Влез

View Full Version : Голям проблем ;(

adrlima
07-24-2009, 09:59
Здравейте..
Имаме голяям проблем вкъщи :( значи..ние си имаме коте..къпали сме го с някакво лекарство за да умрат бъпхите..добре,бяха умрели,но това беше през зимата
скоро го заведохме у баба,а там има много котета и бълхите се качиха на нея,.Купихме и пудра,и спрей против бълхи,кърлежи и др. ,но няма ефект.
А всъщтност ето го проблема-в стаите по земята ,леглата,масата има бълхи
влизам в хола ,гледам на крака ми бълха,влизам в друга - пак
просто незнаем какво да правим ..няма ли начин да се оттървем от тях?!?
утре отивам на ветеринарната да купувам от същото лекарство,но и котката по цял ден е в балкона няма ли пак да дойдат бълхите по нея??
отчаяна съм вече..иде ми да се хвърля през прозореца :-# :-# :-k
моля ви давайте съвети

your_secret
07-24-2009, 10:34
Заведи котката на ветеринар да и сложат 1 капки на врата, които държат по 2-3 месеца и така си я завеждай през 2-3 месеца, при нас струват 13 лв и помагат.
А иначе за бълхите вкъщи извикайте някоя фирма като тея дето трепят хлебарките, само че да е за бълхи :)

http://vrediteli.com/

Ние извършваме:

* унищожаване на хлебарки
* унищожаване на гризачи
* унищожаване на мравки
* унищожаване на кърлежи
* унищожаване на бълхи
* унищожаване на дървеници
* унищожаване на комари
* унищожаване на оси
* унищожаване на термити
* унищожаване на кестенов молец

aloveyou
07-25-2009, 20:38
А всъщтност ето го проблема-в стаите по земята ,леглата,масата има бълхи
влизам в хола ,гледам на крака ми бълха,влизам в друга - пак

Сериозно ???
Точно и мене от това ме е страх..Сега съм на село при баба ( със мен е и малкото ми котенце ) - и кучето на баба,което е пълно със бълхш-котката ми се върти около него..Абе незнам и аз със какво лекарство да унищожа тез бълхи

YakUZa777
07-25-2009, 21:24
Имаме куче и около 5 котки, всички си стоят навън. 8-)

slavito007
07-25-2009, 21:50
Тия фирми са за ситуации, които са извън всякакъв контрол. Много ще те ошушкат.
Та както каза your_secret, капят му капките и купуваш 2 флакона райд макс и пръскаш навсякъде. Бегате от вас за няколко часа, проветрявате и сте като нови. Отзад пише, че действа до 6 седмици. Не е чак толкова, но 2 седмици поне ще ги държи настрана.

MrUndaztood
07-25-2009, 22:07
Ако си на първият етаж и котката ти стои на балкона - естествено,ч ще имаш.

Спри да я извеждаш,толкова л не можеш да се сетиш,отрежи и всякакъв контакт с "външния свят",т.е да си стои само на затворено в къщи и да се пече на прозорците.

djudjulinkaa
07-25-2009, 22:47
Напръскайте и във вас.. ние така правим :)

Forester
07-26-2009, 11:29
Мисля, че имаше някакви нашийници за котки (като онези за кучетата) против бълхи. Поинтересувай се и питай ветеринаря ви за тях.

AceXe
07-26-2009, 13:03
Има едни капки FrontLine, ветеринаря ще ти каже. На всеки три месеца се капят и аз поне нямам проблем. :)