Влез

View Full Version : обичам го , но ...

b3bd0
07-23-2009, 21:02
Преди малко прочетох историята на едно момиче и също като нея " не искам да се оплаквам , а просто да споделя дори и с непознат."
Та всичко започна миналата година по това време не помня дата точно в един от сайтовете за запознанства ( няма значение кой) се запознах с едно момче , което пишеше , че е от София , а всъщност е от една градче близо до моя град на около 20 км и учи в този град , който аз живеч и има баба тук . В началото като всеки чат си пращахме целувки ала бала и бяхме просто интернет приятели тогава не се интересувах от него , а от момче от неговия град , с което учихме в едно и съшо училище и когато август месец ходих там от където е въобще не ми беше зор да се запознаваме лично и не се и зпаознахме не се видяхме , с което направих най - голяма грешка , но кой би могъл да предположи , че ще се влюбя в него така си минаваха месеците и ставахме все по близки , но така и не се виждахме всичко все по интернет ставаше ... и се започна с милите думи и страхотното отношение и аз каквато съм влюбчива го обикнах започнахме с телефоните разговори по няиколко пъти на ден по усма ти време си говорехме дори от час излизахза да си говоря с него ,дойде Коледа пратих му подарък и най - накрая дойде съдбоносната дата 03.01.09 г. когато се запознахме и щом го видяхза пореден пър си доказах колко силни чувста имамкъм него , но направих огромната грешк да му призная за чувствата си и се разочаровахот това , че той несикалда ме нараня ва , но бил мн ого наранен и неискал никой в живота си казахси , че ще му дамвреме и ще го чакам и през това време от началото на годината насам не спирах да гио търся да се сближавам с него да търся пътя към сърцето му даже поне два пъти в месеца ходих и се вийдахме , но и до ден днешен няма нищо между нас , нямам шредстава като кава ме възшриема той , но аз съм сигурна в това , че адски много го обичам и , че искам да бъда с този човк въпреки всичко случило се , макар че в същото време искам да го забравя , но немога или по скоро не го искам достатъчно силно ... обичамго и в момента за мен няма нищо по важно от това въпреки , че тормозя самата себе си с таази нежъможна любов ...

SunSmile
07-23-2009, 21:09
Мале, моля ти се купи си правописен речник! една две грешки... ама към края не го четох... ужас!

b3bd0
07-23-2009, 21:11
ne e do pravopisnite gre6ki sys stariq si kompiutyr sym i klaviaturata e mn 6ibana sry za pravopisnite gre6ki ...

b3bd0
07-23-2009, 21:11
pak i ne mislq 4e ste tuk da mi popravqte pravopisnite gre6ki move da gi ima no se razbira kakvo iskamda kaja

258
07-23-2009, 21:12
Гадна работа :smt056 Ще ти кажа какво бих наравила аз (или по-точно какво правя в подобни ситуации) Продължавам живота си и вярвам в съдбата .. вярвам, че ако ни е писано да сме заедно рано или късно ще сме,без значение обстоятелствата, без значение дали е готов .. просто вярвам :wink:

Sladurchoo
07-23-2009, 21:31
ми явно за него сте само приятели .. и понякога трябва да се примириш с това .. живота продължава .. :wink: .. не ти казвам да го забравиш .. тва е много трудно .. просто се опитай да не му обръщаш толкова много внимание и да не се ограничаваш спрямо другите момчета .. :)

Hilary_
07-23-2009, 21:34
Лошо е когато другата страна не иска .. :( :( Няма как да го накараш да те заобича ... щом до сега не те е ... :(

RaZzer
07-23-2009, 21:43
е, кво е тва... мили думи, нз си кво, пък всъщност само те развърта - аз тия не ги разбирам :?

иначе - или се отказваш, или правиш някъв сериозен подвиг и го убеждаваш (не с думи) колко мн има нужда от теб! 8)

Nakadah
07-23-2009, 22:19
бии си 2 шамара

js7tw
07-23-2009, 22:45
бацеее стига с тея шамари е :D

djuki
07-23-2009, 22:53
бацеее стига с тея шамари е :Dако зависеше от него да ни е набил всички :D

много кофти ситуация се е получила ... но е минало доста време , говори с него кажи му какво чувстваш и този път ако те отхвърли по добре прекрати всякакви контакти с него за да ти е по - лесно да го забравиш . След пак това е супер много време като си му казала как се чувстваш и той не е направил нищо мисля че можеш да се откажеш

Priceless
07-24-2009, 02:34
Идиот :?

InloveAgain
07-24-2009, 06:50
Остави всичко така и продължи живота си .
Ако трябва да бъдете заедно - просто ще бъдете ; ).
Може да има чувства,но да не иска да ги покаже,заради това,което му се е случило.. и може просто наистина да му трябва време,затова не те съветвам да седиш и да го чакаш .. просто си имай едно в предвид и тва е . ; ).

scanadal
07-24-2009, 08:26
Отдръпни се за малко от него-не да се държиш грубо или надуто,просто увеличи дистанцията между вас и изчакай да видиш неговата реакция

gLypChenCee
07-24-2009, 08:29
Моята тема си чела значи ..
Еми разбирам те прекрасно ..
Просто ..
Един съвет от мен - Не показвай чуствата си до като не си сигурна, че той те обича истински .. :?

NeZaPoznat
07-24-2009, 08:31
Един съвет от мен - Не показвай чуствата си до като не си сигурна, че той те обича истински .. :?

Мммммм - кой го казва !!! :shock:

gLypChenCee
07-24-2009, 08:34

Грешката ми е, че прекалено рано му показах, че го обичам ..
И още след първата му голяма издънка щом му простих явно му е станало ясно, че го обичам и за всичко ще му прощавам .. ;/

l0lz
07-24-2009, 10:21

И още след първата му голяма издънка щом му простих явно му е станало ясно, че го обичам и за всичко ще му прощавам .. ;/

Бе ти си най- зле от целия форум.. Няма кво да се лъжем.
М/у другото, всичките ти мнения са различни.. Кво да говоря повече.

FiRe_LaDy
07-24-2009, 10:36
Гадна работа :smt056 Ще ти кажа какво бих наравила аз (или по-точно какво правя в подобни ситуации) Продължавам живота си и вярвам в съдбата .. вярвам, че ако ни е писано да сме заедно рано или късно ще сме,без значение обстоятелствата, без значение дали е готов .. просто вярвам :wink:

+1 :?

RaZzer
07-24-2009, 11:31

Бе ти си най- зле от целия форум.. Няма кво да се лъжем.
М/у другото, всичките ти мнения са различни.. Кво да говоря повече.

:razz: :D :-D 8-)

Emoooo0
07-24-2009, 13:49
На твое място бих продалжила да си живея живота с друг човек......
Това е най добре за теб....... :) :) :)

cinderella_gugutka
07-24-2009, 14:21
ако и той те искаше както ти го искаш щеше да е с теб.колкото и да си наранен като се влюбиш пак болката се зали4ава.говори пак с него.ако пак ти откаже се опитай да го забравиш.сама ще решиш дали да продължиш приятелските си отношения с него

iliqn4eto0o
07-24-2009, 17:09
Знаеш ли от една страна бих те посъветвала да продължиш да го обичаш и да се бориш за него защото след кът аз се борих за момчето на мечтите ми цели две години най-накрая ме огря .. но твърде късно за съжаление .. вече бях с друг а от др страна бих те посъветвала да се откажеш и да продължиш напред
:) :-P .. нали ти си преценяваш .. : ))

Късмет от мен :grin: :-P :P

Take_That
07-24-2009, 20:32
Виждаш, че нещатата не става, той просто не те иска (извинявай ако съм била груба), ако спреш да комуникираш с него ще ти е много по-лесно, вместо да търсиш "пътя към сърцето му"