View Full Version : Не можеш винаги да получаваш това което искаш, но...
valdesbg
07-23-2009, 21:51
Вдъхновен, от размислите на малката за скайп-връзките реших и аз да пофилософствам малко :)
Дълго е - информирам, преди да сте започнали да четете :)
Темата днес - Харесвай това, което получаваш.
Казано е - "Не можеш винаги да получаваш това което искаш, но можеш винаги да искаш това което получаваш". Звучи транно и объркващо на пръв поглед, затова нека перефразирам в любовен смисъл. Не винаго може да си с човека, който искаш, но винаги можеш да оцениш жеста, който съдбата ти прави, като те среща с друг човек, не по-малко стойностен и готин.
Каква ми е идеята?
Да си изберем героинята - 18 годишната Гери.
Гери си е харесала Иван. Прави му намеци, говорят си, зарибяват се, но Иван не дава признаци че харесва Гери. Тя решава че може би трябва да се постааре повече, защото по някаква причина на Иван му е нужно повече време за да я хареса. През това време, Ники и Жоро си харесват Гери и поотделно и показват че не са безразлични. Двамата не се познават, не познават и Иван. И двамата са не по -малко готини на външен вид и по характер от Иван. Ники дори е типът човек, за когото Гери тайно се надява някога да се омъжи. Гери обаче им отказва, защото харесва друго момче(Иван). Минава месец, два Гери продължава да ходи по Иван, който изобщо не и обръща внимание като на момиче, към което има чувства. През това време, Ники и Жоро отдавна са си намерили приятелки, други момчета са си харесвали Гери, но тя отново ги отрязва, по същата причина. След 4-тия месец, гери изпада в депресия и по някаква причина решава че е нехаресвана, че няма да срещне никога идеалния партьор. И следва неизбежното "Всички мъже са еднакви, искат само секс и не оценяват жената по душа."
Това е реална история, колко от вас разпознават себе си в нея? Навярно мнозина. Според вас има ли начин тя да се развие по друг начин, така че да има щастлив край за нашаат героиня? Може разбира се. С няколко поправки.
Като начало - Гери има доста ухажори, през цялото време. Защо обаче не им обръща внимание? Защото е харесала Иван. Нищо лошо, даже похвално. Демонстрира интерес, и очаква такъв от момчето. След като не се получава, тя опитва отново и отново, но резултата е пак същия. Защо хаби време и нерви за да се хареса на някого, когото не познава? Защото смята че Иван е това което и се иска, и упорито вярва че е така, без да има реални доказателства.
Правило номер едно за успешен и щастлив живот:
При заявен явен интерес от Гери, ако на Иван не му пука за нея, то и на нея не би трябвало да и пука за него.
Правило номер две за успешен и щастлив живот:
Оглеждай се около себе си, и когато нещо ти се отнема или по стечение на обстоятелствата не можеш да го получиш(Иван) то е защото има по добра алтернатива(Ники), която определено ще е за теб. Затова не се дърпай.
Правило номер три за успешен и щастлив живот:
Поставяй себе си на първо място, когато взимаш решения, не прави компромиси със себе си заради никого, не допускай да си изтривалка за някого(Иван) по ниаккви причини. Бъди егоист, в умерени количества.
Гери изпуска толкова много щансове, защото си е навила на пръста че Иван е перфектния. И се е хванала за тази идея с две ръце и два крака. Реално погледнато е като кон с капаци. И се самонавива.
След всички тия разсъждения нека се върнем на първоначалната идея: "Не можем винаги да получаваме това, което искаме,но можем винаги да искаме това което получаваме".
Перефразирано изглежда така: Гери иска Иван, може и да не се получи с него(както и става), но може да оцени Ники и да поиска да е с него.
Затова мили момичета - не винаги Вашия Иван е човека, за когот отрябва да се борите. Огледайте се за Ники, и доста често ще разберете, че съдбата ви се е поднесла подарък.
За момчетата имената са съответно Ива и Никол ;)
Всички имена на герои в историята са избрани напълно случайно, и всяка прилика с действителни лица и събития е просто съвпадение.
shmurkam
07-23-2009, 21:53
Предлагам темата да стане важна :razz: :lol:
Ъъъ... не съм съгласен с автора. Глупаво е да се универсализира няква ситуация и да се опитва да се вкарва акъл на хората по тоя начин... Представи си, че някое момиче ти прочете темата и е в сходна ситуация, обаче нейният Ники е идиот и същевременно с нейният Иван е имало шанс... Няма ли да ти е тъпо, че си развалил кефа на някого? : booooomb:
Ти едва ли не казваш, че всички момчета/момичета са еднакви - обърнете внимание на тези, които са заинтригувани от вас и загърбете тези, които харесвате... :?
valdesbg
07-23-2009, 22:06
Рейзър - ясно съм упоменал да загърбиш тези които не ти обръщат внимание и да се насочиш към тези които те харесват.
Хващаш се за дребни неща, без да вникваш в идеята.
Аз съм дал съвети, дали ще се вслушаш в тях си е твоя работа.
Давай, продължавай да пишеш :razz:
браво много е поучителна историята,много правилно си ги казал нещата и дано да се вслушат младите хора в теб!
При заявен явен интерес от Гери, ако на Иван не му пука за нея, то и на нея не би трябвало да и пука за него.
Оглеждай се около себе си, и когато нещо ти се отнема или по стечение на обстоятелствата не можеш да го получиш(Иван) то е защото има по добра алтернатива(Ники), която определено ще е за теб. Затова не се дърпай.
Поставяй себе си на първо място, когато взимаш решения, не прави компромиси със себе си заради никого, не допускай да си изтривалка за някого(Иван) по ниаккви причини. Бъди егоист, в умерени количества
Апфф правилата на думи са лесни ... но на изпълнение не .. защото ...
Номер 1 .. Повечето пъти до толкова се привързваме към човека, който желаем, че забравяме не само хората около нас, а и себе си ...
Номер 2 ... За повечето от нас след като сме си поставили Иван за цел той е нашата най-добра алтернатива .. доказателството всички откази на останалите момчета ...
Номер 3 ... Ако сме дори и силно влюбени в Иван няма как да не правим компримиси .. защото любовта се гради на това ...
Заключение: Темичката ми хареса .. много е приятна само, че ако можеше да се изпълняват тези правила нямаше да има толкова изказвания от типа .. "Мъжете са еднакви .. той м исъсипа живота" и всичко останало ... :-o
Много смисъл има в темата-евала.
Общо взето жените са инати 8-) И винаги искаме Иванчо 8-) Колко хора искат Иванчо?Да си признаят..никой не гледа Ники..жени.Няма да се промениме и те така.. :D
FallOutGirl
07-23-2009, 22:23
много яка тема :)
Did you just call me fat?
And what is that stink..
And what is that stink..
Its my odecolon do you like it?
And what is that stink..
Its my odecolon do you like it?
Did you wash your ass today?
InloveAgain
07-24-2009, 07:11
Донякъде си прав.Браво.
Jumbie483
07-24-2009, 07:29
Ами ако си представим, че главният герой не е Гери, ами е Ники.
Той вижда, че Гери не му обръща внимание и после какво.. "всички жени са еднакви" ...
NeZaPoznat
07-24-2009, 07:44
Знам какво е оправданието на Гери:
Ам неам тръпка - кфо да прааа :-P :-P :-P
Батеее браво =D> :-) =D>
Хммм лапето пусна философска тема ...
Батко пусна философска тема ...
Само аз още не съм пуснала философска тема ама няма и да пусна,защото имам 4 по Философия и то с 300 зора си я изкарах :lol: :lol: :lol:
NeZaPoznat
07-24-2009, 08:09
Само аз още не съм пуснала философска тема ама няма и да пусна,защото имам 4 по Философия и то с 300 зора си я изкарах :lol: :lol: :lol:
Ами пусни тема " Кое е първично - яйцето или кокошката"
За добър 4 - толкова ... :D
п.п. Не ми благодари :-P
valdesbg
07-24-2009, 08:12
Кака може да пише умни постове. Не и трябва да се забърква с теми и да я плюят разни коне с капаци.
Незапознат - първо е яйцето. Помисли и ми кажи защо :)
lipsvashh_mi
07-24-2009, 08:16
умен ,та разумен както се вика.. 8-) Браво за темата,въпреки ,че отдавна беше я запланувал де :)
Аз съм съгласна особено с това,че не си заслужава да си късаш нервите заради никой и нищо!!Живота е прекалено кратък ,за да го пропиляваме до идиоти...а,че има хора,които са твърде тесногръди,за да приемат малко съвети и акъл от по-големите-винаги ще има..
Ами пусни тема " Кое е първично - яйцето или кокошката"
За добър 4 - толкова ... :D
п.п. Не ми благодари :-P
Ти "умнико" ако беше с моята даскалка по Философия сигурно и 3 нямаше да хванеш ама айде ... ;)
NeZaPoznat
07-24-2009, 08:23
Млада ли е ?! :lol: Даскалката :-P
Тя ако беше млада още щеше да е с всичкия си :lol: :lol: :lol:
kindergarden
07-24-2009, 08:41
Чудесна логика. Значи млади дами тръгнете с някого,когото не харесвате,за да сте доволни от живота.Накарайте се да искате нещо,което не ви влече.Мммм...правилно ли съм разбрала?
Чудесна логика. Значи млади дами тръгнете с някого,когото не харесвате,за да сте доволни от живота.Накарайте се да искате нещо,което не ви влече.Мммм...правилно ли съм разбрала?
По скоро не ... :?
valdesbg
07-24-2009, 08:47
Рейзър - ясно съм упоменал да загърбиш тези които не ти обръщат внимание и да се насочиш към тези които те харесват.
И за Ивето :)
:-)
такам..по всички правила на логиката темата е абсолютно вярна, обаче изпускаш най-важното - в жените няма логика..
поне 80% от тях след прочитането на темата ще кажат "о, ама тва са пълни глупости - Иван ме харесва, просто не го показва/Абе кво знаете вие момчетата/И да не ме харесва, за мен няма друг" или нещо подобно - НеЗаПознат много правилно спомена фразата за "Тръпката", от която честно казано вече ми се повръща...
От тук стигам до Извода, че повечето момичета са мазохистки, но покрай тях и ние страдаме... :?
а, между другото ми омръзна да съм Ники :(
niquetamere
07-24-2009, 09:32
То по тази логика и Ники трябва да бие шута на кучката Гери :) Само искам да разбера, къде утиде жорката в цялата тази история :lol:
valdesbg
07-24-2009, 09:42
То по тази логика и Ники трябва да бие шута на кучката Гери :) Само искам да разбера, къде утиде жорката в цялата тази история :lol:
Дам, Ники това е и направил :)
Намерил си е сгодна девойка и са си хепи :)
Жорко и той си намерил, даже две си намерил, ама те не заят една за друга :) Нека му е лошо :)
Mне... човек трябва да се стреми да притежава това, което сам харесва и да се ръководи главно от собственото си мнение за околните, а не от мненията на околните за себе си... :?
П.П. Не се хващам за дреболии, за да ти се заяждам (както се опитваш да изкараш) ... просто не съм съгласен с мнението ти! :wink:
NeZaPoznat
07-24-2009, 11:19
ГРЕШКА !! Я виж само тук колко тийн-ки вече не са с всичкия си :-P
Extremescream
07-24-2009, 11:27
Хм,изпадала съм в подобна ситуация и не стана.С моя Иван нищо не стана и реших,че е глупаво да се занимавам с него.И наистина оцених 'Ники' и бях доволна,че съдбата е направила така,че до себе си да имам момче,много по-свестно от Иван .Даааа,ама аз по Иван се превъзнасях 2 години и макар да се събрах с Ники,чувствата ми към него бяха нещо като към най-добър приятел.Сигурна съм,че звучи тъпо това,което написах сега,но е самата истина.А и бях на 13...
Но както и да е-човек не избира в кого да се влюби.Аз мога да оценя Ники,но не мога да се накарам да се влюбя в него.
и едва ли не да съм благодарна,че има някой,който ме харесва....Да,радвам се,че има такъв човек,но аз като не изпитвам такива чувства към него?
Темата ми се струва малко глупава точно поради тази причина.Не получаваш това,което искаш,ама бъди благодарен,че получаваш друго,също толкова стойностно.
Но в този случай има разлика между благодарство и любов.
ГРЕШКА !! Я виж само тук колко тийн-ки вече не са с всичкия си :-P
Вярвай ми тази е уникат :shock: [-o<
Ако не вярваш питай автора на темата [-o< На него (а и на xplay ако не се лъжа) съм му разказвала доста от историите й [-o<
rozovsluncho
07-24-2009, 11:32
Много смисъл има в темата-евала.
Общо взето жените са инати 8-) И винаги искаме Иванчо 8-) Колко хора искат Иванчо?Да си признаят..никой не гледа Ники..жени.Няма да се промениме и те така.. :D
Аз си признавам! Иванчо!
Бях така до преди 2 седмици ама Иванчо си хвана приятелка и аз направо го намразих :x :-x ,но въобще не съм забелязала Ники :oops: кой е, защо е?! Нямам наидея..Но си харесах друг Иванчо дано да се окаже той Ники :( :D объркана работа,обаче тоя новия Иванчо ми обръща внимание не е да не ми обраща :-P
П.С. С пръвия Иванчо имахме нещо миналото лято и от тогава немога да го забравя :? даже както пише в историята се бях депресирала
NeZaPoznat
07-24-2009, 11:54
П.С. С пръвия Иванчо имахме нещо миналото лято и от тогава немога да го забравя :? даже както пише в историята се бях депресирала
Яко е одрусал джанката а ?! :D :D :D
Mне... човек трябва да се стреми да притежава това, което сам харесва и да се ръководи главно от собственото си мнение за околните, а не от мненията на околните за себе си... :?
Ивето е съгласна с RaZzer ... :D :D
Не се сърди ... :oops: :D :D
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 14:49
Темата е много точна.
Мое мнение.
Аз по тая логика си намерих моя Ники.
И вече година и два месеца сме си 'хйепи'. :grin:
пп: ам, той наистина се казва Ники 8-)
Темата е много точна.
Мое мнение.
Той знае ли, че е компромисен вариант? :?
valdesbg
07-24-2009, 16:43
Рейзър, тихо моето дете. Знам че си от сектата "Дреме ми на шнура за вашто мнение. Аз съм си аз и ще си троша главата, нищо че има и по добър вариант"
Тук е само за правоверни :)
Рейзър, тихо моето дете. Знам че си от сектата "Дреме ми на шнура за вашто мнение. Аз съм си аз и ще си троша главата, нищо че има и по добър вариант"
Ъ... май и ти си от ония, дето хулиш в съседната тема, че като не им харесва мнението на някого и се нахвърлят върху него :razz: Поне ако ще се нахвърляш - дай културно с доводи - кви са тия простотии... :?
Ъ... май и ти си от ония, дето хулиш в съседната тема, че като не им харесва мнението на някого и се нахвърлят върху него :razz: Поне ако ще се нахвърляш - дай културно с доводи - кви са тия простотии... :?
При положение, че е на 20+ години, виж къв селски характер има..
valdesbg
07-24-2009, 17:30
Хихи хейт по мой адрес :)
Не бе приказвайте си, не ви спирам. Рейзър, чадо неверно - нищо против да си чупиш главата нямам. Коментирам си просто :)
Що се засягаш? ;)
А ако спрете да ми цитирате чаршафите ще сте направо идеални.
Цаката на темата не беше ли да не си забиваш погледа в един, а да се оставиш отворен за други хора?
Щото, виж, като тичаш по някой си и му падаш в краката, а на него не му дреме на кофата за тебе, кво става? Тровиш си живота и се тормозиш.
А като погледнеш малко по-встрани, там що да не е човека, който наистина ще те оцени?
Да се бориш за това, което искаш, окей.. всеки си има пълното право.
Обаче когато резултата е само разочарование и болка, и се вижда, че надежда няма, тогава кфо? Продължаваш да си биеш главата в стената и да се инатиш?
valdesbg
07-24-2009, 17:52
тафи така е колежке. Ама рейзър има друго мнение :) И си знае неговото :) Точно като Гери от историйката :)
Жив и здрав да е.
Ми мисля, че си изказах мнението и по неговия въпрос 8-)
rozovsluncho
07-24-2009, 18:19
Яко е одрусал джанката а ?! :D :D :D
Не!Не давай предположения като незнаеш за кфо става въпрос :smt012
Не бе приказвайте си, не ви спирам. Рейзър, чадо неверно - нищо против да си чупиш главата нямам. Коментирам си просто :)
Що се засягаш? ;)
Не съм се засегнал... опитвам се да ти обясня, че е лицемерно да бъдеш от хората, против които плюеш :) И това, че нямаш какво да кажеш по въпроса те кара да пишеш някви глупости, които нямат никаква логическа връзка с това, заради което започна спора... :booooomb:
valdesbg
07-24-2009, 19:34
Не съм се засегнал... опитвам се да ти обясня, че е лицемерно да бъдеш от хората, против които плюеш :) И това, че нямаш какво да кажеш по въпроса те кара да пишеш някви глупости, които нямат никаква логическа връзка с това, заради което започна спора... :booooomb:
Обаче се пускаш по пързалката сам. Разбрах ти позицията, уважавам ти мнението, но не съм съгласен с него. Не казвам че то е грешно, всеки има право да си троши главата както намери за добре. Просто те майтапя и ти ми се връзваш.
Капиш?
Ама верно като на малоумни трябва да ви се обяснява :)
Мерси за обяснението като на малоумен :razz:
Ае стига глупости... да оставим темата да се развива - моето и твоето мнение всички ги разбраха... 8)
Повечето от вас така и не разбраха за какво става въпрос.Прочетете няколко пъти написаното,преди да пишете глупости.
Трябва да се подхожда разумно към ситуацията.Гери е допуснала грешката да се влюби сериозно,а е имала шанс да го предотврати.Винаги може да се тушира всичко още в зародиш,като виждаш,че не става.
НО,не винаги историята завършва тъжно.Все пак е възможно Иван най-накрая да оцени Гери,но това ще е с цената на прекалено много сълзи и болка за Гери.Когато пък Гери си намери приятел,Иван ще я хареса нея и историята ще зсе повтори 8-)
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 21:05
Темата е много точна.
Мое мнение.
Той знае ли, че е компромисен вариант? :?
:x
Той НЕ Е компромисен вариант.
Просто исках да намеря някой, който да ме обича, а не някой супер готин пич. Не че не ме подлудява, ама на пъво място гледах да ме обича и уважава.
Даже аз тичах по него, не той по мен.
Просто исках да намеря някой, който да ме обича, а не някой супер готин пич. Не че не ме подлудява, ама на пъво място гледах да ме обича и уважава.
Поздавявам те, за което... :) (Тва сериозно го казвам, нищо, че звучи малко иронично)
Поздавявам те, за което... :) (Тва сериозно го казвам, нищо, че звучи малко иронично)
Повечето вече гледат външността..наистина евала за решението ти ;)
^ Дълбоко ме съмнява този Ники да е грозен и тя да го е избрала заради това му .. качество (?!). Беше доста тъпо изказване, че го е предпочела пред някой "готин пич" бай дъ уей. Надявам се осъзнавате защо. ;д А ако греша и наистина се заблуждава, че грозните са по-красиви отвътре (да, всички си мислим за черва и органи, не се правете на остроумни) ... горката. ;д Ах, и още нещо - няма нищо лошо да гледаш външността на хората, никой не иска да бъде с чудовище, не се правете на света вода ненапита. ^^
P.S. Съжалявам за отклонението, не се сдържах. :}
^ Дълбоко ме съмнява този Ники да е грозен и тя да го е избрала заради това му .. качество (?!). Беше доста тъпо изказване, че го е предпочела пред някой "готин пич" бай дъ уей. Надявам се осъзнавате защо. ;д А ако греша и наистина се заблуждава, че грозните са по-красиви отвътре (да, всички си мислим за черва и органи, не се правете на остроумни) ... горката. ;д Ах, и още нещо - няма нищо лошо да гледаш външността на хората, никой не иска да бъде с чудовище, не се правете на света вода ненапита. ^^
P.S. Съжалявам за отклонението, не се сдържах. :}
искам да добава в мнението пред мене че е прав пича и че наистина тея грозните са по грозни от вътре, защото се комплексират че не могат да бъдат като здравите батковци с яките каки, и някси толкова са комплексирани и празни че не остава нищо от тях...
valdesbg
07-24-2009, 23:10
Накадах пича от предния пост, всъщност е пичка :)
Но нищо де, ти нали не четеш :)
Йоана - абеее ти не разбираш. :D Слушай малките сега :)
Накадах пича от предния пост, всъщност е пичка :)
Но нищо де, ти нали не четеш :)
Йоана - абеее ти не разбираш. :D Слушай малките сега :)
бе кво ти дреме
важното е че е прав...
така де права...
искам да добава в мнението пред мене че е прав пича и че наистина тея грозните са по грозни от вътре, защото се комплексират че не могат да бъдат като здравите батковци с яките каки, и някси толкова са комплексирани и празни че не остава нищо от тях...
Ъм, нямах това предвид. ;д Комплекси може да имат и грозните, и красивите. о.О Идеята ми беше, че всичко е до човек, не до външността му и това, че има крив нос не е гаранция, че е щедър, както това, че има идеални черти не означава, че гадняр. ;д Ох, адските примери давам, съжалявам, надявам се сега си ме разбрал. ^^
P.S. Тая тема толкова отбивки в черни пътища направи, че вече забравих по коя магистрала се движеше... така де, забравих за какво ставаше дума. ;д
Ъм, нямах това предвид. ;д Комплекси може да имат и грозните, и красивите. о.О Идеята ми беше, че всичко е до човек, не до външността му и това, че има крив нос не е гаранция, че е щедър, както това, че има идеални черти не означава, че гадняр. ;д Ох, адските примери давам, съжалявам, надявам се сега си ме разбрал. ^^
P.S. Тая тема толкова отбивки в черни пътища направи, че вече забравих по коя магистрала се движеше... така де, забравих за какво ставаше дума. ;д
знам какво имаш предвид
и честно казано си първия човек който виждам да мисли по начина по който аз мисля...
и все пак това нещо не може да се обесни, така че се надявам хората да са достатъчно наблюдателни и умни че да го разберат..
valdesbg
07-24-2009, 23:19
Jo, те моите теми странно защо все поемат по 1000 различни посоки. Адските приемри, честно :)
Jo, те моите теми странно защо все поемат по 1000 различни посоки. Адските приемри, честно :)
защото и ти като мене не можеш да пишеш есета
Ще си направим клуб на неразбраните. ^^
П.П. Пък моите есета винаги стават много дълги. :/
Ще си направим клуб на неразбраните. ^^
П.П. Пък моите есета винаги стават много дълги. :/
пърфект
говориш ли английски ?
правилно
ма наистина говориш ли ?
ако да?
аре ми пишеш есетата моля :oops:
Абе, аз на български не мога да се изкажа както трябва и хората да ме разберат, ти на английски искаш. ;д
Абе, аз на български не мога да се изкажа както трябва и хората да ме разберат, ти на английски искаш. ;д
деа
на български има кой да ми ги пише...
ма тука всичко е на английски...
valdesbg
07-24-2009, 23:31
J айде :)
Накадах и бтв есетата са ми много хубави :) Госпожата ми по бел се гордееше с тях :Р
^ Ец, да ти имам саморекламата. ;д
J айде :)
Накадах и бтв есетата са ми много хубави :) Госпожата ми по бел се гордееше с тях :Р
бате тука никой не говори Български освен мене...
valdesbg
07-24-2009, 23:39
^ Ец, да ти имам саморекламата. ;дБе цигането дето ме хвалеше умря, таа сега няма кой. Не бе сериозно, като бях млад пишех като хората. Сега...е сега е друго нещо вече :)
XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 06:47
Като казвам, че не съм търсила "супер готин пич", "плейбойче", "гъзарче" или както там им се вика, не означава, че съм търсила някой грозник. Напротив. Аз не мога да си отговоря, как бих се влюбила в момче, което НЕ ПОЗНАВАМ, само по характера? Та аз изобщо не му знаех характера. Влюбих се по външността, а по характера му го обикнах.
Предполагам ме разбрахте. :)
NamelessRomantic
07-30-2009, 23:03
Темата за мен е пълна глупост.Ако Гери (примерно) е яко хлътнала по Иван,то тя не може насила да заобича някой друг,примерно Пешо...Тя ще продължи да си обича Иван и това е.Дори да тръгне със някой достъпен за нея - бил той Пешо,Тони,Здравко,Тодор,Зор бас Ноколайко или там който е,тя няма да е щастлива.Какъв е смисъла да се правиш че обичаш някой?
П.П. Аз самия съм бил един Пешо и никак не ми беше приятно когато моята Гери ми каза за нейния Иван.Вината беше нейна че е крила и че ме използвала,но накрая аз пострадах.
Айде по живо по здраво.
Не можеш винаги да получаваш това което искаш, но... винаги можеш да хленчиш
Бате, хубава ти е темата.
Дано някой да се сети да я прочете и да взема пример от по-големите.
п.с. радвам се, че съм те вдъхновила. :D :-)
valdesbg
07-31-2009, 05:48
Малчо, всеки си знае неговото. Но се намират хора, на които да помогне/
Ей го - романтика си дрънка глупости и си мисли че са верни :)
Жив и здрав да е. Толкова смачкан човек, не бях виждал от много време :)
Накадах, и това го има :) Начините да постигнеш това което искаш са много.