PDA

View Full Version : Отговори на най-често задаваните въпроси

Страници : 1 [2]

ivelina7654
12-12-2014, 19:24
Здравейте, И аз имам подобен проблем. Аз съм на 17, а гаджето ми е на 18. И на двамата ще ни е за първи път. Той не може да се справи с проникването ,защото не знае точно къде трябва да го сложи. Като решихме да пробваме днес пак, той налучкваше ципата,но усещах много силна болка през цялото време и накрая спряхме. Не я проби, но след това още ме болеше. Най-много се дразня, че гаджето ми ме пита дали не съм го правила вече... това ме наранява при условие, че съм му вярна. Моля Ви ...помогнете ми как да пробие ципата по-лесно :/

kaRamella
12-30-2014, 19:04
Може пък и да сте я разкъсали. Не е задължително да има кръв за да разбереш , че ципата ти е ''пробита''.

keleshlesh
01-04-2015, 16:43
xax

anonymous908491
01-04-2015, 16:46
Като решихме да пробваме днес пак, той налучкваше ципата

Правете го по-често, в някой момент ще успее да я заобиколи

NomNomNom
01-04-2015, 17:07
Нененненененепе :lol:

hAwk_eye
01-04-2015, 17:27
Боже до къде се стигна...да се пита по компютъра за такова нещо....

e1997
01-08-2015, 17:09
Здравейте, и аз имам един въпрос. С приятеля ми правим орален секс понякога, но аз все още имам девствена ципа т.е. не сме правили обикновения секс. :D
Последния път той се изпразни и хвана пениса, за да не изцапа наоколо. След това избърса ръката и пениса си с кърпичка и ние продължихме и той ме опипа по вагината със същата ръка. Тъй като четох по-горе, че по този начин може да се забременее и се чудех дали може и аз да забременея, въпреки че имам девствена ципа.

kotencete954
01-10-2015, 11:30
Здравейте!Последната ми менструация настъпи на 1 декември 2014г. ,по принцип ми е редовен (на 28-9 дни),но в последните няколко месеца периода на цикъла ми се удължи (два месеца ми идва на 37)като декември месец ми дойде на 17 ден.С приятелят ми не се пазим ,но не свършва в мен .Тест ще си правя утре ,та ..въпроса ми е възможно ли е да съм бременна?

TheDeath
01-16-2015, 11:16
Kotence954, това, че го вади преди да свърши не значи, че няма шанс да е пуснал мъничко вътре, затова и внезапното спиране на акта не е 100% начин за предпазване, много по-лесно е да се иде на доктор и да се вземат хапчета или да се ползва капут. Не е невъзможно да си бременна, но все пак шанса е малък

res5ect111
02-07-2015, 19:21
то пък все като започнат да закъсняват гостите от червен бряг ... и ии и ии всеки се панира :) главоболие от няма нищо

Изкупуване на коли за скрап коли за скрап (http://benimet.net) за гр. София и региона

ivan33
03-03-2015, 18:53
Здравейте , понеже никъде не видях да се споменава този въпрос... преди няколко дни с приятелката ми правихме секс с предпазни средства (презервативи). ВсиЧко свърши както трябва , свърших в презерватива и го махнах. Знам , че по половият ми член е възможно да са останали капки течност и точно този факт ме притеснява. След като бях свършил тя хвана члена ми , но не мога да се сетя къде точно и не съм сигурен дали имаше нещо по него , след като ме възбуждаше с ръка започна да ми показва какво трябва да направя аз. След което бръкна във вагината си демонстрирайки ми какво трябва да направя.
ПРИТЕСНЯВАМ се и се питам МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ОТ НЯКОЛКО КАПЧИЦИ ПО ПРЪСТИТЕ ?

12qwaszx
06-17-2015, 16:41
:P

BioFish
09-30-2015, 15:08
Браво дано да няма такива теми повече

Flexa
10-22-2015, 17:40
Schweik
Да ще излезе и ще дойде в стаята да те изяде докато спиш ....... По умен въпрос няма ли да зададеш ? :) :)

Petio_515
10-28-2015, 12:55
Здравейте,искам да попитам един въпров който ме мъчи доста дни.С приятелката ми правихме секс преди две седмици и мисля,че направих белята,та дойде и Ц. обаче се няма апетит,качва килограми и се оплаква от болки в гърдите,въпросът ми е възможно ли е да е бременна ?

vankata5555555
12-28-2015, 06:43
Въпроса ми е,как правите нещо без да ви пука и питате след 1-2-3-4 седмици,дали е станало нещо ??? (facepalm)

anonymous990763
12-28-2015, 07:01
Здравейте,искам да попитам един въпров който ме мъчи доста дни.С приятелката ми правихме секс преди две седмици и мисля,че направих белята,та дойде и Ц. обаче се няма апетит,качва килограми и се оплаква от болки в гърдите,въпросът ми е възможно ли е да е бременна ?

Да си чувал за тест за бременност?

solo_
01-04-2016, 14:52
Слушайте Indistinct тя знае всичко защото често и се налга да го позва теста и места...

lili-ton
01-15-2016, 13:45
Да му мисли Мис дупе Бразилия 2015. Четохте ли? По договор от конкурса, спечелилата за времето докато е Мис-ка, трябва да спре да пие, да пуши и да не прави анален секс. И през декември Мис 2015 казва в интервю, че тя поначало не пие и не пуши, а аналния секс щяла да го спре, но не веднага, а от 01 януари 2016. Имало вратичка в договора.

anonymous990763
01-15-2016, 15:28
Слушайте Indistinct тя знае всичко защото често и се налга да го позва теста и места...

Ти нямаш ли си друга работа?

solo_
01-21-2016, 16:28
Ти нямаш ли си друга работа?

Бии ме !!! Бии !!!! МЕЕЕЕ !!!! Бии ме !!! Бии ме !!! Бии меее ! бии ме !!! Бързо и набързо страстно ме разкатай !

mincheto
02-24-2016, 09:30
ЦЪК ТУК (http://forum.rozali.com)

solo_
02-24-2016, 11:09
Темата е още от времето на papugai

mincheto
02-24-2016, 12:34
SOLO_,кви са тия аватри от теб? :lol:

bluestyle
04-13-2016, 19:31
добре може ли да попитам :
вчера правих секс с приятелката ми без презерватив и свърших няколко секунди след като го изкарах трябва ли да се притеснявам или :/

solo_
04-13-2016, 19:49
добре може ли да попитам :
вчера правих секс с приятелката ми без презерватив и свърших няколко секунди след като го изкарах трябва ли да се притеснявам или :/

Не.

Monstunter
04-19-2016, 10:54
За някои полезна за други (по образовани) не . :))

-------------------------------------------------------------------
https://www.neobux.com/?rh=53746F696F6D6F746F3930 Едноминутна (безплатна) регистрация помагаща за дарение.Благодарим за отделеното време!

dancho-pancho
06-13-2016, 08:39
Аз сам Данчо и сам на 18 и вече имам косопад.Пробвах всичко дори си мазах главата с яйца и кокосово масло.Мола помогнете тук или ми пишете на емайла trazex@abv.bg

mincheto
06-24-2016, 11:34
3аповядайте и се регистрирайте в този музикален сайт https://www.videoclip.bg
Вибокса вече неструва

solo_
06-24-2016, 11:36
3аповядайте и се регистрирайте в този музикален сайт https://www.videoclip.bg
Вибокса вече неструва

Нали има youtube?

KaRiNa.Ni
06-29-2016, 22:26
Знам,че няма много смисъл от тази тема,но все пак да си кажа.
Всеки ден се появява тема 'Бременна ли съм?',която е по-безумна дори от предишната.Затова,мили момичета (и момчета,притесняващи се за приятелките си),ще отговоря на някои от най-честите ви глу....теми:
:!: НЕ се забременява от орален секс.
:!: НЕ се забременява ако сте го правили с кондом и той НЕ се е скъсал.
:!: Не се забременява ако сте му пипнали члена и след това сте се самозадоволявали.
:!: НИЕ НЕ СМЕ ВРАЧКИ.СЛЕД 14 ДНИ СИ КУПЕТЕ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ И ЩЕ ВИДИТЕ РЕЗУЛТАТА

И сега:
:!: МОЖЕ да се забременее от секс без кондом,дори да не е свършил във вас.(предеякулационна течност).Големите разбирачи веднага ще скочат и ще кажат 'не,не може от прекъснат полов акт да се забременее'.Еми ето ви жени,забременели така:
:!: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811 :!:

едит:Винаги има тази опасност,въпреки че не е задължително да ви се случи на вас.Но надали искате да си правите експерименти

:!: МОЖЕ да се забременее от анален секс,АКО е свършил във вас и спермата се е стекла към влагалището....
Затова:
ВИНАГИ ГО ПРАВЕТЕ С КОНДОМ!

Колкото до останалите теми 'Имам червени петна по половите органи' и 'Сърби ме еди какво си' и 'Обринала съм се еди къде си':
Ние можем да ви помогнем с 2 неща:
1.Да ви кажем да отидете на лекар
2.В редки случаи да можем да ви кажем какво ви има,но все пак по-добре послушаите съвет 1 и отидете на лекар,защото ние може да грешим,а и не можем да ви изпишем рецепта за лекраство.

Темите 'Малък ли ми е' и 'На н-брой години съм,колко трябва да ми е?'
Има ХИЛЯДИ такива теми,потърсете в търсачката.Ние НЕ можем да кажем на всеки поотделно малък ли му е,или не.

Темите 'Първия път':
Отново,има ХИЛЯДИ такива теми,потърсете.Ние НЕ можем да кажем на всеки поотделно:
1.Готов/а ли е
2.Дали момчето/момичето е подходящо.
3.Малка/малък ли е
4.Достатъчно подготвено/а ли е
5.Ще я боли ли
И темите 'Малка ли съм':
Според мен на 13-14 години сте малки за секс,но както се казва,винаги има изключения.Не можем да знаем вие такова ли сте,или сте поредната тъпа овца,правеща секс,само защото е модерно и всичките и приятели/ки са го правили.
Както казах,това е мое мнение,вие решавате.

НО-да сте подготвени не значи само да искате да го направите,а и да си имате едно на ум-за евентуални болести,бременност.С други думи-трябва да имате необходимата сексуална култура.
Затова,прочетете тази тема:
:!:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492 :!:
Тя неслучайно е ВАЖНА!Не е само за красота най-горе сложена.

:!: Щом искате да правите секс,положете малко усилия да се образовате!Няма да ви стане нищо,ако прочетете по-горната тема,тя е направена за ваше улеснение :!:

Темите 'Да му духам ли?' и 'Как ще му хареса':
Същия отговор като при темите 'Да му пусна ли?'-вие решавате
И всеки е различен и не знаем на вашия какво ще му хареса.Потърсете малко из форума,има статий за тези неща.
Направих тази тема с надеждата безумието във форума да понамалее малко.Поне малко.
Единствената ми цел беше да отговоря на най-често задаваните въпрос тук.
Благодаря за отделеното внимание. :)

+

dako0007
12-23-2016, 09:27
Хубава тема браво

nikoleta dimitrova
05-16-2017, 11:33
искам да попитам нещо ,което винаги съм се чудела но не намирам отговор ...
става дума за това ,че до сега като съм го правела не съм свършвала и не знам на какво се дължи и колкото и да го мисля не мога да намеря отговор :Х и се притеснявам да не би да ми има нещо ...

DarkTemplar
05-16-2017, 11:50
Вероятно не си се отпускала достатъчно, не си го правила с партньор, който знае как да те докара докрай. Някои момичета/жени свършват по-трудно.

Едва ли ти има нещо. Когато попаднеш на подходящия партньор, нещата сами ще се случат.

nikoleta dimitrova
05-16-2017, 12:14
dano ,zashtoto mnogo se strahuvam i mi e typo edno takova zashtoto do predi 7 meseca si imah priqtel i mn si go haresvah i vs no ne mojeh da svyrsha i toi me pita vednyj dali izobshto kato sme go pravili do sega sym svyrshvala i go izlygah che 2-3 sym svyrshvala ot vsichkite pyti deto sme praili i mi stana mn typo i kofti

DarkTemplar
05-16-2017, 12:21
Не се филмирай и не си внушавай чувство за вина, излишно е. Излъгала си го, за да не засегнеш мъжкото му самочувствие. Това не е довело до нищо лошо, така че няма проблем.

Казах ти - някой от следващите ти партньори ще е подходящият и ще свършваш редовно с него. Въпрос на време и на малко късмет е.

Моля те, пиши на кирилица, задължително е. :)

Brumche
06-25-2017, 10:25
Искам да попитам дали се забременява с гълтане на Предеякулационна Течност?

Новобранец000
03-25-2018, 11:09
Здравейте!
Това е първият ми въпрос във форума и прощавайте, акоо някъде бъркам(надявам се да. Е е така).
Въпрос към хората практикуващи секс без презерватив!
На пръстите на едната ми ръка се броят пътите, когато съм правил секс без презерватив. Поради факта, че е ставала белята съм придобил някакъв страх от това да го правя без и се притеснявам вс път, когато партньрките ми настояват да е БЕЗ. Ясно ми е, че е доста по-приятно без прзервативите. Но още от началото на съзнателния ми полов живот се притеснявам много от предекулационната течност и попадането й у партньорките ми(ясно е къде да не уточнявам)....лесно се възбуждам ии изпускам доста от течността още преди да съм преминал към самия полов АКТ. Отделно и трудно се контролирам, когато съм готов да свърша....иии все си мисля, чее не сложа ли качулката ще стане белята..... (не че и тия качулки не са се късали де) :(

Тааа дайте някакви съвети, препоръки, мнения от ОПИТ.
Нааистина желая да не мисля само за това дали нама да се изпусна в партньорката си и дали онази прословута предеякулационна течност няма да ни е донесла главоболия?
Не бъдете критични, това е първият ми коментар във форума. Благодаря, Ви!

kompleksar
03-25-2018, 12:28
Честито, ще ставаш баща, освен ако вече не си!

Necrologist
03-25-2018, 17:59
Не бъдете критични, това е първият ми коментар във форума. Благодаря, Ви!

Казваш, че пляскаш само с презерватив и ако иска нещо по-различно да почва хаповете.
Толкова ли е трудно?

Ivan_22
12-20-2018, 19:34
Здравейте! Понеже по една или друга причина не мога да пусна нова тема, ще задам въпроса си тук. Моля Ви да помогнете с отговорите си. Преди около 1 седмица с приятелката ми го правихме за първи път, с презерватив разбира се. Тя беше в края на периода и, около 5/6 ден, също така пиеше и противозачатъчни хапчета повече от 1 месец, поради някакъв проблем. Когато го правихме презерватива се скъса, и се притеснявам да не би да сме направили гаф. Не съм свършвал нито в нея, нито извън нея, най-общо казано - не съм свършвал въобще! И двамата се притеснихме, затова реших да попитам Вас - има ли опасност от забраменяване? Благодаря Ви предварително, и се извинявам ако въпроса не е за тук, но просто не мога да отворя нова тема.

koskos
03-10-2019, 19:15
Браво за темата! Поздрави! :)

Svg1111
07-02-2020, 22:30
Искам да попитам, с едно момиче го направихме. Първо използвах презерватив, но ми падаше члена, извадих го и го вкарах няколко пъти полу-станал без презерватив (10тина секунди), което не помогна. Накрая си направих ч*кия и свърших в устата и, има ли за какво да се притеснявам?! Каква е вероятността да забременее?

BlacklaslalNigga
07-02-2020, 23:53
Искам да попитам, с едно момиче го направихме. Първо използвах презерватив, но ми падаше члена, извадих го и го вкарах няколко пъти полу-станал без презерватив (10тина секунди), което не помогна. Накрая си направих ч*кия и свърших в устата и, има ли за какво да се притеснявам?! Каква е вероятността да забременее?

Севги,
ще ти цитирам нещо от коментарите по нагоре, можеш и сам да го видиш това е коментар номер #281.
Излишно е да ти казвам, че от орален секс не се забременява.
Относно махнатият кондом и т. н. Цитирам : "МОЖЕ да се забременее от секс без кондом, дори да не е свършил във вас.(предеякулационна течност)" . Ако не знаеш, за тази течност, информирай се.
Та, след като имаш един вариант с може, на 50-50, е добре, както пише горе след 14 дена, след половият акт, да се направи тест за бременност.

Nikinchetoto
03-12-2021, 07:07
Здравейте, мили хора. Вече разбрах, че не сте врачки, но имам един въпрос и ми се иска да чуя мнение. Не можах да намеря подходяща тема, в която да го задам. Първо искам да оточня, че водя сексуален живот от близо 2-3 години, като до сега не ми се беше случвало такова нещо. Последният път, в който го правихме с моят приятел се скъса кондома (на втория път, след като той беше свършил. Подчертавам, че той бе сменен, след като той беше свършил.). Бързо го установихме това нещо и спряхме каквото и да е било. В момента ми закъснява, вече втори ден - но следните фактори са на лице. Пътувах за Великобритания и също имах важен изпит преди да ми дойде, заради който бях доста стресирана. Не мога да отида да си взема тест, защото съм под карантина. Хваща ме психозата докато си седя вкъщи и ми се иска да чуя мнение... Благодаря ви!

Plamenrr
04-16-2021, 07:31
(++ важна тема

lili-ton
02-23-2022, 08:03
Полезна е тамата, така е. Може да се каже, че всичко написано го спазвам, с едно изключение. На мен с кондом отзад (анално) ми е гадно. Правя го на голо и не съм имала проблеми.

sladki6_love
02-24-2022, 23:29
Здравейте! С приятеля ми искаме да пробваме анален секс. Бихте ли ми дали някои насоки и съвети, че след прочетеното в интернет, все още ми е неясно и притеснено относно процедурите преди и след акта? :)

lili-ton
02-26-2022, 13:56
Мен не ме бива по съветите. С годините съм придобила някакви навици и мъжете, с които съм го правила, се съобразяват с мен. Забелязала съм нещо. Че мъжете, които не правят добре секс отпред, отзад са още по-зле. За там трябва опитен любовник. Иначе ще те боли и ще намразиш аналния секс. Това е от моят опит. Само ще ти кажа, да се настроиш, че ще ти е хубаво. И то наистина е така, с подходящия мъж. Успех!

sladki6_love
03-13-2022, 13:45
Благодаря!

Polad112
08-24-2022, 15:32
Благодаря за инфото, страхотна статия

Hristyana
08-27-2022, 09:33
А ако след секс без използван презерватив момичето е разбрало че в този ден и е била овулацията какъв е шанса да забременее ако той не е свършвал изобщо? И да вземе ли хапче?

haritov
10-05-2022, 20:22
А ако след секс без използван презерватив момичето е разбрало че в този ден и е била овулацията какъв е шанса да забременее ако той не е свършвал изобщо? И да вземе ли хапче?

Тоя въпрос мъчи няколко поколения потребители.