката на снимката ми се вижда не пълна, ама не и слаба.
Сякаш има голямо дупе и баджаци.
И висящ корем...
спокойно и аз мисля че е дебела, и за себе си мисля много неща, въпреки че всички са ми виждали снимки и всичко и не може да се каже че съм дебела .. :) това е от възрастта
Тая пред футболната врата има УЖАСНО тяло. 8-)
Иууууул, нормално е да я виждаш дебела, та баджаците ѝ са повече от отвратителни.
Краката хем къси, хем дебели. :smt017 А коремът ѝ ми е някакъв гаден, бляк. :lol: И с тея дини.. :smt078
dead_princess
07-24-2009, 16:09
Аз пък имам луфт 8-)
от коляното до стъпалата не се допират
ии от над коляното до таза се допират само накрая най-нагоре вече
пфф и аз съм така, щото ми е по-широк таза 8-)
Swinkenhoffer
07-24-2009, 16:13
Може.
Аз спокойно си пъхам ръката м/у бедрата... как прозвуча само 8-)
Може.
Аз спокойно си пъхам ръката м/у бедрата... как прозвуча само 8-)
:D
:D :D
:D :D :D
уфф същата съм .. ама напълно същата .. мислех, че само аз съм изкривена 8-) и колко пъти съм се убеждавала как с воля всичко става ама .. ;д още не е станало .. 8-) ох, ама поне се чустваме добре, преди като бях слаба ми ставаше ужасно често лошо и ми се виеше свят .. то и сега, ама поне по-малко ;д
Little_Lady93
07-24-2009, 17:02
Боже като чета направо онемях.Секи смята себе си за най-добре сложен :lol: :lol: :lol: Аз имам луфт и затва който няма е дебел.Аз нямам луфт и затва който има има криви крака.Слезте на земята!Това е до сртуктура.Има мн слаби момичета без луфт.Само дето като цяло приличат на пръчки,защотот не им е развит ханша.Има и не дотам слаби(не дебели) момичета с луфт-визирам себе си примерно.Кокалите на таза не се променят.Колкото и да отслабнаш кокалите ти няма д асе стеснят.На едни са им широки на други не.Затова може момиче да се побира в по-голям номер дънки от друго, но въпреки това да няма корем или "дебели" крака за разлика от другото.До огромна степен зависи от костната структура.Пък и с годините таза се разшираява,тъй като се подготвя за раждането, което ме води на мисълта,че тези които нямат луфт въобще не е вярно че ще станат свине.Напротив по вероятно е с годините да им се появи луфт, понеже още се развиват в гърди и ханш
^ Ти сега колко тежиш? уф нямам идеяя .. отслбнах тая седмица, около морето забравих да ям, ама .. ддз :/
Punisherrr
07-24-2009, 17:33
МАлеее... ама вие сте се побъркали бе девойки... :shock:
...само ще кажа - Ебати изкривените представи за красиво и слабо.
Относно това :
http://www.zimbio.com/Lindsay+Lohan/articles/4004/Skinny+VS+Curvy+Bikini+Battle+Lindsay+Lohan :lol: Аз предпочитам Линдзи. Вие?
Линдзито е като скелет... въпреки,че съм момиче ще кажа,че не виждам красивото и секси в цялата работа...
Другата има малко кофти бедра,но иначе е за предпочитане.
(Не ме яжте > Според мен!)
Тая пред футболната врата има УЖАСНО тяло. 8-)
Иууууул, нормално е да я виждаш дебела, та баджаците ѝ са повече от отвратителни.
Краката хем къси, хем дебели. :smt017 А коремът ѝ ми е някакъв гаден, бляк. :lol: И с тея дини.. :smt078 Това...надявам се,че е бъзик :-o ... Както и за онези моми от PSD ... доста по-секси е така,отколкото кльощавото телце без никакви форми...
Ех...всеки с разбиранията си... Мъжките си знаят все пак ;)
И стига с тия луфтове вече...
Не е бъзик, отвратителни са ми такива.
Pliok0019
07-24-2009, 18:07
тва пък беше адски грубо. кво удоволствие ви доставя на всички да приказвате лоши неща, кво очаквате да постигнете? някво морално удовлетворение носят ли ви тия обиди? като 1 добра дума не може да ви се откъсне от сърцето, трайте и не обиждайте, егати. погледнете първо себе си, после хвърляйте всичката си помия по другите. смешници...
Кажи ми и че съм комплексирана и мнението ти ще има някаква стойност.
Бих казала, че е добре да се научиш да пишеш и след това да коментираш, но айде...От мен да мине.
Авторката на темата не ме интересува ни най-малко. Просто цялата тая работа е безкрайно безсмислена и адски скучна.
Каквато и да съм не бих стигнала до там да очаквам хвалби по форум. Много е смешно и жалко - повтарям го, за да го разберете.
caseoftheex
07-24-2009, 18:15
Бих казала, че е добре да се научиш да пишеш и след това да коментираш, но айде...От мен да мине.
Авторката на темата не ме интересува ни най-малко. Просто цялата тая работа е безкрайно безсмислена и адски скучна.
Каквато и да съм не бих стигнала до там да очаквам хвалби по форум. Много е смешно и жалко - повтарям го, за да го разберете.
В предния си пост се изказа много повърхностно и безсмислено. Не мисля, че ти изглеждаш кой знае колко по-добре от момичето! :))
therichbitch
07-24-2009, 19:05
Не е бъзик, отвратителни са ми такива.
тука даже и аз подкрепям и аз се изказах по-рано,че няма хубаво тяло, а относно изказването на Punisher, не мисля,че става дума за крайности, никой не е казал,че да си кльощав е мн секси, не е , съгласна съм, става дума за едно добре оформено момиче, което няма излишни кг, а не няква като тая до Линдзи с егати бричовете
П.П. и Все пак ще кажа ,че ако ще хвърлим нещата в крайности, аз лично предпочитам да съм клоьщава отколкото слоница, добре че не съм нито едното :-D :-D , но хипотетично ако трябваше да избирам само м/у тия двете...нямаше да се замислям
Little_Lady93
07-24-2009, 19:24
Нз за вас ама да съм като тая ми стига :-D :-D :-D
http://www.nypost.com/photos/galleries/gossip/popwrap/20090429_naomi_campbell_bikini/photo01.jpg
therichbitch
07-24-2009, 19:27
^ което си е, си е, има мн хубаво тяло -поне на снимката така изглежда и поне според моите критерии )
Punisherrr
07-24-2009, 20:13
П.П. и Все пак ще кажа ,че ако ще хвърлим нещата в крайности, аз лично предпочитам да съм клоьщава отколкото слоница, добре че не съм нито едното :-D :-D , но хипотетично ако трябваше да избирам само м/у тия двете...нямаше да се замислям
Точно това имах предвид... че приемате това > http://img529.imageshack.us/img529/5268/57000840.png като слоница ;)
sladur4etyYy
07-24-2009, 20:19
бе не ми излизай със заяждания от сорта на ''научи се да пишеш'', само за да се хванеш за нещо. аз да пиша знам, не ме мисли. мнението ми стойност има, но явно си или твърде повърхностна, или твърде глупава, за да я видиш.
therichbitch
07-24-2009, 21:04
Точно това имах предвид... че приемате това > http://img529.imageshack.us/img529/5268/57000840.png като слоница ;)
в никакъв случай, тя просто няма хубаво тяло и няколко излишни кг, аз лично не съм окачествила хора от този "тип" като слонове/слоници
LittleFashionista
07-24-2009, 21:47
абе вие знаете ли някакви упражнения за такъв плосък корем като на Линдзи 8-) Знам че е кльощава, но коремчето й просто много ми харесва :oops: Не стегнат, а просто плосък
пп. сори че не е по темата
^ "Необикновените" коремни преси. Лягаш на земята/леглото и с абсолютно изпънати крака почваш да ги повдигаш нагоре, без да мърдаш въобще горната половина от тялото.
http://1.bp.blogspot.com/_nXiUn_G4NDk/SOE3CYBYl5I/AAAAAAAAASE/f_uQnxeK5OY/s320/verticallegcrunch.jpg
RainbowGirl
07-25-2009, 08:50
Ти пък ако кажеш,че си дебела направо ще се гръмна...иначе и аз го имам тоя проблем всеки ден си мисля,че ставам все по-дебела и по-дебела и се чувствам ужасно :( не си единствената :-D
LittleFashionista
07-25-2009, 08:50
Оууу това как го мразя 8-) баааавно мъчение. Пробвала съм ги няколко пъти и наистина има много добър резулат. Е...пак ще пробвам и дано да издържа 2 седмици
Оууу това как го мразя 8-) баааавно мъчение. Пробвала съм ги няколко пъти и наистина има много добър резулат. Е...пак ще пробвам и дано да издържа 2 седмици
Ужасно е, знам. 8-)
natity91
07-25-2009, 09:11
тфа, че си просиш комплименти, кво общо има с моята мозъчна дейност, не разбирам?
дебил та дебил... не може всички да сме нобелови лауреати по гребане на вода с вилица, ебати :smt017
jestoko si prav 4ove4e ! :grin:
Pliok0019
07-25-2009, 09:14
бе не ми излизай със заяждания от сорта на ''научи се да пишеш'', само за да се хванеш за нещо. аз да пиша знам, не ме мисли. мнението ми стойност има, но явно си или твърде повърхностна, или твърде глупава, за да я видиш.
Мило ми СладурчетУуУ
Нито мнението ти, нито живота ти имат някаква стойност.
UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 10:18
^Ахахахаххахах, току-що го видях тоя пост.
Явно си бахти малоумнотощом определяш какъв е животът на хората, без даже да си им виждало лицето на живо. Плужек...мога да си представя колко си жалко на живо :lol: :lol: :lol:
Нз за вас ама да съм като тая ми стига :-D :-D :-D
http://www.nypost.com/photos/galleries/gossip/popwrap/20090429_naomi_campbell_bikini/photo01.jpg
Да, ето това е идеалното тяло!!!
Плиок, явно си доста зле, щом мислиш, че прося комплименти...(получавам такива достатъчно...), обаче не ми пука, защото като аз се мисля за дебела, то какво значение има какво казват другите.
Радвам се,обаче, че очевидно голяма част от момичетата разбраха всъщност за какво иде реч...
UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 10:18
За мен даже Линзи е мъъъничко по-дебела отколкото трябва, но другата е "леле мале сланината"
Дано се оправите някой ден.Кой харесва плоски скелети?
Punisherrr
07-25-2009, 10:26
За мен даже Линзи е мъъъничко по-дебела отколкото трябва, но другата е "леле мале сланината"
Кво да кажа.... :? Повредени представи...
caseoftheex
07-25-2009, 10:27
чак пък идеалното не е..плоска е :))
но пък наистина е много по-добре от всичко, показано до сега. :))
Определено повредени представи.И то сериозно повредени.Много по-красиво е да има някаква форма,а не където пипнеш - кокал...
UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 10:29
^Е, то не може всичко да имаш, нали? :D
Еми кой харесва, кой не плоските скелети, ама аз какво да направя, че имам някакви извратени представи за слабо...
Една съученичка възприема всичко за дебело, щом не стърчат кокали :shock:
Твоето с какво е по-различно от нейното?
UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 10:38
Аз не обичам да се очертават ребрата, обаче наистина обожавам в по-слабите ми периоди да ми стърчат кокалите на ханша.
Пожелавам ти да си оправиш представите.Добре,че не всички мислят по този начин,че нямаше да има нормално изглеждащи момичета.
LittleFashionista
07-25-2009, 10:57
За мен даже Линзи е мъъъничко по-дебела отколкото трябва, но другата е "леле мале сланината"мислиш, че Линдзи трябва да свали още малко :shock: ама ти си ебахти извратената :shock: :? Честно ти казвам не си добре! Трябва да отидеш на психятър... Имаш психологическа анорексия :-D И аз не знам к'во точно говоря, но е нещо такова. Отиди да се лекуваш докато проблемът ти не стане и физически
vampirekiss
07-25-2009, 11:05
Един съвет....Ако мислиш,че трябва да отслабнеш,то захвани се с някакъв спорт.Писането на теми от този род във форума в този случай не помагат. ;) Също така не става въпрос само да воля,а до много други неща.Ако мързела е повече от желанието мн ясно,че нищо няма да стане.А до това за изкривената ти представа за слабост аз искам да те попитам какъв е точно идеала ти за жена,за слабост?Прусни някой пик,с който да покажеш какво за теб е идеално телослоение.Ако си пуснала по-рано сори,не съм чела всичко лист по лист.
UnaBletoLoVeU
07-25-2009, 12:49
Тази също ми харесва, обаче не знам ако се изправи...
http://images.ibox.bg/2008/02/15/haidi%20klum/519x324.jpg
lubovnicata_na_gangstera
07-25-2009, 12:53
психятър...
Е**ти правописа :shock:
sladur4etyYy
07-25-2009, 13:46
Мило ми СладурчетУуУ
Нито мнението ти, нито живота ти имат някаква стойност.
хахахахах, за пореден път показа колко си смешна и проста 8-) съжалявам те.
Little_Lady93
07-25-2009, 13:49
Ох спрете се.Темата отиде в съвсем друга посока.Предлагам модовете да заключат темата.
Punisherrr
07-25-2009, 19:16
Добре...темата вече реве да си ходи :? Разбрахме посланието..