View Full Version : Как да подходя с нашите?
Значи, то моето не е проблем, ами по-точно ви искам съвет... :)
Таа...другата сряда заминавам на море със сестра ми и приятеля й. В стаята ще има 4 легла, а ние сме трима. Искам да поговоря с нашите, дали не е възможно да дойде и моят приятел, но искам по-меко да го направя, за да не реагират остро и да ме отрежат веднага.
Ако те не се съгласят има и друг вариант, той да дойде за последните няколко дни на квартира, но защо трябва да е така след като има възможност да сме заедно през цялото време :(
Със сестра ми нямам проблеми, тя (както и родителите ми)
го познава и даже харесва, а и пред нея съм обещала, че няма да правя простотии.
След като разбрахте каква е ситуацията, ще ви помоля да ми дадете някакви съвети, как да подходя:) Как въобще да повдигна темата...
Благодаря много :)
Много зависи на колко си.. Ако си малка примерно 13 - 14 най - вероятно няма да са много весели като ги попиташ, обаче ако си по голяма.. не виждам проблем. Казваш им, че искаш да сте заедно, че сестра ти ще те наглежда да не правиш глупости и толкова :) Успех :)
Еми на 16 съм ... уж наще са ми казвали, че ми имат доверие, но някак си си мисля, че няма да се зарадват като им съобщя, че искам и той да дойде с нас..
Мерси за отговора ;)
Поговори с тях,няма какво да губиш :)
Ако няма от къде да разберат(освен от сестра ти,нейното гадже и теб),че гаджето ти е било с вас...защо трябва да им казваш?
iiordanova
07-23-2009, 13:10
Поговори си с тях..! Кажи им каквото ти си решиш .., но не крещи и не се сърди , ако те отрежат ..! :P Успех.. :P
Отиваш при вашите и им казваш "Мамо,тате вижте сега :) Кака и батко със сигурност ще искат по някое време да се позабавляват без мен - я на дискотека,я на бар ...,а просто не върви да ме оставят сама в стаята и да излязат :( Ще има ли някакъв проблем и ... (приятелят ти) да дойде с нас?!И без това ще има едно свободно легло,а и няма да съм сама :)"
А ако случайно не ти позволят просто накарай кака ти и приятелят й да го вземат с вас без да казват на родителите ви :-D ,но честно казано ме съмнява да ти откажат :) Само не им се ребчи и не го казвай настоятелно,а говори спокойно с тях :)
Успех!И кажи как е минало :P
опитай какво губиш
и сестра ти ще е там и приятеля и
защо не и твоят !?
Е това е проблем, че мястото, на което ще бъдем е станция, където почиват от работата на татко, т.е ще има и негови колеги. Та все ще стане на въпрос после като си говорят "абеее кое беше онова момче?" ии така.. :o
А за пробването, ще пробвам...
Зориту ми даде съвет как да почна, мерси :-)
Други предложения ? :)
биим 2 шамара
и да седнат на д-то си
TheGirlNextDoor
07-23-2009, 19:26
поговори с тях..дръпни им една лекция как не си ги лъгала и могат да ти имат пълно доверие : ))
аз също имам по-голяма сестра и в така ситуация щом тя няма нищо против тя би се застъпала за мен пред наще.
Значи.. вариант е да изчакам и сестра ми да си дойде и да седнем 4 и да обсъдим, за да може и тя да каже какво мисли, а нейното мнение
ще е ЗА :)
TheGirlNextDoor
07-24-2009, 12:22
Значи.. вариант е да изчакам и сестра ми да си дойде и да седнем 4 и да обсъдим, за да може и тя да каже какво мисли, а нейното мнение
ще е ЗА :)
ами значи ако поговорите цивилизовано (без мрънкане и тръшкане от твоя страна) и след като обясните,,че няма да се случи нищо нередно (още повече,че по-голямата ти сестра ще е с вас) мисля,че вашите ще ти позволят.Успех : ))
aloveyou
07-25-2009, 20:40
Много зависи на колко си.. Ако си малка примерно 13 - 14 най - вероятно няма да са много весели като ги попиташ, обаче ако си по голяма.. не виждам проблем. Казваш им, че искаш да сте заедно, че сестра ти ще те наглежда да не правиш глупости и толкова :) Успех :)
+1
XTREMEFREERIDE
07-26-2009, 09:34
Помоли сестра ти да ти помогне в убеждаването на вашите. Не ми се вярва да ти откажат след като има кой 'да те пази'. :smt011
MrUndaztood
07-26-2009, 10:38
И защо трябва да им казваш?!
И защо трябва да им казваш?!
Ако беше прочела темата и (поне) мненията на авторката щеше да разбереш,че ще са в база,в която има много колеги на баща й,които ще му кажат ако я видят с момчето!
До авторката:И в крайна сметка к'во стана?!Говори ли с тях?!Как реагираха?!Съгласиха ли се?! :)
Днес говорих с тях и за мое огромно съжаление не се съгласиха да е в базата, а на квартира. Това пак е нещо...абе горе-долу очаквах така да се развият нещата :) Малко съм разочарована, но ще отмине. Сега даже търсим някаква квартира,която да е по-близко и има такива, това ме успокоява ;)
Мерси на всички, които писаха по темата ;)
sweety_blondy
07-26-2009, 21:25
благородно ти завиждам,че имаш тази възможност да си с приятеля ти заедно .. ако съм на твое място въобще няма да се замисля и ще говоря с родителите ми. все пак всичко се опира до там , че искам да сме заедно с приятеля ми
Абе говори направо няма кво да овърташ или ще дадът или не...
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
07-27-2009, 04:13
Защо ми се струва, че приятелят ти не е на 16-17-18-19 ?
Ти може и да ги убедиш лесно, но имай в предвид, че на приятеля ти хич няма да му е комфортно като е сред семейството ти и с тях трябва да живее да кажем една седмица. Независимо, че се познават, на никое момче, не му е готино така, така че го премисли преди да го направиш. Говори с него, въпреки че той може и да не ти го каже в прав текст.
Защо ми се струва, че приятелят ти не е на 16-17-18-19 ?
Toчно на 19 е ;) И все пак не разбрах какво ги спира, та да не се съгласят :o