View Full Version : Бихте ли се зарадвали...
DoomShadow
07-24-2009, 13:36
Бихте ли се зарадвали ако човека когот най-много обичате ви подари някакъв готин сувенир за рожденния ден ? :)
ММММММММММММММММММ.. Нека помисля.. Чакай..
Да, може би?
valdesbg
07-24-2009, 13:41
Ще се зарадвам, що не? :-o
Нали е от човека, който обичам ... защо не ?? 8)
XTREMEFREERIDE
07-24-2009, 13:54
kobrichka
07-24-2009, 13:58
valdesbg
07-24-2009, 13:59
Цитирайте Ивето, само така.
Флууд да има :)
Мразя сувенири => човекът, който обичам би трябвало да знае това => не ми подарява сувенири. о.О
Ще се зарадвам на сувенир,ако е ходил в чужбина и ми е донесъл.Иначе за рд не е подходящо сувенир...
Ако има сантиментална стойност-да.
YakUZa777
07-24-2009, 14:08
Ако сувенира е 500 евро, защо не 8-)
scanadal
07-24-2009, 14:13
Не.Трябва да прояви повече въображение ;)
Extremescream
07-24-2009, 14:23
Сувенири по принцип обичам,но зависи какъв е,защото има и много кичести.Но както казаха:щом е от човека,който обичам-да,ще се зарадвам
Еми щом е "готин",що да не се зарадвам :D
Въпреки, че не знам кой какво разбира под "сувенир", аз бих се зарадвал на всичко от любимата... 8)
mnogo prosta tema chestno
Не си падам по сувенири..
но може и да се зарадвам .. не знам .. ;)
LesbianGirl
07-24-2009, 14:56
Ще се зарадвам.
Естествено,че ще се зарадвам ... Нали е от любимия човек!!! :-) :-) :-)
sladur4etyYy
07-24-2009, 16:13
да, даже така веднъж 1 момче ми подари 1 слонче от тия сувенирите и още си го държа на тоалетката, понеже идеално се връзва с интериора, а и навява приятни спомени за отминали времена :-D
InloveAgain
07-24-2009, 18:11
не си падам по такива работи,но щом е от него .. 8)
Ми зависи.. Както каза някой, ако има сантиментална стойност, да, що не
rozovsluncho
07-24-2009, 18:36
Не виждам смисъла на въпроса..нищо съществено! :?
Ще се зарадвам, що не? :-o
+1
Priceless
07-24-2009, 19:55
Неее .. да ти кажа.. бих го замерила с него по главата :?
Естествено, че ще се зарадвам. Все пак е нещо, което остава за спомен...
YourPoison
07-24-2009, 20:17
дам ..
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-25-2009, 03:07
ако е от човека който обичам разбира се! :)
ElinoOor
07-25-2009, 03:55
е как иначе..
Bellatrix
07-25-2009, 06:20
Мразя сувенири => човекът, който обичам би трябвало да знае това => не ми подарява сувенири. о.О
Йеп. :P И аз мразя сувенири. Кво е тва... толкова ли не ме познава, че не може да се сети какви са ми хобитата и от какво имам нужда, че чак е опрял до керамични фигурки с гушнати мечета и прочие?
luckygirl92
07-25-2009, 09:27
прочетох историята ти и напълно те разбирам,защото знам какво е някой да ти липсва до болка...Но имаше идна мисъл"Това,че някой ти липсва,не означава,че трябва да се върнеш при него",явна тази мисъл се отнася за приятелката ти,щом не вижда смисъл в това да бъдете отново заедно,трудно можеш да я убедиш в обратното.Просто го приеми,няма защо да се обвиняваш,не си виновен,просто така се е получило...Продължавай напред и не се обръщай.Да,в началото е много трудно,но се свиква.Прояви малко воля,недей да й звъниш,когато изпиташ необходимост от това ;)
Йеп. :P И аз мразя сувенири. Кво е тва... толкова ли не ме познава, че не може да се сети какви са ми хобитата и от какво имам нужда, че чак е опрял до керамични фигурки с гушнати мечета и прочие?
Дам.Има и по-подходящи подаръци от сувенир.
Но все пак ако и готин и щам е от любим човек предполагам ще се зарадвам. :)
Еми не, ще се разплача и ще му го върна.Може и шамар да ударя и ще го изгоня от партито!!!
saygoodnight
07-25-2009, 11:13
мдам защо нее ^___^
rozovsluncho
07-25-2009, 11:46
Що за тъп въпрос :-o :smt098
Нали е от човека, който обичам ... защо не ?? 8) :)
sextazy_baby
07-26-2009, 19:27
Каквото и да ми подари ще ме зарадва,защото все пак е жест...а и щом е от него :)
mArMaLaDkA
07-26-2009, 19:29
Това със сувенирите ми бие на отбий номер.
ThePowerOfLove
07-26-2009, 19:35
И аз не обичам сувенири ;)
Каквото и да ми подари бих зе зарадвал щом е от човека който най-много обичам!
Оф, а лайно в пликче ако ви подарят, пак ли ще се кефите, щото е от любимия? Кво се превъзнасяте толкова...
П.П. Съжалявам за грубия език.
Оф, а лайно в пликче ако ви подарят, пак ли ще се кефите, щото е от любимия? Кво се превъзнасяте толкова...
Е ти па се изказа.... :-x
.. дали твоя любим би ти подарил такова нещо ако те цени а ?? :?
ItalianMafia
07-28-2009, 02:53
Бих се зарадвала на всякакъв подарък ако е от сърце .. :)
Ъъъ,щом го обичам и чорап да ми подари,пак ще се кефя. :D (стига да не е неговия) :lol: :lol:
.. дали твоя любим би ти подарил такова нещо ако те цени а ?? :?
Дали ще ми подари е друг въпрос. Просто ми писна от тея изказвания, че КАКВОТО и да ви подарят, пак ще ви хареса. ;]
gLypChenCee
07-28-2009, 17:13
Зависи ..
По принцип на сувенирчИтЪ аз не се радвам..
Цял ден с любимия човек .. Да гледаме изгрева .. Да се радваме на живота .. Да гледаме залеза и звездите .. Това приживяване не може да се сравни с никви сувенирчета или квото и да е било .. :smt007
Каквото и да е, щом е от приятелката ми е важно и скъпоценно. http://www.pic4ever.com/images/onion048.gif