View Full Version : Ех въпросче? Предимно към момчетата
Добре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици :( даите ми съвет плс :)
Нe бръсни на контра, т.е. нагоре към корема.. Бръсни надолу по посока на косъма..
Вземи си гел за бръснене на Gillette. Мани сапуна. Там е чувствителна зона и си трябва по-качествен гел. А съм чувал, че принципно не това съществува като страничен ефект при някои хора и е само в началото. После отшумява.
swords1010
07-22-2009, 23:14
Вероятно се бръснеш обратно на посоката на разтеж на косъма. Това ще да е проблема. И използвай кремове или гелове за бръснене. :)
FeelMyPain
07-22-2009, 23:39
Всичко коз.
КОНТРА!
ubuntureload
07-22-2009, 23:46
И след цялата процедура използвай препарат за след бръснене дали ще е автършеив или гелче нещо но трябва да слагаш ...
И след цялата процедура използвай препарат за след бръснене дали ще е автършеив или гелче нещо но трябва да слагаш ...
Разбира се. ubuntureload има доста богат хигиенен опит, така че се вслушвай с внимание в неговите съвети.
мятай пяната и си вземи едни дамски самобръсначки :) По-нежни са :D
И после не се чеши , не се тръкай и да ... Може да метнеш малко одеколон или алкохол :D
NeZaPoznat
07-23-2009, 06:44
Добре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици :( даите ми съвет плс :)
Вземи си от вибриращите :D Стават и за друго :lol: :lol:
или пък с кола маска да падна да умра тука 8-) 8-) 8-)
pisentseto
07-23-2009, 08:46
Ем и аз имах в началото ,но след време сами спират да се показват
пъпчиците се появяват от запотяване!!!
ОООООООООООООООООООО, ДА..
Най- уместният отговор..
Най- уместният отговор..
Всъщност е възможно :)
Най- уместният отговор..
Възможно е, но примерно, ако нямаш пъпки от бръсненето..
Щото от запотяване трудно се получават, ако имаш хигиена, де.
Най- уместният отговор..
Така е, но зависи и от храната. В смисъл при по-продължително консумиране на определен тип храна, потта става малко киселинна. Така съм чувал. А иначе ако хигиената не е на ниво няма какво повече да говориме... Пъпките ще са най-малкия проблем.
Sladurcho
07-23-2009, 12:24
Вероятно се бръснеш обратно на посоката на разтеж на косъма. Това ще да е проблема. И използвай кремове или гелове за бръснене. :)
+1 :D
FromAutumToAshes
07-23-2009, 12:27
Е к'во аз като го бръсна на контра защо нямам ? :D Сега ще ти кажа аз какво правя... Първо слагам пяна за бръснене, ползвам винаги остра бръсначка не некоя захабена да се търкам там 2 часа, и накрая просто слагам афтършейв. Успех ;)
ognenaaaaaa
07-23-2009, 13:20
хмммм коламаската си е работа :) както и да се бръснеш се ще ти се появяват... явно кожата ти е по чувствителна и лесно се раздразва така че кола маска... има и по дълготраен ефект и няма пъпчици а и не боли толко много ;)
еми хигиена имам :) къпя се секи ден обилно така хубаво добре тва за страната на косъме не е верно защото и на контра и не пак си излизат а пък не се изпотявам там долу :-o и не ми е за първи път :D на 17 години съм. А с кола маска незнам мисля че ще боли 8-)
ognenaaaaaa
07-23-2009, 13:42
аз съм била и пак ще ходя другата седмица не е толко болезнено дори съжелявам че по рано не пробвах този метод от страх че ще ме боли и от срам ;)
Sladurcho
07-23-2009, 15:53
аз съм била и пак ще ходя другата седмица не е толко болезнено дори съжелявам че по рано не пробвах този метод от страх че ще ме боли и от срам ;)
е той как да отиде на козметик и да се съблече .... ти на мъж ще дадеш ли да ти прави кола маската :D
ognenaaaaaa
07-23-2009, 16:14
е той как да отиде на козметик и да се съблече .... ти на мъж ще дадеш ли да ти прави кола маската :D
хаха на мъж генеколог съм ходила и с извинение е бъркал вътре в мен а на кола маска ли няма да ида :D :D :D
Най- уместният отговор..
Така е, но зависи и от храната. В смисъл при по-продължително консумиране на определен тип храна, потта става малко киселинна. Така съм чувал. А иначе ако хигиената не е на ниво няма какво повече да говориме... Пъпките ще са най-малкия проблем.
Да.
Слушай, давай първо по посока на косъма и след това с контра, но МНОГО бавно и внимателно. Ако го правиш леко, ще ти излезат съвсем малко пъпки, тъй чe споко.
Най- уместният отговор..
еми да доста си е уместен щото на мене точно от това ми излизат :shock:
Пробвай с нафта и градинарски ножици.
Най- уместният отговор..
еми да доста си е уместен щото на мене точно от това ми излизат :shock:
Mи, ти се къпи в месеца един път, пък после как няма да ти излизат..
slap2trap
07-24-2009, 13:11
Пробвай с нафта и градинарски ножици.
Шегаджия ....
miminkaa
08-21-2009, 10:39
Явно не се бръснеш правилно.. На мен само веднъж са ми се получавали... По добре си ги махни с лентички няколко пъти да се оттървеш от тях
8) 8) 8) 8)
u3BaH3eMeH
08-21-2009, 14:38
аз пък не се бръсна ... :)
MakeMeLaugh
08-21-2009, 14:46
Не натискай при бръснене - само я плъзгай по кожата си.
И не бръсни нито надолу, нито нагоре на контра - а настрани.
Не минавай с бръсначката обръснатата част повече от 2-3 пъти макс.
Или другата вероятна причина - смени си одеколона/афтършейва/балсамчето, ако си слагаш такова, щото от някои излизат, от други не, понеже е мн чувтсвтителна кожата там.
Добре искам да питам абе като се бръсна долу и се получавам некви пъпчици после много дразнещо пробвах с различни самобръсначки: остри тъпи полу остри много остри даже си зех специално тая жилет макс 3 турбо ли кво си е слагах сапунче душ гел ама пак след 1 ден пак имам пъпчици Sad даите ми съвет плс Smile
Аз само първия път като се избръснах имах пъпчици и беше гадно,но след седмица някъде минаха и нямам проблеми и до днес ;) Не знам,човек,с твоя проблем не мога да ти помогна,освен да ти кажа да се консултираш със специалист 8)
бръсни по посока на косъма и слагай афтършеив след това