Влез

View Full Version : късо гемче

dunati
07-24-2009, 09:39
а искам да попитам ако имаш късо гемче и при секс то се скъса освен че тече кръв ..... след това какво може да ти стане ...

Extremescream
07-24-2009, 09:57
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=122598

dunati
07-24-2009, 10:04
ето точно това немога да разбера ..... Когато късото гемче бъде скъсано принудително - на мястото на разкъсването се образува фиброзна тъкан.
Тъканта ръбцува и в този ръбец се въвличат нервните кожни окончания, които формират един нов, патологичен център на дразнене при полов акт, чийто краен резултат е преждевремената еякулация (често след 3-4 фрикционни движения).

zqpako
07-24-2009, 12:17
Агонизираш.

dunati
07-25-2009, 06:19
значи ако се скъса може да стане лошо ако не отида на лекар

WestCoast
07-25-2009, 07:14
значи на лекар трябва да отида за да го премахнат така ли?
щото и аз имам същия проблем

dunati
07-25-2009, 07:33
мен по точно ме инт ако се скъса при секс дали след това ще мога да права секс

a3c1M
07-25-2009, 08:39
някой беше казал че презерватива действа като броня... 8-)

Sladurcho
07-25-2009, 12:17
а искам да попитам ако имаш късо гемче и при секс то се скъса освен че тече кръв ..... след това какво може да ти стане ...
можеш да умреш така че внимавай

WestCoast
07-26-2009, 07:42
:shock:

vichevv
08-04-2009, 20:27
otidi na lekar

sweetchef
08-04-2009, 20:32
Нищо няма да ти стане на приятеля ми му се скъса тече мн кръв зарастна си и така до ден днешен му е скасано ама това не му пречи :D

wicca
08-11-2009, 09:59
Френулумът, нарича се още гемче, крайна плът или юздичка на главата на пениса. Представлява особена кожна гънка, която изхожда от крайната кожа на пениса, и я прикрепва за долната част на главата на пениса. Тя е остатък от ембрионалното развитие на човека, и няма функционално значение. ОБикновено, в повечето случаи е причина за затруднено забелване на главата и води до неприятни заболявания каквито са фимозата и парафимозата. При мъже, които не поддържат хигиена, тази анатомична остатъчна структура води до струпване на смегма, която понякога предизвиква особени инфекции на половия орган. Разбира се, тук е мястото да спомена, че има партньори, които обичат да си играят с език, с гемчето на своя приятел. Има и такива, които обичат да го усещат в ануса си, при анален секс, тъй като при ерекция то има особено напрегнато състояние, което се усеща като леко търкане на нещо топло и прорязващо. Някои фетишисти се възбуждат и от наличието на събрала се от доста време смегма (или т.нар. сиренясали курове). Разбира се, това е въпрос на лични предпочитания. Ако тази юздичка, не ви създава проблеми при полов акт и ако имате пълноценно забелване на главата на пениса, и ако там не се събират остатъчни вещества, то нямате основание да се притеснявате. Ако пък имате проблем, и реално сте заплашен от разкъсване по време на секс, или не може да забелите главата, то потърсете помощта на лекар - андролог или уролог, които ще направят една 10 минутна операция - наречена френулотомия, т.е. ще резнат гемчето, ще поставят хемостатични (кръвоспиращи) резорбируеми конци и проблемите ви ще свършат. Често при доста мъже, по време на по-бурен полов акт, гемчето само се откъсва. При някои обаче, може да се стигне до обилно кървене, което е доста неприятно. Тогава непременно потърсете лекар. И едно допълнение, френулотомията, трябва да се различава от т.нар. циркумсцизио или това е ритуалното обрязване, при което освен юздичката, се изрязва въобще част от кожата на пениса., докато при френулотомията - кожата се запазва, а се изрязва само юздичката. Не търсете самозванци, за да ви оправят проблема, ако имате такъв. Потърсете лекар.

Мисля че е ясно отиди на лекар! :)

ImmortalTechnique
08-11-2009, 10:44
Ставаш като обрязан ;)

miss_kiss181
08-11-2009, 11:08
Абе въобще не ставаш като обрязан, двете неща нямат нищо общо :? :? :? :? :?