Влез

View Full Version : Обрат?! А втори шанс?

babytoooo
07-23-2009, 21:18
Значии.. тръгнах с едно момче, което ме харесваше и аз го харесвах, бяхме мн сладка двойка, не сме се карали никога, винаги бяхме на едно мнение за повечето неща ии като цяло, много хубава връзка. Да ама не знам какво ме прихвана един ден.. всичко ми се беше насъбрало и си го изкарах на него. На следващия го скъсах.. сега като мисля за това, изобщо не знам как ми е минало изобщо през главата да го късам, ам на.. стана квото стана. Разделихме се, той си имаше гадже, аз също, ама.. липсва ми, искам пак да си го върна и не знам как, дали не съм попрекалила с неговата доброта.. ии дали ще може той пак да изпита същите чувства към мен? #-o :o

258
07-23-2009, 21:23
Питай го :)

Sladurchoo
07-23-2009, 21:25
Поговорете .. ако наистина те е обичал истински надали те е забравил толкова бързо .. :)

shmurkam
07-23-2009, 21:25
И ние какво да направим? Да отидем да си поговорим с него вместо теб? :?

Hilary_
07-23-2009, 21:29
+++++++ :?

yahhooo
07-23-2009, 21:31
стига с тея шансове бре. ти си си виновна! незнам човек, оправяй се

babytoooo
07-23-2009, 21:41
Все пак тфа е форум, ако знаех кое ще е най-правилното решение, нямаше да пиша тук, а кат няаш мнение по темата, просто не пиши :)

RaZzer
07-23-2009, 21:44

+ още 1

shmurkam
07-23-2009, 21:51
Все пак тфа е форум, ако знаех кое ще е най-правилното решение, нямаше да пиша тук, а кат няаш мнение по темата, просто не пиши :)
Моето мнение, мило момиче, е, че няма аз да ходя с пичагата и няма аз да решавам какво ще правя с него. Аз за някакви решения не знам да си предлагала. Аз ако съм това момче ще си помисля само:баси неориентираната :razz: Ако сте скъсали веднъж, все някога ще го направите отново. Знам го от личен опит и този на много мои познати и приятели. Демек, кажи му чувствата си, ако отвърне ок, ама не е гаранция, че на някой от двамата няма да му е кофти деня и да си го изкара на другия. Е, то вашето на нищо не мяса,толкова ли са ви дълбоки взаимоотношенията, че като някой е малко нервен и се предавате? Е, значи няма смисъл...И все пак не съм била там и не знам какво точно се е случило.
Тва е моето мнение. Харесва ли ти? Не? Не ми пука, ти пускаш темата, бъди готова за всякакви коментари....

valdesbg
07-23-2009, 21:55
Ъм оакала си нещата, накарала си го да се чувства нищожен и сега питаш как да си го върнеш, щото си действала без да мислиш?

Не смяташ ли че искаш прекалено много? На това му се казва наглост.

Ако момчето е точно - не би се съгласило да има нещо общо с теб вече. Ако не е - ще има драми и караници :)

GL&HF :)

Hilary_
07-23-2009, 22:06
Е какво мнение искаш .. прецакала си се ... момчето му е писнало и си е намерил друга!! Т'ва е .. к'вото е било е било ... :? :? Шанс .. :?

Nakadah
07-23-2009, 22:17
а 2 шамара?

djuki
07-23-2009, 22:29
да бе ама никой не попита какво и се е насъбрало ... може той да е бил виновен, че не я е подкрепил в труден момент ?!

Никой незнае какво се върти в неговата глава можеш единствено да отидеш при него и да говорите да му кажеш какво чувстваш и ако ти каже , че няма шанс да приемеш поражението и да го оставиш

FallOutGirl
07-23-2009, 22:34
да бе ама никой не попита какво и се е насъбрало ... може той да е бил виновен, че не я е подкрепил в труден момент ?!

Никой незнае какво се върти в неговата глава можеш единствено да отидеш при него и да говорите да му кажеш какво чувстваш и ако ти каже , че няма шанс да приемеш поражението и да го оставиш

13thwednesday
07-24-2009, 00:13
. Аз ако съм това момче ще си помисля само:баси неориентираната :razz: Ако сте скъсали веднъж, все някога ще го направите отново.

нормално.. все пак тя ще е около 14-15 години.. няма да се омъжва за него .. :D

InloveAgain
07-24-2009, 07:13
Питай го дали има още чувства към теб..абе кажи му всичко,което си написала ;д.

barzev
07-24-2009, 07:23
Абее ти не го обичаш достатъчно! И той не те обича! Но ти все още ревнуваш! Не го обичаш , не го искаш за да го имаш , а за да го няма друга! Това не е любов, а инат! :? Много неправилно! Обичали сте се, но въгленчето е загаснало ! :( Това е.. Не се бори за загубена кауза ..

Emoooo0
07-24-2009, 13:27
Поговорете и му кажи какво чустваш след като сте се
разделили.........
Попитай го дали все още те харесва?
и ако да може да стане нещо но ако не недей се
разочаровай..........
Продалжавай все напред!!!!!!!!..........

NeZaPoznat
07-24-2009, 13:30
Значии.. тръгнах с едно момче, което ме харесваше и аз го харесвах, бяхме мн сладка двойка, не сме се карали никога, винаги бяхме на едно мнение за повечето неща ии като цяло, много хубава връзка. Да ама не знам какво ме прихвана един ден.. всичко ми се беше насъбрало и си го изкарах на него. На следващия го скъсах.. сега като мисля за това, изобщо не знам как ми е минало изобщо през главата да го късам, ам на.. стана квото стана. Разделихме се, той си имаше гадже, аз също, ама.. липсва ми, искам пак да си го върна и не знам как, дали не съм попрекалила с неговата доброта.. ии дали ще може той пак да изпита същите чувства към мен? #-o :o

Ти искаш ?! А той какво иска ?! Не е ли важно ?? :?

cinderella_gugutka
07-24-2009, 14:25
еми опитай се да си го върнеш но мойто мнение е 4е ако го оби4аше наистина нямаше да го скъсаш ей така :?

fire_cat
07-24-2009, 17:21
Наистина е било хубаво, че сте се разбирали толкова добре толкова много време, макар че наистина е било гадно да си го изкараш на него и дори да скъсате. Сега обаче не смяташ ли, че не заслужаваш още един шанс!?! Имала си го, но си го пропиляла по наистнина глупава причина. Сега той е с друга и ти не можеш да заставаш на пътя им. Но ако наистина смяташ, че още го харесваш, можеш да му го кажеш. Той може само просто да скъса с гаджето си, ако още те обича или също толкова просто - да те отхвърли. Тогава вече трябва да се примириш, че нямаш шанс.

Take_That
07-24-2009, 20:28
Питай го :)

+1